Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Marketplace
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
Maiden
Postanowiłem załóżyć ten temat wszak chyba wygodniej będzie odróżnić pojawiające na Mplace dema czy trialery od newsów dotyczących gier czy akcesorii do 360tki.

Wrzucajcie tu więc newsy dotyczące nowości na marktep place itp . Lista plików dostępnych na Mplacie szybko się powiększa sądze więc iż ów topic może się nam przydać.

Na dobry początek dawka spekulacji: http://xboxlive.fr/view_screen.php?jeu=199&screen=040.jpg
YETI
dobry temat

Demo PREY - 22 czerwca!
http://www.gamespot.com/news/6151589.html
^^
Diabeu
jest do zassania GameTrailers Preview: Ninety-Nine Nights
Ozi
QUOTE(YETI @ 11 06 2006, 20:08) *

dobry temat

Ano... tak dobry, że aż przykleję. hyh.gif
Mastah27
Nowy dodatek do Obliviona (Mehrunes' Razor) już w czwartek za 250 punktów:

http://www.gamespot.com/news/6152676.html
Hela
Skoro jest temat o Marketplace, to ja wyskocze z zapytaniem - co jest na MP platne? Tylko dodatki do gier, gry arcade, czy moze dema gier i trailery tez? (zakladajac, ze bede przez jakis czas korzystal tylko z uslugi silver).
Ryo-San
platne masz pelne wersje gier arcade(grywalne dema za free), dodatki do gier, niektore duperelki jak avatary(sa tez za free) itp - dema zwyklych gier jak i trailery sa za darmo
Piasecznik
Uważajcie pobierając różne rzeczy za free. Mi pojwiły się gamerpictures z LOTR BFME2 za free. Zassałem elfy, po tym reszta gamerpiczturów zrobiła się płatna (po 160 MSP). Co ciekawe, z konta zniknęło mi także 160MSP. Wkarwienie wycisnęło mi łzy.
Ryo-San
napisz maila do supportu - powinni ci oddac punkciki
Diabeu
QUOTE(Piasecznik @ 14 06 2006, 12:30) *

Uważajcie pobierając różne rzeczy za free. Mi pojwiły się gamerpictures z LOTR BFME2 za free. Zassałem elfy, po tym reszta gamerpiczturów zrobiła się płatna (po 160 MSP). Co ciekawe, z konta zniknęło mi także 160MSP. Wkarwienie wycisnęło mi łzy.

wiesz, ja tam nie miałem żadnego packa z LOTR'a za free, od początku były za puknciory
maila nie masz co pisać wg mnie , no refunds for this item
no ale, good luck amigo
Ryo-San
30 czerwca bedzie mozna possac demko Chromehounds
Maiden
Pytanko: Na marketplace są tylko jakieś bajery związane z SFII? Nie ma tam samej gry?
Diabeu
na razie tylko paczki z Gamerpics i Theme
Butcher
Nie ma i jeszcze kilka tygodni może nie być - trwa szlifowanie, głównie lagów trybu online...
Yaxa
A wiadomo jaka bedzie cena SFII?
Maiden
Ponoć 400. Lumines 1200.
Yaxa
400 to bardzo uczciwa cena jak na taka fajna gierke (no i jak bedzie mozna walczyc online to juz wogole masakra). Zacieram raczki smile.gif
Diabeu
QUOTE(Butcher @ 20 06 2006, 13:49) *

Nie ma i jeszcze kilka tygodni może nie być - trwa szlifowanie, głównie lagów trybu online...

podobno mają z tym konkret zonka, jedyne co im zostało do poprawienia to koszmarne lagi w online

400msp to żadne pieniądze - znacznie więcej kasy zmarnowałem na wersję automatową a jakimś frikiem malowanek nie jestem
rysiu01
Jest juz do zassania filmik prezentujacy dodatek jaki ukaze sie do GRAW smile.gif
Diabeu
że niby gdzie on jest? tak dokładnie
el ZAX
QUOTE(_Diabeu_ @ 22 06 2006, 08:30) *

że niby gdzie on jest? tak dokładnie

Media and Entertainment>>Gaming Community Video>>Game Trailers
Yaxa
Tudziez gametrailers.com smile.gif
Diabeu
QUOTE(Yaxa @ 22 06 2006, 10:59) *

Tudziez gametrailers.com smile.gif

tego to jestem świadom, tyle że jakoś wolę oglądać na tiviku w przyjemnej jakości i rozmiarze niż na monitorze mojego złomu wink.gif
Yaxa
Ja tez ale na pc mam moliwosc zobaczenia filmikow w hd no a na tv juz niestety nie sad.gif
Mastah27
Demo Prey na X360 zaliczy małe opóźnienie:

http://www.gamespot.com/news/6153053.html

Przyczyną tego opóźnienia jest fakt, iż demo nadal testowane jest przez Microsoft. Najprawdopodobniej ukaże się ono w ciągu kilku najbliższych dni.
rysiu01
Jest juz do zassania a raczej do kupienia wspomniany wyzej dodatek do GRAW koszt takiej operacji w przeliczeniu na MS$ to 1200 msp dry.gif a zawiera on:

