Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Ridge Racer 2
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Sony PSP
Don_Pedro
http://www.next-gen.pl/index.php?option=co...ask=view&id=791

Narazie niestety nie podano zbyt wielu wiadomosci, aled fani moga juz zbierac kase. Jedynka zostala wspaniale oceniona, wypatrujmy wiec nowych informacji odnosnie drugiej czesci!
YETI
Ciekawe jak gra bedzie prezentowała sie pod wzgledem graficznym hyh.gif
Enkidou
Screeny (direct feed, żadnych pociętych skanów):
http://www.watch.impress.co.jp/game/docs/20060630/rr2.htm
Hela
Graficznie niezbyt sie rozni od czesci pierwszej.
FeelTheGame
Jako, ze to byla moja pierwsza gra na PSP (wrzesien 2005) chetnie zakupie 2 czesc, ktora rzeczywiscie nie rozni sie chyba niczym od pierwszej wink.gif wink.gif wink.gif ale zakupu dokonam ze wzgledu na sentyment do tej gry...
porschman
ja sie poważnie zastanowie tad ta gra dry.gif fury z cześci pierwszej grafa taka sama i tor widzialem tez z pierwszej cześci + jakies nowe Namco nauczyło sie wyciągać kase od Polyhony za prawie ten sam produkt.... mad.gif
konrid22
Grafa dopasiona niezle... ale napewno nie kupie ze wzgledu na to ze nie lubie racerow cool.gif
signap
jedynka byla nudna, ciagle drifty, nitro i bycie pierwszym na mecie...
Memory
Gra jest ZA ŁATWA! dry.gif
G-King
nom gra jest bardzo latwa - gram na HARD i juz w 1 okrazeniu na 3 daje rade na pierwszej pozycji

co do gry to wypas na maxa -- jestem jej fanem smile.gif

trasy o roznych porach dnia to jest to ,zachod slonca,wschod,zachmurzenie itp (a nie tak jak inne gry dzien albo noc)

co do muzy to nowe tracki (pipi) dobrane smile.gif

grafa tez o niebo lepsza - fury nieraz szokuja z leko daleka wyglada to jak z x360 tongue.gif

grywalnie dobrze - gram 3 dzien - a nie pykam w nic innego hyh.gif

Polecam smile.gif

Ridge Racer !
Tongers
POdaje link do dema RR2 jest calkiem niezle. Demko wymaga FW 2.81

Link do RIDGE RACER 2
trybun
gralem w demko, po pierwszym razie pomyslalem ze ta gra ssie pauke, po 3cim razie zbieram kase na rr2 wink.gif

edit:
dodam ze to moj pierwszy kontakt z seria rr
freak.4
nom gra jest bardzo latwa - gram na HARD i juz w 1 okrazeniu na 3 daje rade na pierwszej pozycji co do gry to wypas na maxa -- jestem jej fanem trasy o roznych porach dnia to jest to ,zachod slonca,wschod,zachmurzenie itp (a nie tak jak inne gry dzien albo noc)co do muzy to nowe tracki (pipi) dobrane grafa tez o niebo lepsza - fury nieraz szokuja z leko daleka wyglada to jak z x360 grywalnie dobrze - gram 3 dzien - a nie pykam w nic innego Polecam Ridge Racer !

Jakoś nie rozumiem czym się tak zachwycasz, kiedy RR2 to odgrzewany kotlet w najgorszej postaci. Dorzucono dwa tryby, parę tras i kilka nowych autek. Dodali jeszczę dwójkę przy nazwie gry, i twierdzą że to nowa gra. Wg mnie, namco zwaliło sprawę confused.gif
ShtaS
mogli dać te dodatki w postaci packa do pierwszej części : / skok na kasę, ale pewnie kupię, jak stanieje. RR uwielbiam smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.