Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Flatout 2
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Wyścigowy
Stron: 1, 2, 3
lukaszek
nie, nic sie nie tnie w tej grze
Mikes
macie jakieś metody na hugh jumpa? zawsze jesem drugi tongue.gif
lukaszek
nie uderzaj w beczki i na koncu daj ostrzejszy kat niz na tutorialu

swoja droga high jump byl lepszy w czesci pierwszej
Mikes
Zrobiłem sobie nocną sesję i powiem tyle.
TA GRA RZĄDZI!

+Mega grafika!(Ja pie*dole, jak oni zrobili taką wodę na PS2??? serio, majsrersztyk)
+Rozwałka(trasy miejscie rulez)
+Muzyka(dużo kawałkó w z Burnoutów, IMO pasują
+Wypadki(to jak auta się niszczą to majstersztyk!)
+Fizyka!(niszczenie szop rlz)
-Model jazdy. Owszem fajny jest ale ja bym wolał coś bardziej arcade. Jakzda tylnionapędowcami to lekka udręka)
-Strasznie wolno ąłdujace się menusy(a może to wina mojej kopii?)
-Straszczy pozeracz czasu twisted.gif

btw. na nece widzialem jakiesś koedy an samochody których normlanie nie da się zdobyć(chaamastwo) srółd nich m.in. batmobil, ciężkarówka i autobusz szkolny, szkoda że tylko w multi confused.gif

btw2. Jakim autem robicie wyścigi na Derby 2 lvl?
Emet
J derby robię Blasterem XL (o ile tak się nazywa, ale powinieneś wiedzieć).
Natomiast woda to IMO najgorszy element grafiki Flatouta 2 confused.gif I moim zdaniem nie ma się tu absolutnie czym podniecać, bo niejedna gra na PS2 ma zaaacznie lepszą wodę.
A kody zaraz poszukam bo chętnie oblukam dodatkowe fury, ale ejśli tylko w multi to kwas sad.gif
Mikes
Z tego co widziałem można ich używać tylkow single race/derby i multi.
Szkoda że nie ma ich w karzierze confused.gif (ale tak czy siak, rajd jednym z aut do stuntów w mieśie rulez. Jedno uderzenie w ścianę i buum icon_twisted.gif

W 1 lidze mam juz 75%, do levelu 2 mam wszytsko oprócz high jumpów icon_evil.gif
Daję kąt 57-58 ze speedem ok 165 i dupa, dolatuje max na 130 icon_evil.gif Już nie wiem jak to zrobić, kręgle zrobiłem za pierwszym razem

a co do tej wody, podczas derby na budowie podjeź do tej kałuży dużej i stań na moment, mnie ta woda masakruje ^^

EDIT:
Kody na auta których normalnie nie można zdobyć:
ELPUEBLO
KALJAKOPPA (hłehłe, ten sam kod był w Rally Trophy na PC tego samego developera)
GIEVCARPLZ
BIGTRUCK
WOTKINS
RUTTO

Kody znalazłem przypadkim na forum xboxowego flatouta na gamernakings.com. Dzsiaj juz nie mogłem tam wejść bo trzeba było sie logować, fuks wub.gif A konta nie mogę załozyc bo coś sie wiesza wacko.gif
Grzehoo
QUOTE(TaKeShiX @ 6 07 2006, 18:02) *

QUOTE(Grzehoo @ 3 07 2006, 23:37) *

Wie ktoś może jak wygrać w skoku wzwyż? Za chuja nie mogę skoczyć więcej jak 145 m. confused.gif

Bierzemy samochód kibica NBA z Portland [tu taki mały rebus tongue.gif - ja robiłem to tym -nie wiem jak inne ale chyba bez różnicy] i [ excl.gif błotnik eee tzn spojler excl.gif ] omijamy delikatni wszystkie 4 rzędy beczek gdyż "predkość jest tu kluczowa" - powinno być ok 168-169 km/h i kąt 69-70, przy czym zaraz po odpaleniu wciskamy drugi raz R1 aby impet był większy ... i tak mamy ponad 160 [mój max to 168]
Mikes
Grzehoo sprawdzałem to i dupa confused.gif
Przy speedzie 170 i kacie 70 i gdy od razu wcisnę nudge'a owsze baba leci wysoko ale gdy dolatuje do siatki laduj na niej na 100 metrze

