Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Extreme Party - pytania
Forum PSX Extreme > PSX Extreme > Opinie, komentarze > EXTREME PARTY V
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Torso
Założyłem temat bo mam parę wątpliwości. Nie było mnie dość długo w Polsce, wróciłem i wszedłem forum. Widzę, że ustalona jest data EP5.Mam więc pytanka: jak wygląda organizacja tej imprezki? Wejściówki są płatne? Gdzie dokładnie to jest? Czy gdzieś mogę znaleźć takie info?
Pytanie nr. 2. Czy gdzieś w pobliżu ep5 można załatwić sobie nocleg? Wynająć coś(no może poza Ibisem:P) do przekimania?
Pozdrawiam.
Mathiu
QUOTE(Torso @ 6 07 2006, 16:31) *

Założyłem temat bo mam parę wątpliwości. Nie było mnie dość długo w Polsce, wróciłem i wszedłem forum. Widzę, że ustalona jest data EP5.Mam więc pytanka: jak wygląda organizacja tej imprezki? Wejściówki są płatne? Gdzie dokładnie to jest? Czy gdzieś mogę znaleźć takie info?
Pytanie nr. 2. Czy gdzieś w pobliżu ep5 można załatwić sobie nocleg? Wynająć coś(no może poza Ibisem:P) do przekimania?
Pozdrawiam.

PE #107... i to by było na tyle smile.gif Chyba, że ktoś Ci zeskanuje tą stronę Hyde Parku...
izi
emm ale czy osoby z pe beda zbierac te tv? bo niewiem czy jest sens brac tv jezeli nie biore zadnej stacjonarki. Niestety teraz w Polsce nie posiadam takiej konsoli jedynie co to ma psp moge pograc (lub zjechac kogos w pro smile.gif)
Torso
Sami w to nie wierzyliśmy, a jednak – Extreme Party 5 znalazło lokalizację! Nie będzie to ani dyskoteka , ani ośrodek rekreacyjny. Zlot odbędzie się w Transformatorze, bo tak nazywa się klub, a w zasadzie centrum wspinaczkowe. Lokalizacja ta łączy zalety obu dotychczasowych form Extreme Party (zamknięty obiekt + możliwość noclegu) , więc teoretycznie wszyscy powinni być usatysfakcjonowani. Ale może po kolei. Extreme Party 5, czyli Ogólnopolski Zlot Fanów Gier Wideo, odbędzie się w ostatni weekend sierpnia, czyli w dniach 26 – 27 .08.2006 r. Sam Transformator mieści się w Katowicach , kilka kilometrów od Dworca Centralnego PKP. Na miejsce dojechać można w 10 min autobusem spod samego dworca (dokładny opis podamy za miesiąc) . Zmotoryzowanie będą mieć do dyspozycji parking przed samym obiektem, zaś filmowa wersja dojazdu z centrum Katowic do Transformatora znajduje się na stronie klubu, którą polecamy odwiedzić wszystkim zainteresowanym przyjazdem (oraz wspinaczka). Klikajcie na adres : http://www.centrumtransformator.pl.

Impreza zaczyna się w sobotę ,a kończy w niedzielę (start prawdopodobnie o godz. 11:00).
W nocy będzie można się przespać w samym Transformatorze. Warunki będą prowizoryczne – właściciel udostępni nam pomieszczenia z materacami, takimi samymi, jaki na co dzień używane są jako zabezpieczenia dla klientów klubu, którzy wdrapują się na ściany, a potem spadają (czy jakoś tak). W każdym razie wielkie i grube „kołderki dla słoni” posłużą Wam jako mięciutki podkład – na nich będzie można rozłożyć kocyk lub karimatę i zdrzemnąć się kilka godzin. Nie jest to poziom „pięciu gwiazdek” , ale każdy Gracz na pewno poradzi sobie w takich warunkach. Lepsze to , niż powrót na dworzec w środku nocy. Rright? Chłód nie powinien nikomu doskwierać, ponieważ pierwotnie obiekt ten był kotłownią i do dzisiaj zachowała się w nim jedna wielka rura z ciepłą wodą, przechodząca przez jedną z hal i emitująca przyjemne ciepełko. Zresztą trzeba nadmienić, że sam klub jest mocno industrialny i undergroundowy , posiada kilka poziomów, na których znajdują się mniejsze i większe hale, pomieszczenia czy galeryjki. Klimacik jest.

