Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Crackdown
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
signap
ale czy na 1 konsoli moze byc grajacych 2 graczy? Bo Blim twierdzi ze tylko na Live, a na okladce zaznaczono na zielono (offline) ze jest COOP ale wymaga dysku, to samo jest na pomaranczowi (online)
Blim
COOP jest tylko online, polecam czytać oznaczenia na oficjalnej stronie xboxa.
easye
Czy ktos ma jakis sposob na tego chinczyka w wiezy w Tower ?
Przechodze to ktorys raz i juz mnie szlag trafia censored2.gif
Blim
CYTAT(easye @ 16 05 2007, 21:52) *
Czy ktos ma jakis sposob na tego chinczyka w wiezy w Tower ?
Przechodze to ktorys raz i juz mnie szlag trafia censored2.gif

Zaproś kogoś kto mógłby Ci pomóc.
easye
Jakby ktos mial chec mi pomoc to niech wysle mi zaprosznie - easye PL

Uff- w koncu sobie poradzilem.
mimo wszystko jakby ktos chcial pograc to zapraszam.
jiloo
no i sie przez kolegow i przez was wciagnalem ;p

naczytalem sie tutaj, naopowiadali mi, ze gra duzo lepsza niz demo itp.
pozyczylem na 3 dni teraz juz nie moge sie doczekac kiedy dotrze do mnie moja wlasna kopia ;-)
ehhh... utrapienie z Wami, graczami biggrin.gif
Lupinator
Ma ktos moze taki problem ze okienko z obliczaniem powodzenia przeprowadzanej akcji jest tak przesuniete za ekran ze prawie go nie widac zamiast byc na srodku? : > Mi sie tak robi i za nic nie moge dojsc od czego to :q
Wampis
Mam tak samo, gamepl też, czyli to błąd gry.
Diabeu
CYTAT(jiloo @ 17 05 2007, 13:25) *
no i sie przez kolegow i przez was wciagnalem ;p

naczytalem sie tutaj, naopowiadali mi, ze gra duzo lepsza niz demo itp.
pozyczylem na 3 dni teraz juz nie moge sie doczekac kiedy dotrze do mnie moja wlasna kopia ;-)
ehhh... utrapienie z Wami, graczami biggrin.gif

szadap:f jeszcze narzekać będzie mi tu

Wampis / Lupinator : przed dodatkiem było dobrze, wieczorem zwrócę na to uwagę czy też mam przesunięte
Sokolov
Ja mam to samo. Napis sie rzesunął całkiem w prawą stornę ekranu confused.gif
signap
gra w sumie dobra ale ma niewykozystany potencjal (wszystko opiera sie na zabijaniu bossow confused.gif, a mozna bylo wstawic jakies poscigi, napady,itp to co widzielismy w podobnych grach do GTA,itp)
t3xz
Mam takie generalne pytanie o osób, które obecnie namiętnie grają w Crackdowna. Czy komuś ta gra haczy? Tzn. nie cały czas, ale podczas większej rozwalki, czy jazdy furami przez miasto.
Wampis
Zdarzyło się okazyjnie, no i lagi w coop.
signap
jesli jest duzo dymu z aut czy tez jak palisz mocno gume tym superautkiem z Agencji, zadko sie zdarza to
t3xz
Ja zauważyłem w kilku momentach. Podczas większego karambolu z oddziałami Shai Gen, kiedy poruszamy się samochodem agencji - animacja chrupie czasami dość mocno, oraz w momencie bardzo szybkiego przemieszczania się po mieście, kiedy to gangi walczą z Rozjemcami.

Niby to normalne, jednakże odbiera to przyjemność z tego, bardzo konkretnie miodnego tytułu. Macie podobnie?
signap
mi tam cos chrupnie raz na jakis czas, moze sporobj przeczyscic cache, wloz inna gre pograj troche i nastepnie znow Crack
t3xz
Wyczyściłem Cache i praktycznie nic się nie zmieniło. Gra podczas normalnej rozwalki samochodem agencji po Shai Gen chodzi na oko 25 klatek, podczas większego ruchu zwalnia do 20-15, w momentach naprawdę kryzysowych potrafi stracić na oko 5 klatek w ciągu jednej sekundy.
Natomiast kiedy człowiek się zatrzyma, bez robienia demolki dookoła - animacja wraca do pełnej ramki i chodzi bardzo płynnie.
signap
O_O, moze wina plytki? Moze jakies ryski sa,itp bo mi gra az do 20 klatek nie zwalniala
t3xz
CYTAT(signap @ 21 05 2007, 10:44) *
...bo mi gra az do 20 klatek nie zwalniala

Wierzę, wierzę.
Nie będę już na drugim forum robił dymu, bo po prostu w pewnym momencie nie wierzyłem, że innym ta gra chodzi płynnie, a akurat u mnie lami nie miłosiernie.