btw. czy wam mejscami F2 nie przypomina renderu motorstorma ninja.gif Bez jaj na trasach wiejskich rozwalonym autem w czarnym błocku to to samo prawie tongue.gif Nie wiem jak wy, ale Flatout na nextgenach to będzie potwór, no i respect do developera ze nie skoczył na kase i nie wydał tak samow yglądającej gry na 360
Grzehoo
No to spróbuj z kąta 55-65 stopni, mi przy 70 też nie wychodziło.
lukaszek
no fakt flatout 2 jak narazie robi na mnie o wiele wieksze wrazenie niz motorstorm z ta niby nextgenowa grafa. gdyby jeszcze f2 smigal w 60fps tongue.gif

mikes skoro nie dolatujesz do siatki to znaczy ze dajesz za duzy kat
blinG
Kierowca tak jak w 1 wylatuje przez szybe przy kazdej grozniejszej kolizji ?
lukaszek
ta i drze morde, niestety dalej nie odpadaja konczyny ;/
blinG
censored2.gif Szkoda.
Mikes
ikes skoro nie dolatujesz do siatki to znaczy ze dajesz za duzy kat

dokłądnie patrzyłem kilka razy 69 kilka razy 70 przy speedzie 170. No nic, popróbuje troche z doskakiwaniem, może za wcześnie je uruchamiam(od rwzu po wyskoku)
Grzehoo
QUOTE(Mikes @ 14 07 2006, 01:38) *

dokłądnie patrzyłem kilka razy 69 kilka razy 70 przy speedzie 170. No nic, popróbuje troche z doskakiwaniem, może za wcześnie je uruchamiam(od rwzu po wyskoku)

Właśnie nie, R1 wciskaj zaraz po wyskoku, wtedy skoczysz wyżej (dalej). Tak jak już pisałem wcześniej, spróbuj z kąta 55-65.
Emet
QUOTE(lukaszek @ 13 07 2006, 22:13) *

no fakt flatout 2 jak narazie robi na mnie o wiele wieksze wrazenie niz motorstorm z ta niby nextgenowa grafa. gdyby jeszcze f2 smigal w 60fps tongue.gif

mikes skoro nie dolatujesz do siatki to znaczy ze dajesz za duzy kat

Widze, że nie jestem sam jeśli chodzi o porównanie do MotorStorma. Pod wieloma względami ta gra nawet przebija MS (grafika). Jest tu masa elementów zniszczalnych, do tego w koło wszędzie trawka a i speed bez porównania.
Naprawdę bardzo chętnie zobaczę Flatouta na next-genie.
Mikes
Widze, że nie jestem sam jeśli chodzi o porównanie do MotorStorma.

Jest nas trzech tongue.gif

Gad fak demyt, jestem już w połowie ligi Race, kompletnie wymiękam w puszczaniu kaczek -_- Wkurzające są te konkurencje, imo psują klimat tej gry.
TaKeShiX
QUOTE(Grzehoo @ 14 07 2006, 07:25) *

QUOTE(Mikes @ 14 07 2006, 01:38) *

Właśnie nie, R1 wciskaj zaraz po wyskoku, wtedy skoczysz wyżej (dalej). Tak jak już pisałem wcześniej, spróbuj z kąta 55-65.

zaraz po wyskoku tzn że masz jakieś 0,3 sek. po tym jak chłopek opuści pojazd na wciśnięcie drugi raz R1 -
poza tym pisząć 70-69 stopni przy 169-170 km/h nie napisałem o dwóch rzeczach [wydawało się to dla mnie oczywiste] :
- chłopek musi wylecieć z tymi parametrami tuż przed uderzeniem o barierke [tzn ważny jest moment pierwszego wduszenia R1] - jeśli wypuszczasz go wcześniej to musisz zmniejszyć kąt [poniżej 65 ryzykujemy uderzenie w literki]
- po minięciu ostatnich beczek i przed katapultą wóz musi być jak najbardziej "wyprostowany"

F2 skończyłem kilka dni temu - odpaliłem żeby zobaczyć co i jak - przy zachowaniu tych warunków [ i odrobinie szczęścia ] spokojnie można skakać ponad 160 - w ciągu 15min pobiłem mój rekord: 169.03 - jednocześnie ustanawiając drugi tzn. -21.01 [minus -21.01] - przy kącie 80 chłopek poszybował na prawie 200m i upadając przebił glebe tongue.gif poleciał chwilką w "nicości" [efekt podobny do tego z GTA] i wylądował ..uj wie gdzie - konsola pokazała -21.01m - efek niestety [na szęście] jednorazowy - pożniej nie chciał się już przebić tongue.gif

