Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Zarabianie przez internet
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Software
Stron: 1, 2
Sokolov
Tak jak w temacie. Zarabia ktoś przez internet? Mógłby mi ktoś wyjasnić na czym to polega? Ile się zarabia? Czy się opłaca?
--wojtas--
To w to się ktoś jeszcze bawi?

Zarabia ktoś przez internet?

Ktoś pewnie (na tym) zarabia.

Mógłby mi ktoś wyjasnić na czym to polega?

Nie warto. Szkoda czasu.

Ile się zarabia?

Różnie.

Czy się opłaca?

Nie.

Podsumowując, żeby mieć z tego jakieś realne pieniądze to potrzeba dużo czasu i pracy. Stworzenie jakiejś stronki, sporej sieci (aktywnych) poleconych. Domyślam się, że liczysz na łatwy i szybki zarobek, dlatego radzę Ci abyś dał sobie spokój, bo skończy się co najwyżej na reinstalce windowsa z powodu zawalenia go spywarem. Poza tym Twój wiek (i mała ilość społecznych i ekonomicznych przywilejów z nim związanych) jest pewnym utrudnieniem.
Sokolov
Dzięki za info. Teraz już wiem że to poprostu bez sensu
Mackal21
Jeśli chcesz zarobic to już lepiej pozbieraj makulaturę albo puszki po piwie,bo tylko idioci będą klikać w buttony(albo w inne pierdoły)zarabiając przy tym astronomiczne sumy typu kilkanaście złotych miesięcznie(przy dość wzmożonej pracy).Pamiętaj czas to pieniądz,a zarabianie przez internet jest tego przeciwnikiem.
Gasei
Hmmm...odkopię trochę temat - słyszał ktos o eurobarze ? Całkowicie wypłacalna francuska firma. Mam ich sufbar od ponad tygodnia i musze powiedziec,że to ciekawe.Jest jeszcze jedna firma - Cash bar.

Ja poki co jestem w fazie testowania.

Wszystko jest opisane tutaj - klik

Aha i jak bedziecie sie rejestrowac to zrobice to przez tego kilk linka - wy nic nie stracicie a ja zyskam. smile.gif

Szczerze mówiąc polecam tym którzy narzekaja ze nie stac ich na gry - tutaj mozna zgarnąc nawet do 25 euro miesięcznie albo i więcej.

Aha działa z PayPalem.
smile.gif
TeBe
Odezwij się w tym temacie, jak dostaniesz pierwszą wpłatę closedeyes.gif
stona
Dokładnie, chyba jeszcze nie widziałem posta w którym osoba chwali się ile zarobiła ninja.gif
CELL767
Na eurobar itp zarabia się bardzo dużo smile.gif
mój znajomy dostał 70 groszy po kilku miechach biggrin.gif
signap
na stronce w sigu nie zarabia sie kasy lecz zdobywa bubzy za granie w gry flashowe po uzyskaniu wystarczajacej sumy wybieramy nagrode i czekamy do 2tyg. Ja od nich dostalem 2 pady, teraz proboje zdobyc dvd Prison Breaka smile.gif
Gasei
Na eurobar itp zarabia się bardzo dużo smile.gif
mój znajomy dostał 70 groszy po kilku miechach biggrin.gif

A przeczytaliscie chociaz o co tam biega ?
Za kazdy tysiąc punktów dostajemy 0.065 euro.Czy coś w teń deseń xD.Moze mało ale punkty całkiem szybko się naliczają, dodatkowo firma przesyła na nasze konta mailowe reklamy za ktore dostajemy od 100 do 50 punktow.Poza tym są ankiety nawet za 2000 - 3000 punktów.No i jeszcze lista poleconych.