Na terenie klubu będą rozlokowane stanowiska, gdzie będzie można rozłożyć sobie SWÓJ sprzęt. To bardzo ważne, byście zapakowali do plecaka jakąś konsolkę, a do bagażnika auta wrzucili telewizorek. Liczymy na Was , bo sami nie zorganizujemy Wam dostatecznej ilości stanowisk. Kto przywiezie ze sobą telewizor, wchodzi za darmo wraz z osobą towarzyszącą! Sprzęt będzie można na noc zostawić w zamkniętym pomieszczeniu, w trosce o jego bezpieczeństwo. Na terenie klubu będzie też ochrona, więc wszelakim złodziejaszkom mówimy grzecznie wypie*****ć (czytaj: idźcie sobie do kumpli na Dworzec). Będzie też funkcjonować mała gastronomia : jakieś ciepłe posiłki (żurek) kanapki oraz napoje (wszelakie) pozwolą Wam przeżyć przez 24 godziny. Jakie atrakcje ? Będą crazy campos oraz turnieje: może PES5 , może Tekken 5, Gran Turismo 4… Jeszcze nie wiemy. Postaramy się rozłożyć małe stoisko naszego sklepu firmowego. Czy będzie karaoke? Jeśli znajdzie się prowadzący – Martinem – to pewnie tak. Wstęp na imprezę kosztować będzie prawdopodobnie 11zł. Czego nam brakuje do szczęścia? Nie , nie striptizu.
Brakuje tylko Was – pozytywnie nastawionych do życia Graczy, chcących pograć, pogadać, pośmiać się – po prostu dobrze się zabawić w swojskim gronie. Klimaty będą nietuzinkowe, to pewne, przynajmniej w godzinach wieczornych , gdy hale zastaną podświetlone, a DJ puści muzę z Debil May Cry , Silent Hill i Pac-Man Word. Nie, zaraz ,z Pac-Man Word nie będziemy jednak puszczać. To jakiś kretyn napisał, chyba HIV.

Nie wiemy, ile dokładnie osób potrafi pomieścić klub, który kryje w swoim wnętrzu wiele zakamarków i zamkniętych na co dzień hal, więc dla lepszej orientacji chcielibyśmy, aby każdy zainteresowany przyjazdem potwierdził chęć przybycia (bez żadnej opłaty wstępnej): mailowo lub w odpowiednim temacie na naszym forum internetowym. Termin zgłoszeń będzie aktualny aż do 24 sierpnia, więc nie ma pospiechu – przemyślcie, czy na pewno będziecie mogli przyjechać i dopiero wówczas piszcie lub mailujcie. Ilość miejsca jest nieograniczona , tyle że musimy wiedzieć czy będzie konieczność otwarcia dodatkowych pomieszczeń (nie , to nie „Hotel” , bez obaw .
Zapraszamy Czytelników PSX EXTREME oraz wszystkich Graczy konsolowych. Nawet pecetowy mogą przyjść , dostaną łupnia w PES5 oraz Tekkena 5 i pójdą z płaczem do sklepu kupić sobie wreszcie konsolę . Im się też od życia coś należy. A zatem do przeczytania za miesiąc i do zobaczenia w ostatni weekend sierpnia. Nie nawalcie, to impreza dla Was!

Rejestracja uczestników EP5:
mailowo : party@psxextreme.pl (w treści maila proszę podać miejscowość, z którj będziecie jechać oraz sprzęt, jaki zamierzacie przywieźć) lub poprzez forum WWW.psxextreme.info (temat związany z potwierdzeniem przyjazdu)
Strona internetowa klubu : http://www.centrumtransformator.pl "

Odpowiedziałem sobie sam. Dzieki. Widze, że na kolegów konsolowców można liczyć dry.gif
Fenix
Zapewne Twus przeglada ten temat.

