Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Karaoke
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox
VascoDa
Moj przyjaciel ma Xboxa i córkę. Taki bundle pack smile.gif
Bawilismy sie u mnie grajac w SingStar na PS2. Bylo super.
Znajomy poprosil mnie o podobna rzecz do Xboxa.

Dzwonilem w rozne miejsca, ale wszyscy odpowiadaja ze nie ma czegos takiego na Xa.
Czy to mozliwe?

dzieki za ew. pomoc, link..
szczurek
Karaoke Revolution
oraz
Karaoke Revolution Party
powinny spelnic zadanie
VascoDa
Dzieki. Teraz sprobuje je namierzyc w kraju albo za granica...
jaszczoor
Do tego wystarczy headset?
VascoDa
no ja zakladam ze te gry sa sprzedawane z mikrofonami tak jak singstar? myle sie?
szczurek
Gra jest sprzedawana razem z jednym mikrofonem. Dodatkowo obsluguje mate (!) oraz Download Content. Szczegolnie opcja mikrofon+mata musi dawac rade;)

Polecam obadac recenzje, chociazby na GameSpot'cie. Klik

jaszczoor:

QUOTE("GameSpot)
To sing, you'll need any Xbox microphone or headset peripheral. You can find these packaged with the game, or you can find them separately--they all work equally well.
jaszczoor
huh, musze sobie sprawić tą gre bo i mate mam i headset.
Krulik
Chętnie odkupie jak sie komuś znudzi biggrin.gif
Kiler8888
W XBMC jest coś takiego, ale nie mam zielonego pojęcia jak to uruchomić.
Zapewne to jakaś nakładka do odtwarzania plików kar (chyba tak się nazywały), czyli spiewamy sami dla siebie, bez punktów itp.
Pavlik
Wogóle na x-a wyszły 4 gry karaoke (3 komercyjnie) z tym że jedna z nich (XboxMusic Mixer) jest totalna porażką - coś na wzór vanbasco plajera + midi. Pozostałe trzy a w zasadzie dwie to wspomniane wyżej Karaoke Rev i Party Edition. Można powiedziec że to jedna i ta sama gra tyle że troche różnią się repertuarem. Ta ostatnia to modyfikacja Karaoke revolution. Powstał nawet programik na javie, który umożliwia zrobienie sobie kolejnej edycji. Teoretycznie gdy masz piosenkę i midi z tekstem (kar) idealnie do siebie dopasowane zrobienie dodatkowego utworu nie zajmie ci dłużej niż 10 sek. Ja zrobiłem Jedzie pociąg Całuj mnie i Lepszy model smile.gif Jak ktos będzie sobie życzył większe info to wystarczy napisać.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.