Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Flatout 2
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Wyścigowy
Stron: 1, 2, 3
Emet
Hmm nie wiem czemu tak jest, ze nie masz ostatniego auta. Ja mam zaliczone wsyztskie stunty i wyścigi. Stunty mam na złoto a w wyscigach kilka zdażyło się na 2 lub 3 miejscu (kilka wyścigów ale całe mistrzostwa na 1 miejscu). Ale musze też zaznaczyć, że ostatnie auto dostałem przed wykonaniem ostatniego stunta (czyli po wygraniu ostatnich mistrzostw).
Yano
bajesbol i slizganie po lodzie akurat nie sa az takie trudne, w bejsboli za 2 razem dalem czad (trzeba trafic dokaldnie w gwiazdke na kiju wtedy najdalej odbija)
w (pipi)ingu najlepiej celowac dosyc lekko i chamowac przed srodkiem a jak upadnie zbyt blisko to juz jak lezy podskoczyc R1 i podleciec jeszcze pare cm do srodka

co do wkurzania sie na niedoganianie rpzeciwnikow to tez tak mam jak jade pickupem - nawet na pelnym gazie i turbo mnie wyprzedzają ale to zrozumiale poprostu pickum moj mam okolo 240km/h max predkosc a oni mogą miec np 320km/h wiec wyprzedzaja bez problemu ,
tym drugim samochodem - road kingiem- ktorego ztuningowalem na maxa da sie prawie zawsze wyprzedzic wrzystkich bez problemu i dogonic latwo i wogole kopac im (pipi) biggrin.gif niestety tylko w teori albo na bardzo prostych trasach bez sakrętow biggrin.gif bo normalnie to mozna sie ze(pipi) na kazdym zakrecie tak wpada w poslizgi tongue.gif ale na prostej to wlasnie robi sie przeciwnikow jak sie chce wiec moze to ze oni Cie wyprzedzają to wina tego ze maja lepsze bryki jednak
ako
No, zaliczylem w koncu 100%... To ze gra jest wspaniala juz powiedzieliscie, ale tylko kilka uwag mam tongue.gif

1. Nie wiem czemu tak narzekacie na Sofie Martinez... fajna babka biggrin.gif

2. Poziom trudnosci to jakas kpina... wszystko na zloto zrobilem i sie nawet nie spocilem sad.gif

3. Takedowny z Burnouta IMO sie kryja - za latwe, za czeste, mechaniczne. A tu jak sie przynajmniej kogos przy 360km/h wje**e na barierke to kierowca szybuje a z auta wielkosci tira robi sie fiat 126p.... to lubie biggrin.gif

4. Woda zasysa, ograniczenia wokol trasy zasysaja, speed tez zasysa (mogl byc jeszcze lepiej odwzorowany) ;]

5. K-A-P-I-T-A-L-N-Y patent z wpakowaniem do gry wizerunkow poszczegolnych opponentow, do tego opponenci Ci jezdza kazdy swoim stylem... no cos pieknego i zaje****ie zagrzewa do walki... a i babki calkiem sexy biggrin.gif

6. Model jazdy - bujany, ale przynajmniej czuc ze sie jedzie autem wazacym swoje ;]

7. Do k***y nedzy, no ale auta opponentow to by sie mogly do mojego nie przyklejac po niefortunnym PIT Manouver... juz przeboleje smieci z otoczenia ktore sie przykleja lub wbija w auto, ale opponenci? Grrr....

To tyle, oceniam FO2 na 9+/10.

Ide meczyc F.E.A.R Combat teraz ;d
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.