Tewus... jest tam gdzies blisko jakis hotel/motel itp ?

Torso: na miejscu bedzie mozna sie przespac. Beda to warunki spartanskie ale zawsze cos. Materace beda rozlozone po calym obiekcie. Potrzebujesz jakis spiowor, karimate czy cos. Jesli szukasz innych noclegow, o wyzszym standarcie to sprawdz strone Noclegi w Katowicach lub TUTAJ
tewus
sprobuje cos pochytac z akademikami w poblizu. ale ta jedna noc to mozna spokojnie kimnac na miejscu;) nic sie nikomu nie stanie;P
Diabeu
ja śpię tam gdzie się przewrócę
Torso
Fenix, dzięki za info. Krótko, zwięźle i na temat. Wystarczy mi wiadomość, że nie będę musiał nocować pod chmurką.
MasterShake
a jest w pobliżu jakaś tania paszozdajnia?
tewus
jest fajna pizzeria z fajnymi opcjami. bedzie tez jakis catering. bedzie co jesc icon_twisted.gif
ogicool
może gupie pytanie - będzie gdzie ,,podgrzać" puszke?, bo wcinam tylko roślinki, zic
tewus
zadajcie wiecej pytan i po weekendzie postaram sie odpowiedziec na wieksza ilosc odrazu oke?
Diabeu
QUOTE(ogicool @ 7 07 2006, 13:16) *

może gupie pytanie - będzie gdzie ,,podgrzać" puszke?, bo wcinam tylko roślinki, zic

mogę ci zapalniczkę pożyczyć, albo hubkę i krzesiwo
tewus
QUOTE(_Diabeu_ @ 7 07 2006, 13:36) *

hubkę

biggrin.gif priceless
Oskae
A tak wogóle to jest jakaś granica wiekowa ?

Bo później jeszcze będzie reportaż na telewizj "Trwam" pod tytułem " Piekielny zjazd" i wmątują nam jak dzieci piwo piją a reszta je do tego zachęca.
Diabeu
4 razy nie było, teraz dla jaj się zrobi - wejście od 30 wzwyż
janol
QUOTE(ogicool @ 7 07 2006, 13:16) *

Ej no nie wygłupiajmy się. Te całe wegatariany też będą wpuszczane? ;/
ogicool
mogę ci zapalniczkę pożyczyć, albo hubkę i krzesiwo

coooool
Oskae

Kurde ,nie kwalfikuje się ,nie przyjedzam .

A tak na serio ,to wszyscy będa wpuszczani ?
Diabeu
Oskae, wsio ok z tobą? żadnych trzasków?

edit: janol ma rację, weganów nie wpuszczamy, tylko weganki - są jędrne, radosne a sałata jest tania
Oskae
Nie zrozumialem ...ale i tak chyba przybędę na EP tylko się nie przedstawie jako oskae ,bo bedzie odrazu jak to milan mówił : "O Oskar Miłosz" .
Diabeu
wrzuciłeś w 2 postach 3 razy tą samą treść, o to chodzi biggrin.gif
Oskae
Ano ...dobra ,chory jestem od kilku dni moge spać do godziny 12.00 ,wybacz.

Jak kurde z tym wiekiem jest wkoncu.

Jak ktos mi odpowie bez nanjania się ,juz nie będą głupot w tym temacie gadał.
Diabeu
nie ma ograniczenia wieku

autoryzowane przez Fenixa

tongue.gif
ogicool
na 100% ktoś ci wytłumaczy na miejscu:)smile.gifsmile.gif

Jak kurde z tym wiekiem jest wkoncu.

Jak ktos mi odpowie bez nanjania się ,juz nie będą głupot w tym temacie gadał.
Oskae
O to super nareszcie mam odpowiedz szkoda ,ze mam tylko 5 lat i tata pisze za mnie te posty ,ale i tak przyjade , LOL

Tylko czy jeździ ode mnie jakis pociąg do Katowice city.

