Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Extreme Party - pytania
Forum PSX Extreme > PSX Extreme > Opinie, komentarze > EXTREME PARTY V
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
maDeNTi
Ja mam jedno takie malutkie pytanko closedeyes.gif . Gdzie odbywa się EP5 question.gif Wiem ze w Katowicach a tak dokładniej tzn. jakiś adres ewentualnie jak tam dotrzeć question.gif Może jest to gdzieś zamieszczone ale ja nie mogłem znaleźć wiec bym był wdzięczny za jakieś info blush.gif .
szczurek
było już tysiąc razy mówione. Tak ciężko przeszukać tematy?

www.centrumtransformator.pl

m_waszka
sorry ze ponaglam ,ale czy ktoś ma zamiar odpowiedziedz na moje pytanie mellow.gif Tzn: czy rezerwacje będzie jeszcze można składać w poniedziałek czyli 21.08.06 question.gif Jest to dla mnie wazne, bo praktycznie mam wszystko załatwione z ojcem cool.gif tongue.gif (dojazd i przyjazd) teraz tylko właśnie do tego dnia czekam na ostateczną odpowiedz od kumpla excl.gif
Diabeu
nigdzie nie ma terminu końcowego przyjmowania rezerwacji
kempa
czy kazdy bedzie mógł sobie wejsc do transformatora o dowlonej porze dnia i nocy ? przykładowo, jesli nie zrobie wczesniej rezerwacji i bede chciał sie wbic do srodka powiedzmy o 22, lub o 1 w nocy, to czy zostane wpuszczony do srodka ?

dla mnie to wazne, bo do ostatniej chwili nie bede wiedział, czy sie zjawie i moze byc tak, ze przyjade jakos pozno w nocy, lub nad ranem ;]
Rykuzushi
Zrobiło się małe zamieszanie i teraz nie wiadomo, czy to co zostało napisane w gazecie jest nadal aktualne. Osoby które przywiozą TV wchodzą za darmo, tak? Jak będę z osobą towarzyszącą (w moim przypadku z dziewczyną) to również ona wchodzi za darmo? Czytałem również, że dodatkowo osoby z TV wpuszczane są o godzinę wcześniej. Nie wiem czy coś się w związku z tym zmieniło, także prosiłbym o małe wytłumaczenie.

P.S. Mam zamiar zabrać tylko telewizor, więc czy mogę w czasie imprezy "powierzyć" go organizatorom czy raczej będę musiał go skrupulatnie pilnować i przy nim siedzieć?
Ekansik
1. Czy bedą rozdawane darmowe prezerwatywy?
2. Czy będzie Klaudia?

Pytania nie są ze sobą powiązne jakby coś happy.gif
Fenix
QUOTE(Rykuzushi @ 20 08 2006, 23:31) *

Zrobiło się małe zamieszanie i teraz nie wiadomo, czy to co zostało napisane w gazecie jest nadal aktualne. Osoby które przywiozą TV wchodzą za darmo, tak? Jak będę z osobą towarzyszącą (w moim przypadku z dziewczyną) to również ona wchodzi za darmo? Czytałem również, że dodatkowo osoby z TV wpuszczane są o godzinę wcześniej. Nie wiem czy coś się w związku z tym zmieniło, także prosiłbym o małe wytłumaczenie.

P.S. Mam zamiar zabrać tylko telewizor, więc czy mogę w czasie imprezy "powierzyć" go organizatorom czy raczej będę musiał go skrupulatnie pilnować i przy nim siedzieć?

Jesli masz TV to wchodzisz za friko. Twoja dziewczyna i tak wejdzie za darmo czy bedziesz mial ten TV czy tez nie.
Jesli masz TV to wejdziesz wczesniej aby sie gdzies rozlozyc.
Na miejscu bedziesz cos w rodzaju "przechowalni bagazu" tyle, ze nakierowanego tylko na posiadaczy sprzetu. Pomieszczenie pod kluczem gdzie mozna bedzie zdeponowac sprzet na noc.
Rezerwacje zbieramy do 24 sierpnia.

