A ja Wam pokażę coś nowego, o!

Sam jeszcze nie wiem czy to będzie działać czy nie, pożyjemy - zobaczymy. Na pewno jest dużo fajniejsze od tych wszystkich klikaczy i innych wsioków. Tylko doczytajcie do końca.

Przedstawiam Wam...
AGLOCONa czym ów system polega? Już wyjaśniam (w punktach, żeby było przejrzyściej):1.
Rejestrujesz się na AGLOCO2. Ściągasz dodatek do przeglądarki o nazwie Viewbar.
I tutaj się na chwilkę zatrzymam coby ktoś nie krzyknął "Tam popupy, wirusy i inne rzeczy so!!!!1111jeden". Już tego używałem, zostało to sprawdzone przeze mnie. Skutków ubocznych - brak. Viewbar NIE włącza się sam przy starcie systemu, NIE wyskakują przez niego żadne pop-upy, NIE wygląda zbyt szkaradnie, NIE musisz klikać w wyświetlane na nim reklamy. Zajmuje on tyle miejsca co pasek start, możesz go włączyć, wyłączyć i odinstalować kiedy tylko zechcesz.
3. Serfujesz jak zwykle a Viewbar liczy godziny, które spędziłeś z dodatkiem. Tych godzin, jak na razie, maksymalnie może naliczyć 5 na miesiąc. Gdy już naliczy pięć godzin możesz nie włączać Viewbara do następnego miesiąca.
Jak AGLOCO zarabia na Tobie?- za każdym razem gdy używasz wbudowanej w Viewbar wyszukiwarki Google, AGLOCO dostaje ok. 10 centów.
- Viewbar wyświetla spersonalizowane reklamy w oparciu o odwiedzane strony. Jeżeli klikniesz na reklamie i dokonasz zakupu, AGLOCO otrzyma premię, która zostanie podzielona pomiędzy użytkowników.
- -iele wielkich firm płaci prowizje, jeżeli polecisz klienta, który dokona zakupu. AGLOCO rozdziela te prowizje pomiędzy swoich członków. Np. Amazon płaci 8,5% (a nawet więcej) za pośrednictwo w sprzedaży.
- wiele firm tworzących oprogramowanie płaci serwisom WWW za namawianie do ściągania nowych wersji programów (np. Adobe’s Flash, Acrobat Reader) oraz wersji demonstracyjnych. Użytkownicy AGLOCO nie tylko mają dostęp do tych programów, ale jeszcze dostają za to pieniądze!
- wiele serwisów WWW będzie patrzyć na społeczność AGLOCO, jako na źródło nowych aktywnych użytkowników dla swojej działalności.
- kiedy użytkownicy zgodzą się na używanie produktów: telefonów komórkowych, gadżetów, produktów do biura, nowych kart kredytowych lub usług finansowych; AGLOCO będzie otrzymywało prowizje za pośrednictwo. Niektóre firmy oferują również specjalne rabaty oraz promocje!
W jaki sposób Ty zarabiasz pieniądze na AGLOCO?- użytkownicy otrzymują co miesiąc część dochodu AGLOCO na podstawie godzin surfowania z włączonym Viewbar’em™ danego miesiąca.
- użytkownicy otrzymują część firmy na podstawie godzin surfowania z włączonym Viewbar’em™ danego miesiąca (na razie maksymalna liczba godzin na miesiąc wynosi 5).
- użytkownicy, którzy zapraszają osoby w celu poszerzenia sieci AGLOCO będą zarabiać więcej. (AGLOCO ma tylko wtedy wielką wartość, jeżeli jest wielką społecznością i ludzie którzy będą pomagali ją budować, powinni być nagradzani).
- użytkownicy będą również otrzymywać udział z każdej prowizji z zakupu przez ludzi produktów firm i serwisów reklamowanych przez AGLOCO.
W skrócieWystarczy, że się zarejestrujesz, ściągniesz Viewbara i możesz zacząć naliczanie godzin. Sam nie jestem pewny czy ten system wypali ale warto powiedzieć, że coś podobnego istniało już w 2001 roku. Zwało się AllAdvantage. W tamtych czasach internet był jeszcze młody i twórcom nie udało się zrealizować tego co zamierzali ale użytkownicy podobno dostali swoje wypłaty.
AGLOCO JESZCZE NIE ZACZĘŁO WYPŁACAĆ PIENIĘDZY!Jak większość myśli, że AGLOCO działa:- spędź trochę czasu surfując z Viewbarem
- zgarnij KUUUPE szmalu
Jak AGLOCO naprawdę działa:- spędź trochę czasu surfując z Viewbarem
- naliczają Ci się godziny
- AGLOCO, dzięki Viewbarowi, zdobywa pieniądze (jak? pisałem o tym wcześniej)
- AGLOCO staje się
OPŁACALNE dla twórców- użytkownicy AGLOCO dostają pieniądze adekwatne do wkładu jaki wkładają w AGLOCO (tj. ile osób zaprosili do systemu)
To by było na tyle, mam nadzieję, że ktoś zdecyduje się na udział w systemie. Na pewno jest to ciekawsze od bezmyślnego klikania w reklamy i otrzymywania wypłaty w postaci 0,0001 grosza. Podaję jeszcze raz mój ref link:
LINK