Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Canis Canem Edit
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3, 4
Litwin25
Wejdzie tam z tobą tylko się musisz pokrecić.
Bartg
Idz z nim do meskiego pietro wyzej ;]
Litwin25
Znowu się zabrałem do tej gierki.Miała nudny moment,ale znowu mnie"wsysła" wink.gif Wskoczyłem w chapter 5 i mam własny skuterek,wymiata,szkoda że nie można zabrać policyjnego motorka.
Lipa
Ale mi to szybko idzie ... wink.gif 4 chapter ... wink.gif 45% na liczniku ... smile.gif Kto jeszcze nie grał w nową pozycję od rockstar, to polecam sprawdzić !
Litwin25
Beczne jest jak już odwalisz wszystkie lekcje walki wręcz,kolo odlatuje z kosmitami wink.gif
Lipa
Miałem okazję już to zobaczyć wink.gif 6 odbiorników znalazłem dość szybko wink.gif

Czy za przejście gry na 100% dostajemy coś ?
Litwin25
Nie wiem,jak mam dopiero 52% i jestem na poczatku 5 chaptera.
mlokon
QUOTE(Litwin25 @ 18 12 2006, 10:06) *

Znowu się zabrałem do tej gierki.Miała nudny moment,ale znowu mnie"wsysła" wink.gif Wskoczyłem w chapter 5 i mam własny skuterek,wymiata,szkoda że nie można zabrać policyjnego motorka.

skuterka mialem już zaraz po randce w wesołym miasteczku hyh.gif natrzaskałem sobie punktow i kupilem w kantorku za te punkty zdobyte w konkurencjach tongue.gif
Litwin25
No ja też tam nabyłem,bo jak kiedyś zarabałem na mieście to mi pały żyć nie dały wink.gif

Spojler:Dzisiaj ukończyłem gre,jak dla mnie bomba,szczególnie bójki z szefami wszystkich mafii w ostatniej misji wink.gif
Krzychu
Skad wziasc kwiaty zeby wreczyc je potem jakiejs lasce i w ten sposob pozarywac? smile.gif Bo mowie jej komplement a ona mi na to zebym jej cos dal. Mam wiec pod przyciskiem X kwiaty, ale sa niepodswietlone, tzn, ze nie moge ich wybrac (nie mam ich). Gdzie je znalezc?

Czy szczytem podrywu jest dostanie calusa od panny czy cos sie jeszcze dalej dzieje..? Nie mowie tu od razu o scenach lozkowych, tylko ogolnie sie pytam o to czy sa jakies dalsze motywy...smile.gif
Lipa
Kwiaty masz przy damskim akademiku smile.gif Wchodzisz w tą trawę i zrywasz wink.gif Rozumiesz o co mi chodzi ? wink.gif
Krzychu
OK, mam. A co z tymi dalszymi zalotami, bo dalej nie wiem czy sa takowe? smile.gif

Aha, i jeszcze takie pytanko. Czy niektore mosje przepadaja? Przykladowo, jesli jest Halloween, ale nie zaczne misji zwiazanej z tym okresem (a potem otwiera sie jeszcze kilka nowych pobocznych zwiazanych z Halloween, lub chociazby rozbijanie dyn), to wtedy co, Halloween za dzien czy 2 minie i juz nie bede mial mozliwosci rozpoczecia tych misji?
pietreksen
Mam problem z jedną z misji w której stoję na balkonie, a na scenie ten chłopak którego mam ochraniać przed innymi strzelając w nich z procy.
Nie wiem nie udaje mi się ten chłopak ma jeszcze życie a pokazuje mi FAILED. Może trzeba zrobić coś "specjalnego'.
Litwin25
Musisz jak najmniej dać go trafić.
Hubi.
zatrzymalem sie na trzeciej lekcji angielskiego blush.gif Moglby mi ktos podrzucic kilka slowek do ulozenia?
Pajda
na poprzednich stronach sa podane
Nitro
Wiecie gdzie można znaleźć mapkę z lokalizacją wszystkich elementów do zebrania? Ukończyłem grę i brakuje mi kilkunastu rzeczy...

Nie chodzi mi o opis tylko o mapkę!
mlokon
QUOTE(Hubi. @ 29 12 2006, 11:40) *

zatrzymalem sie na trzeciej lekcji angielskiego blush.gif Moglby mi ktos podrzucic kilka slowek do ulozenia?