Musze jednak cos sprostowac co napisal Sciera w numerze. Ilosc miejsc jest jednak ograniczona. Jesli zwali sie powiedzmy tysiac ludzi to nie jestesmy ich wstanie pomiescic w Transformatorze. Nie przewidujemy takiego scenariusza ale zawsze moze sie tak zdazyc, ze w pewnym momencie trzeba bedzie powiedziec "sory ale Transofmrator jest jzu przeladowany - zapraszamy za rok" smile.gif. Wtedy cholernie bedzie pomocna lista rezerwacji. Jestes na liscie... na pewno wejdziesz. Gorzej jak bedziesz na liscie a nie przyjedziesz... ban na zawsze i wszedzie wink.gif

Klaudia wymyslila, zorganizuje i w ogole wszystkiego dopilnuje abyscie nie chodzili glodni nawet jak wam kasy zabranie smile.gif. Bedzie pewna forma "masowego zywienia". Co to bedzie i jak bedzie wygladalo to zobaczycie na miejscu.
Yacek
Ja swoja rezerwacje calkowicie skasowalem i jest niewazna jakby co.
Ekansik
QUOTE(Fenix @ 21 08 2006, 10:57) *

Klaudia wymyslila, zorganizuje i w ogole wszystkiego dopilnuje abyscie nie chodzili glodni nawet jak wam kasy zabranie smile.gif. Bedzie pewna forma "masowego zywienia". Co to bedzie i jak bedzie wygladalo to zobaczycie na miejscu.

No to bomba. Teraz jeszcze załatw, by rozdawała darmowe prezerwatywy i jest full opcja wink.gif
Marlon
ty ekansik widzę, że chcesz żeby znowu spam zamknęli
kempa
QUOTE(Fenix @ 21 08 2006, 10:57) *

Musze jednak cos sprostowac co napisal Sciera w numerze. Ilosc miejsc jest jednak ograniczona. Jesli zwali sie powiedzmy tysiac ludzi to nie jestesmy ich wstanie pomiescic w Transformatorze. Nie przewidujemy takiego scenariusza ale zawsze moze sie tak zdazyc, ze w pewnym momencie trzeba bedzie powiedziec "sory ale Transofmrator jest jzu przeladowany - zapraszamy za rok" smile.gif

lol, ja bym chyba zabił, gdybym po przejechaniu 600 km. usłyszał taki tekst. mam nadzieje, ze to tylko jeden z Twoich zartów...
Pavelec
Ej czy osoba niepełnoletnia pod opieką osoby pełnoletniej bedzie mogła wypić piwo i zapalić???
Tokar
A ten ma ciągle jeden problem xD
Tak, przyjedź z mamą i pij i pal pod jej opieką o_O
Klaudia
[/quote]
No to bomba. Teraz jeszcze załatw, by rozdawała darmowe prezerwatywy i jest full opcja wink.gif
[/quote]

Dziecko a po co Ci prezerwatywy?? Baloników nie będzie, bo to impreza dla dużych dzieci:D
Nie wiem czy mama Ci mi mówiła już, ale tego się nie je smile.gif
_Alek_

Dziecko a po co Ci prezerwatywy?? Baloników nie będzie, bo to impreza dla dużych dzieci:D
Nie wiem czy mama Ci mi mówiła już, ale tego się nie je smile.gif

taki mały offtop:
OWNED xD

Ahem, a na temat, co to za "program wyżywieniowy"? Bo przeca trza wiedzieć ile żarcia trzeba zabrać itp.(jak juź napisałem w PM który ktoś nie odpowiedział rolleyes.gif ). No i ciekawość mnie zżera co to;P
_Milan_
nie smiej sie z ekansika, kiedys zezarl to bo myslal ze jak lezy kolo orbitow w markecie,to musi sprobowac.
przez tydzien pewnie robil figurki w opakowaniach xD

dolph,uspokoj sie smile.gif
Pavelec
Spoko happy.gif happy.gif
K.N.D.J.
oplaca sie brac tv 14' bo troche maly jest ??
Marlon
jedno z głupszych pytań jakie tu padły...

