Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Extreme Party - pytania
Forum PSX Extreme > PSX Extreme > Opinie, komentarze > EXTREME PARTY V
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Diabeu
ja tak powiem hyh.gif
Marlon
Ciebie nie posłucham closedeyes.gif
Diabeu
sam sobie wezmę icon_twisted.gif
tewus
po plecakach grzebac nikt nie bedzie ale licze tez na pewnien umiar ekekeke
Pavelec
Wieźmie ktoś karty Magic the gathering ??
happy.gif happy.gif
kempa
swietnie, ze mozna wnosic swój alkohol... a w lokalu bedzie jakis barek ? na wypadek gdyby jednak zabrakło, tego co sie wniesie w plecakach.
_Milan_
kempa ,ile bierzesz plecakow?

a co za muza bedzie,moze noise?
Wiśnia San
QUOTE(kempa @ 9 08 2006, 15:37) *

swietnie, ze mozna wnosic swój alkohol... a w lokalu bedzie jakis barek ? na wypadek gdyby jednak zabrakło, tego co sie wniesie w plecakach.

tajne raporty donoszą że będzie Tyskie w przystępnej cenie
janol
QUOTE(Wiśnia San @ 9 08 2006, 16:42) *

QUOTE(kempa @ 9 08 2006, 15:37) *

tajne raporty donoszą że będzie Tyskie w przystępnej cenie

Oho, to będę musiał zabrać ze sobą dwie torby turystyczne czegoś innego ;/
Wiśnia San
nie rób scen 3zł za Tyskie to nie dużo ale jak kto woli, a zapewne jak zrobisz maraton po pokojach to lepiej się nayebiesz niz tym co przywieziesz i to za free icon_wink.gif
janol
Jakich pokojach niby? Po mojemu to to jest kilka wielkich hal, c'nie?
Poza tym ja nie robię scen o cene tylko o rodzaj piwa ;)
Tokar
Spoko, zawsze można do pobliskich delikatesów wyskoczyć po browar jaki się lubi/wudżitsu, c'nie ?
Lipton
QUOTE(_Diabeu_ @ 7 07 2006, 09:33) *

ja śpię tam gdzie się przewrócę

No to będzie nas dwóch wink.gif "Żywe trupy"
Marlon
No wlasnie, jak generalnie sie ten transformator prezentuje? To so pokoje czy tak jak ktos mowi - kilka wielkich hal? Bedzie tam gdzie spocząć (w sensie usiąść), czy zostaje tylko gleba?

Tylko mnie do filmików nie odsyłajcie, bo na tym kompie ich nie obejrzę...
tewus
jest gdzie usiasc i jest gdzie spac:D bedzie gitara
Kali
QUOTE(Marlon @ 9 08 2006, 12:20) *

Przewidujecie jakieś ograniczenia, co do wnoszonego ekwipunku? Chodzi mi o to, czy nikt mi na wejściu nie powie "te butelki wódy to pan zostawi na zewnątrz"...

Inaczej: te butelki to pan przeniesie do kanciapy moderatorskiej icon_twisted.gif
_Alek_
QUOTE(Kali @ 10 08 2006, 12:46) *

QUOTE(Marlon @ 9 08 2006, 12:20) *

Przewidujecie jakieś ograniczenia, co do wnoszonego ekwipunku? Chodzi mi o to, czy nikt mi na wejściu nie powie "te butelki wódy to pan zostawi na zewnątrz"...

Inaczej: te butelki to pan przeniesie do kanciapy moderatorskiej icon_twisted.gif

Moderatorskiej? Za niewłaściwe zachowanie na EP podejdziesz, powiesz "Warn!" i nakleisz na kogoś "20%"? smile.gif
A zdejmowanie warna po okazaniu skruchy (takiej 0,7 litra)? smile.gif
Pavelec
Rozumiem że osoby nieletnie nie mogą spożywać alkoholu??
Czy mogą?? mellow.gif
_Milan_
QUOTE(tewus @ 10 08 2006, 12:25) *

bedzie gitara

i moze jeszcze usiadziemy w kolku i zaspiewamy kumba ja xD
Wiśnia San
ja bym mógł ją rozwalił o grzejnik, ewentualnie o czyjeś plecy khe khe khe
Nightmare90
Pavelec
Napoje wysoko procentowe bedziesz spożywał na własna odpowiedzialność.

Chyba cool.gif
Pavelec
To gites happy.gif happy.gif happy.gif happy.gif
To zajefajnie happy.gif happy.gif happy.gif happy.gif
xJotunx
a ja mam takie zapytanie: ktorego dnia bedzie zdjecie grupowe? chcielibysmy sie z ekipa zalapac, a na miejsce dojezdzamy dopiero o 13.09. skad obawa ze nas ominie? moze zdecydujecie sie cyknac zdjecie na poczatku poki wiekszosc jeszcze trzezwa tongue.gif
Dzujo
Czy mogą??

KODEKS KARNY i KODEKS POSTĘPOWANIA KARNEGO

art. 185

Kto rozpija małoletniego, dostarczając mu napojów alkoholowych, ułatwiając mu ich spożywanie lub nakłaniając go do spożywania takich napojów, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3

tyle w temacie:)
Lipton
QUOTE(Dzujo @ 10 08 2006, 21:29) *

Czy mogą??