Mnie sie tam podoba za to ze chodzi mi komp zbieram kaskę smile.gif Jestem w tym od ponad tygodnia a punktow mam ponad 6000
Lepszy rydz niz nic wink.gif
--wojtas--
Gasei
Jestem w tym od ponad tygodnia a punktow mam ponad 6000

Ponad 6000?! Jezus Maria, przecież to będzie jakieś... 40 eurocentów! W ciągu miesiąca to będzie... bagatela 1,6 Euro!! Ale z Ciebie Rockefeller.
Gasei
Matematyczny wirtuozie - 10000 to około 6,5 euro (stawka wciąz rosnie).Nikt nie powiedział ze to jest darmowe.Trzeba przynajmniej na kilka godzin włączyc komputer a skoro niekotrzy mają je włączone nawet po kilkanascie to dlaczego nie sprobowac. Dodatkowo Eurobarre daje bonus np. za 15 dni uczestnictwa 5000 punktów, za 30 znowu 5000 czy jakos tam. Dla osob ktore narzekają ze ich nie stac na oryginały to moze byc dobry argument. Jak sie postara mozna zgarnąc nawet 25 euro miesięcznie hyh.gif Tylko oczywiscie nie ma nic za darmo no i duzo zalezy od listy poleconych.
--wojtas--
Miszczu

Za kazdy tysiąc punktów dostajemy 0.065 euro.

Za 10000 pkt. będzie 65 eurocentów (0.65 euro). 6,5 euro to miałbyś przy stawce 0.65 euro/1000 pkt.
kubicz
Stona & Signap, moglibyscie napisac cos wiecej o Prizee.com ?
Czy w tych grach liczy sie skill czy zwykle szczescie ? Ile mozna zdobyc punktow podczas gry itp.
signap
szczescie od - 0,01 do 1,00 (tyle mialem max w Concerto) przewaznie 0,01-2-3
Gasei
Za 10000 pkt. będzie 65 eurocentów (0.65 euro). 6,5 euro to miałbyś przy stawce 0.65 euro/1000 pkt.

Moje niedoczytanie, rzeczywiscie tak jest. W takim razie nie opłaca się to i to bardzo.

Co do prizee.com to całkiem fajne nagrody tam są tylko niestety trzeba trochę pograć.
signap
w ok miech mozna zdobyc 12bubzow
stona
Poł godzinki i macie obskoczone wszystkie gry (bez wykorzystywania max packów) Ja sobie to odpalam, pykam chwilke, przeglądam stronkę, znowu gram. Od takie urozmaicenie. Gierki są raczej szybkie więc się nie nudzi. A te bulbzy to zależy jak trafisz. Możesz latać samolocikiem przez 5 plansz i złapać 0.05 , a next day amsz fuksa i na jednej planszy łapiesz 0.5 od razu.
lalQr
O stary zapisałem się tam. Dobrze rozumiem? Mam 30 Bubzów i mogę dostać DSlite? lol mam dopiero 0.13 biggrin.gif
Labik
Nie oplaca sie w to bawic w te klikanie. Z tymi klikaniami oplaca sie dopiero od min. 100 aktywnych poleconych za ktorych mozemy zdobydz jakas 1zl dziennie smile.gif

A co do prizee to jak uzbierasz po miesiacu te 30 Bubzow ciezka praca to i tak sie skusisz na platne zdrapki i tak wszystko stracisz smile.gif

Lepiej isc pod kosciol biggrin.gif
lalQr
heh do platnych zdrapek mam jakies szczescie mam teraz 45,00 bubzów biggrin.gif
stona
no toś kozak biggrin.gif Bo ja po 84 dniach O_o ma dopiero 13,70 XD Nie gram codziennie i nie używam zdrapek (ale chyba się skuszę biggrin.gif )
lalQr
heh miałem szczęście bo w 3 dniu dostałem maxpacka i odpowiedno go wykorzystałem biggrin.gif
jakbu
zawsze w 3 dniu dostajesz maxpacka a jesli ktos tobie polecil prizee.com to w pierwszym dniu masz 2x wiecej Goes