O to super nareszcie mam odpowiedz szkoda ,ze mam tylko 5 lat i tata pisze za mnie te posty ,ale i tak przyjade , LOL

Tylko czy jeździ ode mnie jakis pociąg do Katowice city.
Chicken
Czy fanów Legii (z transparentami) też wpuszczją ?? - pytanie kumpla

Czy fanów Legii (z transparentami) też wpuszczją ?? - pytanie kumpla
Kali
QUOTE(Oskae @ 7 07 2006, 14:06) *

QUOTE("Diabeu")

A tak na serio ,to wszyscy będa wpuszczani ?

Zalezy, co ze soba przyniosa... Jakas flaszencja, tudziez plecak pelen niespodzianek pewnikiem zalatwia sprawe.

Kurde ,nie kwalfikuje się

...co w oczywisyty sposob zwieksza wymagania odnosnie wspomnianego wpisowego:)
Oskae
dobra w takim razie biorę ze soba konsolkę ,kali wystarczy ? na dysku jest chyba z 10 gierek.

Chcik lepiej nie bierz kumpla bo potraktują was jako grupę.
Diabeu
Kali to by pewno siostrę wolał
Kali
moment, moment... A ta konsola z grami na dysku to dobrze sie bedzie palic? wink.gif
Fenix
QUOTE(izi @ 6 07 2006, 18:49) *

emm ale czy osoby z pe beda zbierac te tv? bo niewiem czy jest sens brac tv jezeli nie biore zadnej stacjonarki. Niestety teraz w Polsce nie posiadam takiej konsoli jedynie co to ma psp moge pograc (lub zjechac kogos w pro smile.gif)

Prawie na pewno bedzie deficyt TV. Bedzie ich za malo w stosunku do konsol wiec jesli tylko mozesz zabrac TV (nawet bez konsoli) to bedzie to na pewno bardzo dobrym pomyslem.
Oskae
moment, moment... A ta konsola z grami na dysku to dobrze sie bedzie palic? wink.gif

Palić będzie się na pewno dobrze w tym już moja głowa ...

Pytanie do Fenixa albo Kaliego :

Czy moge przywieźć przerobioną konsolkę ,już żądnych mniej orginalnych gier bym nie brał ,wziołbym tylko te co są na dysku czyli :
Mathiu
QUOTE(Oskae @ 8 07 2006, 13:16) *

Czy moge przywieźć przerobioną konsolkę ,już żądnych mniej orginalnych gier bym nie brał ,wziołbym tylko te co są na dysku czyli :

Gosh blink.gif

Zalezy, co ze soba przyniosa... Jakas flaszencja, tudziez plecak pelen niespodzianek pewnikiem zalatwia sprawe.
Wy tam będziecie pić?! To mnie mama nie puści sad.gif
Yacek
QUOTE(Oskae @ 8 07 2006, 13:16) *

Palić będzie się na pewno dobrze w tym już moja głowa ...

Pytanie do Fenixa albo Kaliego :

Call of Ctuhuluh
SW : Battelfront 2
Call of Duty Big Red ONe
Double S.T.E.A.L ...
Fable Lost CHapters
Flatout 2
From Russia with Love
Gladius
Gun
Phantasy Online
Matrix Path of Neo
The Warriors
Need for speed Most wandet

Mam jeszcze duuużo inych gier ale one są mniej orginalne ,moge je wziąć ,ale czy to sprawi jakis kłopot ?
Need for Speed

Ja pierdziele, czlowieku: zapytaj sie jeszcze czy mozesz jechac do katowic pociagiem na swoja niewazna legitymacje, czy wpuszczaja do osrodka jak sie omylkowo zapomni umyc zebow rano i czy mozesz zalozyc granatowe skarpetki. Najlepiej przyjedz z policja, powiedz wszystkim, ze masz piraty, ze kiedys jak byles maly to zwedziles jablko ze straganu i w ogole bawiles sie zapalkami :p
Oskae
nie no masz racje przesadzilem ... juz o skarpeti i reszte nie bede sie pytał ,a o konsole tak się zapytałem , poprostu jej nie wezmę i tak tochę to waż ,a jeszcze się moze zniszczyć.
Yacek
To po co marudzisz o konsoli skoro jej nie bierzesz ? Te konsolomaniaki to teraz takie dziwne sa...
Oskae
Nie chciałem się zapytać ,żeby potem niedomówien nie było ...

