Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Outrun 2006 Cost 2 Coast
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Wyścigowy
Victorino
Gra może ktoś z was w ten tytuł online?? Ja po ukończeniu ok. 50 % postanowiłem pograć przez sieć, ale mało osób w sumie gra... sad.gif na razie z 1 zagrałem w weekend. Gra jest naprawdę świetna, ale oczywiście nie kazdemu przypadnie do gustu ze wzgledu na specyficzny klimat. Naprawdę można sie wyluzować przy tej grze. A jakie sa wasze opinie??

Jesli ktos z was chciałby pograc na online to prosze o kontakt

Pozdro

Se'ya
Danilo1972
Napisz coś więcej o tej grze - mam zamiar ją kupić i nie wiem czy warto.
Jak wypada model jazdy i jak długo gra się w singlu.
Firekage
QUOTE(Danilo1972 @ 10 07 2006, 20:21) *

Zassij z netu demko tej gry.Watpie ze po nim bedziesz az tak zafascynowany ze wywalisz 90 zl(mowa o wersji na PC) na to cos.Model jazdy(oceniam po filmiku) jest dokladnie taki jaki widzialem na C64,grafika to zalosc na calej lini....padaka to malo....w tej cenei to chociarz grafe mogli dopiescic.....Leciwa Toca Race Driver lepiej wyglada....
Victorino
QUOTE(Firekage @ 11 07 2006, 01:41) *

QUOTE(Danilo1972 @ 10 07 2006, 20:21) *

Zassij z netu demko tej gry.Watpie ze po nim bedziesz az tak zafascynowany ze wywalisz 90 zl(mowa o wersji na PC) na to cos.Model jazdy(oceniam po filmiku) jest dokladnie taki jaki widzialem na C64,grafika to zalosc na calej lini....padaka to malo....w tej cenei to chociarz grafe mogli dopiescic.....Leciwa Toca Race Driver lepiej wyglada....

To nie oceniaj gry po filmiku huh.gif i zagraj a nie wygaduj głupot, pozatym opinie na podstawie filmiku są bardzo miarodajne...Nie rozumiem co masz do grafiki w tej grze, jest bardzo dobra, pozatym zagraj najpierw dłużej w tą grę i sprawdź ile jest tras i jak są różnorodne wtedy bedziesz mógł powiedzieć czy grafika jest dobra lub zła. Toca Race Driver... laugh.gif to żeś kwasa strzelił...

Danilo1972 domyslam się ze zamierzasz kupić ta gre na PS2??

Model jazdy jest zbliżony do Ridge Racera, aczkolwiek w mojej opinii jest zdecydowanie lepszy (kwestia gustu) Sprawia dużą przyjemność z gry.

Jeśli chodzi o długość gry to nie zawiedziesz się, za każdy wygrany wyścig otrzymujesz tzw. "Outrun Miles" za które kupujesz później nowe samochody (30 samochodów Ferrari+ich podrasowane wersje, także wizualnie), trasy, stage, kolory samochodów.
Więc zabawy jest co nie miara

Dużo trybów gry: Coast 2 coast, Heartattack(spełniasz zachcianki laski która z tobą jedzie), Outrun mode(tu mamy obie wersje automatowe: Outrun 2 i Outrun 2 SP.
Do tego jeszcze time attack -za rekordy też dostaje się outrun miles
Trasy są otwarte czyli jedziemy z punktu do punktu.

Więc zabawy jest co nie miara, ale to zalezy czy podpasuje ci model jazdy.

Gra potrafi wyluzować, no i ten speed smile.gif

Se'ya
mlokon
Pograłem troche.. przypominają mi się wakacje spędzone w salonach gier .. biggrin.gif gra może nie jest zła, nie grałem zbyt dużo by o niej pisać... powiem tak.. lubisz czysty arcade, ślizganko bokami to łykaj.. w grze chodzi o lajcik po całym dniu pracy wink.gif ...
Danilo1972
Gdyby któryś z Was miał oryginał na wymianę, to chętnie bym się dogadał.
Mowa oczywiście o wersji angielskiej na PS2.
jaszczoor
Co lepiej kupić?
Outrun 2 czy C2C. Interesują mnie oczywiście wersje na xboxa
Victorino
QUOTE(jaszczoor @ 16 07 2006, 10:52) *

Co lepiej kupić?
Outrun 2 czy C2C. Interesują mnie oczywiście wersje na xboxa

Oczywiście śmiało uderzaj w coast 2 coast smile.gif Jest to połączenie Outrun 2 i Outrun SP plus do tego automatowe wersje, więc zabawy i miodu jest co niemiara, o ile odpowiada ci taki model jazdy.

Nie powinieneś się zawieść.

Aha i jeszcze jedna ważna sprawa!!! Często po tym jak wejdziecie na online to jest komunikat: "no sesions found" więc wtedy warto zalożyć własną grę i poczekać chwilę na ludzi, i pojawiają się.

Najlepiej by było zebrać tutaj GG do osób które smigają po necie żeby lepiej było ustawić się na jakieś granie, więc proszę o wpisywanie kontaktu chętnych

Se'ya
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.