LalQr-Zapraszam do klanu na prizee.com nazwa to: Polish-m-a-clan
yasiekk
A ja ankietowalem na globaltestmarket.com i mi nawet wyplacili. Tylko za duzo trza sie narobic, zeby zarobic. Niby tylko klikac i klikac, a potem na czek sie miesiac czeka, a na realizacje nastepny. I wszystko po to, zeby ~100 zl miec.
WeltyKiLy
Ja się bawie w adbuxie smile.gif tzn.Ja juz nie smile.gif Zebrało sie poleconcyh i kozakuje bo jest 1$ dziennie smile.gif Na gierki starcza smile.gif
RamsikGiery.eu
Ludzie, lepiej już jest zbierać jagody/grzyby w lesie, niż klikać w to dziadostwo biggrin.gif fakt, prizee całkiem fajne jest, ale to wyjątek. Czas poświęcony na bezsensowne klikanie za 0,001 grosza od klika można spożytkowac między innymi na naukę, która w przyszłości zaprocentuje smile.gif Lub też po prostu znaleźć jakąś dorywczą robotę (wakacje są przecież) i zarobić realne pieniądze hyh.gif
bajej
moze to kogos zainteresuje, nie namawiam, nie nakłaniam. Opis nie mojego autorstwa niestety tongue.gif

CYTAT
AdBux to nowy innowacyjny sposób na zarobek w internecie.

W szybki i łatwy sposób możesz zarobić dość duże pieniądze. Wystarczy założyć konto w PayPal i możesz zgarniać dolary:)

Po założenie konta na PayPal zakładamy konto na AdBux. Jedyne co musimy robić to klikać w podane strony i czekać 30sek. Po tej chwili dostajemy 0,01$.Byłoby to mało gdyż reklam jest kilkanaście i można w nie klikać raz na 24h. Największą atrakcją jest to że jak zwerbujemy znajomego do tej akcji, to on po założeniu konta nie tylko dostaje te 0,01$ za reklame, ale Ty także je dostajesz. Im więcej ludzi zbierzesz tym więcej będziesz dostawać. Dziennie sam byś zarobił około 0,15$ zaś gdy masz np 5 osób zwerbowanych to w sumie dziennie zarobisz około 0,80$ (prawie 2,50zł). Nic Cię to nie kosztuje a szybkim sposobem zarabiasz "na jedno piwo":). Gdy uzbierasz 10$, przysyłają Ci na konto w PayPalu a tam w szybki sposób wysyłasz sobie na konto. Czyż nie proste?

Oto instrukcja:

1. Zakładasz konto na PayPal.pl podając swoje prawdziwe dane.
2. Zakładasz konto na AdBux.
3. Po zalogowaniu na górze strony klikasz "Surf Ads".
4. Klikasz po kolei w reklamy (nie wolno kilku na raz!).
5. Czekasz 30sek (na górze jest licznik), gdy będzie napisane "Done" wyłączasz reklame i klikasz następną.
6. Po skończeniu, wciskasz My Stats i patrzysz ile zarobiłeś. Tam również masz link do podania innym, żebyś mógł więcej zarabiać.
7. Zarabiaj!

Jelsi juz ktos zdecydowalby sie rejestrowac to prosze zrób to z mojego linka. ty nic na tym nie stracisz, a tylko mi pomożesz smile.gif
http://adbux.org/?r=bajej
stona
2,5 dziennie O_o
Kocmax
Jak by ktoś by chciał to niech się zarejesturje na ta strone http://www.moneycashbar.com/index.php?ref=kocmax i sciagnie surfbarra ty nie tracisz a ja moge też zyskać jak by się znalazła wieksza czesc ludzi to nawet jakis konkursik by był happy.gif
yacolek
To i ja polecę AdBux'a wink.gif
Początki zawsze są trudne - ale po zebraniu kilku poleconych można szybko sobie dorabiać (podkreślam _dorabiać_) do np. gier - Jak dla mnie wizja kilku dolarów dziennie jest zachęcająca, ziarnko do ziarnka aż zbierze się miarka wink.gif

