g_w_b_b_a
27 06 2006, 18:51
Nieobliczalni chłopcy z ekipy ‘Jackassa’ powracają z drugim pełnometrażowym filmem. Na ich internetowej stronie można zobaczyć już pierwszy zwiastun produkcji.
‘Jack Ass: Numer dwa’ to kinowa wersja popularnego show MTV ‘Jackass’. Johnny Knoxville i jego grupa robią niesamowicie głupie, często niebezpieczne i niejednokrotnie odrażające rzeczy. Połknięcie żywej złotej rybki tylko po to by po kilkunastu sekundach ja zwrócić czy też psikanie sobie w oczy gazem pieprzowym to dla teamu Jackass'a nic nadzwyczajnego...
W drugim filmie pełni werwy do robienia rzeczy absolutnie potrzebnych ‘Jackasso’owcy’ pokażą jak dać się wziąć bykowi na roki oraz jak z powodzeniem stanąć na grabiach. Odpowiedzią również na pytanie czy zjeżdżając z domowych schodów na nartach da się wyważyć drzwi wejściowe oraz co się stanie gdy rak uszczypnie człowieka w 'wyjątkowo unerwione miejsce'…
wp.pl
Trailerek:
http://www.jackassmovie.com/movies/trailer.htmlJa juz sobie robie dzien w wolny w dniu premiery, w USA bedzie ona 22 wrzesnia, ciekawe kiedy u nas o ile bedzie (sadze ze bedzie

]
Nadal mam nadzieje ze wreszcie sie zabija.
QUOTE(Mq @ 27 06 2006, 21:13)

Nadal mam nadzieje ze wreszcie sie zabija.
też z takim nastawieniem oglądam, i zacieszam patrząc jak mongoły się krzywdzą
g_w_b_b_a
28 06 2006, 09:28
w The Movie to na koncu wszyscy procz -O zgineli
jeee fajowo. Ja tam sie ciesze, bo lubie ogladac wyglupy tej wesolej grupy. Zjarac sie i do kina na to pojsc ;]
a osobiescie wolicie Jackass czy Dirty sanhez(nie wiem czy sie tak to pisze) ??
ps.Trailer Jackass II jest nawet fajny
Kiler8888
28 06 2006, 21:20
W Jackassie są rzeczy śmieszne, bolesne, obleśne.
W Dirty Sanhez są tylko bolesne i obleśne (czasami się zaśmieje)
Oba programy różnią się bardzo ;]
Chętnie zobacze Jackass: Number Two
PS. Z pozostałości po Jackassie najbardziej lubie Wild Boyz

(Vivala Bam, to coś z Ryanem Dunnem jest zbyt sztuczne)
WILD BOYZ ROX
g_w_b_b_a
28 06 2006, 21:25
Dirty Sanchez

tak sie pisze

mi sie oba te seriale podobaja, masa phunu oraz painu [po trochu w Jackassie ale wiecej w DS

]
QUOTE(g_w_b_b_a @ 28 06 2006, 10:28)

w The Movie to na koncu wszyscy procz -O zgineli

fuck, nie kojarzę

rozwalili się tym mega wielkim wózkiem sklepowym?
skate Pandas in Tokyo były najlepsze
Taniec pewnej osóby w jackassie vol.1 też był nie zły.
Party Boooooy xD
Teksty z Jackass nr.1 rozwalały (zwlaszcza komentarz doktorka po znalezieniu na prześwietleniu samochodu w czyimś odbycie xD). Na dwójkę będę czekać z niecierpliwością.
Diabeu, na końcu był jakiś patent a'la "Jackass za ileś tam lat", gdzie kolesie popylali przebrani za swoje stare wcielenia i... zostali wysadzeni xD
2razyjot
29 06 2006, 19:00
Czekam jak cholera - mam wszystkie sezony 'jackassa' (torrent rox!) i chetnie zobacze cos nowego. Sanchez wysiada - 'jackass' ma dusze, muehehehehe!
Dirty Sanchez jest raczej dla sado-maso zboków którym tylko cielesne cierpienia w głowie, bo niby co jest śmiesznego w lewatywie (kto widział ten wie o co chodzi) itp. zbereźnych rzeczach. Jackass'y przynajmnie maja młodzieżowe pomysły i zawsze mnie rozbawiają, bez zbytniej głupoty i na granicy dobrego smaku
racja. nie jara mnie przyszywanie zszywaczem ucha do stolu ale np. razenie pradem po jajkach jaknabardziej hheeheh

