QUOTE(Oskae @ 8 07 2006, 18:52)

Może ktoś zada jeszzcze głupsze pytanie od mojego i tytuł "maskotki" czy też "debila EP" zostanie cofnięty z mojego nicka , o ile wogóle jest tak możliwość.
Raczej nie
QUOTE(Milaneze @ 8 07 2006, 19:01)

...jejku...
a czy planujecie rozdawanie czapeczek z karteczkami?
no wiecie ,faaajno by bylo napisac na nich swojego nicka,wszyscy by mieli frajde szukajac kolegow:
"patrz darek, to ten kolo Janol, ale jakos tak licho wyglada,spodziewalem sie Stiwiego

Milan, to nie jedziemy razem?

QUOTE(Milaneze @ 8 07 2006, 19:01)

wpuscicie mnie za darmo? dotargam sie moze z Poznania do was, i powinniscie to docenic,jak co,to wezme memorke do ps2, mam tam save z ff10( 300h) i z tekkena 5 (2 odkryte postacie)da rade

Po pierwsze primo Milanku w Poznaniu to Ty nie mieszkasz, po drugie primo Stivi zabierze ze sobą memorkę z sejwem z drugiej części gry o Kaczorze Donaldzie i Twój FFX będzie żałośnie wyglądał. Pomyśl o tym!
To jak się mogę zrewanżować ,za głupie pytanie ,najlepszym wyjściem było by nie jechac wogóle lecz chcę zobaczyć co tam będzię się dziać.
Zresztą może skończe temat bo tylko pogarszam, to był pierwszy i ostatni raz.
Oskae,gdybym przypadkowo byl, i krzykniesz sopranikiem" Milanezeeeee" to Ci wyrwe pluca i nawine sobie na kolana.
Bez przesady tego na pewno nie zrobie ,ja sam wogóle sie nie przedstawię i będę chodził tylko zaciemnionymi miejscami albo wtapiał sie w tłum.
QUOTE(janol @ 8 07 2006, 21:28)

jesli sie wybiore juz na EP5 to z ludzmi ktorych lubie

Po pierwsze primo Milanku w Poznaniu to Ty nie mieszkasz
zgadza sie Janolku ,ale ja nie napisalem ze mieszkam w Poznaniu, ja stamtad bede mial jak co z wami pociag

ok, skoro memorka nie da rady, to moze wezme 2 i 3 plyte ff7( oryginalne!!)? Pierwsza mi sie zgubila
QUOTE(Milaneze @ 8 07 2006, 21:57)

jesli sie wybiore juz na EP5 to z ludzmi ktorych lubie
Zabolało

A ja Ci chciałem wszystkie odcinki Family Guy nagrać...
Oskar Miłosz, w moich oczach usprawiedliwia Cię nieco Twój wiek, więc już się tak nie dołuj ;*
No to poprawiłes mi troche humor ,bo tak to mi bez przerwy chodzi po głowie to co zrobiłem.
Dzięki za to że mówisz mi po imieniu (pierwszym i drugim)

A przez tyle miesięcy ukrywałem swoją datę urodzin
Oj ,glupiutki Janolku, nie doczytales.
speszial for ju pogrubienie:
"jesli sie wybiore juz na EP5 to z ludzmi ktorych lubie

"
"ja stamtad bede mial jak co
z wami pociag

"
Oskarze Miłoszu, uszy do gory
To ja chce miec kartkę z napisem " Oskar Miłosz"
Czy wogóle opłaca się brać konsole kiedy 5-6 takich przyada na jeden TV ?
HC_Snake
9 07 2006, 00:38
QUOTE(Oskae @ 8 07 2006, 23:07)

Czy wogóle opłaca się brać konsole kiedy 5-6 takich przyada na jeden TV ?
Lepiej jakąś konsolę wziąść, bo takie pytanie jak to Twoje (pierwsze całkiem sensowne

) może zadać sobie każdy kto ma zamiar się tam udać i jeszcze skończy się tak że 50 osób będzie sie pchało do jednego małego GaCka
Tak będzię na pewno ,jeśli 5 konsola na jeden TV przypda.. dlatego jeżeli dużo osób się zapowie można ,by napisał że więcej konsol nie przyjmujemy albo coś w tym stylu.
Ja Tlewizora nie wezmę choć bym bardzo chcicał ,konsole zawsze łatwiej spakować w plecka i jechać.
Agent_Man
9 07 2006, 17:43
Kurde, z Gda troche daleko, ale choy tam. Kto wie, moze będe. Jesli idzie o ową "małą gastronomie" która będzie na miejscu, to sprzedają tam też browary ?
Kiler8888
9 07 2006, 18:34
To Katowice a nie jakaś wieś

W okolicy znajdą się najróżniejsze sklepy monopolowe, jest też lodziarnio-pizzeria.
Wszystko zależy jak daleko chce wam się chodzić.
edit:
źle przeczytałem