- Continuation of the Multiplayer Co-op Campaign with 4 All New Missions in Chapter 2
- 8 Revisited; Relit Multiplayer Adversarial Maps
- 2 All New Game Types with 1 New Game Mode - Team Battle
- 2 New Camouflage Patterns
- 4 New Character Customization Faces
- 5 New Weapons
Mastah27
Demko Saint's Row ma ukazać się 1 sierpnia (pełna wersja to 29 dzień tego miesiąca) i z tego co na razie ujawniono, będzie można pograć w "jakąś" część single-playera:

http://www.gamespot.com/news/6153156.html
Diabeu
Demko Chromehounds jest dostępne, teraz zabawna część

You can now download a demo of 'Chromehounds' from the Xbox Live
Marketplace. This free demo is available in all Xbox Live regions EXCEPT
the U.S. and Canada. Yes, you read that right...this demo is not
available in the U.S. or Canada.

LOL
Maiden
Dobrzem żem na francuskim M-Place
Diabeu
hehe a ja mam zdalne sterowanie - siedzę w pracy a demko się ssie

medżik biggrin.gif
Yaxa
Ale kaszana, wiadomo czy na USA tez sie ukaze to demko?
Diabeu
HGW, może być jak z Ridge Racer 6
zró konto silver na EU i masz luz
Mastah27
Invasion Map Pack (5 map - Antonville, St. Louet i Amaye sur Seulles we Francji, Alam Halfa w Egipcie oraz Rostov w Rosji) do Call of Duty 2 już dostępny za 800 punktów:

http://www.gamespot.com/news/6153379.html

Ukazał się też paczyk do The Outfit, poniżej pełna lista zmian, które wprowadza:

http://www.majornelson.com/archive/2006/06...uto-update.aspx
Diabeu
http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=65822

Demo Top Spin 2

The demo offers you the chance to take part in a match on Wimbledon's Centre Court, and you have four players to choose from: Sharapova, Williams, Federer and Roddick. Henman is not available which, given that this demo presumably had to undergo quite a bit of testing prior to the tennis tournament, suggests 2K Sports has powerful foresight.
Weighing in at 491MB, it's hardly slight, but it does offer a timely reminder of the game's many charms - as you can read about in our review. It may be expensive, but like Pavlov's children we'll flock to it anyway because it's on the telly.
kermit
demko top spin 2 juz bylo... wiec to jest jakies inne / nowe?
ciekawe po co smile.gif
Diabeu
weź przeczytaj opis zanim zadasz durne pytanie
Xardas
"weź przeczytaj opis zanim zadasz durne pytanie"

heh, no durna odpowiedz trochę chyba, nie ma tutaj opisu tego dema, przynajmniej w naszym języku confused.gif
bartiz
Jest demko PREY zajmuje 1.17GB.
Er_WolvEr
QUOTE(Xardas @ 30 06 2006, 18:06) *

"weź przeczytaj opis zanim zadasz durne pytanie"

heh, no durna odpowiedz trochę chyba, nie ma tutaj opisu tego dema, przynajmniej w naszym języku confused.gif

Aha czyli opis nie jest po naszemu, to nie jest to opis ? _Diabeu_ podał opis po angolsku, a Ty negujesz, że żadnego tam nie ma, no człowieku spoważniej. Jak by trzeba było każdy mały opis po angielsku tłumaczyć, to możńa by pi-ździelca dostać.
Xardas
Kurde, zadziwiające jest to jakie ludzie potrafią wysnuć wnioski z jednego zdania

"Aha czyli opis nie jest po naszemu, to nie jest to opis ?"

"_Diabeu_ podał opis po angolsku, a Ty negujesz, że żadnego tam nie ma, no człowieku spoważniej."

I teraz przeczytaj na głos mojego posta wcześniejszego, zgoda? Pomoge ci, kluczowy fragment to

"nie ma tutaj opisu tego dema, przynajmniej w naszym języku"
(co by ci sprawe jeszcze bardziej ułatwić to w tym zdaniu słowa kluczowe to "przynajmniej w naszym języku").

Trybisz już? Jak ktoś nie zna angielskiego to nie ma pojęcia czy Diabeu_ wkleił tablice mendelejewa, opis do telefonu nokia 3310, czy streszczenie zielonej mili.

