Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Family Guy
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy > Seriale > Family guy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
tewus
zaczalem po raz chyba juz 8 ogladac wszystko (to co mam:/ ) od nowa i musze stwierdzic, ze i tak 2 zeson byl najlepszy. ten 6 juz raczej sredni ale mam nadzieje (po najnowszym wlasnie odcinku), ze jednak bedzie znowu dobrze biggrin.gif jest genialny hehe 4 razy juz zaliczylem. i w ogole prosba do admina - baaardzo bym prosil o subforum family guy. skoro south park ma to czemu nie FG?
janol
No w sumie taa, osób pisze mało ale średnia innych działów byśmy spełniali.

BTW Tewus, chyba już pytałem ale nie pamiętam odpowiedzi - Tyś dostał ode mnie te płyty z FG na EP? Nie mogłem Cię za bardzo zlokalizować i przekazałem je TaiCat, która twierdziła, że Cię zna ale ona była wtedy w stanie lekkiej nieważkości po pigułkach gwałtu które jej z MichAelisem do piwa wrzuciliśmy więc mam wątpliwości czy aby wiedziała co robi ;]
tewus
no wlasnie nie dotarly do mnie huh.gif
MasterShake
łiiii w końcuforum otworzyliXD
canabis
Może mi ktos podac tytuły kilku epizodów w których główna rolę gra Stewie, bo dla mnie jest debeściak biggrin.gif
janol
No mniej więcej wszystkie
canabis
To chyba mam pecha bo nie trafiłem na żaden, nie chodzi mi o to żeby miał jakis tam wątek w odcinku tylko żeby cały odcinek był poświęcony Stewiemu, chyba wiesz o co chodzi c'nie wink.gif
janol
Cały odcinek to rzadko kiedy poświęcony jest jednemu wątkowi ;] Zresztą jeśli chcesz być prawdziwym FGF (Family Guy Fanboy) to musisz dziekować Niebiosom za każdy odcinek closedeyes.gif
MasterShake
film obejrzyj
canabis
M'kej dzięki, a wie może ktoś jaki tytuł ma ten odcinek http://www.metacafe.com/watch/141788/famil...a_drunk_stewie/ , bo normalnie wysiadam, "you are drunk, you are sexy" xD
janol
Z filmu to jest
"Family Guy: Stewie Griffin Untold Story"
Hubi.
Ktora seria jest wedlug was najlepsza?
No Maciek
CYTAT(janol @ 8 04 2007, 09:28) *
Z filmu to jest
"Family Guy: Stewie Griffin Untold Story"

swoją drogą bardzo przeciętnego filmu ;\ jest kilka naprawdę mocnych kawałków jak choćby ten wyżej wymieniony ale ogólnie to nie powiem żebym śmiał się tak jak przy oglądaniu odcinków.
MasterShake
z du.py jakiś ten nowy odcinek ;f
WEZU
a skąd napisy zassać do najnowszego odcinka ?
M4c
No rzeczywiście jakaś lipa jak na FG sad.gif
Figaro
Mam epizod 6x15 i nie ma napisów... Ktoś wie czy są, jeśli tak to gdzie?
janol
Nie ma. Długi weekend, pewnie będą w przyszłym tygodniu.
MichAelis
to moze angielskie sa?
MasterShake
KURCZAK POWRÓCIŁ xddddddd
ShtaS
ten nowy odcinek to troszkę porażka. Motyw z kurczakiem śmieszny, ale bez przesady żeby zajmował taką część odcinka, tym bardziej, że to tylko 20 minut!
No Maciek
jak możecie to oglądać z napisami closedeyes.gif
Figaro
Średni epizod.
janol
Ten średni (sotsujac miarę FG). Za to poprzedni mnie zniszczył. Drugi raz pojawiła się krowa i drugi raz płakałem ze śmiechu jak ryczała.
Jarek_
Dawno Neil'a nie było, dawać go!
Ja sobie czasami zapuszczam FG jak coś jem i trafiłem ostatnio jak jadłem na motyw z ciasteczkowym potworem w klinince uzależnień i sie troche oplułem :<
ps. http://www.youtube.com/watch?v=N1ftKOQaGbU
M4c
Nowy odcinek solidny, pszczoła była za(pipi)ista, Peter na kokainie też xD
helveg
CYTAT(No Maciek @ 8 05 2007, 18:00) *
jak możecie to oglądać z napisami closedeyes.gif

nie rozumiem pytania dry.gif jezeli ktos ogladalby z lektorem to by stracil, ale z napisami?