tv to towar DEFICYTOWY, jak masz możliwość, to bierz chociażby 0.675'
K.N.D.J.
spoko pytam sie bo na tym sie prawie grac nieda ale jak tak to wezme
Ekansik
Nie wiem czy mama Ci mi mówiła już, ale tego się nie je

kuna fak - zostałem zOWN'owany. Szit! I to jeszcze poza spamem. I przez kobiete. I nazwany dzieckiem ;0 Dostałem 4 hit kombo i sie juz niestety nie podniose ;( K.O.! Ręcznik na ringu.

Nie to nie! <foched> - potem bedą ludzie mowic, ze gadżetów nie rozdawaliscie happy.gif A proponowałem...

dobra, ale juz koncze off-topa, bo Klaudia wroci sypnie ripostą i bede musiał sie przerzucic na foruming neon'a bo mi imidź podupadnie sad.gif

Z ansemem wpadamy prawdopodobnie z SONY 21'. Ale jest sprawa. Bo Ansem jest biedny chłop wiec go bede wspierał finansowo z żarciem. A że sam bogaty nie jestem to zaopatrujemy sie w 10ciopak pizz za 1,80 zł z LIDL'a. Pytania są nastepujące.
*Czy bedzie mikrofalowka? A jesli tak to czy za free?
*Czy z powodu takiego ze TV to sprzet deficytowy, a my przywieziemy aż 21' to bedziemy mogli korzystać z mikrofali poza kolejką?
*Czy LIDL jest daleko od Transformatora?
*Czy jak wyjde i wejde jeszcze raz, to bede musiał płacić? W koncu nie bede po pizze chodził z TV za kazdym razem. Czy bedą jakies bilety, znaczki UV or sth?
*Czy bedzie pogotowie ratunkowe na miejscu?

Pytania są powazne i bardzo znaczące dla naszego pobytu!
Chcialem sie jeszcze zapytać czy można sie załapać na buziaka od Klaudii, ale postanowiłem, ze sie nie zapytam... ninja.gif

PS: Truskawkowe i czekoladowe dobre są rolleyes.gif
Fenix
QUOTE(Ekansik @ 22 08 2006, 01:42) *

Z ansemem wpadamy prawdopodobnie z SONY 21'. Ale jest sprawa. Bo Ansem jest biedny chłop wiec go bede wspierał finansowo z żarciem. A że sam bogaty nie jestem to zaopatrujemy sie w 10ciopak pizz za 1,80 zł z LIDL'a. Pytania są nastepujące.
*Czy bedzie mikrofalowka? A jesli tak to czy za free?

Postaramy sie zabrac ze soba mikrofale i jak ktos bedzie grzeczny to moze uzyczymy.

*Czy z powodu takiego ze TV to sprzet deficytowy, a my przywieziemy aż 21' to bedziemy mogli korzystać z mikrofali poza kolejką?

jak bedziecie grzeczni

*Czy LIDL jest daleko od Transformatora?

nie mam pojecia

*Czy jak wyjde i wejde jeszcze raz, to bede musiał płacić? W koncu nie bede po pizze chodził z TV za kazdym razem. Czy bedą jakies bilety, znaczki UV or sth?

Bedzie mozna wyjsc (chocby zapalic bo na miejscu bedzie zakac palenia) i wejsc z odpowiednim oznaczeniem.

*Czy bedzie pogotowie ratunkowe na miejscu?

Nie. To kulturalna impreza.
Kiler8888
Wychodzi na to że wezme TV 25, monitor Commodore 15
Kolega bierze (najprawdopodobniej) 15 calowy tv.

