Shop jest beznadziejny, kręcenie gałką trzeba zaczać jeszcze przed pojawieniem się czego kolwiek bo inaczej nam nie zaliczy O_o
Chyba że ja coś źle robię...
LegionPolski
27 10 2006, 18:28
FAK!!!!!
WSZYSTKIE strony z opisami do bully... jakos nie bardzo dost. są :FFFF
bez kitu, sprobujcie mi znalezc dzialajacy opis do bullyego... dzisiaj jeszcze rano na gamefaqs patrzalem rozwiazania do english 3... a teraz zadna stronka nie dziala ;/
albo - ma ktos moze slowa do english 4?
zerwij sie z lekcji
Sandking
27 10 2006, 20:28
Legion:
Ran, Ray, Any, Arc, Nay, Nor, Con, Can, Cay, Coy, Oar, Yon, Orca, Cyan, Yarn, Racy, Roan, Nary, Corny, Rayon, Carny, Crony, Acorn, Crayon
LegionPolski
27 10 2006, 22:08
Yano - za ang sa za duze profity na to

Sandking - dzieki dzieki dzieki !

jestem teraz w miescie - w sensie 2 chapter. zapowiada sie swieeeeetnie
btw: po wypelnieniu wszystkich lekcji to co sie stanie?? dalej bede pchal fabule do przodu bez zmudnego obowiazku [tiaa ;p] smigania na lekcje?
QUOTE(LegionPolski @ 27 10 2006, 23:08)

eh gdyby młodzież tak dobrze widziala te profiny w prawdziwym życiu...
LegionPolski
28 10 2006, 10:04
QUOTE(Yano @ 28 10 2006, 09:17)

QUOTE(LegionPolski @ 27 10 2006, 23:08)

eh gdyby młodzież tak dobrze widziala te profiny w prawdziwym życiu...

ja tam na szczęście widzę i brnę w tym kierunku niczym łania na polu...

giera jak na razie bardzo mi się podoba... nie. naprawde jest swietna
Sandking
29 10 2006, 08:32
QUOTE(Mikes)
Kręcic gałką trzeba przez cały czas wyświetlania symbolu lewego analoga i to szybko (tzn. jak najszybciej możesz).
QUOTE(Legion)
btw: po wypelnieniu wszystkich lekcji to co sie stanie?? dalej bede pchal fabule do przodu bez zmudnego obowiazku [tiaa ;p] smigania na lekcje?
Chyba tak. Zaliczyłem już Chemię, Angielski i Wf, sztukę prawie, bo zapomniałem o tym wybuchającym wymazywaczu. Po zaliczeniu ich, nie trzeba już na nie uczęsczac.
Chapter IV i chyba ostatni, bo już mam wiosnę, a dopiero 39 % O_o.
LegionPolski
29 10 2006, 12:10
ja doszedlem do zimy - jakies 20% - jest KOZACKO zrobiona

i małe pytanie - czy tutaj ma jakikolwiek wpływ to, jak zatłuczesz 20 typa z jakiejś "grupy" nas to, czy będą Cię lubieć? czy tylko misję o tym przesądzają? ]
BTW: samo hasanie po mieście jest niesamowicie zrobione i sprawia wielką przyjemność ;]
i małe pytanie - czy tutaj ma jakikolwiek wpływ to, jak zatłuczesz 20 typa z jakiejś "grupy" nas to, czy będą Cię lubieć? czy tylko misję o tym przesądzają? ]
Tylko misje
BTW: samo hasanie po mieście jest niesamowicie zrobione i sprawia wielką przyjemność ;]
ja tam ziewam podczas jazdy po mieście
Plisken (FROM Nysa)
29 10 2006, 18:56
przeszedł ktoś już Bully'ego ?
jak jest po przejsciu gry Free Roaming ?
co się dostaje jak się rozwali 25krasnoludków ?
LegionPolski
29 10 2006, 22:40
po przejsciu gry jest chapter "endless summer" - czyli calkiem luzny free roaming;]
za gnomy dostajemy kostium gnoma

QUOTE(Sandking @ 29 10 2006, 08:32)

Chapter IV i chyba ostatni, bo już mam wiosnę, a dopiero 39 % O_o.
nie, chapterów jest 5 (+1, czyli wakacje)
Litwin25
31 10 2006, 09:29
Wiesz ktoś może gdzie można znaleść wszystkie tranzystory?Mam dopiero dwa.Jest tutaj może jakaś siłka?Bo przydałoby się go troche przypakować na tych wysportowanych typów