Ale domyslam się że na miejscu piwa raczej nie beda sprzedawać, lecz jak wspomniałem wyżej, to nie problem kupić gdzie indziej.
Tyle nie pełnoletni osób przyjezdza ,a wy chcecie chlać piwo !!! Będziecie chodzić nawaleni ,a dzieci będę patrzyć... SUPER>>>>
Oskae - nowa maskotka forum ?
A skąd wiesz i czy to wogóle prawda ? W każdym bądź razie wole maskotke niż debila... Jesli juz zostałem wybrany
Oskae przestan juz robic ta szopke, bo strach patrzec jakie ty bzdury wypisujesz
Dobra ja już nic ,nie piszę w tym temacie tylko możecie już przestać bezprzerwy pisać o tym samym ,stało się i tyle...
QUOTE(Oskae @ 9 07 2006, 19:54)

A skąd wiesz i czy to wogóle prawda ? W każdym bądź razie wole maskotke niż debila... Jesli juz zostałem wybrany
zamknij morde wreszcie
Miał już zamykać sie podobno kilka razy i jakos mu sie to ani razu jeszcze nie udało.
Oskae, w glebokim powazaniu mam to, czy pracujesz na miano "Maskotki EP5", czy tez podobne zachowanie jest u Ciebie wrodzone i kapisz na pracodawcow liczacych na znizki za osoby uposledzone. Dostajesz ode mnie warna - na razie tylko ustnego. Jak dalej bedziesz paplal bez sensu i dawal komentarze "z pupy" do kazdego posta, to na ustnych ostrzezeniach sie nie skonczy. Robisz burdel jak sie patrzy i mimowlnie przeksztalciles ten z zalozenia pomocny topic w jedna wielka polewke i flood bez konkretow. Tak wiec krotko: silencio.
Edit: a zreszta, co ja tam sie bede szczypal: warn idzie, i to nie ustny. Radosna tworczosc to mozesz sobie uskuteczniac w np. Hyde Parku, a nie w zasadniczych dzialach i tak waznych tematach.
trochu rozpie.rdoliliscie ten topic:/ teraz nie wiem co bylo na serio a co nie. ponawiam apel:
jak ktos chce zadac konkretne pytanie niech wali posta i napisze, ze do mnie a o Oskae zalozcie sobie osobny temat

...pojechanes
Ja bym się przejechał, ale spytam się czy może ktoś z okolic jedzie.
Grójec, Warka, Białobrzegi i te inne takie okolice... Wybiera się ktoś?
Ja jestem z Radomia

To taka wieś/miasto* 30 km od Białobrzeg
Mam jeszcze jedno pytanie :
Czy ktos wie jakie turnieje mogą sie odbyć tzn. w jakie gry będzie mozna pograć ?
*nie potrzebne skreślić
Chicken
10 07 2006, 17:13
tewus może Ty mi odp na pyt.
Ile czasu będę szedł z buta z dworca głównego (PKP) do miejsca, w którym odbędzie się impreza
QUOTE(Chicken @ 10 07 2006, 18:13)

tewus może Ty mi odp na pyt.
Ile czasu będę szedł z buta z dworca głównego (PKP) do miejsca, w którym odbędzie się impreza
raczej sie nie oplaca na piechote... mi przynajmniej by sie nie chcialo

lepiej autobusem/busem spod samego dworca. polaczen jest duzo. autobusem jedzie sie okolo 17 minut.
dobra a w jakie gry beda turnieje? juz nie chodzi o sam fakt nagrod ale skopac PUPE wszystkim na zlocie to bedzie mile
Krótka piłka

Na przykładzie Oskae widze że jeśli wezmę "przestrojoną" konsolę to spłone na stosie.... Jeśli uda mi sie wyruszyć z 2 kumplami samochodem to bierzemy ps2 + 2 pady singstara i wrc 4. Jedyne oryg. jakie mam mamy na stanie, oraz !uwaga! 2 Tv, jeden 16 cali a drugi 21. Tylko wiadomo z samochodami różnie bywa.......
QUOTE(koval @ 11 07 2006, 23:22)

Krótka piłka

Na przykładzie Oskae widze że jeśli wezmę "przestrojoną" konsolę to spłone na stosie.... Jeśli uda mi sie wyruszyć z 2 kumplami samochodem to bierzemy ps2 + 2 pady singstara i wrc 4. Jedyne oryg. jakie mam mamy na stanie, oraz !uwaga! 2 Tv, jeden 16 cali a drugi 21. Tylko wiadomo z samochodami różnie bywa.......
Bosze... ludzie, nie drżyjcie portkami. ABW, CIA, czy innego UOPu się tam nie spodziewajcie.
No chyba, że jeden z Crazy Compos będzie polegał na spier.dalaniu gdzie pieprz rośnie przed ww. służbami
QUOTE(Mathiu @ 11 07 2006, 23:32)

Bosze... ludzie, nie drżyjcie portkami. ABW, CIA, czy innego UOPu się tam nie spodziewajcie.
No chyba, że jeden z Crazy Compos będzie polegał na spier.dalaniu gdzie pieprz rośnie przed ww. służbami

Pałaży siem nie boim. Co to to nie. Chodzi mi o to że wywniskowałem że jak wezmę np. zeSWAPowaną konsolę to będziecie na mnie "krzywo" patrzeć: "oooo to ten co piraci!

