JOKE
Mówisz o mnie?

JOKE
Ale po co ta zgoda, chyba każdy z niepełnoltnich który jedzie na EP najpierw pyta się rodziców, nie?
Chyba że mu starzy nie pozwol± i spie**** z domu
Pozdro
ps. Jakby miały być te zgody, to będa specjalne formularze czy jak?
Nie wiem po co zezwolenia skoro każdy takie zezwolenie może sobie napisać sam ;P
Fenix sez:
wejsc na impreze moze kazdy natomiast niepelnoletnia osoba musi miec pelnoletniego opiekuna, osobe ktora odpowiada za te osobe niepelnoletnia... tak kiedys bylo i jest to najlepsze wyjscie
na ep4 byłem opiekunem
Wyobrażasz sobie zgraję gimbusów z szaleństwem w oczach krzycz±cych "Zaopiekuj się MNˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ!!!!!!!!"? Ech, przynajmniej będzie zabawnie
QUOTE(_Diabeu_ @ 3 08 2006, 13:53)

na ep4 byłem opiekunem

Buhahaha, opiekunem mq'a?
nie, Guza i kogo¶ jeszcze chyba
i tak byłem nawalony jak betoniarka non stop
janol: prędzej typa wywalę przez okno, zamknięte
Kazdy z nas byl chyba non stop nawalony

Jak widac, czasami opiekunowie sami potrzebuja opieki
QUOTE(_Diabeu_ @ 3 08 2006, 13:53)

Fenix sez:
wejsc na impreze moze kazdy natomiast niepelnoletnia osoba musi miec pelnoletniego opiekuna, osobe ktora odpowiada za te osobe niepelnoletnia... tak kiedys bylo i jest to najlepsze wyjscie
na ep4 byłem opiekunem

Jak na tym EP trzeba będzie mieć opiekuna to niejade
Chyba że jakiego¶ pełnoletniego frienda załatwie
Ja przyjade z opiekunem..a jak sie nie uda to bez i mam nadzieje,ze ktos przygarnie kropka...No a co z tymi osobami niepelnoletnimi, ktorzy nie moga sobie takiej "profesjonalnej" opieki zapewnic ??
Kathleen
3 08 2006, 16:38
To niech się niańki zgłaszaj± ;P
zglaszam sie!
Milan
niekaralny
lat: 22
cena: wystarczy ze podopieczny wezmie od mamy drobne na piwo dla opiekuna,a ze glowy nie mam najmocniejszej ,to nie zbankrutuje.
Ja też się zgłaszam na opiekuna :| Cena : dusza na wiecze usługi w moich celach buhahaahah
Ej dajmy już sobie spokój z tym czy pełnoletni czy nie

Zróbmy EP adult ONLY
Pozbawisz wstępu na EP 90% czytelników?

Zgadzam się ;p
Wi¶nia San
3 08 2006, 17:14
a jak tam wygl±da parking , jest tam gdzie zaparkować auto ?
i jeszcze raz sie zapytam jak najlepiej dojechać z autostrady do Transformatora ?
Kiler8888
3 08 2006, 19:16
Pytanie:
Czy 15-calowy monitorek Commodore (o jako¶ci obrazu lepszej niż nie jeden CTR) zalicza się jako TV

?
Rykuzushi
3 08 2006, 21:17
bierz wszystko, byle było krystalicznie czyste, ekran of coz:P
Jeżeli da się podł±czyć do konsoli i jeżeli daje obraz... to chyba proste że traktowane jest jako telewizor... eh...
Kiler8888
4 08 2006, 10:16
Tak wła¶nie my¶lałem, ale lepiej się upewnić.
QUOTE(Wi¶nia San @ 3 08 2006, 18:14)

a jak tam wygl±da parking , jest tam gdzie zaparkować auto ?
i jeszcze raz sie zapytam jak najlepiej dojechać z autostrady do Transformatora ?
Parking jest przed budynkiem. Spory i bezplatny.
Jak najlepiej dojechac z autostrady? Na stronie transformatora jest filmik. Filmik pokazuje jak dojechac z ronda. W pewenym momencie przejezdza nad autostrada. Jesli pojedziesz od strony Krakowa to autostrada ciagnie sie jakis czas przez autostrade (jest to nazwane ulica Gornoslaska). Mijasz po lewej Geanta (po prawej jakis hotel). Zjezdzasz na kolejnym zjezdzie (taki dosc duzy slimak) w strone LIGOTY. Pozniej tak jak na filmiku.
Polecam mape internetowa:
MAPA KATOWIC Taka ciekawostka odnosnie tej mapy. Na dole jest mozliwosc wlaczenia niektorych opcji odnosnie tego co jest wyswietlane. Poleam FOTOMAPE (mozecie podac adres Sokolska 65 i zobaczyc redakcje.. z gory
Wi¶nia San
4 08 2006, 17:06
dzięks Feni jak by co przyjade z drugiej strony Kędzierzyn jest na pograniczu woj. Opolskiego i ¦l±skiego
QUOTE(Arcadio @ 2 08 2006, 21:51)