P.S.W tych wyrazach jeszcze jest "NARC"i "CRY"
QUOTE(Mikes @ 27 10 2006, 13:40)

Shop jest beznadziejny, kręcenie gałką trzeba zaczać jeszcze przed pojawieniem się czego kolwiek bo inaczej nam nie zaliczy O_o
same here

gra prawie zaliczona (ostatni chapter) tylko się zaciałem w jednym miejscu (misja skradana w zakładzie dla obłąkanych) ;/
No i teraz pytanie do tych co już pograli trochę więcej w CCE. Opłaca się wydać te 170 zł, czy nie ?
Litwin25
1 11 2006, 09:38
Bardzo sie opłaca,dla mnie jedna z lepszych gierek w jakie grałem,ma swój klimat.
Adamgermany
1 11 2006, 09:41
Ciekawy jestem czy jest jakaś osoba z was, która przeszła Bully (jeśli tak to mam do, tej osoby pytanie czy w gze natrafimy na Romana)?
QUOTE(LIPA @ 1 11 2006, 09:02)

No i teraz pytanie do tych co już pograli trochę więcej w CCE. Opłaca się wydać te 170 zł, czy nie ?
Opłaca

chociaż wszystko zależy od gustu, mnie Bully skutecznie przykuło na parenaście godzin do konsoli
Litwin25
1 11 2006, 14:10
W końcu ''Shop''zaliczony,chyba najgorsze zajecia jak dla mnie.Fajnie wygląda zima,przychodzi nagle od małych opadów puchu,a rano juz wszędzie biało.Scenerie piekne,ciekaw jestem jak to musi na PS 3 wyglądać,tzn.jakby ją wydali na nią.
Ja powoli kończe, ogólnie giera OK

Minusem jest poziom trudności.. trochę za łatwa.
W końcu ''Shop''zaliczony,chyba najgorsze zajecia jak dla mnie.
macie jakies rady na to? ja wymiekam na 1
Litwin25
1 11 2006, 16:50
Naucz się,bo zadania się powtarzają.Daj save przed tymi zajeciami,na bank zrobisz 1lub 2 kolejne "rozkazy",masz 3 próby przy każdym podejściu,na ogół jest 4-5 "rozkazów",czyli jadać na pamięc dasz rade,nawet jak się nei uda,to masz save i wiesz jak już bedzie szło i w końcu dasz rade
QUOTE(LegionPolski @ 27 10 2006, 18:28)

FAK!!!!!
WSZYSTKIE strony z opisami do bully... jakos nie bardzo dost. są :FFFF
bez kitu, sprobujcie mi znalezc dzialajacy opis do bullyego... dzisiaj jeszcze rano na gamefaqs patrzalem rozwiazania do english 3... a teraz zadna stronka nie dziala ;/
albo - ma ktos moze slowa do english 4?

English I:
MEW
OWL
WOE
LOW
MOW
OWE
ELM
WELL
MOLE
MEOW
MOLL
MEWL
MELLOW
English II:
FIG
FIT
SIT
HIS
HIT
IFS
ITS
FIGS
FITS
FISH
FIST
SIGH
SIFT
HITS
GIFT
GIST
THIS
FIGHT
GIFTS
SHIFT
SIGHT
FIGHTS
English III:
ELM
LEI
LIE
MIL
ELMS
MISS
MISE
MESS
MILE
ISLE
SEMI
SLIM
LIME
LESS
LEIS
LIES
MILES
ISLES
SLIMS
SMILE
SLIME
LIMES
SMILES
SLIMES
seism
English IV:
RAN
RAY
ANY
ARC
NAY
NOR
CON
CAN
CAR
CAY
COY
OAR
YON
ORCA
CYAN
CORN
YARN
RACY
ROAN
NARY
CORNY
RAYON
CARNY
CRONY
ACORN
CRAYON
NARC
English V:
ARE
RAG
EAR
DAG
GAD
GAG
GAR
RAD
EGG
AGED
DARE
DREG
DRAG
GAGE
RAGE
DEAR
READ
EGAD
GEAR
RAGED
GRADE
DAGGER
RAGGED
QUOTE(Mikes @ 1 11 2006, 16:40)

