Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Ecco the Dolphin:
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Retro > DC lives 4ever
Stachu
zakładam ten lamerski temat o tej gierce, bo to jedna z moich ulubionych gier na DC, teraz gram w nia na PS2 ,bo na DC miałem mały problemik z wczytywaniem:P

gierka swietna IMO, a byłaby jeszcze lepsza jakbym potrafił ja przejsc, pamietacie ktos te gre? A moze ma ktos jakis opisik?

Przyciołem sie na poziomie gdzie trzeba podnosic poziomy wodu. Sa przełaczniki zielony-czerwony i rozne kanały. Jak ktos grał i przeszedł to kuma o co chodzi. A jesli ktos nie grał i nie wie, to wyjazd:p

ciekawe czy ktos jeszcze zaglada do tego działu:D
Grzehoo
QUOTE(Solid @ 2 07 2006, 15:12) *

zakładam ten lamerski temat o tej gierce, bo to jedna z moich ulubionych gier na DC, teraz gram w nia na PS2 ,bo na DC miałem mały problemik z wczytywaniem:P

gierka swietna IMO, a byłaby jeszcze lepsza jakbym potrafił ja przejsc, pamietacie ktos te gre? A moze ma ktos jakis opisik?

Przyciołem sie na poziomie gdzie trzeba podnosic poziomy wodu. Sa przełaczniki zielony-czerwony i rozne kanały. Jak ktos grał i przeszedł to kuma o co chodzi. A jesli ktos nie grał i nie wie, to wyjazd:p

ciekawe czy ktos jeszcze zaglada do tego działu:D

Ja zaglądam, chociaż DC nie mam już prawie od dwóch lat wink.gif
A tu masz opis przejścia, niestety po angielsku, może na coś się nada.
STIVI
kiedyś grąłem ;p wy(pipi)ana ta gra jest :* teraz na dreama czekam żęby to zagrać
Lukastec
Mam ja dopiero od niedawna ale niestety jest troche gorsza od przepieknych czesci na Sega Mega Drive. Zagadki ciekawe a nawet i story jest fajne. Dobra grafa - polecam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.