Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Extreme Party - pytania
Forum PSX Extreme > PSX Extreme > Opinie, komentarze > EXTREME PARTY V
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Pavelec
Słyszałem że bedzie turniej Burnout-a gdzie można sie zapisać??
m_waszka
Dobra teraz odpowiedzcie na następne pyt:)
Nexus
Specjalnie dla niezrojętowanych tongue.gif przytoczę cytat z PE 109#
Cytuję : "Impreza zaczyna się od godz. 11:00, przy czym wszystkie osoby które przywiozą ze sobą Tv mają wejście bezpłatne i na życzenie będą wpuszczane kilkadziesiąt minut wcześniej (po godzinie 10:00) w celu wybrania miejsca i rozłożenia sprzętu" Koniec Cytatu biggrin.gif

Te i inne informacje znajdziecie w PE 107#, 109# biggrin.gif biggrin.gif
Kiler8888
tewus - czy tamtejszy DJa ma dvd-rom ?
Mam troche soundtracków z gier, i będzie mi łatwiej upchnąć to na płycie dvd.
gato2002
Kiler8888, a jakie OSTy proponujesz? Ja moge zaproponować z Guilty Gear'a (najlepiej z wszstkich części po kolei cool.gif, ach ta gitara ) chociaż z Castlevanii też nie pogardze happy.gif
Pavelec
QUOTE(gato2002 @ 24 08 2006, 18:38) *

Kiler8888, a jakie OSTy proponujesz? Ja moge zaproponować z Guilty Gear'a (najlepiej z wszstkich części po kolei cool.gif, ach ta gitara ) chociaż z Castlevanii też nie pogardze happy.gif

O tak Guilty Gear wymiata happy.gif happy.gif
Kiler8888
Jak dla mnie to soundtrack z Advent Rising WYMIATA biggrin.gif
Ogólnie jednak preferuje kawałki w stylu Burnout 3 czy Flatout 2 smile.gif
Pavelec
Czy ktoś odpowie na moje pytanie??????
Słyszałem że bedzie turniej Burnout-a gdzie można sie zapisać??
TaiCat
co do zarcia moge wziasc toster smile.gif niech ktos wezmie czajnik bedzie czym zupki zalewac
gato2002
Pavelec, turniej Burnouta? dry.gif w 30FPS'ach, na splicie? Nie wiem czu ktoś widział taką mieszanke (bo Ja owszem widziałem), i na moje oko cały miód płynący z tego szpila wręcz się ulatnia, IMO taki versus nie wygląda nawet przeciętnie, a już na pewno to Burnouta nie przypomina censored2.gif .... Ale jak chcecie, zobaczy sie...
Pavelec
Oj czajniczek by sie przydał
kawe można by zrobić happy.gif happy.gif
Cegla
Tamtejsza dja nie ma dvd-roma
Specu
a teges, czajniczek mit goraca woda bedzie jakos zeby sobie zrobic almighty chineese zupka?
-derek-
QUOTE(Specu @ 25 08 2006, 00:59) *

a teges, czajniczek mit goraca woda bedzie jakos zeby sobie zrobic almighty chineese zupka?

Oj czajniczek by sie przydał
kawe można by zrobić happy.gif happy.gif

Racja, racja bez tego nie ma imprezy ;]
Cegla
Do zupek grzalka styknie.
Specu
a takowa bedzie? czy trza skolowac?
TaiCat
NIe kreccie chlopaki.Kazdy bierze co moze.
Kto z was jest w stanie niech wezmie czajnik,elektryczny najlepiej bo nie wiem jak z moim prodizem.
I basta.
Cegla
wlasnie o tym mowie, taka grzalka mala jest bardzo mozna wziazc samemu.