Ja jedka nie za bardzo ufam naszej komunikacji i własnie teraz o tym pomyslałem ,chyba zeby jechac autokarem do katowic wtedy to moze...
Kali
omg...
MichAelis
QUOTE(Oskae @ 8 07 2006, 13:54) *

Nie chciałem się zapytać ,żeby potem niedomówien nie było ...

Ja jedka nie za bardzo ufam naszej komunikacji i własnie teraz o tym pomyslałem ,chyba zeby jechac autokarem do katowic wtedy to moze...

No to wez ta konsole, ale z dysku skasuj Fable i Gun to wtedy mozesz przyjechac. Aha ale tylko autokarem.
dragu
i nie przyznawaj sie potem do nicka z forum, bo zostaniesz wybrany "debilem EP". chyba, że takie tytuł by Cię interesił wink.gif.
Manor
co prawda dragu wyprzedził moję myśli, ale co tam.

Oskae, masz niepowtarzalną okazję stać maskotką zlotu. I tak się wyda że ty to ty, bo głupota zwykle biję ludziom z twarzy wink.gif
Chicken
Lepiej uważajcie bo na EP5 Oskae wam jeszcze nastuka smile.gif)))

A teraz pytanko do tych z góry.
1)Kumpel puytał czy brać dowód / leg. szkol. dla potwierdzenia swojej osobowości (czy jakoś tak)
2)Jak długo idzie się z buta od dworca PKP do tego tam gdzie będzie EP5??
Oskae
Dobra ,więcej pytań już nie mam.

Myśle ,że aż tak źle nie było ,choc jak przeczytałem to co napisałem to rzeczywiście nie brzmiało ,nazbyt dobrze...

Ale przyznaję się do błędu i więc już tego nie zrobie ...

Może ktoś zada jeszzcze głupsze pytanie od mojego i tytuł "maskotki" czy też "debila EP" zostanie cofnięty z mojego nicka , o ile wogóle jest tak możliwość.
_Milan_
...jejku...

a czy planujecie rozdawanie czapeczek z karteczkami?
no wiecie ,faaajno by bylo napisac na nich swojego nicka,wszyscy by mieli frajde szukajac kolegow:
"patrz darek, to ten kolo Janol, ale jakos tak licho wyglada,spodziewalem sie Stiwiego sad.gif ,ale moze podejde i zagadam"
"jezu to Stivi ,on naprawde tak wyglada!"

nerd.gif nerd.gif nerd.gif nerd.gif

wpuscicie mnie za darmo? dotargam sie moze z Poznania do was, i powinniscie to docenic,jak co,to wezme memorke do ps2, mam tam save z ff10( 300h) i z tekkena 5 (2 odkryte postacie)da rade icon_twisted.gif
Oskae
Może niech wogóle karteczek nie będzię (dla mnie to dobrze)

Choć i tak pewnie połowa ludu będzię krzyczał "MILANNNEZEEEE!!!!!" itd....
Arox
Choć i tak pewnie połowa ludu będzię krzyczał "MILANNNEZEEEE!!!!!" itd....

Milaneza nikt nie lubi bo słucha złej muzyki nerd.gif
puszkin
słucha zaj.ebistej muzyki ale i tak jest chu.jowy ;]

jakie karteczki w ogóle ? do segregatora chyba..
_Milan_
kto slucha ten slucha, ja nia zyje closedeyes.gif

spoko ,i tak ciezko by bylo mi chyba tam jechac,pomogliscie mi podjac decyzje,ariwederczi... cool.gif

Oskae,gdybym przypadkowo byl, i krzykniesz sopranikiem" Milanezeeeee" to Ci wyrwe pluca i nawine sobie na kolana.

p.s. mam przeciek,jako ze brakuje troche sprzetu na ep5, Solid zamierza wziac dwie poreczne 15' -ki...
yab
rotfl, nowki sztuki nie smigane ...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.