Mam kilka pytań:
Trzeba się umawiać żeby wejść wcześniej ?
Brać jakieś przedłużacze itp?

Nie byłem na wcześniejszych EP i nie mam pojęcia jak wygląda "zabawa". Sprzęt który wezme oddaje w wasze ręce i wy wykorzystujecie go w odpowiedni sposób (turnieje itp) ? Czy sam "zarządzam" swoim sprzętem ? Jeśli opcja nr2, to jaką mam szansę, że wszystko będzie w nienaruszonym stanie smile.gif ?

Narazie to na tyle
rzepaPL
Jak będziemy się rozsiadać (X na lewo, PS na prawo, NS prosto a PSP lata wszędzie)?
Zabierać switcha czy będzie jakaś sieć ?

pozdro.
tewus
kilka losowych odpowiedzi:

-bierzcie przedluzacze! a raczej listwy! jak najwiecej listew i 'zlodziejek'. mamy tego troche ale moze sie okazac, ze to bedzie malo.

-jedzenie bedzie, piwo bedzie. wszystko w cenach bardzo przystepnych. mysle, ze nie bedzie sie oplacalo chodzic do sklepu, zeby kupic taniej. takze, odradzam brania do plecakow po 20 piw bo tylko plecy Was beda bolec.

- mikrofala? mozliwe.

- niepelnoletni, pod opieka kolegi raczej tez piwa nie dostanie i prosze Was, zrozumcie to. ani my ani Wy nie chcecie klopotow a na takiej imprezie o takie nie trudno.

- spiworki tez wezcie... ale to chyba oczywiste. zimno nie jest, mozna spac bez ale zawsze przyjemniej jest sie przykryc:)

- i wazna jeszcze rzecz... alkohol... wiadomo, ze bedzie. wiadomo, ze duzo osob bedzie pod jego magicznym wplywem... i ok. spoko. ..ale jak ktos bedzie stwarzal opusci EP w trybie conajmniej natychmiastowym ninja.gif
Fenix
QUOTE(Kiler8888 @ 22 08 2006, 10:55) *

Wychodzi na to że wezme TV 25, monitor Commodore 15
Kolega bierze (najprawdopodobniej) 15 calowy tv.

Mam kilka pytań:
Trzeba się umawiać żeby wejść wcześniej ?
Brać jakieś przedłużacze itp?

Nie byłem na wcześniejszych EP i nie mam pojęcia jak wygląda "zabawa". Sprzęt który wezme oddaje w wasze ręce i wy wykorzystujecie go w odpowiedni sposób (turnieje itp) ? Czy sam "zarządzam" swoim sprzętem ? Jeśli opcja nr2, to jaką mam szansę, że wszystko będzie w nienaruszonym stanie smile.gif ?

Narazie to na tyle

Podchodzisz do wejscia, mowisz ze masz TV i chcesz wejsc wczesniej... wchodzisz wczesniej.
Przedluzacze, kazdy sprzet moze byc pomocny.
Do turniejow postaralismy sie aby byly telewizory. Jesli bedzie brakowalo to bedziemy wtedy szukac.
Jak to wyglada? Beda przygotowane miejsca do rozlozenia sie ze sprzetem. Rozkladasz sie, robisz co tam chcesz. Na noc bedzie mozna zostawic sprzet w depozycie tak abys nie musial sie juz o niego martwic. Odbierzesz go rano czy kiedy ci tam bedzie pasowalo.

QUOTE(rzepaPL @ 22 08 2006, 11:03) *

Jak będziemy się rozsiadać (X na lewo, PS na prawo, NS prosto a PSP lata wszędzie)?
Zabierać switcha czy będzie jakaś sieć ?

pozdro.

