Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Odtwarzanie plików
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Software
Mikes
hmm.. kupiłem sobie nagrywarkę wyapliłem płytę wszystko jest ok. Wypaliłem muzykę z kilku płyt i dużo piosenek miało na początku numerek 01 wiec myślałem że coś się bedzie gryzło ale odtowrzyłem w napędzie DVD i wszystko było w porządku, WMP łapie je jak miło wink.gif

Ale gdy chciałem sprawdzić tą samą płytę w nagrywarce jakiś instalator kazał mi wybrać plik install exe który od tworzy plik typu "plik"(lol) dałem mu WMP i po otwarciu czytał tylko pierwsze z brzego 01, 02, 03 etc.
I tu moje pytanie, czy da się jakoś zmienić ten "instalator" Nie chodzi mi to co wybiera się mu do autoodtwarzania(czym ma wykonać akcję) tylko o to jak odtworzy płytę po 2-krotnym na niej kliknieciu tongue.gif

Trochę namieszałem ale mam andzieje że kaupujecie. Sry za moje lamerstwo ninja.gif ninja.gif
--wojtas--
Trochę to zamotane, rozumiem że nie chcesz aby Audio CD (bo chyba w takim formacie to nagrałeś) nie była odwtarzana przez WMP "po 2-krotnym kliknięciu". Więc w WMP wejdź w Narzędzia > Opcje > Typy plików i tam masz listę rozszerzeń, dla których WMP ma być domyślnym odtwarzaczem, odznacz cda (Audio CD).
Mikes
EDIT: Problem sam się orzwiązał po restarcie systemu blush.gif

Moza zamykać!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.