zaczalem po raz chyba juz 8 ogladac wszystko (to co mam:/ ) od nowa i musze stwierdzic, ze i tak 2 zeson byl najlepszy. ten 6 juz raczej sredni ale mam nadzieje (po najnowszym wlasnie odcinku), ze jednak bedzie znowu dobrze

jest genialny hehe 4 razy juz zaliczylem. i w ogole prosba do admina - baaardzo bym prosil o subforum family guy. skoro south park ma to czemu nie FG?
No w sumie taa, osób pisze mało ale średnia innych działów byśmy spełniali.
BTW Tewus, chyba już pytałem ale nie pamiętam odpowiedzi - Tyś dostał ode mnie te płyty z FG na EP? Nie mogłem Cię za bardzo zlokalizować i przekazałem je TaiCat, która twierdziła, że Cię zna ale ona była wtedy w stanie lekkiej nieważkości po pigułkach gwałtu które jej z MichAelisem do piwa wrzuciliśmy więc mam wątpliwości czy aby wiedziała co robi ;]
no wlasnie nie dotarly do mnie
MasterShake
6 04 2007, 14:53
łiiii w końcuforum otworzyliXD
Może mi ktos podac tytuły kilku epizodów w których główna rolę gra Stewie, bo dla mnie jest debeściak
No mniej więcej wszystkie
To chyba mam pecha bo nie trafiłem na żaden, nie chodzi mi o to żeby miał jakis tam wątek w odcinku tylko żeby cały odcinek był poświęcony Stewiemu, chyba wiesz o co chodzi c'nie
Cały odcinek to rzadko kiedy poświęcony jest jednemu wątkowi ;] Zresztą jeśli chcesz być prawdziwym FGF (Family Guy Fanboy) to musisz dziekować Niebiosom za każdy odcinek
MasterShake
8 04 2007, 08:09
film obejrzyj
M'kej dzięki, a wie może ktoś jaki tytuł ma ten odcinek
http://www.metacafe.com/watch/141788/famil...a_drunk_stewie/ , bo normalnie wysiadam, "you are drunk, you are sexy" xD
Z filmu to jest
"Family Guy: Stewie Griffin Untold Story"
Ktora seria jest wedlug was najlepsza?
No Maciek
12 04 2007, 19:46
CYTAT(janol @ 8 04 2007, 09:28)

Z filmu to jest
"Family Guy: Stewie Griffin Untold Story"
swoją drogą bardzo przeciętnego filmu ;\ jest kilka naprawdę mocnych kawałków jak choćby ten wyżej wymieniony ale ogólnie to nie powiem żebym śmiał się tak jak przy oglądaniu odcinków.
MasterShake
1 05 2007, 07:46
z du.py jakiś ten nowy odcinek ;f
a skąd napisy zassać do najnowszego odcinka ?
No rzeczywiście jakaś lipa jak na FG
Mam epizod 6x15 i nie ma napisów... Ktoś wie czy są, jeśli tak to gdzie?
Nie ma. Długi weekend, pewnie będą w przyszłym tygodniu.
MichAelis
5 05 2007, 14:06
to moze angielskie sa?
MasterShake
7 05 2007, 21:50
KURCZAK POWRÓCIŁ xddddddd
ten nowy odcinek to troszkę porażka. Motyw z kurczakiem śmieszny, ale bez przesady żeby zajmował taką część odcinka, tym bardziej, że to tylko 20 minut!
No Maciek
8 05 2007, 17:00
jak możecie to oglądać z napisami
Ten średni (sotsujac miarę FG). Za to poprzedni mnie zniszczył. Drugi raz pojawiła się krowa i drugi raz płakałem ze śmiechu jak ryczała.
Dawno Neil'a nie było, dawać go!
Ja sobie czasami zapuszczam FG jak coś jem i trafiłem ostatnio jak jadłem na motyw z ciasteczkowym potworem w klinince uzależnień i sie troche oplułem :<
ps.
http://www.youtube.com/watch?v=N1ftKOQaGbU
Nowy odcinek solidny, pszczoła była za(pipi)ista, Peter na kokainie też xD
CYTAT(No Maciek @ 8 05 2007, 18:00)

jak możecie to oglądać z napisami

nie rozumiem pytania

jezeli ktos ogladalby z lektorem to by stracil, ale z napisami?
btw, skad teraz napisy ??
ps: gutek go to hell!
Najnowszy ep lepszy od tych padakowatych ostatnio