Kobiety wchodza za darmo
Przypominam że mamy równouprawnienie
To w ramach rownouprawnienia urodzisz tez dziecko? Albo zrobisz sie na bostwo (wlacznie z depilacja calego ciala i wykorzystaniem tak pokretnych narzedzi, jak zalotka), zaczarujesz zgromadzonych urokiem osobistym i sprawisz, ze az chetniej bedzie sie chcialo przyjsc na ta impreze?
QUOTE("Kathleen")
Płeć piękna będzie Ci wdzięczna smile.gif
Jesli się uda, podziękuję osobi¶cie na EP ;P
Czekam zatem

. Podziekowania naleza sie tez Fenixowi i Tewusowi
QUOTE(Kali @ 5 08 2006, 19:21)

To w ramach rownouprawnienia urodzisz tez dziecko? Albo zrobisz sie na bostwo (wlacznie z depilacja calego ciala i wykorzystaniem tak pokretnych narzedzi, jak zalotka), zaczarujesz zgromadzonych urokiem osobistym i sprawisz, ze az chetniej bedzie sie chcialo przyjsc na ta impreze? :)
Chodzi raczej o równouprawnienie, pod względem prawnym, a nie obyczajowym (etc.). Z drugiej strony, popieram zaproponowana inicjatywe (kobiety, wchodz± gratis) ;]]
Z drugiej strony, popieram zaproponowana inicjatywe (kobiety, wchodz± gratis) ;]]
Nie masz wyj¶cia, inaczej by cię ¶cigaly wszystkie kobiety na tym forum :
Propo tego opiekuna, to my¶lę, że nie ma o co się martwić - 2x 0.75l przekona wszystkich
To trzeba mieć tego opiekuna?Ale po co mi?Ja nie kożystam z żadnych używek a poturbować się tam nie mam zamiaru
Jak nie korzystasz z używek, to możesz mi oddać połówkę, bo bez opiekuna i tak nie wejdziesz ;0
To co mam nie jechać na impreze na która czekałem cały rok?Bo musze wejsc z kims kto ma 18 lat a sam moze się toczyć pożniej.eh...
Wi¶nia San
6 08 2006, 09:58
albo mozesz wej¶c z kawałkiem papieru w którym jest ujete że twoi rodzicie biora za ciebie odpowiedzialno¶ć, a zostanie on napisany przez .......... (sam sie domy¶l)
Matka wie gdzie jadę i napisać jej ten ¶wistek to żaden problem.Tylko ta opieka to zryty pomysł.
A jaka¶ muzyczka w tle do tańczenia bedzie ??
dokladnie. jest jak jest i trzeba sie z tym pogodzic. wydaje mi sie, ze taki papierek od starych to chyba nie problem co? a branie sobie mlodszych pod opieke na samym EP to nie mala odpowiedzialnosc. zastanawiam sie, czy takie o wziecie sobie kogos za flache jest takie zaj.ebiste... ja np. nie wzialbym byle pierwszzego gima pod skrzydla, tulko zeby mogl wejsc... gosh... hell no! juz teraz lepiej ze starymi pogadajcie i pieknie sobie wszystko, na lajcie pochytajcie (rymmajster hehe)
zaopiekuje sie każdym, za pół litra wódki, lub szesciopak piwa - od łepka. możliwosc wspolnego wypicia alkoholu (w rozkładzie ilosciowym 1/2 na 1/2)
(kontakt-pm)
pozdrawiam wszystkich ekstrimpartowiczów ;]
Jaki autobus spod dworca PKP tam do Was jedzie?
Ukyo_Tachibana
7 08 2006, 23:37
Jedzie jedzie tylko nie pamietam jakie numery bede sie musial sam dowiedziec