Jeśli chodzi o puszczanie bąków...eee tzn kaczek to pierwszy raz R1 można wciskać spokojnie jak wóz zjedzie już z rampy tzn bedzie w powietrzu. - kąt nie musi być duży [chyba 25 nie pamiętam] tak więc zdąży się nabić zanim spadniemy do wody - problem jest póżniej żeby wciskać odpowiednio R1 - chyba właśnie z kaczkami się najbardziej męczyłem, ale dwa razy perfekt na początku i potem już jakoś poszło - spokojnie doleciałem do końca basenu - coś ok. 460 pkt.

Konkurencje są miłym przerywnikiem pomiędzy wyścigami, a wkurzająca to jest censored2.gif Sofie Martinez [zwłaszcza w klasie Street]- tak jakby tylko ona miała "gumowe" SI
lukaszek
dlatego zaraz po starcie i przy kazdej okazji robie jej takedowna.
Mikes
F2 skończyłem kilka dni temu - odpaliłem żeby zobaczyć co i jak - przy zachowaniu tych warunków [ i odrobinie szczęścia ] spokojnie można skakać ponad 160 - w ciągu 15min pobiłem mój rekord: 169.03 - jednocześnie ustanawiając drugi tzn. -21.01 [minus -21.01] - przy kącie 80 chłopek poszybował na prawie 200m i upadając przebił glebe tongue.gif poleciał chwilką w "nicości" [efekt podobny do tego z GTA] i wylądował ..uj wie gdzie - konsola pokazała -21.01m - efek niestety [na szęście] jednorazowy - pożniej nie chciał się już przebić tongue.gif

no nic, jak już zrobie wszytskie wyscigi to się popróbuje co nieco.

Jeśli chodzi o puszczanie bąków...eee tzn kaczek to pierwszy raz R1 można wciskać spokojnie jak wóz zjedzie już z rampy tzn bedzie w powietrzu. - kąt nie musi być duży [chyba 25 nie pamiętam] tak więc zdąży się nabić zanim spadniemy do wody - problem jest póżniej żeby wciskać odpowiednio R1 - chyba właśnie z kaczkami się najbardziej męczyłem, ale dwa razy perfekt na początku i potem już jakoś poszło - spokojnie doleciałem do końca basenu - coś ok. 460 pkt.

Z wyskokiem problemów nie mam lecę dosyć daleko ale pierwsze odbicie się to maskara, próbowalem dusić jak głupi R1 ale wtedy mozna dolecieć na max. 300.
KArty też są głupie, trzeba mieć szczęscie, za to mi się kosz podobał ^^ Przyjemnie rozgrywka, nie powiem.

Za stunty wezmę się poz aliczeniu wyścuigów, jakoś mi sie do nich nie pali złaszcza ze za 100% nie ma zndej nagrody confused.gif

btw. jak rpzesdam jakieś auto to moge je potem odkupicw sklepie? brakuje mi cashu a nie wiem czy to mozliwe.
TaKeShiX
QUOTE(Mikes @ 14 07 2006, 22:34) *

Za stunty wezmę się poz aliczeniu wyścuigów, jakoś mi sie do nich nie pali złaszcza ze za 100% nie ma zndej nagrody confused.gif

btw. jak rpzesdam jakieś auto to moge je potem odkupicw sklepie? brakuje mi cashu a nie wiem czy to mozliwe.

Za 100% jest nagroda excl.gif zayebista satysfakcja excl.gif tongue.gif

Tak- możesz je potem kupić jeszcze raz - tracisz tylko kasę np. kupiłeś coś za 30000, sprzedasz za 15000 i potem musisz znowu dać 30000 [nie pamiętam czy to było 50% wartości ale coś koło tego]
Mikes
Tak- możesz je potem kupić jeszcze raz - tracisz tylko kasę np. kupiłeś coś za 30000, sprzedasz za 15000 i potem musisz znowu dać 30000 [nie pamiętam czy to było 50% wartości ale coś koło tego]

ale to i tak oplne bo auta do derby mi nie są potrzebne gdy kończe grę tongue.gif
Emet
Jaka jest nagroda za 100%?? Ja mam 100% (w tym wszystkie stunty na złoto) i nic nie dostałem.
Mikes
Jaka jest nagroda za 100%?? Ja mam 100% (w tym wszystkie stunty na złoto) i nic nie dostałem.