English I:

MEW
OWL
WOE
LOW
MOW
OWE
ELM
WELL
MOLE
MEOW
MOLL
MEWL
MELLOW

English II:

FIG
FIT
SIT
HIS
HIT
IFS
ITS
FIGS
FITS
FISH
FIST
SIGH
SIFT
HITS
GIFT
GIST
THIS
FIGHT
GIFTS
SHIFT
SIGHT
FIGHTS

English III:

ELM
LEI
LIE
MIL
ELMS
MISS
MISE
MESS
MILE
ISLE
SEMI
SLIM
LIME
LESS
LEIS
LIES
MILES
ISLES
SLIMS
SMILE
SLIME
LIMES
SMILES
SLIMES
seism

English IV:

RAN
RAY
ANY
ARC
NAY
NOR
CON
CAN
CAR
CAY
COY
OAR
YON
ORCA
CYAN
CORN
YARN
RACY
ROAN
NARY
CORNY
RAYON
CARNY
CRONY
ACORN
CRAYON
NARC

English V:

ARE
RAG
EAR
DAG
GAD
GAG
GAR
RAD
EGG
AGED
DARE
DREG
DRAG
GAGE
RAGE
DEAR
READ
EGAD
GEAR
RAGED
GRADE
DAGGER
RAGGED
Hubi.
dzieki, ale juz to dawno zalizylem smile.gif
MeL
ja mam pytania smile.gif
oczywiście tak samo jak w GTA mam problemy z płcią pięknątongue.gif
1. Ile panien mozna mieć?
2. Jak dać jej te cholerne czekoladki?
3. Pillow fight w damskim akademiku ? tak było napisane w gablotce ale nic nie znalazłem.
4. czy wogóle można znaleść coś ciekawego w damskim akademiku?
5. gdzie kupic kask na skuter ( jestem dopiero na II chapterze )

pzdr
Solidny (pan)
Czekoladek nigdy nie użyłem tongue.gif. Jest wiele patentów, których nie rozumiem. Np, balony wodne. Spotkał się ktoś z tym? W statystykach mam napisane, że użyłem ich zero razy smile.gif. Nigdy ich nie widziałem. Jest jeszcze jakaś wyczesana broń... może za 100% albo coś takiego. Również używana zero razy.
Lorack
Baloniki dostaniesz po wykonaniu misji jakiegoś przechodnia (niebieska strzałka nad nim). O ile dobrze pamiętam trzeba (w dzielnicy New cośtam) wejśc po drabince na dach, a tam pewien gość zleci Ci tą misję po czym bedziesz mógł używać balonów z wodą.

PS. Mam na sprzedaż oryginał Canis Canem Edit w świetnym stanie, jak ktoś chce zakupić to PW.
MeL
a znacie może resztę odpowiedzi na moje pytania?? chociaż jedno ? tongue.gif
Solidny (pan)
Kask miałem, ale nie pamiętam skąd... jeden można wygrać w wyścigach go-kartów. Cierpliwości, sam przyjdzie wink.gif

Te panienki to można mieć? Ja jestem męską szowinistyczną świnią i wykorzystuję je do całowania icon_twisted.gif

A na randkę to poza misja nie udało mi się wyrwać laski.
vercetti
Zarąbista gra, to po prostu gta w wersji school! Zmiana wdzianek, jazda gokartem po mieście, łupanie staruszek...
Do tego wnosi kilka ciekawych patentów (kładzenie sie spać, deskorolka) i w moim mniemaniu jest lto jedna z najlepszych gier na ps2, szkoda że nie będzie sequela
Danilo1972
Lipa - specjalnie dla Ciebie sprawdziłem i można całować się z chłopakiem, ale tylko jednym smile.gif
Z innej mańki - Wy też mieliście taką dziwną okładkę, taką błyszczącą, podobną do hologramu?
h.head
Gierka wymiata. Ta gra jest wg mnie najlepszą pozycją na drugiego pleja. Lepszy jest chyba tylko MGS3:S, ale jeszcze w nią nie grałem, więc niewiem. Jedno jest pewne, ta gra wg mnie jest lepsza, dużo lepsza od GTA:SA. Cudowna gierka.
Lipa
CYTAT(Danilo1972 @ 16 06 2007, 19:50) *
Lipa - specjalnie dla Ciebie sprawdziłem i można całować się z chłopakiem, ale tylko jednym smile.gif
Z innej mańki - Wy też mieliście taką dziwną okładkę, taką błyszczącą, podobną do hologramu?

Dzięki wielkie wink.gif

Również miałem błyszczącą okładkę wink.gif
Hubi.
Chyba sobie dzisiaj odpale ta gre na nowo, bo zostawilem ja gdzies w polowie.

BTW
Jest gdzies w grze spis wszystkich ciosow? Bo juz nie pamietam co sie czym robilo.
Senshi
Moim zdaniem jest to jedna z latwiejszych gier, ktore przeszedlem. I dobrze bo jak gra jest za trudna to mnie to odpycha. klimacik za mocny. Misje fajne, zroznicowane. Napewno warto odswiezyc ;]
Hubi.
Wlaczylem wczoraj CCE na nowo, przeszedlem dwie misje i... koniec gry smile.gif Myslalem ze procenty pokazuja tylko glowne misje w grze, a mam narazie 76%.

BTW
Czy da sie skonczyc jakos misje w roznoszenie gazet i scinanie trawnikow?
Czy gdzies sa zaznaczone poboczne misje od przechodniow?
Senshi
CYTAT(Hubi. @ 25 06 2007, 12:14) *
Czy da sie skonczyc jakos misje w roznoszenie gazet i scinanie trawnikow?

