Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Extreme Party - pytania
Forum PSX Extreme > PSX Extreme > Opinie, komentarze > EXTREME PARTY V
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Klaudia
[quote]Striptiz męski nice;) czyli będą jakieś rozrywki dla kobiet hewheheeheh
[/quote]

nom. Zmywanie naczyn po imprezie hewheheeheh

oink;]
[/quote]

ehhh wiedziałam, że Bóg mnie pokarał, tym że urodziłam się kobietą.
Olafelum delfin Um
Mr.Sciera na pewno pokaze gola klate,jak za starych dobrych czasow happy.gif
janol
QUOTE(_Diabeu_ @ 18 07 2006, 10:39) *

QUOTE(ogicool @ 14 07 2006, 11:48) *

a striptizer ? - może playman by się zgodził, pogadajcie z nim, co?

Mondry się zaoferował

Tylko trzeba będzie odpowiednio wytrzymałą rurkę do tańca skombinować
_Alek_
Sciera na pewno pokaze gola klate,jak za starych dobrych czasow

Pytanie, czy to atrakcja czy wręcz przeciwnie pozostawmy bez odpowiedzi.
Diabeu
pamiętajcie że liczą się chęci

a rurkę się przykręci, 3 razy
_Alek_
QUOTE(_Diabeu_ @ 18 07 2006, 13:47) *

pamiętajcie że liczą się chęci

a rurkę się przykręci, 3 razy

Byle możliwie daleko od Transformatora.
ogicool
Kuna, jak w RAJU ,)
Dziabong
To moze pytanko z mojej strony , sa jakies osoby wybierajace sie z krakowa lub okolic ?? najlepiej samochodem , ja caly czas staram sie zorganizowac transport ale nie wiem czy cos z tego bedzie , a do pociagu sprzetu raczej nie bede brac a jak widac Tv to jak na lekarstwo smile.gif Pozdrawiam
Sado
Ja mam bardzo ważne pytanie- czemu Oskae nic już nie pisze w tym temacie? sad.gif
Nightmare90
Albo zmądrzał albo dostał bana tongue.gif

A moje pytanie (do organizatorow) czy dla kazdego starczy tych materacy???
Oskae
Albo zmądrzał albo dostał bana

Nie nie dostałem Bana, postanowiłem być troszkę uważniejszym.

To ja też mam pytanie:

Na jaki dworzec tam trzeba w Katowicach dojechać ? Bo jak patrze na stronie PKP to mi 5 różnych dworców wyskakuje.
Kali
Zalozcie oddzielny temat "kto skad jedzie na EP - spiknijmy sie" lub cos na ta modle... Za kazdy nastepny post tego typu w tym temacie beda lecialy warny bez ostrzezenia.
MichAelis
jest juz osobny temat, wydzielilem posty
Kali
Tank you very much smile.gif
Tokar
Ekhm, troszkę mi głupio, ale powtórzę pytanie Oskae ;p
Z jakiego dworca bedzie najlepszy dojazd do transformatora, Ligota ?
Rykuzushi
Ja mam pytanie, czy będzie ktoś chętny i co najważniejsze, czy będzie można puścić Advent Children DVD? Prawdopodobnie będę z pspkiem, także chętnie pogram w RR czy MGA smile.gif

P.S. Tokar_Sama - najlepiej z głównego.
MichAelis
QUOTE(Rykuzushi @ 26 07 2006, 23:21) *

P.S. Tokar_Sama - najlepiej z głównego.

Naprawde nie wpadłbym na to blink.gif
wiec powie kto na ktorym dworcu wysiasc bo jest ich z 6
Rykuzushi
Dokładnie jest ich 8.

Katowice -dworzec główny
Katowice Ligota
Brynów
Załęże
Zawodzie
Podlesie
Szop.
Piotrowice

Dlatego piszę, że należy wysiąść na dworcu głównym.
Chicken
"... przy czym osoby, które przywiozą ze soba TV (...) mają wejście bezpłatne..."
A co z tymi, którzy zabiorą sama konsole?? Będą musieli zabulic??
Mathiu
QUOTE(Chicken @ 27 07 2006, 14:50) *

"... przy czym osoby, które przywiozą ze soba TV (...) mają wejście bezpłatne..."
A co z tymi, którzy zabiorą sama konsole?? Będą musieli zabulic??

Tak... Ci z konsolami muszą bulić 11 zł.