W końcu ''Shop''zaliczony,chyba najgorsze zajecia jak dla mnie.
macie jakies rady na to? ja wymiekam na 1

co w tym shop takiego trudnego..
Litwin25
1 11 2006, 19:22
Przed chwilą dostałem od "kujonów"rakietnice,ta dopiero wymiata w walce z gangami
Sandking
1 11 2006, 21:09
Bully ukończone, spodziewałem się lepszego rozprawienia z ostatnim niemilcem, ale mogę powiedziec, że jestem "zadowolony" z końca ;].
Najfajniejsze w tej grze jest fakt, że nikt nas nie zmusza do znęcania się nad innymi uczniami, jest taka możliwośc, ale możemy grę ukończyc w "grzeczny" sposób. Sam Johnny waczy z tymi, którzy nadużywają przemocy (tekst w stylu "Nic tylko znęcacie się nad innymi bądź Ja się znęcam? Ja walczę z tymi, którzy to robią!), sprawia, że moje podejście do tej gry się zmieniło. Gra jest pouczająca i w pewnym sensie... wspaniała ;].
Chociaż jak ktoś lubi to wykorzysta wszelkie możliwe sposoby przeszkadzania uczniom, w końcu wolnośc jest charakterystyczna dla gier od Rockstar.
LegionPolski
2 11 2006, 11:02
keep ur nose clean or i will clean it!

jestem w 4 chapterze, wiosna. o, ciuchy z nowego sklepu są bardzo fajne :>
a w shop... w shop 1 są tylko 3 kombinacje:
kręcenie gałą w lewą lub prawą stronę [tu nie pamietam]
wciskanie X
krecenie gala w druga strone od tej co na poczatku

@Marzzz zacialem sie na 5 -dzieki ;p
Litwin25
2 11 2006, 11:58
Jest wiecej kombinacji w shopie.Jest "gałka"w jedna strone,w drugą.kólko,iks i kwadrat,bynajmniej ja tak miałem w ostatniej próbie.
LegionPolski
5 11 2006, 10:50
gra pękła...
STATY to dokładnie 60.66%

ukonczonej gry [mam nawet na komorce zdjecie ;]
16 godzin, 46 minut
i około 600 załatwionych ludzi
troszeczke przykrótka, no ale przebolewam - mam dopiero 60% i zabawa z Bully'm na pewno sie jeszcze u mnie nie zakonczyla

SPOILER
Koncowka mnie rozwalila
niby naiwna, ale bardzo mi sie spodobała - chodzi mnie o koncowy filmik z dyrektorem.
jestem na misji co trzxeba wyciagnac jonnego z psychiatryka i nie moge przejsc tego momentu co trzeba dostac sie po ciuszki jakies rady? chiodzi mi dokladnie o 1 pokoj w pomieszczeniu tylko dla pracownikow
LegionPolski
5 11 2006, 16:16
QUOTE(trott1 @ 5 11 2006, 13:15)

jestem na misji co trzxeba wyciagnac jonnego z psychiatryka i nie moge przejsc tego momentu co trzeba dostac sie po ciuszki jakies rady? chiodzi mi dokladnie o 1 pokoj w pomieszczeniu tylko dla pracownikow
głupia misja, głupia - chociaz klimat imo swietny.
jak jestes w tym białym "przedpokoju" odczekaj moment jak gość będzie stał plecami do drzwi - wtedy szybko otworz drzwi i w prawo, tak jakby w pierwszą "alejke" [w sensie - od razu skręć w prawo] - cały czas skradając się ciskaj "X" coby jak najszybciej dobiec do drzwi na wprost od Ciebie - szybko otwierasz i przed soba masz ciuszki... wiem, to brzmi banalnie i wydaje Ci się, że takie rady na nic się nie zdadzą - bo to prawda - wystarczy wybiec jak już mówiłem - kiedy lekarz odwraca się tyłem
robilem tak ale nie mnie łapał popróbuje jeszcze. da sie jezdzic samochodami bo w controlsach jest vechicles chodzi tylko o kosiarki i gokarty czy tez o prawdziwe samochody?
Litwin25
7 11 2006, 11:39
Możesz też zarabac skuter,ale uważaj na stróżów prawa.
QUOTE(Litwin25 @ 7 11 2006, 11:39)

ale uważaj na stróżów prawa.
czemu ma uwazac..? wystarczy posiadać helmet (kask)
Dr.Czekolada
7 11 2006, 18:36
Hehe świetny grywalny podręcznik dla młodzierzy wszechpolskiej

.
Litwin25
7 11 2006, 20:27
Chodziło mi ze ciebie zaaresztują
dzamaelia
8 11 2006, 14:36
ten shop to banal nie wiem co w tym ciezkiego
hair_of_the_dog
8 11 2006, 19:03
Planuje kupic te gre jak troche stanieje. Mam tylko nadzieje ze za szybko jej nie przejde i mi sie nie znudzi