Da sie musisz tylko dobrze poszukac. Trawniki to w jednym z domow tam w okolicy nauczyciela od matematyki (chyba) tego na Ha wink.gif I w tym parku gdzie w Toy Toyu skonczyl bodajze wuefista. Gazety tez mozna zrobc ;]

CYTAT(Hubi. @ 25 06 2007, 12:14) *
Czy gdzies sa zaznaczone poboczne misje od przechodniow?

Nie ma zaznaczonych poprostu szukasz. Jak ktos ci zaproponuje to wtedy pojawia ci sie na radarze
Cris
Tak, gra jest dosc prosta (przynajmniej ukonczenie scenariusza) .

Gre ukonczylem,a teraz trzeba sie zajac skatowaniem jej na 100% , mam 74%
Hubi.
Co trzeba miec na 100%? Skonczylem wszystie miesje glowne, zaabianie kasy i zniszczylem wszystkie nagrobki. Co jeszcze oprocz zbierania tych (pipi) (gumki, karty, itd.)?
Cris
Odsyłam do poradnika PE nr 10

(poczułem sie jak redaktor hyh.gif )
Hubi.
a zebym to ja mial ten poradnik wink.gif
Shadow of Nobody
Służe pomocą.

Canis Canem Edit na 100%:

-zalicz wszystkie misje podstawowe i poboczne
-75 Rubber Bandy
-znajdź wszystkie G&G Cards
-zniszcz wszystkie gnomy
-wygraj wszystkie wyścigi rowerowe
-wygraj wszystkie wyścigi gokartów
-wykonaj wszystkie zlecenia (Errands)
-zakup wszystkie ubrania
-kup 100 puszek z automatów
-wypij 500 puszek
-wykonaj wszystkie zdjęcia do albumu
-zalicz wszystkie lekcje
-zalicz wszystkie poziomy dodatkowych prac (koszenie trawy, rozwożenie gazet)
-pobij rekordy we wszystkich grach na automatach
-zniszcz wszystkie dynie podczas Halloween
-zniszcz wszystkie nagrobki podczas Halloween
-przejedź się wszystkimi 3 kolejkami w wesołym miasteczku
-wygraj przynajmniej raz w każdej z czterech gier w wesołym miasteczku
-przejedź 100 kilosów na rowerze
-przebiegnij 42 kilosy
-uruchom 20 alarmów przeciwpożarowych
-pokonaj pirata na wyspie
-oblej dowolne 3 poziomy dowolnych klas

BTW:za zaliczenie gry na 100% nie otrzymujesz nic poza satysfakcją
Hubi.
Gdzie jest ta wyspa z piratem?
Kroolik
CYTAT(Hubi. @ 2 07 2007, 02:44) *
Gdzie jest ta wyspa z piratem?

Wysp to masz bez liku wink.gif Na mapie, po lewej od siedziby szkoły, wyspa z jedną plażą (pośrodku jeziorka). Tam jest pirat (a w wodzie zatopiony statek piracki) oraz jeden z gnomów do znalezienia.

http://www.candiedskull.com/bully/index.html - tu jest WSZYSTKO.
montana
Troche przesadzili z tym zaliczeniem na 100%. Wypij 500 puszek . W zyciu glupszego zadania nie widzialem. Albo uruchom 20 alarmow przeciwpozarowych
Nitrom
ja doszedlem do 30%-40% i już wtórna się zrobiła.. nie wiem kiedy znów zachce mi się w to grać, może przez nadmiar gier:) a oceniam na 8
21stPBfAn
Mam okazję z allegro kupić Bullyego NTSC (wersja nie ocenzurowana), tylko mam pytanie - wie ktoś może jakie są różnice między Canis Canem Edit a Bully? Oprócz topienia typów w kiblu biggrin.gif:D
Seigaku
CYTAT(21stPBfAn @ 21 12 2008, 13:20) *
Mam okazję z allegro kupić Bullyego NTSC (wersja nie ocenzurowana), tylko mam pytanie - wie ktoś może jakie są różnice między Canis Canem Edit a Bully? Oprócz topienia typów w kiblu biggrin.gif:D

Przecież w Canis Canem Edit też da się topić uczniaków kiblu huh.gif

Szczerze to wątpię, żeby były jakieś znaczące różnice między tymi dwiema wersjami.
21stPBfAn
W którym numerze PE była recenzja Canis Canem Edit?

Gdyby ktoś był skłonny odsprzedać ten numer to PW.

EDIT: Dzięki ziom.
Zwyrodnialec
Nr 112, gra dostała ocenę 8+|
coopa
Mi się gra średnio spodobała, jak na taki hype. Jakaś taka mało płynna animacja, no i ogólnie gra jakoś specjalnie mnie nie bawiła. Kilka "misji" było ciekawszych (strzelanie z procy na przemowach uczniów, ustawki gdzieś w zakamarkach szkoły), ale generalnie gra mnie nudziła strasznie - nie miałem siły jej skończyć. Ja bym dał gdzieś tak 7+/10, może i mniej.
21stPBfAn
Dla każdego co innego lepszego smile.gif

Jak dla mnie mocna 9, wciągnęło mnie niesamowicie w przeciwieństwie do Ciebie, grę skończyłem z otwartą japą, ale ocena 10 zarezerwowana dla GTA: SA i MGS 2&3.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.