http://adbux.org/?r=yacolek

Z góry dzięki za rejestracje z mojego reflinka smile.gif Wy nic nie tracicie, a ja mogę zyskać smile.gif
SzC
A ja Wam pokażę coś nowego, o! cwaniak_.gif
Sam jeszcze nie wiem czy to będzie działać czy nie, pożyjemy - zobaczymy. Na pewno jest dużo fajniejsze od tych wszystkich klikaczy i innych wsioków. Tylko doczytajcie do końca. wink.gif Przedstawiam Wam...

AGLOCO
Na czym ów system polega? Już wyjaśniam (w punktach, żeby było przejrzyściej):
1. Rejestrujesz się na AGLOCO
2. Ściągasz dodatek do przeglądarki o nazwie Viewbar.

I tutaj się na chwilkę zatrzymam coby ktoś nie krzyknął "Tam popupy, wirusy i inne rzeczy so!!!!1111jeden". Już tego używałem, zostało to sprawdzone przeze mnie. Skutków ubocznych - brak. Viewbar NIE włącza się sam przy starcie systemu, NIE wyskakują przez niego żadne pop-upy, NIE wygląda zbyt szkaradnie, NIE musisz klikać w wyświetlane na nim reklamy. Zajmuje on tyle miejsca co pasek start, możesz go włączyć, wyłączyć i odinstalować kiedy tylko zechcesz.

3. Serfujesz jak zwykle a Viewbar liczy godziny, które spędziłeś z dodatkiem. Tych godzin, jak na razie, maksymalnie może naliczyć 5 na miesiąc. Gdy już naliczy pięć godzin możesz nie włączać Viewbara do następnego miesiąca.

Jak AGLOCO zarabia na Tobie?
- za każdym razem gdy używasz wbudowanej w Viewbar wyszukiwarki Google, AGLOCO dostaje ok. 10 centów.
- Viewbar wyświetla spersonalizowane reklamy w oparciu o odwiedzane strony. Jeżeli klikniesz na reklamie i dokonasz zakupu, AGLOCO otrzyma premię, która zostanie podzielona pomiędzy użytkowników.
- -iele wielkich firm płaci prowizje, jeżeli polecisz klienta, który dokona zakupu. AGLOCO rozdziela te prowizje pomiędzy swoich członków. Np. Amazon płaci 8,5% (a nawet więcej) za pośrednictwo w sprzedaży.
- wiele firm tworzących oprogramowanie płaci serwisom WWW za namawianie do ściągania nowych wersji programów (np. Adobe’s Flash, Acrobat Reader) oraz wersji demonstracyjnych. Użytkownicy AGLOCO nie tylko mają dostęp do tych programów, ale jeszcze dostają za to pieniądze!
- wiele serwisów WWW będzie patrzyć na społeczność AGLOCO, jako na źródło nowych aktywnych użytkowników dla swojej działalności.
- kiedy użytkownicy zgodzą się na używanie produktów: telefonów komórkowych, gadżetów, produktów do biura, nowych kart kredytowych lub usług finansowych; AGLOCO będzie otrzymywało prowizje za pośrednictwo. Niektóre firmy oferują również specjalne rabaty oraz promocje!

W jaki sposób Ty zarabiasz pieniądze na AGLOCO?

- użytkownicy otrzymują co miesiąc część dochodu AGLOCO na podstawie godzin surfowania z włączonym Viewbar’em™ danego miesiąca.
- użytkownicy otrzymują część firmy na podstawie godzin surfowania z włączonym Viewbar’em™ danego miesiąca (na razie maksymalna liczba godzin na miesiąc wynosi 5).
- użytkownicy, którzy zapraszają osoby w celu poszerzenia sieci AGLOCO będą zarabiać więcej. (AGLOCO ma tylko wtedy wielką wartość, jeżeli jest wielką społecznością i ludzie którzy będą pomagali ją budować, powinni być nagradzani).
- użytkownicy będą również otrzymywać udział z każdej prowizji z zakupu przez ludzi produktów firm i serwisów reklamowanych przez AGLOCO.