PS. A teksty trzeba się było uczyć jezyków wsadz sobie w dupe, jakkolwiek słuszne by to było zdanie, to nie jest forum anglojęzyczne, i nie powinno się za nieznajomość w tym przypadku angielskiego być posądzanym o zadawanie "durnych" pytań. eot.
Er_WolvEr
QUOTE(Xardas @ 1 07 2006, 18:55) *

Kurde, zadziwiające jest to jakie ludzie potrafią wysnuć wnioski z jednego zdania

"Aha czyli opis nie jest po naszemu, to nie jest to opis ?"

"_Diabeu_ podał opis po angolsku, a Ty negujesz, że żadnego tam nie ma, no człowieku spoważniej."

I teraz przeczytaj na głos mojego posta wcześniejszego, zgoda? Pomoge ci, kluczowy fragment to

"nie ma tutaj opisu tego dema, przynajmniej w naszym języku"
(co by ci sprawe jeszcze bardziej ułatwić to w tym zdaniu słowa kluczowe to "przynajmniej w naszym języku").

Trybisz już? Jak ktoś nie zna angielskiego to nie ma pojęcia czy Diabeu_ wkleił tablice mendelejewa, opis do telefonu nokia 3310, czy streszczenie zielonej mili.

PS. A teksty trzeba się było uczyć jezyków wsadz sobie w dupe, jakkolwiek słuszne by to było zdanie, to nie jest forum anglojęzyczne, i nie powinno się za nieznajomość w tym przypadku angielskiego być posądzanym o zadawanie "durnych" pytań. eot.

Wrzuciłeś durną odpowiedź na to co napisał _Diabeu_, jeszcze je bronisz. Jak byś napisał po ludzku, a nie bawił sie w ,,podchody" pisząc farmazony, to nie musiałbyś potem się tłumaczyć. Trybisz ?? Myślę, że z 50% informacji podawanych na forum jest po angielsku, i jakoś nikt nie narzekał, że to nie ,,po naszemu" pókiś Ty się nie zjawił. I nie gadaj mi smętów, że _Diabeu_ mógłby tam wstawić opis telefonu, bo On w porównaniu do Ciebie wiedział co pisze. Następnym razem pisz po ludzku, a najlepiej ,,po naszemu". Kapisz ? Trybisz ? Pedałujesz ? Koniec gadania, bo przez Ciebie musimy odchodzić od tematu.
Apollo302
Panowie, moim zdaniem skoro jest to Polskie forum wszystkie informacje powinny powinny byc tez po Polsku...czy widzial ktos w Psx Extreme recenzje gier pisane po Angielsku?? Jakiekolwiek informacje podawane po Angielsku?? Co z tego ze 50 % informacji na forum jest po Angielsku, ludzie ucza sie roznych jezykow w szkolach na kursach itp a to ze piszacy tutaj wklejaja info po Angielsku nikogo nie uszczesliwia i nie dodaje mu chwały..Gdyby jeszcze umieszczali skrocony opis tego co wklejaja to ok ale tak to ciekawe by bylo gdybym wam wkleił info o grach np po Chinsku i kazal czytac i komentowac?? Kapujecie?? Ludzie maja prawa nie znac jezyka po to mamy swoj własny....
Maiden
O rety jaki fajny offtopiczek to i ja się wypowiem póki Tomish tu z miotłą nie wlezie biggrin.gif

IMO trzeba przyjąć jakąs zasade dotyczącą newsów, wpisać ją do regulaminu forum i voila. Np obowiązkowe streszczenie newsa. Np w 3-4 ech zdaniach.
Ryo-San
nicponie i gałgany
Diabeu
jak ktoś ma konto na Japan to może zassać trailer Project Sylph

dostępne również tu: http://www.xboxyde.com/news_3136_en.html
Yaxa
Na MP pojawil sie trailer z DOA Xtreme.
bartiz
QUOTE(Yaxa @ 7 07 2006, 19:13) *

Jest to ten sam trailer co był podasz E3, zniknął i pojawił się znowu.
Yaxa
QUOTE(bartiz @ 7 07 2006, 19:16) *

QUOTE(Yaxa @ 7 07 2006, 19:13) *

Jest to ten sam trailer co był podasz E3, zniknął i pojawił się znowu.

Ups, to nie wiedzialem smile.gif W sumie ciekawe dlaczego tak sie stalo...
Diabeu
daty wypustów na XBLA

lipiec 12 – Frogger - 400msp
lipiec 19 – Cloning Clyde - 400msp
lipiec 26 – Galaga - 400msp
sierpień 2 – Street Fighter II’ Hyper Fighting - 800msp
sierpień 9 – Pac-Man - 400msp

http://www.majornelson.com/archive/2006/07/11/Frogger.aspx

thx Max za poprawkętongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.