Narazie niestety nie podano zbyt wielu wiadomosci, aled fani moga juz zbierac kase. Jedynka zostala wspaniale oceniona, wypatrujmy wiec nowych informacji odnosnie drugiej czesci!
YETI
29 06 2006, 09:15
Ciekawe jak gra bedzie prezentowała sie pod wzgledem graficznym
Jako, ze to byla moja pierwsza gra na PSP (wrzesien 2005) chetnie zakupie 2 czesc, ktora rzeczywiscie nie rozni sie chyba niczym od pierwszej ale zakupu dokonam ze wzgledu na sentyment do tej gry...
porschman
10 07 2006, 01:15
ja sie poważnie zastanowie tad ta gra fury z cześci pierwszej grafa taka sama i tor widzialem tez z pierwszej cześci + jakies nowe Namco nauczyło sie wyciągać kase od Polyhony za prawie ten sam produkt....
konrid22
15 07 2006, 10:59
Grafa dopasiona niezle... ale napewno nie kupie ze wzgledu na to ze nie lubie racerow
gralem w demko, po pierwszym razie pomyslalem ze ta gra ssie pauke, po 3cim razie zbieram kase na rr2
edit: dodam ze to moj pierwszy kontakt z seria rr
freak.4
22 10 2006, 19:13
nom gra jest bardzo latwa - gram na HARD i juz w 1 okrazeniu na 3 daje rade na pierwszej pozycji co do gry to wypas na maxa -- jestem jej fanem trasy o roznych porach dnia to jest to ,zachod slonca,wschod,zachmurzenie itp (a nie tak jak inne gry dzien albo noc)co do muzy to nowe tracki (pipi) dobrane grafa tez o niebo lepsza - fury nieraz szokuja z leko daleka wyglada to jak z x360 grywalnie dobrze - gram 3 dzien - a nie pykam w nic innego Polecam Ridge Racer !
Jakoś nie rozumiem czym się tak zachwycasz, kiedy RR2 to odgrzewany kotlet w najgorszej postaci. Dorzucono dwa tryby, parę tras i kilka nowych autek. Dodali jeszczę dwójkę przy nazwie gry, i twierdzą że to nowa gra. Wg mnie, namco zwaliło sprawę
ShtaS
23 10 2006, 07:33
mogli dać te dodatki w postaci packa do pierwszej części : / skok na kasę, ale pewnie kupię, jak stanieje. RR uwielbiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.