QUOTE(Xardas @ 1 07 2006, 18:55)

Kurde, zadziwiające jest to jakie ludzie potrafią wysnuć wnioski z jednego zdania
"Aha czyli opis nie jest po naszemu, to nie jest to opis ?"
"_Diabeu_ podał opis po angolsku, a Ty negujesz, że żadnego tam nie ma, no człowieku spoważniej."
I teraz przeczytaj na głos mojego posta wcześniejszego, zgoda? Pomoge ci, kluczowy fragment to
"nie ma tutaj opisu tego dema, przynajmniej w naszym języku"
(co by ci sprawe jeszcze bardziej ułatwić to w tym zdaniu słowa kluczowe to "przynajmniej w naszym języku").
Trybisz już? Jak ktoś nie zna angielskiego to nie ma pojęcia czy Diabeu_ wkleił tablice mendelejewa, opis do telefonu nokia 3310, czy streszczenie zielonej mili.
PS. A teksty trzeba się było uczyć jezyków wsadz sobie w dupe, jakkolwiek słuszne by to było zdanie, to nie jest forum anglojęzyczne, i nie powinno się za nieznajomość w tym przypadku angielskiego być posądzanym o zadawanie "durnych" pytań. eot.
Wrzuciłeś durną odpowiedź na to co napisał _Diabeu_, jeszcze je bronisz. Jak byś napisał po ludzku, a nie bawił sie w ,,podchody" pisząc farmazony, to nie musiałbyś potem się tłumaczyć. Trybisz ?? Myślę, że z 50% informacji podawanych na forum jest po angielsku, i jakoś nikt nie narzekał, że to nie ,,po naszemu" pókiś Ty się nie zjawił. I nie gadaj mi smętów, że _Diabeu_ mógłby tam wstawić opis telefonu, bo On w porównaniu do Ciebie wiedział co pisze. Następnym razem pisz po ludzku, a najlepiej ,,po naszemu". Kapisz ? Trybisz ? Pedałujesz ? Koniec gadania, bo przez Ciebie musimy odchodzić od tematu.