A ja mam pytanie takie: było, że kto przywozi TV wchodzi za darmo z osobą towarzyszącą. Czyżby to się zmieniło? confused.gif Kobietę chciałem zabrać...
pawelekgno
Podobno organizatorzy planują też mini-turnieje w B:R i Forzę, więc może mały turniej w FarCry'a? tongue.gif
Kali
QUOTE(Mathiu @ 27 07 2006, 16:11) *

A ja mam pytanie takie: było, że kto przywozi TV wchodzi za darmo z osobą towarzyszącą. Czyżby to się zmieniło? confused.gif Kobietę chciałem zabrać...

Sadze, ze jak sie udowodni, ze osoba towarzyszaca jest kobieta, to mozna o jakis specjalnych rabatach pogadac wink.gif
Mathiu
QUOTE(Kali @ 27 07 2006, 18:11) *

QUOTE(Mathiu @ 27 07 2006, 16:11) *

Sadze, ze jak sie udowodni, ze osoba towarzyszaca jest kobieta, to mozna o jakis specjalnych rabatach pogadac wink.gif

Mam wysłać zdjęcie i rozmiar miseczki? rolleyes.gif
hiv
raczej zdjęcie cycków...
Diabeu
ale po co wysyłać? na miejscu się sprawdzi, organoleptycznie
Kathleen
Ehm.... kobiet bedzie i tak na tyle malo, ze one powinny miec wejscie za free hyh.gif

Skoro i tak mało płci pięknej przychodzi, to może to je jakoś zachęci do tłumniejszych przyjazdów...
Diabeu
QUOTE(Kathleen @ 28 07 2006, 14:30) *

Ehm.... kobiet bedzie i tak na tyle malo, ze one powinny miec wejscie za free hyh.gif

Skoro i tak mało płci pięknej przychodzi, to może to je jakoś zachęci do tłumniejszych przyjazdów...

prawda
Kali
QUOTE(Mathiu @ 27 07 2006, 23:51) *

QUOTE(Kali @ 27 07 2006, 18:11) *

Mam wysłać zdjęcie i rozmiar miseczki? rolleyes.gif

Nie trzeba. Niech po prostu urodzi dziecko wink.gif

A tak btw: tez jestem za tym, zeby bialoglowy wchodzily za darmo. Obadam, czy nie da sie czegos zalatwic w tej kwestii smile.gif
Kathleen
QUOTE(Kali @ 28 07 2006, 15:45) *

A tak btw: tez jestem za tym, zeby bialoglowy wchodzily za darmo. Obadam, czy nie da sie czegos zalatwic w tej kwestii smile.gif

Płeć piękna będzie Ci wdzięczna smile.gif
Jesli się uda, podziękuję osobiście na EP ;P
Dante
A co jeśli wszyscy poprzebierają się za kobiety??
Mathiu
QUOTE(Dante @ 29 07 2006, 12:53) *

A co jeśli wszyscy poprzebierają się za kobiety??

No dlatego trzeba to będzie udowodnić poprzez urodzenie dziecka...
tewus
Kobiety wchodza za darmo wub.gif

dodac tez chcialem, ze bedzie grill. mysle, ze do wyboru beda 2 opcje - standardowa, jakze przez wszystkich lubiana i jakze do piwa pasujca kielbasa, oraz mysle, ze szaszlyki w jakiejstam formie. ceny beda bardzo przystepne. closedeyes.gif

oraz mozliwosc zamowienia pizzy (pizzeria Italiana) bez dzwonienia i placenia za dowoz
Roman_raczy
fajno gryl musi byc exclaim.gif
A jakie alkochole bedziecie chloc?
Moge wziasc jokies od siebie z okunca, wude i wina bo godocie ze piwo bedzie szlo kupic?