Gdzie sie rozlozysz to juz twoja decyzja. Sieci niestety nie jestesmy wstanie przygotowowac.
Kiler8888
Jak będzie trzeba, to switcha też wezmę.
Jak będą 4Xy w sieci to już coś.
MichAelis
QUOTE(tewus @ 22 08 2006, 11:46) *

kilka losowych odpowiedzi:
-jedzenie bedzie, piwo bedzie. wszystko w cenach bardzo przystepnych. mysle, ze nie bedzie sie oplacalo chodzic do sklepu, zeby kupic taniej. takze, odradzam brania do plecakow po 20 piw bo tylko plecy Was beda bolec.

A starczy piwa? xD
Bo naprawde nie chce mi sie nic brac ze soba. tongue.gif i co to za piwo bedzie?
janol
Ktoś coś o Tyskim wspominał ;/
tewus
raczej tyskie i lech.

jak nie starczy to sie dokupi. ninja.gif
rzepaPL
QUOTE(Kiler8888 @ 22 08 2006, 12:25) *

Jak będzie trzeba, to switcha też wezmę.
Jak będą 4Xy w sieci to już coś.

No to zabieram switcha i przytne 8 kabli po 5 m.
Jakie gierki na X1 proponujecie do grania po sieci (żeby nie zabierać całej szafy smile.gif ?
Widze że listwa to podstawa smile.gif oby korki wytrzymały, choć nazwa lokalu wskazuje że nie powinno być problemu.
Marlon
Można będzie poprosić o włączenie własnej, przytarganej muzy? Czy soundtrack jest z góry narzucony i nie modyfikowalny?
Mathiu
QUOTE(Marlon @ 22 08 2006, 15:19) *

Można będzie poprosić o włączenie własnej, przytarganej muzy? Czy soundtrack jest z góry narzucony i nie modyfikowalny?

Gosh! Oby nie... nie mam zamiaru słuchać najnowszych przebojów z Manieczek, tudzież jak to ciężkie życie mają blokersi (no offence - uogólniam). Wiem, że na puszczenie całej dyskografii Slayera nie mam co liczyć, tak więc niech pozostanie ustalony soundtrack przez zg(red.)ów zawierający muzę z gier i remixy... no chyba, że chodziło Ci właśnie o doniesienie DJ'owi jakieś ciekawej muzy z gier, której oni mogą nie mieć or sth, wtedy zwracam honor i całe to moje "pękanie żyłki" nie ma sensu wink.gif
Marlon
Nie, no looz, jestem normalny i manieczki etc. odpadają...

Ale jakby ktoś po znajomości zarzucił przykładowo Slayera, to byłbym rad icon_twisted.gif
Mathiu
QUOTE(Marlon @ 22 08 2006, 17:27) *

Nie, no looz, jestem normalny i manieczki etc. odpadają...

Ale jakby ktoś po znajomości zarzucił przykładowo Slayera, to byłbym rad icon_twisted.gif

To, że słuchasz przyjaznej dla ucha muzyki, to wiem... ale wiem też, że będą tam ludzie nie trawiący choćby nawet przejawów muzyki gitarowej. Tak, więc IMO nie przejdzie... a jeśli mam słuchać jednego utworu z manieczek, potem hop-siupów, potem mandaryny, a następnie coś rockowego i tak w kółko... to ja już wolę muzę z Sensibla wink.gif
Specu
z bawolem sie schlejemy, przy pomocy odyna wedrzemy sie do konsolety dja i bedzie radosna pobudka z Napalm Death icon_twisted.gif
Marlon
Ty misiek pono nie jedziesz...
Specu
sprzedaje rzeczy z chaty na allegro, moze jeszcze cos pozycze.
ciezko bedzie ale nie odpuszcze sobie kufa

chce ktos tanio kupic skaner? xD
serio pytam wink.gif
gato2002
Witam
Czy znajdzie się jakiś posiadacz Xboxa który mógłby wziąć switcha i kable do LANa, jakiś mini turniej Halooona 2 mogłoby sie zrobić lub coś w tym guście smile.gif
Kiler8888
QUOTE(gato2002 @ 22 08 2006, 21:20) *