W skrócie
Wystarczy, że się zarejestrujesz, ściągniesz Viewbara i możesz zacząć naliczanie godzin. Sam nie jestem pewny czy ten system wypali ale warto powiedzieć, że coś podobnego istniało już w 2001 roku. Zwało się AllAdvantage. W tamtych czasach internet był jeszcze młody i twórcom nie udało się zrealizować tego co zamierzali ale użytkownicy podobno dostali swoje wypłaty.

AGLOCO JESZCZE NIE ZACZĘŁO WYPŁACAĆ PIENIĘDZY!

Jak większość myśli, że AGLOCO działa:
- spędź trochę czasu surfując z Viewbarem
- zgarnij KUUUPE szmalu

Jak AGLOCO naprawdę działa:
- spędź trochę czasu surfując z Viewbarem
- naliczają Ci się godziny
- AGLOCO, dzięki Viewbarowi, zdobywa pieniądze (jak? pisałem o tym wcześniej)
- AGLOCO staje się OPŁACALNE dla twórców
- użytkownicy AGLOCO dostają pieniądze adekwatne do wkładu jaki wkładają w AGLOCO (tj. ile osób zaprosili do systemu)

To by było na tyle, mam nadzieję, że ktoś zdecyduje się na udział w systemie. Na pewno jest to ciekawsze od bezmyślnego klikania w reklamy i otrzymywania wypłaty w postaci 0,0001 grosza. Podaję jeszcze raz mój ref link:
LINK
raczek_nie_boraczek
To ci tak powiem poklikaj w banerki reklamowe i tez dostaniesz kase jakieś centy i tyle w necie niczego nie dostaniesz za darmo oprócz prizee ale tam to maskotkę dostaniesz najwyżej.
Szakal v_1
Ostatnio nie miałem kasy na gry więc poszukałem w necie słowa pt zarobki.I sporo się dowiedziałem o rozmaitych surfbarach i innych pierdołach ale moją uwage przykuło Google Adsense z którego mój kolega korzysta od paru ładnych tygodni.Poczytałem i trafiłem na strone ( www.dada.net ) i tak można było ładną kase zebrać dzięki Adsense.Spytacie na czym to polega?Wystarczy zamieszczać filmiki,zdjęcia,Muzyke,mozna założyć bloga,forum itd.Ja w 2 tygodnie zarobiłrem 26$,ale to jest dopiero początek bo normalnie to w miesiąc się zarabia 100$.Mam kumpla i on ma kumpla który całymi dniami na tym siedzi bo lubi(czaty też są) i miesięcznie bije 800 zł.Są ludzie co się na tym tysiącea nawet ,miliardów dorobiły,ale to są nieliczne przypadki.Mozna też zrobić wlasną strone i się też będzie dużo kasy zarabiac,To wszystko zależy od oglądalności.Zachęcam wszystkich. happy.gif
STRETCH
wow. zqarobki w internecie? pierwsze slysze
raven_raven
Na czym to polega? Po prostu zamieszczasz kupę różnych zdjęć, muzyki i filmów i masz za to siano?
kempa
CYTAT
zarobiłrem 26$

