QUOTE(Mithos @ 6 07 2006, 18:15)

Ja handlowalem moze z 3 osobami z PTT.
Poza tym skoro jest to grupa wzajemnej adoracji to w jakim celu chcesz sie tam dostac ? Nie jestes tam i sie rzucasz, a sprawiasz wrazenie jakbys chcial tam byc. Tyle, ze w ten sposob nie masz szans sie tam dostac. Kto ma byc w skladzie PTT ten bedzie, a kto z roznych przyczyn sie tam nie dostal, ten bedzie gadal, ze to"grupa wzajemnej adoracji".
Więc czemu piszesz, że nie robiłeś transakcji ze mną i dlatego nie mógłbyś ocenić pozytywnie mojej "kandydatury"? Nie zależy mi na członkostwie w PTT (napisałem to przecież) - nie mam nic przeciwko temu, ale nie będę się wpraszał do prywatnej grupy. Mam prawo krytykować PTT i zrobiłbym to także jako jego członek.
QUOTE(MichAelis @ 6 07 2006, 19:17)

Rotfl jakiego bana? Ja Ci nic nie dawalem. A uznalem Cie za oszusta, bo wszystko na to wskazywalo i migales sie od odpowiedzialenosci. Jak wszystko sie wyjasnilo moge powiedziec ze jestes OK i cofnac tamte slowa.
<cut>-Ty nie bedziesz w PTT, bo ciezko uwierzyc w to ze to poczta zawinila. Normalny user nie zmienil by nicka tylko staral sie ponad wszystko wyjasnic taka sprawe.</cut>
Nie dałeś bana, ale to proponowałeś. "Wszystko na to wskazywało", bo po jakimś miesiącu ciszy (gdzie byłem pewien, że przesyłka dotarła i robiłem następne transakcje) całe forum dowiaduje się, że jestem złodziejem i poznaje moje dane osobowe. Dlatego uznałeś mnie za oszusta, chociaż nie znałeś całej prawdy. A dokupienie i wysłanie replacement'u przed otrzymaniem odszkodowania z PP to wzorcowe miganie się od odpowiedzialności
Ciężko uwierzyć, faktycznie, poczta porusza się z prędkością światła, a przesyłki eskortują służby specjalne, a każdy pracownik jest pod specjalnym nadzorem
Co do nicka- nie mając pojęcia o 1. poście Cerba wystawiłem na sprzedaż Xboxa (poszedł po kilku dniach, jedna z lepszych transakcji ever) i zaraz Ryo-San pisze, by nie robić ze mną transakcji, bo już kogoś oszukałem. PO PRZECZYTANIU JEDNEGO POSTU. Jakbym nazwał Cię oszustem, podał Twoje dane i śmiecił w Twoich ogłoszeniach, to byś pewnie zaprosił mnie na piwo i chciał pogadać jak stary kumpel?
QUOTE(Chicken @ 6 07 2006, 20:21)

Więc mnie tez nie powinno byc w tej grupie ponieważ nie przeprowadzałem zni jednej transakcji z Mithosem i MichAelisem.

A właśnie taką przyczynę podał wcześniej któryś z nich:)