TaKeShiX napisał, satysfakcja tongue.gif
Emet
Hehe tongue.gif Nie zauważyłem wink.gif
mlokon
Niebawem gierka wpadnie w moje łapska.. zacieram ręce odkiedy piszecie te posty... biggrin.gif Jak narazie szpilam w Toce 3 i też niezła gierka ..
Mikes
Niebawem gierka wpadnie w moje łapska..

Ciekawe skąd? ^^
Jestem już przy końcówce Race i powiem tyle: 4x4 rządzą! Duża siła przebicia świetne prowadzenie i po tuningu dobre osiągi. Od początkug ry tylko raz mialem inne auto niż 4x4 i nie żałuje ^^
Mikes
btw. ile mieliscie maxymalnie kasy za rozwalkę podczas wyscigu?
Mój rekord 5300:

Udało wam się mieć kiedyś wszytskie 4 bonusy? tongue.gif Ja miałem 3, potem pomimo że wygrywamy wyscigi i jeździmy bezbłędnie to mieć fasrest lap to masakra Oo'

Grzehoo
Swoich rekordów nie podam, bo ich nie pamiętam. Trochę dziwię się, że kłopoty sprawia Ci fastest lap - miałem to niemal w każdym wyścigu.
Emet
Mój rekord za rozwałkę to chyba jakieś 4300 czy 4400 ale miałbym o 2 tys wiecej. Brakowało dosłownie kilku metrów. A co do fastets lap to tu niestety często na zdobycie takowego nie pozwala czasami przesadny handicap. Miałem kilka razy tak, ze przejechałem idealnie okrążenie (czas naprawdę dobry, dużo lepszy niż ich kiedykolwiek i włany lap record) i po przejechani na metę okazuje się ze któryś z komputerowych graczy miał nawet o kilka sekund lepszy czas (słabym autem). Niestety handicap czasami dawał sie we znaki. W klasie street najbardzije nerwa naruszała Sofia Martinez.
Mikes
Flatout 2 u konkurencji dostał UWAGA 7.7

O_O Czy my mówimy o tej samej grze?
Grzehoo
QUOTE(Mikes @ 24 07 2006, 10:46) *

Flatout 2 u konkurencji dostał UWAGA 7.7

O_O Czy my mówimy o tej samej grze?

Lol. Nie grałem w FO, ale być może oni ocenili grę pod kątem jedynki właśnie.
Emet
LOL? W PE ocena też niska confused.gif (7+). A za grafikę wersja PS2 dostała 6 blink.gif Chyba HIV zapomniał, że to nie X360 a PS2 i X (jedynka). Napisał o niskiej rozdzialce (jak na PS2 wcale nie jest taka niska), slłabych modelach aut (IMO są bardzo dobre) i tnącej częśto animacji (przeszedłem całą grę i animacja zwolniła na chwilkę może ze 2-3 razy). Poza tym to chyba najlepsze tekstury jakie PS2 maiło okazję przerzucać (wyścigi). Nie rozumiem absolutnie takiej oceny. Mółby ktoś powiedziećco FO2 dostał za grafikę w Neo?
g_w_b_b_a
Hiv wieki przeciwnik 360 a teraz 360 Lover... Gierka jest o wiele lepsza niz 1, wiecej minigierk, furek, tras, modele aut tez sa ok dodatkowo fajnie sie karoseria gnie, iskierki, itd

gra przynajmiej zasluguje na 8-9

ps. na ile ocenili FO1??
Grzehoo
QUOTE(Emet @ 26 07 2006, 13:31) *

LOL? W PE ocena też niska confused.gif (7+). A za grafikę wersja PS2 dostała 6 blink.gif Chyba HIV zapomniał, że to nie X360 a PS2 i X (jedynka). Napisał o niskiej rozdzialce (jak na PS2 wcale nie jest taka niska), slłabych modelach aut (IMO są bardzo dobre) i tnącej częśto animacji (przeszedłem całą grę i animacja zwolniła na chwilkę może ze 2-3 razy). Poza tym to chyba najlepsze tekstury jakie PS2 maiło okazję przerzucać (wyścigi). Nie rozumiem absolutnie takiej oceny. Mółby ktoś powiedziećco FO2 dostał za grafikę w Neo?