kiedys tam jechalem jakims podmiejskim
Wi¶nia San
8 08 2006, 07:35
w nowym EP jest chyba takie info
Dojazd autobusem miejskim linii: 12,13,48,51,154,657,912 (przystanek "Ligota Medyków").Autobusy odjeżdżaj± spod Dworca PKP (pod estakad±, stanowisko 10)
Tak było napisane w PE #108
przypomne jeszcze tylko tylko na czym taka odpowiedzialnosc polega:
bierzemy pod opieke 16sto latka, pewnego siebie, "dojzalego i odpowiedzialnego" (zeby nikt sie urazony nie poczul... uogulniam). mlodzieniec wchodzi wpisany jako osoba podlegajaca opiekunowi. wtedy tez, pewnie ich drogi sie rozdzielaja (ew. flaszke, ktora postawil opiekunowi obalaja razem). nielat lekko podpity przewraca sie zupelnie przez przypadek i rozbija glowe o lawke. przyjezdza lekarz, zeby opatrzec rane i zaczyna sie. rozbity leb ---> alkohol -----> nieletni ----> gdzie jest opiekun? i wtedy taka obca osoba, ktora chciala pomoc ma prze-je-ba-ne
Dla mnie to poroniony pomysł z tym opiekunem.To jest chore żebym kogo¶ kogo nawet nie znał prosił o sprawowanie opieki nademn± a na dodatek jeszcze moze dawał mu butelke wódki.To jest normalne?Co to za ruch ze strony organizatorów. Nie chciałbym tego ze jak przyjade z drugiego konca Polski nie będe mugł wej¶ć na impreze. Tak jak tewus napiszę ze opiekun tez bedzie miec ostro prze(pipi)ane.
Mam tylko nadzieje ze jesli to bedzie nadal obowiazywac znajda sie osoby ktore nie będa brały wódy za to.
Wi¶nia San
8 08 2006, 18:02
Nexus ty tak na serio ? Popro¶ rodziców o ten ¶witek i nie będziesz musiał nikogo obdarowywać wódk± za friko

i czemu zakładasz że co¶ ci się stanie na EP je¶li masz troche oleju w głowie to wyczujesz/wypatrzysz niebezpieczeństwo i przytomnie s(pipi). No i to jest "dobry ruch ze strony organizatorów" więc pogódĽ się z tym.
¦wistek dostać to żaden problem mówie i mam.A zrobić sobie czego¶ tam nie mam zamiaru. Tylko jechać i się dobrze bawić.
A może ja czego¶ nie zrozumiałem? Albo papier albo opiekun?
Wi¶nia San
8 08 2006, 18:12
QUOTE(Nexus @ 8 08 2006, 19:06)

¦wistek dostać to żaden problem mówie i mam.A zrobić sobie czego¶ tam nie mam zamiaru. Tylko jechać i się dobrze bawić.
A może ja czego¶ nie zrozumiałem? Albo papier albo opiekun?
No czegos nie rozumiesz, do transformatora możesz dosta¶ się na 2 sposoby:
1. z opiekunem za r±czke i bez jednej butelki wódki w plecaku,
2. ze ¶wistkiem od rodziców.
Teraz wszystko jest jasne ?
A no to tak jak zrozumiałem
To tylko ¶wistek papieru na którym skrobnie sie starszy albo starsza.(albo siostra albo brat

)
Chyba nie jest to taki straszny problem.... no nie??
Pyatnie....Czy jesli sie jest zapisanym w rezerwacjach..to czy trzeba potwierdzac jakos inaczej swoje przybycie ??
Nightmare90
8 08 2006, 22:15
Nie tylko sie wpisujesz w odpowiednim temacie.Zreszta nikt nie bedzie sprawdzał listy obecno¶ci to było tylko tak dla organizatorow.
Nie "tak dla organizatorow". Moze sie okazac, ze bedzie za duzo osob nawet na "transformatora" to czym sie bedziemy sugerowac jesli nie rezerwacjami

?
wlasnie o to chodzi, ze jako "organizatorzy" nie mozemy nic wiecej zrobic poza wlasnie ostrzezeniem Was czym jest taka "odpowiedzialnosc". sprawdzic wszystkich nie mozemy, nie ma na to szans. chodzi tylko o odrobine oleju we lbie, co by nie sprzeprzyc czegos co robimy i co robicie dla WAS.
Przewidujecie jakie¶ ograniczenia, co do wnoszonego ekwipunku? Chodzi mi o to, czy nikt mi na wej¶ciu nie powie "te butelki wódy to pan zostawi na zewn±trz"...
To jest wersja lo-fi głównej zawarto¶ci. Aby zobaczyć pełn± wersję z większ± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.