trzymasz/trzymałes te pieniadze w rekach ?
stona
CYTAT(Szakal v_1 @ 8 12 2007, 15:21) *
Ostatnio nie miałem kasy na gry więc poszukałem w necie słowa pt zarobki.I sporo się dowiedziałem o rozmaitych surfbarach i innych pierdołach ale moją uwage przykuło Google Adsense z którego mój kolega korzysta od paru ładnych tygodni.Poczytałem i trafiłem na strone ( www.dada.net ) i tak można było ładną kase zebrać dzięki Adsense.Spytacie na czym to polega?Wystarczy zamieszczać filmiki,zdjęcia,Muzyke,mozna założyć bloga,forum itd.Ja w 2 tygodnie zarobiłrem 26$,ale to jest dopiero początek bo normalnie to w miesiąc się zarabia 100$.Mam kumpla i on ma kumpla który całymi dniami na tym siedzi bo lubi(czaty też są) i miesięcznie bije 800 zł.Są ludzie co się na tym tysiącea nawet ,miliardów dorobiły,ale to są nieliczne przypadki.Mozna też zrobić wlasną strone i się też będzie dużo kasy zarabiac,To wszystko zależy od oglądalności.Zachęcam wszystkich. happy.gif

A teraz sprawdźcie kiedy koleś dołączył i zastanówcie się jeszcze raz nad tym bajzlem.. A ja poproszę admina o zamknięcie tematu bo o zarabianiu w necie już jeden topic jest.

@kat

Bestyjo, przejrzałeś mój tajny plan wzbogacenia się waszym kosztem aggressive.gif
kat_robert
stona nie chce zebyscie byli bogaci
ach ta zawisc
Szakal v_1
Kasy jeszcze nie ale mój kumpel tak.Trzeba dotrwac do 100$ co jest bardzo proste.Nie muscie mi wierzyć ale jest naprawde warto.Ja zamieszczam np 5fiów dziennie to dlatego tak małoi kasy zbiłem a co by byli gdybym zamieścił z 200???A no właśnie.Ja np jak coś w necie robie t ow tym czasie film dodaje i właśnie na tym kasa leci.A jak się zalogujecie na USA to 2x więce jkasy bedziecie mieli ja sobie ostatnio 2 konto zalożyłem. happy.gif
Pavlus
Jak narazie wiadome mi sa dwa pewne sposoby aby zarbic w internecie:

Google AdSense
Premium SMS

Oba stanowia moje zrodlo dochodow i powiem szczerze nie narzekam smile.gif
stona
Trochę nie po polsku piszesz i czasami trudno zrozumieć ocebe.

Czyli co? Dostaję kasę za dodawanie filmików tak? Komu się to niby opłaca? O_o
Szakal v_1
a na Google Adsense ile bijesz kasy.Pewnie własną strone masz Pavlus???
Bezelek126
szakal , jak mozna dostawac kase na dodawanie linkow ?oO

a czy by dalo rade tak samo zrobic z np. maxior.pl ??

Wyjasnij jak to zrobic biggrin.gif
Szakal v_1
Stona- po pierwsze nie rób tak wielkich oczu ja chomik gdy go się sciska.A teraz przejdzmy do rzeczy.Jak zamieszczam filmy to zwiększam oglądalnośc Google(obok filmow sa ich reklamy)zresztą tyle osob ile odwiedzilo dziennie filmy i ille kliknelo w reklamy jest na moim koncie i z nich wyliczana jest kasa zalezy jaki masz CTR.A o tym sie jeszcze dowiem ale musisz zapłacić podatek za to że zarabiasz by google też coś na tym miało.To znaczy że z twojej kasy biorą dla siebie kilka % zależy ile zarobiłes.Ale google najbardziej zależy by było reklamowane.

Do Bezelka-Mój kolega zrobil takiego maxiora .Zrobił szablony,grafike, i dodawał filmy.Oglądalność oczywiście była ogromna.Chlopak codziennie dodawał filmy a miesięcznie zarabial 475$ cos w tym granicach.
stona
CYTAT(Szakal v_1 @ 8 12 2007, 20:05) *
Stona- po pierwsze nie rób tak wielkich oczu ja chomik gdy go się sciska.A teraz przejdzmy do rzeczy.Jak zamieszczam filmy to zwiększam oglądalnośc Google(obok filmow sa ich reklamy)zresztą tyle osob ile odwiedzilo dziennie filmy i ille kliknelo w reklamy jest na moim koncie i z nich wyliczana jest kasa zalezy jaki masz CTR.A o tym sie jeszcze dowiem ale musisz zapłacić podatek za to że zarabiasz by google też coś na tym miało.To znaczy że z twojej kasy biorą dla siebie kilka % zależy ile zarobiłes.Ale google najbardziej zależy by było reklamowane.

