CYTAT(raven_raven @ 3 01 2009, 11:24)

2razyjot, widzę dorwałeś Xboxa 360 oryginalnego i Twoje pierwsze GS właśnie z tej gry

.
No nie inaczej.

Mam tez Forze od kumpla z jego bundle packa, ale gra zupelnie mi nie podeszla jesli chodzi o model jazdy i grafioze, padaczka. Zreszta juz mu ja oddalem. Czekam na paczke z GoWem.

CYTAT(raven_raven @ 3 01 2009, 11:24)

Gierka jest naprawdę przyjemna, ja się dobrze bawiłem, gdyby nie przegięta inteligencja, celność przeciwnych dinusiów. Padem nie da się tak dokładnie celować i bez kilkuminutowego treningu ciężko skończyć dinusiową kampanię. Ale jak miło wbić się w budynek ;].
Dinozaurowa mi sie szybciej niz samochodowa skonczylo, recepta prosta, zasuwasz za samochodem jeszcze go nie widzac na ekranie, za do ikona z rysunkiem autka i ze strzalka, wyczulem patent i gdy samochod pojawial sie na ekranie, dobry timing, szybkie (A) i dziabnalem jak trzeba.

Gierka cholernie przyjemna, szkoda, ze wiecej darmowych gier na live nie mozna za free sciagac, nawet na GS mi tak nie zalezy w sumie ale darmowego grania malo, demowki sa krotkie strasznie. ;\
Ale demo "banjo kazooie" mnie zmasakrowalo, ale nie tego "Nuts and Bolts" ino tego klasyka z N64, mocny humor i swietny gameplay. Miodzio.