Dzięki za spoiler dry.gif
No ale mniejsza z tym, kogoś nieźle porąbało. Grafika na 6? Kur.wa LOL, skandal?
i tnącej częśto animacji

Może to jednak nie wina mojej PS2, tylko Waszych oczu (pozostali również pisali, że im nic nie ścina)?
ps. na ile ocenili FO1??

8
Amatorek
Grafika w Neo na 7. Ocena ogólna 7.7 / 10
Ja już się kieruję opiniami na forum, prasa swoją drogą.

PS: piszecie gdzieś o Street Racing Syndicate? Sorry za to pytanie,ale ogrom tematów narazie mnie u Was przytłacza wacko.gif
g_w_b_b_a
od tego jest wlasnie wyszukiwarka

"Dzięki za spoiler " jaki spoiler?? ktos ci podal ocene przed przeczytaniem?? LOL
Mikes
PE jeszcze nie mam, 6 za grafikę Oo' Nie no masakra, przeciez ta gra graficznie jest na poziomie Burnouta9a może i lepsza, tylko nie taka szybka)
ehh.. naprawdę w lekkim szoku jestem Oo'
Może to jednak nie wina mojej PS2, tylko Waszych oczu (pozostali również pisali, że im nic nie ścina)?

ta, moje oczy nie zuwazayły by klatkowania, rotfl? wtf.gif
Nie przypominam sobie żeby mi się coś przycinało, na pewno nie tak żebym musiał o tym wspominać. Może Hiv dawmo laseru nie czyścił dry.gif
Mikes
Znalazłem niezły sposób na kasę, jak ktoś nie chce sobie psuć przyejmnosci niech nie czyta!

SPOILERY!
Ale i tak nie ma łatwo, musimy być na 2 albo 3(już nie pamiętam) poziomie w klasie Street, bierzemy konkurencje Sku Jump, jest szybka i banalna. Naponamy pod kątem 40* od razu po wyskoku R1, nic nie ruszamy i na luzie mamy 350. Po wygraniu dostajemy 5600 a trwa to z zegarkiem w ręku 2 minuty więc w ciągu godziny mamy 168 tysięcy!
Yano
zaczne od tego ze tez mnie dziwi jakim cudem hiv dał 6 za grafike .. tyle samo co micromahines 4 ktore wygladaja podobnie jak na psx biggrin.gif nawet chcialem maila do niego psiac jak on to zrobil ze te 2 gry dostaly 6 za grafe ;p

a ogolnie to bardzo spoko gra chcoiaz narazie kiepsko mi idzie i czesto przegrywam, ale narazie nie zaczelo mnie to jeszcze wkurzac tongue.gif

pogralem chwile w derby a potem kupilem sobie tego płomienistego starodawnego pickupa z najlepszej klasy i wytuningowalem na maxa.. niestety nie widac zeby dawal wielkiego czadu.. albo to ja tak slabo proawadze biggrin.gif ale przyjamniej fajnie wyglada:>
Mikes
Kurde mam problem, zrobiłem całą kalsę street, przeszedłem wszytskie mistrzostwa(końcowe też) i dupa, nie dostałem ostatniego auta w Streecie. Trzeba mieć wszytskie eventy medalowe? bo 3 obie olałem.
MeL
powiem że nowy flatout nawet fajny.

pod kątem grafiki to pełny wypas. wprawdzie mam to na piecka no ale musze powiedziec że panowie z Empire sie postarali. mogę grać na max detalach i gra mi nawet nie zwolni. i wszytsko się szybko ładuje. a wcale nie mam jakiegoś wypas kompa. ( 512 RAM + GF 6600 )

Co do samej gry ..... hm. Fajne. Ale jestem w połowie klasy street i cos mi sie już nie chce zabardzo. Jedynka miała to coś. Była jakaś bardziej prosta przez co bardziej wciągająca.

Denerwują mnie przeciwnicy. Na prostych i tak Cię dogonią. Nawet jak masz nitro i wszystko confused.gif

Troszke fizyka nawala. Czasami wyskakuje gdzies z rostej skoczni a i tak mną gdzieś obróci. No bez przesady juz !!!

