QUOTE(Firekage @ 11 07 2006, 01:41)

QUOTE(Danilo1972 @ 10 07 2006, 20:21)

Napisz coś więcej o tej grze - mam zamiar ją kupić i nie wiem czy warto.
Jak wypada model jazdy i jak długo gra się w singlu.
Zassij z netu demko tej gry.Watpie ze po nim bedziesz az tak zafascynowany ze wywalisz 90 zl(mowa o wersji na PC) na to cos.Model jazdy(oceniam po filmiku) jest dokladnie taki jaki widzialem na C64,grafika to zalosc na calej lini....padaka to malo....w tej cenei to chociarz grafe mogli dopiescic.....Leciwa Toca Race Driver lepiej wyglada....
To nie oceniaj gry po filmiku

i zagraj a nie wygaduj głupot, pozatym opinie na podstawie filmiku są bardzo miarodajne...Nie rozumiem co masz do grafiki w tej grze, jest bardzo dobra, pozatym zagraj najpierw dłużej w tą grę i sprawdź ile jest tras i jak są różnorodne wtedy bedziesz mógł powiedzieć czy grafika jest dobra lub zła. Toca Race Driver...

to żeś kwasa strzelił...
Danilo1972 domyslam się ze zamierzasz kupić ta gre na PS2??
Model jazdy jest zbliżony do Ridge Racera, aczkolwiek w mojej opinii jest zdecydowanie lepszy (kwestia gustu) Sprawia dużą przyjemność z gry.
Jeśli chodzi o długość gry to nie zawiedziesz się, za każdy wygrany wyścig otrzymujesz tzw. "Outrun Miles" za które kupujesz później nowe samochody (30 samochodów Ferrari+ich podrasowane wersje, także wizualnie), trasy, stage, kolory samochodów.
Więc zabawy jest co nie miara
Dużo trybów gry: Coast 2 coast, Heartattack(spełniasz zachcianki laski która z tobą jedzie), Outrun mode(tu mamy obie wersje automatowe: Outrun 2 i Outrun 2 SP.
Do tego jeszcze time attack -za rekordy też dostaje się outrun miles
Trasy są otwarte czyli jedziemy z punktu do punktu.
Więc zabawy jest co nie miara, ale to zalezy czy podpasuje ci model jazdy.
Gra potrafi wyluzować, no i ten speed
Se'ya