" ale (pipi) to ważne że tv prawdopodobnie będą i tylko to sie liczy
QUOTE(koval @ 11 07 2006, 23:42)

QUOTE(Mathiu @ 11 07 2006, 23:32)

Pałaży siem nie boim. Co to to nie. Chodzi mi o to że wywniskowałem że jak wezmę np. zeSWAPowaną konsolę to będziecie na mnie "krzywo" patrzeć: "oooo to ten co piraci!

" ale (pipi) to ważne że tv prawdopodobnie będą i tylko to sie liczy

O to, że jakiś maniak oryginałów będzie latał po ludziach, zabierał im ich kolekcje backupów, a potem palił wszystko na stosie, też bym się nie martwił (chyba, że ten ktoś będzie mocno w stanie "niestabilnym"

).
Raczej na Twoim miejscu brałbym kompa z wypalarą, bo niejeden będzie chciał sobie uzupełnić swoją kolekcję

A te TiViki się chwali.
tvki sie bardzo chwali. jesli wiecej, osob sie tak zasluzy, pomysle nad jakims systemem wynagrodzen (cos wiecej niz wstep za darmo... ale co? jeszcze nie wiem;)
Sesja ze Ścierą w Bombermana

i jeden "głębszy" z Hivem
QUOTE(Shinji-kun @ 11 07 2006, 10:34)

Hmmm to i ja sie spytam: kto jedzie z okolic Lodzi ? Wiem, ze pociag do Katowic przejezdza przez dworzec Lodz Kaliska (Gdynia - Krakow bodajze). Takze jak jedzie ktos ?

Może ja ale nie jestem jeszcze na 100% pewny bo do końca nie wiem jak ma się sprawa z Lipskiem (wiem tyle że dostaje się 23 na wejście dla prasy i ludzi z branży więc może wróce dzień wcześniej).
A proponujesz żeby jakąś grupą się zebrać?
Ok, podstawowe pytanie: Czy jest w tym klubie mozliwosc nabycia alkoholu ? jesli tak to prosze podac orientacyjne ceny, a jesli nie to lokalizacje najblizeszego sklepu monopolowego...
yyyy.... chyba bez sensu jest podawanie teraz lokalizacji najblizszego sklepu monopolowego. poza tym 'podstawowe pytanie'? nie swirujmy juz... alko na pewno bedzie ale nie robmy z tego najwiekszego problemu i 'podstawowego pytania'. co do cen to na pewno podam je przed impreza.
ok, no to jak bedzie alko, to ja juz wiecej pytan nie mam. do zo!
a ja sie pytam kto bierze PSP ?? bo juz 2 osoby biora może jakiś turniej RR ?
apel
tewino@gmail.com - Na ten adres wysylajcie mi prosze utwory muzyczne z gier. wszystko to co chcecie, zeby polecialo na EP. najlepiej popakowane po kilka, zeby nie zadupcyc mi skrzynki;)
a bedzie gril? kiełbaski brac?
Będzie striptizerka jak na EP 1 i 2?
ogicool
14 07 2006, 10:48
a striptizer ? - może playman by się zgodził, pogadajcie z nim, co?
Playman chyba powoli sie wymyka z PE
ogicool
14 07 2006, 19:31
aaa, kariera...to jak będą striptizerki to będę mogła grać na wszystkich konsolach i wybierać w grach, cool
umawiacie sie w innym miejscu... temat brzmi "ep PYTANIA"
Ja mam pytanie takie: ten caly transformator duzy jest ? Czy bedzie tak jak na baletach czyli ciasno i ogolnie brak przestrzeni do lazenia ? Przyjmijmy, ze nie wiem, bedzie ze 200 osob ?
przestrzeni jest tyle, ze sie bedziesz musial niezle nachodzic aby dojsc z jednego miejsca na drugie ... wejdz na strone transformatora i sciagnij filmiki ktore Tewus krecil
Mam chwilowo klopot z kompem a dokladnia z przegladarka i filmiki mi nie dzialaja ;) Ale odpowiedz jest wielce satysfakcjonujaca.
miejsca duzo.
z gliwic bede ja
grill prawdopodobnie bedzie (pomysl w trakcie 'trawienia')
QUOTE(ogicool @ 14 07 2006, 11:48)

Mondry się zaoferował
Klaudia
18 07 2006, 10:22
QUOTE(_Diabeu_ @ 18 07 2006, 10:39)

Mondry się zaoferował
Striptiz męski nice;) czyli będą jakieś rozrywki dla kobiet hewheheeheh
Obsolete
18 07 2006, 12:03
QUOTE(Klaudia @ 18 07 2006, 11:22)

QUOTE(_Diabeu_ @ 18 07 2006, 10:39)

Mondry się zaoferował
Striptiz męski nice;) czyli będą jakieś rozrywki dla kobiet hewheheeheh
nom. Zmywanie naczyn po imprezie hewheheeheh
oink;]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.