Moge dać grze 7 może 8/10
Yano
wpiszcie sobie w extras w kodach ELPUEBLO
odblokuje sie (pipi)ista fura (hotrod) biggrin.gif

jest jeszcze pare innyych samochodow ktore mozna odblokowac w ten sposob ale nie mozna ich kupic w karierze ;/ (a moze ktos zna sposob zeby ich uzywac w karierze a nie tylko w single race?)
Mikes
Yanol, pisałem juz o tym, tu asz wiecej
DIT:
Kody na auta których normalnie nie można zdobyć:
ELPUEBLO
KALJAKOPPA (hłehłe, ten sam kod był w Rally Trophy na PC tego samego developera)
GIEVCARPLZ
BIGTRUCK
WOTKINS
RUTTO

Kody znalazłem przypadkim na forum xboxowego flatouta na gamernakings.com. Dzsiaj juz nie mogłem tam wejść bo trzeba było sie logować, fuks wub.gif A konta nie mogę załozyc bo coś sie wiesza wacko.gif

Nie ma chyba sposobu żeby jechac nimi w karierze.

Powie mi ktoś jak odblokowac ostatnie auto wacko.gif
Yano
sory nie widzialem tego tongue.gif sam znalezlem sobie te kody gdzies na stronkach ale ten jeden co podalem (pipi) mi sie spodobal dlatego ... podalem biggrin.gif
Mikes
Chcecie sobie, pojeździć po ścianach?
Wpisujemy kod na Flatmobile, single race, ta okagła trasa w lewo(zapomniałem jak się nazywa, speedbowl?) od razu po starcie przylegamy do sciany, czkemy na nitro i skecamy na ścianę. Po kilku sekudnach wjedziemy na nią i można sobie śmiagać, lekkimi ruchami bo inaczej sobie polatamy tongue.gif
Yano
robilem tak przypoadkiem;p mozna wyciagnac niezly czas na tej drasie;p

btw mała rada: jak juz sie dorwiecie do dobrych samochodow typu road king to nie rasujcie ich na maxa!!!! ja tak zrobilem i teraz jezdzi jak na lodzie.. wogole nie da sie wystartowac a skrecac tez jest trudno.. o wiele za duzo mocu na tylnich kołach i slizga sie strasznie (wiekszosc tras jest na piachu a nie na ulicy) mimo ze wyciaga praiwe 340km\h to wygranie wyscigu graniczy z cudem bo na kazdym zakrecie gleba...

teraz sie zastanawiam co zrobic bo poprzedni samochod (pickup) troche nie wyrabia na trudniejszych wyscigach a wyadalem 180.000 na road kinga + tuning...

grrr a chyba nie widze opcji zeby cofnac tuning a jelsi sprzedam o odzyskam tylko 105.000 chociaz chyba nie mam wyboru i tak... ;/

nie tuningujcie na maxa wypasionych fur bez 4wd
Mikes
Szkoda że Ai tak oszukuje w mistrostwach, w pojedynczych wyścigach jest normalnie, nie ma gumowego AI i nie ma irytacji jak nie możemy nikogo dogonić. Ja tryb klariary juz olałem, mam wszytskoe puchary(niektóre nie na złoto) nie dostałem ostatyniego autqa i się wkurzyłem ;/ Trzeba mieć wyś igi na złoto czy systkie kaskaderki?
Grzehoo
QUOTE(Mikes @ 18 08 2006, 15:29) *

Szkoda że Ai tak oszukuje w mistrostwach, w pojedynczych wyścigach jest normalnie, nie ma gumowego AI i nie ma irytacji jak nie możemy nikogo dogonić. Ja tryb klariary juz olałem, mam wszytskoe puchary(niektóre nie na złoto) nie dostałem ostatyniego autqa i się wkurzyłem ;/ Trzeba mieć wyś igi na złoto czy systkie kaskaderki?

We wszystkim musisz mieć medal, a jeśli nie, to pewno wszędzie trza mieć złoto. Sam już nie pamiętam, ale na liczniku mam 100% i ostatnia fura jest odblokowana.

EDIT: Napisałem (...)wszędzie trza mieć złoto(...), więc być może w stuntach także tongue.gif
Mikes
hmm, we wszytskich wyscigach złoto? to akurat do zrobienia, ale jak byle jaki medal ale dojda stuntsy to ja wymiekam bo baseballu, footballu, i tego ś;lizgania się(zapomniałem jak to się nazywa, to, to z miotełkami tongue.gif) To ja wymiekam, bez sensu to jest
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.