To pisz po POLSKU wink.gif

Aha, czyli trzeba dodawać filmiki z gołymi dupami żeby była wysoka oglądalność biggrin.gif Mi to tak czy srak wygląda na słaby sposób , ewentualnie takie dorabianie na piwo a nie zarobek żeby wyżyć .
drgiro
co do samego google , to oferuje prace zarowno przez internet jak i zwykla.
tylko komu oplaca sie tyrac przez internet ( przynajmniej na zachodzie ) skoro te rzeczy mowia same za siebie :
- 20 % czasu w pracy na wlasne projekty ,
- 20 % czasu na wypoczynek rekreacje , baseny , sale projekcyjne , konsole itp ,
- stala opieka lekarska w pracy ,
- darmowe posilki smile.gif ,
- no i oczywiscie zarobki inne
Jak widac porownuja zachodnie standarty ( niedlugo im dorownamy tongue.gif ) , to praca przez necik nie jest tak oplacalna .
a co do polski to j.w

Dodam rowniez ze na rok 2005-2006 tylko 4 % pracownikow zrezygnowalo z pracy w koncernie.
To w ramach ciekawostek , i niuansow z zachodu
signap
CYTAT(stona @ 8 12 2007, 20:23) *
CYTAT(Szakal v_1 @ 8 12 2007, 20:05) *

To pisz po POLSKU wink.gif

Aha, czyli trzeba dodawać filmiki z gołymi dupami żeby była wysoka oglądalność biggrin.gif Mi to tak czy srak wygląda na słaby sposób , ewentualnie takie dorabianie na piwo a nie zarobek żeby wyżyć .

chyba wlasnie smog na tym zarabia bo tam co drugi filmik to jakas erotyka,itp
Pavlus
CYTAT(Szakal v_1 @ 8 12 2007, 19:55) *
a na Google Adsense ile bijesz kasy.Pewnie własną strone masz Pavlus???

Mniej wiecej co 2 miesiace wyplata. Ale to jest nic w porownaniu z SMS Premium. Moj serwer akurat obsluguje firma Allpay.eu, szybko i przyjemnie + wsparcie informatykow. Jesli ktos oferuje jakies uslugi internetowe to ten sposob platnosci po pierwsze jest bardzo latwy do wyegzekwowania, w koncu latwiej wyslac smsa niz pojsc do banku czy na poczte. Po drugie - mozna to bardzo latwo zautomatyzowac. Wysylasz sms -> dostajesz sms zwrotny z kodem -> wpisujesz kod -> dostajesz to za co zaplaciles.

Szakal v_1
A no ja nie robie tego z przymusu.np wiem że bede siedzial 6 godzin przed kompem(ale najczesciej to po 12 siedze:D) to biore ściagam filmiki z Mozilli a w tym czasie robie to co zawsze w necie wink.gif pozniej wklejam i znow sie bawie w necie.A co to tej pracy w Google wiem bo to jest zerżnięte z PSX laugh.gif Tylko że tam to ludzie się o prace biją a szanse że właśnie ktoś taki jak ty trafi do niej są znikome.Tak jak ten totolotek biggrin.gif stawiaj na 6 bo wtedyu masz 50% szansy że się trafi tak jak z każdą inną liczbą.Jesli Google oferuje prace przez neta to z niej korzystam.A co do tych filmikow,erotyka moze być ale nie za mocna happy.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.