widzial juz ktos 2?
ja jeszce nie czekam na lepsza jakosc

z tego co mowili kumple film lepszy od 1 (co zadko sie zdarza w filmach

)
Mastachi
11 10 2006, 20:09
Ziom ten film musial byc lepszy niz jedynka. Inaczej by sie nie przyjal.
Akcja sa mocne, niektore za mocne. Nie bede spojlerowal ale jak chcecie to cos moge napisac.
Pozdro
PISZSZSZSZSZSZSZSZ!!!!!!!
[TH: WARNRNRNRNRNRN!!!!!!!]
2razyjot
23 10 2006, 10:14
O wiele gorszy niz pelnometrazowa "jedynka". Mniej akcji ktore zapadaja w pamiec, w dodatku humor 'jackassowy' i akcje przestaja byc swierze. Przy "1" lapalem sie za glowe i wylem ze smiechu, tutaj raczej stonowane akcje. Of koz zdarzaja sie przegiecia (vide "polowanie weza") ale jak mowie, takie to sobie ogolem. No i Steve-O jak zwykle rozwala ale ogolem do kina ni ch.u.ja na to bym nie poszedl bo bym sie rozczarowal. Dla fanow Jackassa oczywiscie must have ale nie oczekujcie wodotryskow - ja sie zawiodlem.

BTW: lepiej zobaczyc pelnometrazowego 'Dirrty Sancheza', jest juz i KUR.WA DAJE OOOGNIAAAAAA!
DS to niezly juz HC, polecam obejrzec THE DUDESONS THE MOVIE (serial to rozlozony the movie na odcinki z 1-2 scenami bonusowymi), ogole dla fanow J jest niezly

mi sie podobal ale to nie jest to samo co kiedys
ps. obejrzyjcie sobie trailer i film - nie ma tej sceny z zebem Vito
Sunderland
15 12 2006, 11:09
Jackass nr2 to w moim mniemaniu najlepszy film nie tylko ze stajni Jackass'ów, ale w góle z tego typu filmów.Chyba tylko jeden numer nie spowodował u mnie żadnych emocji.Już samo "intro" powala.
Ogólnie to ten film powinien nazywać się "Bully"(nawiązanie to nowej gry Rockstar?), ponieważ strasznie dużo tu akcji z bykami.Wszystko wypadło świetnie.No i płaczący Bam to niecodzienny widok.
mnie sie podobalo intro z 1
ja zawsze bylem zwolennikiem "dupka" z checia obejze ich nowa produkcje ,mam nadzieje ze wymyslili cos nowego a nie beda powielac starych numerow
moze ktos wyciac ten kawalek z Vito i wyrwaniem zeba? bo ogladalem SCR a miedzy dvdripiem napisy roznily sie minute chyba
2razyjot
18 12 2006, 21:08
QUOTE(signap @ 18 12 2006, 17:51)

moze ktos wyciac ten kawalek z Vito i wyrwaniem zeba? bo ogladalem SCR a miedzy dvdripiem napisy roznily sie minute chyba
A moze sprawdz na napisy.org czy sa napisy do wersji ktora masz? A poza tym przestawic napisy w edytorze txtow mama nie nauczyla? SIC...
wlasnie patrzylem same napisy i nie mam zmiary sciagac ponownie 700mb po scene 1min ktora byc moze nie bylo a moze dluzsze napisy poczatkwoe byly dlatego sie pytam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.