PS: prszepraszam za pisownie ale slaby ze mnie pisarz wub.gif
dzisiaj jade na dworzec siem dowiedziec o szczegoly i jka myslicie warto broc psxa i dreamcasta ?
bo innych nimam a fajne gierki na to sa przecie...
Oskae
Czy ja wiem, psx to nawet dobry pomysł, nie gralem juz ze 3 lata na tym, ale wątpie, żeby udało Ci się przebic ppomiędzy x'ami i ps2.
dragu
impra trwa dwa dni, czy jeden, bo po info z ostatniego PE mam wątpliwości... 27 impra się konczy rano, czy do wieczora?
Morfeo
Mam pytania co do turnieju PES'a 5. Czy będą wprowadzone te najnowsze transfery typu Emerson, Cannavaro i Van Niestelrooy w Realu Madryt? Czy będzie trzeba grać i klubem i reprezentacją czy można sobie wybrać jedną opcję i grać 1 klubem lub 1 reprezentacją przez cały turniej? Czy będzie można dokonywać zmian w formacji i zmieniać zawodników w trakcie meczu?
peter.a
3 pytania:
1.Osoby bez sprzętu będą wpuszczane? (wiem że głupie pytanie happy.gif )
2. Będzie xbox360? (też głupie pytanie, ale ciekawi mnie to)
3. Czy będziecie przymykać oko na spożywanie napojów z % przez osoby prawie pełnoletnie? tongue.gif (Hmmm... zauważyłem że to jest jeszcze głupsze hahaha.gif )
Wiśnia San
hm to raczej nie pytanie ale propozycja żeby ktoś wziął kamere i nakręcił co tam bedzie sie działo, a najlepiej kilka kamer. Następnie zebrać to do kupy i wypalić na DVD najciekawsze akcje sezonu. Co wy na to ?
Arox
Kobiety wchodza za darmo

Przypominam że mamy równouprawnienie
Rykuzushi
A ja mam pytanie ogólne do zainteresowanych. Ile ludzi bierze pspki? Jakie gry będziecie targać i co najważniejsze, w jaki sposób się odnajdziemy, żeby no jakiś turniej rozegrać smile.gif

Prawie 18-scie? Co do alkoholu to chyba nikt Cię pilnował nie będzie, robisz to na własną odpowiedzialność i najwyżej jak wpadniesz możesz mieć i ty kłopoty, i organizatorzy...a tego raczej byś nie chciał.
MichAelis
A nie powinno byc tak ze kazdy ponizej 18 ma przyniesc zgode rodzicow na EP :> zawsze tak bylo chyba.
xJotunx
Ryukuzushi- przycupniemy sobie w kilku w kacie i pogramy, to sie ludzie zejda zobaczysz tongue.gif a jak nie to bedziemy dolaczac sie do innych grajacych wink.gif
peter.a
QUOTE(Rykuzushi @ 2 08 2006, 23:43) *

A ja mam pytanie ogólne do zainteresowanych. Ile ludzi bierze pspki? Jakie gry będziecie targać i co najważniejsze, w jaki sposób się odnajdziemy, żeby no jakiś turniej rozegrać smile.gif

Prawie 18-scie? Co do alkoholu to chyba nikt Cię pilnował nie będzie, robisz to na własną odpowiedzialność i najwyżej jak wpadniesz możesz mieć i ty kłopoty, i organizatorzy...a tego raczej byś nie chciał.

Masz racje. Nie chciałbym tego.
Ale jak napisałem wcześniej, to było głupie pytanie happy.gif
Wiśnia San
jak najszybciej dojechać na EP z autostrady ? Na jakim zjeździe najlepiej wjechać do katowic i jakich znaków się trzymać?
Kathleen
QUOTE(MichAelis @ 3 08 2006, 08:06) *

A nie powinno byc tak ze kazdy ponizej 18 ma przyniesc zgode rodzicow na EP :> zawsze tak bylo chyba.

Osobiście uważam, że tak powinno być.
Przede wszystkim dlatego, że jak coś się na EP stanie... (tfu tfu odpukać) to wtedy zgredzi jako organizatorzy będą za to wszystko odpowiadać. A jeżeli będzie zgoda rodziców, to znaczy, że rodzice puszczają swoje dzieci na swoją odpowiedzialność i jakby co to będą ganiać po sądach rodziców...
Lepiej chyba dmuchać na zimne, nie?
Specu
o tak, wszyscy ponizej 18 niech biora pisemne oswiadczenie, albo mame jesli fajna wink.gif

nie no, ale serio to jest dobry pomysl (ten z mama oczywiscie wink.gif )

ja mam pytanie odnosnie zarcia itd. czy jest gdzies w poblizu sklep monopolowo-spozywczy? jakis barek na terenie?
Diabeu
ma być catering jakiś, plus grill

pomysł z mamą zacny, oi zacny
Zuum88
A jeśli jest się juz baaaardzo blisko 18-nastki ...tzn. 1 miesiac od ?? To tez trzeba ?? Jak bedzie potrzebna to oczywiscie wezme tongue.gif
xJotunx
ale skad to wzieliscie, ze trzeba? nie pamietam, zeby w tym ogloszeniu w PE #108 cokolwiek bylo o zgodach.
Diabeu
na poprzednim tak było chyba, wiesz jak ma być hulana ostra a do tego alkohol to jak tam trafi 15tolatek i zaliczy zatrucie wódą czy coś to będzie dym
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.