Witam
Czy znajdzie się jakiś posiadacz Xboxa który mógłby wziąć switcha i kable do LANa, jakiś mini turniej Halooona 2 mogłoby sie zrobić lub coś w tym guście smile.gif

Zapraszam tu: http://www.psxextreme.info/index.php?showtopic=41347

edit:
Ja nie jestem takim maniakiem w Halo, ale podobno jedynka lepsza na multi wink.gif .
il capitano
Pytanko:

Kiedy bedzie robiona grupowa fota? w sobote czy w niedziele?

obstawiam za sobota bo na drugi dzien to raczej do zdjecia trzeba wygladac xD w niedziele to juz nie bedzie kogo zbierac xD tymbardziej ze ja bede tylko w sobote na Ep.
MichAelis
HA
w sumie znam odpowiedz biggrin.gif
Grupowa fota jesli bedzie robiona to bedzie robiona w sobote smile.gif
gato2002
Mam takie pytanko: czy ktoś z redakcji może już określić przybliżoną ilość uczestników EP, bazując na rezerwacjach na forum?
_Alek_
Zobacz sobie ilość postów w temacie i odejmij z 10% na offtopy;P
MTX
Mam pytanie odnosnie EPV czy jest ono na Śląsku?Napewno tak, ale lepiej sie upewnic, a ja mam WIELKI problem chce isc na EP, ale nie moge bo mieszkam na Pomorzu w Gdyni sad.gif <smutny> i co mam zrobic?!Za daleko dla mnie ;( eeehhh...
Krulik
QUOTE(MTX @ 24 08 2006, 10:58) *

Mam pytanie odnosnie EPV czy jest ono na Śląsku?Napewno tak, ale lepiej sie upewnic, a ja mam WIELKI problem chce isc na EP, ale nie moge bo mieszkam na Pomorzu w Gdyni sad.gif <smutny> i co mam zrobic?!Za daleko dla mnie ;( eeehhh...

8-10 godzin pociągiem co to dla hardcorowego Gracza tongue.gif Chyba że serio chcesz iść na piechote to byś musiał wyjść z domu jakiśtydzień temu.
m_waszka
Kobiety wchodza za darmo

A w ogóle będą jakieś blink.gif ...samotne cool.gif wub.gif wink.gif
Dobra a tak serio czy bedą jakieś napoje dla apstynętów(bo cały dzień piwa nie bede pij huh.gif
Dwa jak to bedzie wyglądać jak np:ktoś bedzie grał i za chce mu się do kibelka to co konsole ma dawać do depozytu dry.gif albo np jak ten od tv bedzie chciał się kimnąć to co on daje tv do depozytu a ten od konsoli ma zonka blink.gif icon_evil.gif ohmy.gif To jak w ogóle nie odchodzić od konsoli bo mogą capnąć icon_evil.gif eeee

Szybko odpowiadać excl.gif
Iitem
Panowie to o której meldujemy sie na miejscu bo nie chce zeby mnie spotkało coś w stylu czekania godziny na otwarcie ??
oczywisce czym wczesniej tym lepiej
Specu
QUOTE(m_waszka @ 24 08 2006, 12:21) *

Dobra a tak serio czy bedą jakieś napoje dla apstynętów(bo cały dzień piwa nie bede pij huh.gif

nie sadze by na imprezie na ktorej bedzie sporo nieletnich jedynym napojem bylo piwo ;]

Panowie to o której meldujemy sie na miejscu bo nie chce zeby mnie spotkało coś w stylu czekania godziny na otwarcie ??
oczywisce czym wczesniej tym lepiej

o to to
my bedizmey pewnie o 8mej rano max, wiec pewno i tak czeka nas szwedanie sie po katowicach, aczkolwiek milo by bylo wiedziec o ktorej wpuszczaja ;]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.