KODEKS KARNY i KODEKS POSTĘPOWANIA KARNEGO

art. 185

Kto rozpija małoletniego, dostarczając mu napojów alkoholowych, ułatwiając mu ich spożywanie lub nakłaniając go do spożywania takich napojów, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3

tyle w temacie:)

No to PSX Extreme zobaczymy za 3 lata wink.gif
Fenix
Niepelnoletni nie beda mogli kupic napojow alkoholowych na terenie imprezy. Nie beda mogli ich tez spozywac na terenie Transformatora. Organizatorzy na pewno nie beda naklaniac ani ulatwiac spozywanie takich napojow.
Nie bedzie oczywiscie osob tropiacych co robi osoba ktora nie skonczyla 18lat ale... jesli jeszcze nie masz dowodu osobistego to nie licz, ze bedziesz mogl robic to wszystko co moze robic osoba pelnoletnia w pelni bioraca prawna odpowiedzialnosc za wlasne czyny.
janol
QUOTE(Fenix @ 11 08 2006, 09:25) *

Nie bedzie oczywiscie osob tropiacych co robi osoba ktora nie skonczyla 18lat ale...

Inkwizycja! ;]
Ardel12
Ja już se dwie flaszki w plecak pakuje wraz z pleyem. No i kieliszki. Licze że zgredzi mają mocne głowy biggrin.gif
xJotunx
Mam nadzieje, ze liczba obok twojego nicka nie oznacza wieku tongue.gif
Ardel12
A co małolatom się nie należy... tą cyferke musze wywalić,ale musiałbym konto zakładać od nowa heh. Nie tak serio jestem troche starszy...
MichAelis
O ja mam pytanie, czy w transformatorze jest zasieg? Chodzi mi o telefony komorkowe.
tewus
jest zasieg smile.gif
koniol21
Takie pytanko, ile zajmie dojscie spod szpitala kolejowego? Bo nie usmiecha mi sie jazda na dworzec 13, a potem czekanie na nastepna zeby pod transformator dojechac smile.gif
TEAM Dabrowa Tar.
Czy ktos moze wziasc gre na psp gta ??potrzebujemy by zmienic soft z 2.5 a tylko dzieki tej grze co jest mozliwe??
Pitrek
Ardel jeśli zobaczę u ciebie alkohol powiem twojej babci i będziesz mieć przerypane smile.gif dobra ja mam takie pytanie może już było ale co tam czy będzie tam jakieś żarcie jak nie to czy możne gdzieś tam jakiegoś grila rozpalić czy cos cool.gif cool.gif cool.gif
Diabeu
było, przejrzyj temat to się dowiesz
Pavelec
No ok alkohol odpada sad.gif
Czy można bedzie palić?? happy.gif
Nie mówie o narkotykach ;]
tewus
zarcie bedzie, roznie i smacznie. nie bedzie rozpalania grilli przed transfo bo zrobi sie 'piknik' i zleca sie ludzie z pobliskich osiedli a tego nie chcemy i Wy tez nie chcecie ninja.gif

palic bedzie mozna przed budynkiem, bo jak wszyscy zaczna jarac w srodku to zrobi sie ciulato icon_wink.gif
Pavelec
Ok palić można git smile.gif happy.gif
Osoby niepełnoletnie pewnie niemogą palić? mellow.gif
Oskae
Skoro nie mogą spożywac alkoholu ...
Wiśnia San
Tak dla pewności zapytam, to jest zlot graczy czy AA ? Większość osób widze planuje tylko pić, pić zagrać i do konca pić. Nie ukrywam ja też zabiore % ale wmiędzy czasie poprowadze turniej i nie zamierzem go przespać pod kaloryferem. Cieszy mnie fakt że palić biędzie trzeba na zewnątrz.

BTW zamiast skrzynki piwa zabierzcie jakiś TV bo jak się okaże na iks ludzu przypadnie 1 TV.
Diabeu
QUOTE(Pavelec @ 17 08 2006, 22:59) *

Ok palić można git smile.gif happy.gif
Osoby niepełnoletnie pewnie niemogą palić? mellow.gif

fajki ode mnie nie dostaniesz ale jak chcesz się truć to się truj, to nie to co alko
m_waszka
dobra w końcu tu sie zadaje pytania co do ep5 więc pytam czy rezerwacje będzie jeszcze można składać w poniedziałek czyli 21.08.06 question.gif
MichAelis
1. Spora ekpia bedzie pod transformatorem ok 12, nie bedzie problemu z wejsciem?
2. Diabeu to ile juz blanciochow mi wisisz? Nie mow ze nie pamietasz biggrin.gif wink.gif
xJotunx
U mnie ludzie zejda sie najpierw o 13, a najpozniej dolaczy kumpel ok. 22. wpuscicie nas? biggrin.gif
Mr. Shady
Można się wogóle jeszcze dostać na EP ? Są wolne miejsca ?
Pavelec
Ale palić w wielu krajach można przed osiemnastką confused.gif
to nie to samo co picie confused.gif
nick__t
Pytanie: czy będzie dostęp do telewizji ? szczególnie chodzi o TV4 lub RTL?
I kiedy kończy sie Party??
Wiśnia San
a ty co jesteś uzależniony od TV ? Zapewne nie będzie, a party kończy się w niedziele.
nick__t
Może powinnam bardziej sprecyzowac pytanie:
Czy impreza kończy sie w Niedziele gdy (jesli) wszyscy sie obudzą i pójda do domu?
I czy jest dostep do TV4 lub RTL? chodzi o wystepy Roberta Kubicy w F1?
Ja na Party nie jade pytam w imieniu qmpli - maniakow F1 wacko.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.