btw, skad teraz napisy ?? rolleyes.gif

ps: gutek go to hell!
M4c
Najnowszy ep lepszy od tych padakowatych ostatnio smile.gif
Dzieci Quagmire'a ownują biggrin.gif
janol
Nowe odcinki we wrześniu dopiero ;/
M4c
O kur.wa a właśnie miałem sprawdzić do kiedy jest ta przerwa w emisji confused.gif
MasterShake
o czy, byl ostatni ep? Bo nie wiem czy jakiegos nie ominalem ;f
ShtaS
o tym, jak Peter namieszał przenosząc się w czasie
MasterShake
ma ktoś może jak upnąć napisy do fg? Im więcej tym lepiej, wdzięczny będę ;]
szczurek
Specu
ten nowy Star Warsowy odcinek jest przegięty smile.gif
40 minut srogiego brechtu
WEZU
są już napisy do najnowszego odcinka ?
_One_
Na tegorocznym rozdaniu nagród Emmy w pewnym momencie Show pojawili się Stewie i Brian, i musze powiedziec ze występ się im udał :biggrin.gif
http://pl.youtube.com/watch?v=HrzKyopCls4
MasterShake
biedny ten nowy odcinek przeokrutnie ;f
cwieri
ma ktoś linka albo czy mógłby wrzucić napisy od 3 do 6 sezonu do wersji rmvb?
janol
06x03 - motyw z żabami w Etiopii jest tak cholernie okrutny i śmieszny, że popłakałem się ze śmiechu ;D
STRETCH
http://www.familyguyx.net/watch.php?episode_number=101

10:42

taa to bylo za(pipi)iste ;]
MasterShake
kiedy w koncu wraca fg na antene?
janol
Znaczy się u nas czy w Stanach?

Bo ja u nas, to nie wiadomo a jak w Stanach to nowy sezon już jest. Nowy odcinek 4. listopada.
MasterShake
w stanach. Czyli poki co tylko 3 epy wyszly? ;f
janol
Tak jest.
ShtaS
jestem świeżo po seansie specjalnego, jubileuszowego odcinka i szczerze przyznaję, że daje radę. Ludzie z którymi rozmawiano to niezłe "agregaty", wyglądają na takich, któzy wcale nie czają family guyowej satyry, szczególnie daje radę murzyn i ta babka, co mówi, że woli mydlane opery od FG. No i po prostu padłem jak oglądałem końcówkę z tym latynosem:

On: you have to lose first , you know, you don't become champion, you know, your first time out, you know, you have to first lose, then you win
Prowadzący: like Jesus?
Guts
Dobrze, że pojawił się jubileuszowy odcinek FG. Dobitnie pokazuje on, że nowe odcinki nie dają rady, w stosunku do starych.
janol
CYTAT(ShtaS @ 5 11 2007, 11:51) *
jestem świeżo po seansie specjalnego, jubileuszowego odcinka i szczerze przyznaję, że daje radę. Ludzie z którymi rozmawiano to niezłe "agregaty", wyglądają na takich, któzy wcale nie czają family guyowej satyry, szczególnie daje radę murzyn i ta babka, co mówi, że woli mydlane opery od FG. No i po prostu padłem jak oglądałem końcówkę z tym latynosem:

On: you have to lose first , you know, you don't become champion, you know, your first time out, you know, you have to first lose, then you win
Prowadzący: like Jesus?

On. Yes. And like Dodgers

Mistrz.
STRETCH
tak, to bylo fajne. iiii tylko to... mogli pokazac jakies wyciete, nigdzie nie publikowane sceny a nie kilka skeczy, gdy ktore kazdy moze obejrzec w w pierwszym lepszym filmie na yt 2x wiecej.
Yap
Hello America, I'm Seth MacFarlane, creator of Family Guy, here to talk to you about some of the amazing work that's going on at The Dana Fibre Center for cancer research...(laugh) oh I'm just kiddin'! Can you imagine!?

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Seth mnie rozwala swoimi komentami.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.