disciples 2
settlers 2
jagged aliance 2
kurde wszystkie te gry kocham z peceta, oj bedzie na co polowac :3
A czy przypadkiem settlersy to nie jedynka ?
Nie , to będzie port dwójki i wyjdzie jesienią. Mniam
QUOTE(Gasei @ 7 07 2006, 14:20)

A czy przypadkiem settlersy to nie jedynka ?
nie, sam ma 2jke wiec wiem co mowie , dowód:
http://www.gram.pl/news.asp?id=2084
Nie jestem fanem pecetowego gameplayu (bo czy można być?), ale dobrze że DS doczekuje się pozycji wszelkich możliwych gatunków. I tak jedynymi pozycjami z PeCeta, o jakich marzę, są Starcraft (na tego liczę, bo przecież wyszła wersja na N64) i Grim Fandango.
Rzeczywiscie mea culpa, a tak BTW to potwierdzono opcję online dla winning eleven 9 ,mniam
Potwierdzono też WFC dla FF III
szczurek
8 07 2006, 11:35
to juz bylo wiadomo od dawna, ale FF3 raczej z PieCa nie jest?
Wielbicielem gier z blachy nie jestem, ale ciesze sie, ze takie tytuly wychodza. Zreszta, juz przeciez pare wyszlo, AoEII bodajze i Zoo Tycoon. Wszystko idzie w dobra strone. Im wiecej gier tym lepiej.
To może być dobre dla sytuacji DS-a zwłaszcza w Polsce, gdzie wiele osób gra tylko na komputerach. A nuż się zachęcą, gdy usłyszą, że ich ulubione gierki mogą nosić w kieszeni?
Martwi mnie inna rzecz. Metroid Prime: Hunters jest genialnym FPS-em, lecz niestety - jak do tej pory jedynym. Były plotki o konwersji Goldeneye, ale się zbyły (Rogue Agent litościwie przemilczę). A przecież sieciowy FPS to bardzo lubiany gatunek we wszystkich krajach.
wojcieszek
8 07 2006, 18:19
Nintendo wie co robi wydając na ds-ie gry"około strategiczne".Zadna konsola do tej pory nie narzekała na nadmiar strategii, głównie ze względów utrudnionego sterowania padem.Stylus doskonale sprawdzi się przy wybieraniu jednostek itd,itp.Więc można się spoziewać jeśli nie lawiny to przynajmniej sporej liczby gier strategicznych na DS-a.
QUOTE(szczurek @ 8 07 2006, 10:35)

to juz bylo wiadomo od dawna, ale FF3 raczej z PieCa nie jest?
Wielbicielem gier z blachy nie jestem, ale ciesze sie, ze takie tytuly wychodza. Zreszta, juz przeciez pare wyszlo, AoEII bodajze i Zoo Tycoon. Wszystko idzie w dobra strone. Im wiecej gier tym lepiej.
zo tycoon tez? o rany, ale siorka sie ucieszy
szczurek
8 07 2006, 22:13
QUOTE(szczurek @ 8 07 2006, 21:13)

ma 6 lat wiec nie zauwzy roznicy , tez sprawdzilem reviewy
MasterShake
9 07 2006, 13:29
naprawdę JA2 będzie na nds???? Jak tak to bez wachania wciągam dsa
W sumie to Disciples 2 i Jagged Alliance 2 mnie ni ziębią ni grzeją (pewnie dlatego że nie grałem w nie na PC

), ale Settlers może być ciekawą propozycją. DS naprawdę ma potencjał jeśli chodzi o gry strategiczne na tę konsolę i dobrze że developerzy starają się to wykorzystywać - mamy już choćby Age of Empires, więc więcej RTS'ów nie zaszkodzi

.
ssendas
21 07 2006, 13:29
QUOTE(Sarge @ 20 07 2006, 19:47)

W sumie to Disciples 2 i Jagged Alliance 2 mnie ni ziębią ni grzeją (pewnie dlatego że nie grałem w nie na PC

)
oj nie wiesz co straciles

ELJOT! YOU IDIOT!
MasterShake
25 07 2006, 16:23
ba

ale ma ktoś jakiś link do tej wiadomości ?
szczurek
31 08 2006, 10:43
Er_WolvEr
22 11 2006, 17:32
MA ktośmozę pojęcie kordy wychodzą Disciplesy na NDSa ? Troche poszukałem , i jedynie rysunki znalazłem, żadnego infa konkretnego.
ja bym sobie zyczyl starcrafta i diablo z online jak na PeCetach;-) czasem marzenia sie spelniaja;-)
C&C - moze byc cos na wzor AOE
Wiecie może czy jest jakaś szansa że Cywilizacja pojawi się na DSa?
Sid Meier kiedyś mówił, że chętnie by coś zrobił na DS-a. Wiesz, zapytali go, co sądzi o DS-ie, a on na to, że fajny sprzęt.
Tyle powiedziano w temacie.
CYTAT
Metroid Prime: Hunters jest genialnym FPS-em, lecz niestety - jak do tej pory jedynym.
Nie można przemilczeć Brother in Arms, bardzo dobry FPS i bardzo dobra gra.

CYTAT
C&C - moze byc cos na wzor AOE
C&C ma chyba jest gier hombrew (amatorską), ale i ma być konwersją a nie czymś jak AoE, jest na co czekać.
A wie ktoś coś może w temacie Maple Story DS? Na GameTrailers od dawna jest spot reklamowy (japoński), ale samej gry znaleźć nie mogę. W Extrimie również pojawiła się zapowiedź po czym temat zamilkł.
<EDIT>
W PE#121 w pigule pocket dowiedziałem się że wyjdzie na wrzesień, ale i tak dzięki za chęci;)
W tej samej pigule podają iż będzie Ragnarok (również konwersja z PC).
Zastanawia mnie jedynie to zdanie "okrojony tryb online", to dziwne, te gry opierają się na online (w końcu MMORPG), jak to będzie wyglądać? Ciekawe...
Sialala
21 08 2007, 16:47
Settlers dla DSa ma oceny w granicach 1-3/10...
bez komentarza. a chcialem kupic... :|
CYTAT(Sialala @ 21 08 2007, 17:47)

Settlers dla DSa ma oceny w granicach 1-3/10...
bez komentarza. a chcialem kupic... :|
Warto jednak zauważyć że tą grę pogrążyła głównie animacja... a skoro oceny są tak niskie to, pomyśl więc jak musi to przeszkadzać -_-'
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.