Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Amplitude
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2 > Online
Er_WolvEr
Zamierzam się z zakupem Amplituda, jednakże grałem w nią już dłuuuuuuuuugo. Oficjalnie pożyczyłem ją od kolegi smile.gif. Zakupienie tejże gry oraz możliwość podłączenia do internetu, oraz moje gotowe miejsce w kartotece SONY daje mi możliwość zagrania w tejże grę online:). No i teraz pytanie jeszcze przed zakupem - czy ktoś jeszcze w to gra online OGÓLNIE ?? Włączyłem kiedyś poprzedniego SSX, porobiłem te loginy i inne, by sie dowiedziećże ani żywej duszy smile.gif Wiem że SONY w PS2 o internecie pomyślało jak matka 20tki bachorów o zabezpieczenbiu - za puźno smile.gif Do sedna. Pytanie - czy jest ktoś wśród forumowiczów jak by co chętnych by zagrać kilka walk ? Co do utworów wole rock i metal ale akurat w tej grze to nie ma znaczenia bo każdy utór jest na tyle wciągający by spodobał sie każdemu... NAwet to durne Freezepop ;].

Więc??
Asia
Ja moge zagrac smile.gif
Er_WolvEr
Dzięki Aśka za grę smile.gif Mam nadzieje że uda sie powtóżyć.

Jeszcze potem zagrałem i mimo że gra swoje lata ma to kilak osób było online. NAwet miałem kill walka we 4 osoby (4 osoby+poziom insane+ maximum bonusów = HARCORE normalnie walka na upadłego. Wrednosćsportowa potrzebna wielce wink.gif )

Jeżłei będzie ktos chętny - nich pisze, mozą sie zebrać i zagrać.
Hastla
Kto zagra w Amplitudke online? Moj nick to Mizula, od dzisiaj bede mw.codziennie, najczesciej noca.
adamcky
Ja chętnie pogram. Pseudonim to oczywiście Adamcky. Umawiać się tutaj !!
Hastla
To ja proponuje na piątek się ustawić, żebyśmy zdążyli się zgadać, jak dla mnie najlepiej w nocy, bo pewnie od ok.0:30 bede grał całą noc,wcześniej nie dam rady.
Er_WolvEr
Też bym zagrał z chęcią, jednak mam pewien problem, kiedyś grałem w Ampa na Win 98 - problemów 0, transfer pinkny, teraz neistety mam XP i nawet po podłaczeniu PS2 do netu ( z problemami) muliło mi transfer, i ogólnie masakra. Zapewne także korzystacie z XP - co tzreba ustawićw tym cholernym windowsie by działał poprawnie intersnet na PS2 ? Będe wdzięczny za pomoc, jak sie nie uda mi naprawićto już nigdy nie pogram se w Ampa przez neta ;/.
Hastla
QUOTE(Er_WolvEr @ 15 11 2006, 18:56) *

Też bym zagrał z chęcią, jednak mam pewien problem, kiedyś grałem w Ampa na Win 98 - problemów 0, transfer pinkny, teraz neistety mam XP i nawet po podłaczeniu PS2 do netu ( z problemami) muliło mi transfer, i ogólnie masakra. Zapewne także korzystacie z XP - co tzreba ustawićw tym cholernym windowsie by działał poprawnie intersnet na PS2 ? Będe wdzięczny za pomoc, jak sie nie uda mi naprawićto już nigdy nie pogram se w Ampa przez neta ;/.

A dlaczego w Wondowsie cos ustawiac? Ja wylaczam kompa, odpinam kabel od modemu i podpinam go do konsolki, wtedy jest wypas, malo lagow, cale lacze dla konsoli.Tak zrob, a nie przez kompa bo wtedy zawsze Ci bedzie mulic transfer.
Er_WolvEr
Jak ktoś chętny na gre, to jak by co wpiszcie sie/ napiszcie do mnie na gg smile.gif.

GG>> 1809934
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.