Dziecko a po co Ci prezerwatywy?? Baloników nie będzie, bo to impreza dla dużych dzieci:D
Nie wiem czy mama Ci mi mówiła już, ale tego się nie je
kuna fak - zostałem zOWN'owany. Szit! I to jeszcze poza spamem. I przez kobiete. I nazwany dzieckiem ;0 Dostałem 4 hit kombo i sie juz niestety nie podniose ;( K.O.! Ręcznik na ringu.
Nie to nie! <foched> - potem bedą ludzie mowic, ze gadżetów nie rozdawaliscie

A proponowałem...
dobra, ale juz koncze off-topa, bo Klaudia wroci sypnie ripostą i bede musiał sie przerzucic na foruming neon'a bo mi imidź podupadnie

Z ansemem wpadamy prawdopodobnie z SONY 21'. Ale jest sprawa. Bo Ansem jest biedny chłop wiec go bede wspierał finansowo z żarciem. A że sam bogaty nie jestem to zaopatrujemy sie w 10ciopak pizz za 1,80 zł z LIDL'a. Pytania są nastepujące.
*Czy bedzie mikrofalowka? A jesli tak to czy za free?
*Czy z powodu takiego ze TV to sprzet deficytowy, a my przywieziemy aż 21' to bedziemy mogli korzystać z mikrofali poza kolejką?
*Czy LIDL jest daleko od Transformatora?
*Czy jak wyjde i wejde jeszcze raz, to bede musiał płacić? W koncu nie bede po pizze chodził z TV za kazdym razem. Czy bedą jakies bilety, znaczki UV or sth?
*Czy bedzie pogotowie ratunkowe na miejscu?
Pytania są powazne i bardzo znaczące dla naszego pobytu!
Chcialem sie jeszcze zapytać czy można sie załapać na buziaka od Klaudii, ale postanowiłem, ze sie nie zapytam...
PS: Truskawkowe i czekoladowe dobre są