GTA SA przechodzilem 3 razy
Czy to w jakich ciuchach chodze ma jakieś znaczenie?
QUOTE(Gęsior @ 9 11 2006, 20:47)

W grze nie. No chyba tylko takie ze wygladasz smieszne/glupio/powaznie/elegancko/szkolnie etc.
Zreszta nie przypasowal mi ten bajer z GTA, zdobywanie respektu wraz z lepszymi ciuchami. Nie chce simow, tylko gangsterke
LegionPolski
10 11 2006, 14:55
QUOTE(Gęsior @ 9 11 2006, 19:47)

dla nauczycieli tak - niemiła rzecz, czyli "Dress code" - ale to niegroźne i raczej nie gonią Cię za to.
FAK! jak mi sięta gra podoba

mam 70% i nadal robi mi jazda po mieście i klepanie masek innym uczniom - szkoda tylko, że cała mapka jest dość mała, a i większość bonusów które mam do odkrycia to pierdoły [no, ale wszystkiego mieć nie można

nie pytać tylko kupować/ściągać/wypożyczać!]
Cholera, czy moze mi ktos na chlopski rozum wytlumaczyc, jak przejsc level na boisku do futbolu amerykanskiego? Ukradlem stroj maskotki (byczka

), nastepnie zrobilem chlopakom glupie numery i na koniec zostaje gra z wybuchajacymi pilkami. Moze mi ktos powiedziec, co mam zrobic...pilki chyba nie moge rzucic (?), a jak chce ja kolo kolezki podlozyc, to albo mnie dopada i z misternego planu nici, albo klade ja na ziemi, on mnie gdziec rzuca, biegnie za mna, a pilka wybucha sobie nie robiac nikomu krzywdy. No i nie wiem czemu na X jej nie moge zlapac, a jedynie podniesc.
podnosisz ją i rzucasz trzymając bodajże R1
QUOTE(ping182 @ 14 11 2006, 00:07)

podnosisz ją i rzucasz trzymając bodajże R1
Lol, to byl taki banal, a ja myslalem ze obowiazuje takie samo sterowanie jak w dodgeball, czyli rzut na O, czy X. Dzieki za uswiadomienie hehe.
przeszedlem dobre ale samochodami nnie da sie jezdzic szkoda bo nasz chlopek ma prawie 16 lat
Bartezoo
25 11 2006, 12:14
Grę ukończyłem wczoraj:powiem tak gra dobra,wciągająca.Na plus:
+klimat szkoły
+lekcje
+bonusy(deska,petardy)
+ciekawe misje
ale ma klika minusów:
-tnąca animacja,nużąca po jakimś czasie
Warta wydania 120 PLN ale nie zawładnęła mną jak rok temu The Warriors.
Grafika jak na stary engine bardzo ładna,postacie mają fajną mimikę twarzy itp.(tylko ten framerate)
No i humor w stylu R* jednym słowem na 8+/10
Bardzo fajna była recenzja w PSX Extreme. Chyba, już napewno sobie kupie. Jestem do tej gry bardzo pozytywnie nastawiany. Twurcy GTA poraz kolejny dokonali cudu, twożąc taką grę. Kolega grał, ja trochę z nim i nam się bardzo podobało. Bardziej niż The Woriors
Recenzja w Extremie daje rade

. Diabelnie mnie ta pozycja wciągneła ,rozwaliłem ją w 3 dni ,chociaz pewnie gdyby nie ta prawdziwa szkoła to by trwalo to krócej

.
Szkoda ze nie ma akcji że wzrasta respekt wśród uczniów za znęcanie sie nad innymi tak jak w GTA za zabijanie gangoli

. Gra jest dosyć prosta większość misji nie wymaga więcej niż 1-3 podejść. Zadania są bardzo ciekawe i te a'la MGS rządzą

.
Scenariusz i humor jak zwykle na wysokim jak przystało na R* poziomie

. Tylko kamera czasem psuje zabawe i to ze o 2 w nocy nasz Jimmy pada

. Jak dla mnie 8+/10. Jedna z ciekawszych gier ostatnimi czasy.
Minishcap
6 12 2006, 16:40
ma ktos moze z was liste rzeczy jakie trzeba zrobic aby uzyskac 100%?
dzieki za pomoc
Hmmmm ... Mam problem na samym początku

Masakra ...

Misja z tym grubaskiem. Muszę go do kibla zaprowadzić. Jako że strzałka pokazuje na żeński, to tam idę. Jednak on tam nie chce wejść ;P Hmmm ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.