Dzieci Quagmire'a ownują
Nowe odcinki we wrześniu dopiero ;/
O kur.wa a właśnie miałem sprawdzić do kiedy jest ta przerwa w emisji
MasterShake
25 06 2007, 14:34
o czy, byl ostatni ep? Bo nie wiem czy jakiegos nie ominalem ;f
o tym, jak Peter namieszał przenosząc się w czasie
MasterShake
16 08 2007, 19:37
ma ktoś może jak upnąć napisy do fg? Im więcej tym lepiej, wdzięczny będę ;]
szczurek
8 09 2007, 22:28
ten nowy Star Warsowy odcinek jest przegięty

40 minut srogiego brechtu
są już napisy do najnowszego odcinka ?
Na tegorocznym rozdaniu nagród Emmy w pewnym momencie Show pojawili się Stewie i Brian, i musze powiedziec ze występ się im udał :
http://pl.youtube.com/watch?v=HrzKyopCls4
MasterShake
2 10 2007, 15:14
biedny ten nowy odcinek przeokrutnie ;f
ma ktoś linka albo czy mógłby wrzucić napisy od 3 do 6 sezonu do wersji rmvb?
06x03 - motyw z żabami w Etiopii jest tak cholernie okrutny i śmieszny, że popłakałem się ze śmiechu ;D
STRETCH
19 10 2007, 12:43
MasterShake
27 10 2007, 15:44
kiedy w koncu wraca fg na antene?
Znaczy się u nas czy w Stanach?
Bo ja u nas, to nie wiadomo a jak w Stanach to nowy sezon już jest. Nowy odcinek 4. listopada.
MasterShake
28 10 2007, 09:35
w stanach. Czyli poki co tylko 3 epy wyszly? ;f
jestem świeżo po seansie specjalnego, jubileuszowego odcinka i szczerze przyznaję, że daje radę. Ludzie z którymi rozmawiano to niezłe "agregaty", wyglądają na takich, któzy wcale nie czają family guyowej satyry, szczególnie daje radę murzyn i ta babka, co mówi, że woli mydlane opery od FG. No i po prostu padłem jak oglądałem końcówkę z tym latynosem:
On: you have to lose first , you know, you don't become champion, you know, your first time out, you know, you have to first lose, then you win
Prowadzący: like Jesus?
Dobrze, że pojawił się jubileuszowy odcinek FG. Dobitnie pokazuje on, że nowe odcinki nie dają rady, w stosunku do starych.
CYTAT(ShtaS @ 5 11 2007, 11:51)

jestem świeżo po seansie specjalnego, jubileuszowego odcinka i szczerze przyznaję, że daje radę. Ludzie z którymi rozmawiano to niezłe "agregaty", wyglądają na takich, któzy wcale nie czają family guyowej satyry, szczególnie daje radę murzyn i ta babka, co mówi, że woli mydlane opery od FG. No i po prostu padłem jak oglądałem końcówkę z tym latynosem:
On: you have to lose first , you know, you don't become champion, you know, your first time out, you know, you have to first lose, then you win
Prowadzący: like Jesus?
On. Yes. And like Dodgers
Mistrz.
tak, to bylo fajne. iiii tylko to... mogli pokazac jakies wyciete, nigdzie nie publikowane sceny a nie kilka skeczy, gdy ktore kazdy moze obejrzec w w pierwszym lepszym filmie na yt 2x wiecej.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.