Tylko trzeba ja jeszcze miec... ;d
TaiCat
Bylam na wielu zlotach i konwentach i ZAWSZE znalazl sie ktos kto wzial czajnik.az taki ciezki to on nie jest...a jesli jest jeszcze mozliwosc zabrania to apeluje do milych ludzi
BiSoN
A ja wezem szczoteczke elektryczna do zebow i suszarke smile.gif

A tak serio to tam sa jakies lazienki?? Jakis kubek trza wziasc, a zupki chinese to najlepsze co moze byc na wyjazd <lol2>
MTX
No racja zawsze moge pociagiem 8 godzin lol i co ja bede robil 8 godzin chyba wezne PSP i GTA LCS wink.gif tongue.gif
Nexus
No niech tam będzie.Wezmę ten czajnik tongue.gif
koval
QUOTE(Cegla @ 25 08 2006, 02:05) *

wlasnie o tym mowie, taka grzalka mala jest bardzo mozna wziazc samemu.

Tylko trzeba ja jeszcze miec... ;d

Grzałkę mogę wziąć. Nie ma problemu smile.gif
Aramis
Dobra dobra dobra - gdzie najlepiej wysiaść z pociagu - w katowicach czy dojechać stamtąd pociagiem do tej katowice-ligoty? Bo jedni piszą tak, inni tak, a ja zaraz mujsze isc kupic bilet tongue.gif .
Nexus
Najlepiej wysiąść na Głównym i z tamtąd dojechać na ligote smile.gif A bilet kupujesz do Katowic i wysiadasz na której chcesz stacji w mieście przecież wink.gif
BiSoN
Czyli bilet jest ogolnie do Katowic a nie rozdrobniony na poszczegolne stacje ?? Bo to wsumie dalej :| ja rozumiem na stacji wczesniej smile.gif
Nexus
NIe no jeśli masz bilet do Katowic to możesz wysiąść na każdej staji w mieście smile.gif
Zandro
Jesli za wziecie czajnika beda podobne przywileje jak za tv to ja sie pisze wink.gif
TaiCat
Jesli nie znajdziecie busow pod PKP mozecie zejsc z tego 'wiaduktu' i zobaczycie tory tramwajowe,przejdzcie przez nie (wszystko idze prosto jak H... strzelil a idac ta uloca dojdziecie pod Empik Megastore,tam jest duzo przystankow i cos sie znajdzie.Tam tez obok jezdza PKSy jakby komus uciekl cug do domu
PuRo
może troche głupie pytanie ale nie moge znaleść nigdzie na forum informacji na temat lokalizacji ep, wieć jeśli ktoś może to proszę o podanie konkretnej ul. lub lokalu, ps: wiem że w katowicach tongue.gif
-derek-
QUOTE(PuRo @ 25 08 2006, 15:00) *

może troche głupie pytanie ale nie moge znaleść nigdzie na forum informacji na temat lokalizacji ep, wieć jeśli ktoś może to proszę o podanie konkretnej ul. lub lokalu, ps: wiem że w katowicach tongue.gif

Strona internetowa klubu : http://www.centrumtransformator.pl "
koval
bierze ktoś jakąś flache na EP ? (nie wątpie że tak smile.gif ) jaką polecacie i z kim bedzie się można na luzie napić ?
TaiCat
QUOTE(koval @ 25 08 2006, 17:27) *

bierze ktoś jakąś flache na EP ? (nie wątpie że tak smile.gif ) jaką polecacie i z kim bedzie się można na luzie napić ?

Ja bo odwalam moja pseudo 18
alienator
pomyślimy na miejscu xD
koval
QUOTE(TaiCat @ 25 08 2006, 17:34) *

QUOTE(koval @ 25 08 2006, 17:27) *

Ja bo odwalam moja pseudo 18

QUOTE(alienator @ 25 08 2006, 17:35) *

pomyślimy na miejscu xD

TaiCat: łooohooooo to będziemy pić !

alienator: pewnie, nie bede na razie kupował nic % co by się w pociągu nie nawalić bo dojade jeszcze do katmandu a nie na EP smile.gif
-derek-
Ile kosztuje wejściówka? bo nie moge tego odszukac a gdzies to widziałem happy.gif
MichAelis
11zł
Iitem
mam pytanie czy w tym roku bedzie Extreme Party????????

?
Fab3r
nie ma to jak odgrzebać temat sprzed roku xD ...

N.I.E...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.