Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Marketplace
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
Hela
I dodatek z motorami do Burnouta.
signap
Duke 3d - 80mb jak pamietam ale jest wazne ale - z PL go nie pobierzemy jak rowniez ze stronki Majora - This game requires the Xbox 360 hard drive or the 512MB Memory Unit for storage.
ShtaS
PES 2009 demo - 1.2 GB. Na US sprawdzałem, ale pewnie na EU też jest.
Jędrek
Yep, na EU tez jest.
kendzior
NBA 2k9 demo.
Mastah27
PDC World Championship Darts

Pure excitement, pure pressure, pure darts ohmy.gif.

364 MB, europejskie konta
ShtaS
Demko BiA: HH 1.3 GB

Niby niedostępne dla Niemców, ale mi się ściąga bez problemu.
bartiz
Demo Tom Clancy's EndWar - 1.6 GB
Master_Lukas
Madagascar 2 - 694 mb
ShtaS
Portal Still Alive - 630 mb za 1200 MP
signap
N+ - mappack #3 (free) reklamuja ze 150 lvl do SP, 50 do COOP i 50 MP Race
Mastah27
Tomb Raider: Underworld - 1,27 GB
Mastah27
Banjo Kazooie Nuts and Bolts - 1,07 GB

Banjo-pychota wub.gif.
ShtaS
I darmowy DLC do Marble Blast Ultra : )
kant1983pl
happy.gif Demo Mirror's Edge - 1006.43 MB
wink.gif BF:BC Community Choice Pack - 256 MB
MYSZa7
Demo Naruto: The Broken Bond - 765 MB
kant1983pl
LEGO Batman: The Videogame Demo - 703.07 MB

Call off Duty:World at War-Multiplayer Beta - 889.98 MB
Bartg
Vigilante 8 Arcade - 800msp wink.gif
Slupek88
Demo: Left 4 Dead-1,2 GB
Bez blokady.
il capitano
Demo Dead Space gdyby ktoś chciał - ponad 300 MB. Theme i obrazki.
Mastah27
http://xbox360.ign.com/articles/933/933962p1.html

5 grudnia na japońskim MP wyląduje prawdopodobnie ekskluzywne dla posiadaczy X360 demko Resident Evil 5. Do wyboru będą dwa poziomy, które będzie można ukończyć zarówno samemu, jak i w kooperacji ze znajomym. Na razie nie wiadomo czy demo pojawi się także i u "nas".
Soq
Demo Red Alert 3 zarówno na US jak i na UK
kant1983pl
Banjo Kazooie (~47MB) - 1200 MP
miki77
Demo RE5 w KKW
Slupek88
Sonic: Unleashed
Bez blokady, ok. 200 mb.
kant1983pl
Tom Clancy's EndWar Escalation Pack
Dodatek jest już na Rynku(~441.76 MB) -800MP
matrix_dk
Trzy nowe mapy do Gears of War 2, kosztują 800 MP, 76 MB (bez blokady) na razie wink.gif
Flood,
Gold Rush,
Fuel Station
Kroolik
Dodatek do gry Mercenaries 2 pt. Blow It Up Again Pack
waga: ponad 300mb

Nowe tryby i postacie + coś tam jeszcze

Podobno dodatek ten ma być za darmo tylko do końca roku !
Mastah27
Na XL Arcade pojawił się darmowy Dash of Destruction, 200 punktów do zdobycia (1 osiągnięcie wymaga posiadania dwóch padów) w jakieś 20 minut happy.gif.
MrSatan
Demo MotoGP 08 na UK jak i na US, waga 376,51 MB.
Soq
A na US demko Too Human (póki co tylko dla Goldów)
MrSatan
Demo "Legendary" dostępne w USa i UKeju tylko 748,06 MB.
signap
http://marketplace.xbox.com/en-GB/games/me...mp;p=1&of=6

Demo nowego ŁOTR(a) LOTR: Conquest
2razyjot
CYTAT(Mastah27 @ 17 12 2008, 12:43) *
Na XL Arcade pojawił się darmowy Dash of Destruction, 200 punktów do zdobycia (1 osiągnięcie wymaga posiadania dwóch padów) w jakieś 20 minut happy.gif.

18 minut, ale nie moge zrobic dla 2 playerow bo mi sie baterie rozladowaly, banal a gierka... Przyjemna. smile.gif
raven_raven
2razyjot, widzę dorwałeś Xboxa 360 oryginalnego i Twoje pierwsze GS właśnie z tej gry smile.gif. Gierka jest naprawdę przyjemna, ja się dobrze bawiłem, gdyby nie przegięta inteligencja, celność przeciwnych dinusiów. Padem nie da się tak dokładnie celować i bez kilkuminutowego treningu ciężko skończyć dinusiową kampanię. Ale jak miło wbić się w budynek ;].
2razyjot
CYTAT(raven_raven @ 3 01 2009, 11:24) *
2razyjot, widzę dorwałeś Xboxa 360 oryginalnego i Twoje pierwsze GS właśnie z tej gry smile.gif.

No nie inaczej. smile.gif Mam tez Forze od kumpla z jego bundle packa, ale gra zupelnie mi nie podeszla jesli chodzi o model jazdy i grafioze, padaczka. Zreszta juz mu ja oddalem. Czekam na paczke z GoWem. icon_twisted.gif

CYTAT(raven_raven @ 3 01 2009, 11:24) *
Gierka jest naprawdę przyjemna, ja się dobrze bawiłem, gdyby nie przegięta inteligencja, celność przeciwnych dinusiów. Padem nie da się tak dokładnie celować i bez kilkuminutowego treningu ciężko skończyć dinusiową kampanię. Ale jak miło wbić się w budynek ;].

Dinozaurowa mi sie szybciej niz samochodowa skonczylo, recepta prosta, zasuwasz za samochodem jeszcze go nie widzac na ekranie, za do ikona z rysunkiem autka i ze strzalka, wyczulem patent i gdy samochod pojawial sie na ekranie, dobry timing, szybkie (A) i dziabnalem jak trzeba. smile.gif Gierka cholernie przyjemna, szkoda, ze wiecej darmowych gier na live nie mozna za free sciagac, nawet na GS mi tak nie zalezy w sumie ale darmowego grania malo, demowki sa krotkie strasznie. ;\

Ale demo "banjo kazooie" mnie zmasakrowalo, ale nie tego "Nuts and Bolts" ino tego klasyka z N64, mocny humor i swietny gameplay. Miodzio. happy.gif
tk
Aegis Wings masz chyba za darmo na amerykańskich kontach.
signap
************** TUTAJ TYLKO PISZEMU O NOWYM STUFFIE NA MAKRETPLACE **************
kwachus
Skate 2 : 1,51Gb
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.