Kosa w recenzji Crackdown'a wspominał o tym problemie, więc wydawało mi się to normalne. Teraz słyszę, że u większości osób gra chodzi bez tego rodzaju problemów. huh.gif
Uszator
Mi czasami gra zwalniała, ale to naprawdę sporadzycznie i nie aż tak bardzo jak to opisałeś. Oczywiście w coopie chrupało niemiłosiernie, ale to chyba inna bajka. Zwróć uwagę na płytę czy nie jest porysowana (ponoć niektórym xboxob zadrza się rysować płytki).
t3xz
Płytka jest bez ani jednej ryski. Reszta moich gier na X360 chodzi bez najmniejszych zarzutów.

Chcę jednak podkreślić, że o dziwo tego rodzaju problemy pojawiają się jedynie przy największej aktywności gangów, z przed momentu zlikwidowania części Bossów, oraz zapuszczając "Klucze miasta". Podczas ganiania po dachach, eksploracji na piechotę, wszystko chodzi płynniutko.
Blim
Ktoś wie jak nazywa się melodyjka która leci w głównym menu gry? Bo sprzedałem i nie mam możliwości sprawdzenia.
Lord Tidek
Ej, a może z problemem zwolnien pomoże przeczyszczenie pamięci cache (tylko nie pamiętam jak to się robiło happy.gif ) Podobno to jest lekarstwo na tego typu problemy.

Ups sorry, teraz zauważyłem że już to zrobiłeś, ale jest jeszcze coś, na jakiejs stronie podawali że może pomóc wystukanie na na zakładce memory(pamięc) kombinacji. Jak znajde to zapodam.
t3xz
Zakładka Memory i kombinacja: Y, X ,X , LB, RB, X, X
Ale dzięki za chęci, pozdrawiam.
Jakuza
Mam pytanie jak się dostać na statek aby ubić jednego z bossów ? Obeszłem go całego, próbowałem wskoczyć...ale lipa...może ktoś napisać jak się tam dostać ?
michalc
Od strony morza jest daszek z ktorego bez problemu sie doskakuje na statek.
Sokolov
Albo po tych wielkich dźwigach smile.gif
Jakuza
No właśnie du.pa zbita bo mam za mały level żeby doskoczyć tongue.gif ale już sobie poradziłem - wlazłem po kładcę smile.gif
imo myślałem że gra będzie nudna, nieciekawa i szybko się jej pozbęde. A jak narazie niemogę się od niej oderwać, naprawdę kawał dobrej gry...chociaż demko tego nie zapowiadało wink.gif
maciucha
Eh... Grałem sobie dzis 2 godziny co-opa z Kromim (pozdro tongue.gif ) wyeliminowalismy kilku pozostałych bosow Los Murentos i całych Volków . Ale ja nie dostałem za to achievow - to po pierwsze , a po drugie gdy wszedlem w singla nie mam zadnego postepu ktory zrobilem z Kromim w co-opie confused.gif . Dlaczego tak sie stało ? Pytam , bo gdy znowu bede chcial zagrac co-opa i znowu nic nie dostane ani nie zaliczy mi wyeliminowanych gangów , to chyba wyrzuca pada przez okno , razem z crackiem confused.gif
Owiec
Jesli robiles w kampani i chciales swoich bosow wyrabac ,to Ty musisz zaprosic inaczej robisz w jego kampani. A jak w timre trial to cos zwaliliscie.
maciucha
No to to wyjaśnia wszystko confused.gif
Blim
Odświeżam Crackdowna (pozbyłem się go przed betą Halo 3) i mam pytanie do osób ciągle męczących ten tytuł. Są dwa dodatki do gry, płatny i darmowy. Żeby dostać nowe achievementy trzeba zakupić płatny dodatek czy wystarczy free for all?
Wampis
Różnie, wyścigi uliczne są nieaktywne bez płatnego dodatku.
http://www.onlinecenter.pl/index.php?optio...&Itemid=210
Blim
To pytanie z innej beczki - czy opłaca się kupować ten dodatek. Jak Wasze odczucia? wink.gif
Wampis
Jeśli chodzi o samą radość z gry to nie, wyścigi uliczne są bardzo słabe, a pojazdami i nowymi typami broni można pobawić się grając w coop z posiadaczem płatnego dodatku.
Natomiast jeśli chcesz zaliczyć calaka to nie ma innego wyboru jak tylko wybulić 800 MP.
Owiec
Bez kupowania dodatku nie zrobisz tylko 2-och achi - 140GS, ja nie bede mial 4 ,bo nie chce mi sie durnych orbow zbierac wink.gif
Brolly PL
moze mi ktos powiedzic gdzie mozna zalezc te wozek bagazowy co trzeba skonwiskowac do garazu agencji??? tylko ten jeden pojazd mi zostal
Diabeu
na platformie wiertniczej w ruskiej dzielnicy, dokładnie to na lądowisku dla helikopterów
McDriv3r
Dawno nikt nie pisal tongue.gif

Do rzeczy.Wczytuje sie gra i wchodze do menu i momentalnie wiecha sie robi.W innej grze tego nie ma tylko w crackdownie.
DaBig
a zrobiłeś updejta do cracka?
McDriv3r
Po 5 restartach gra zaczela dzialac.Ciekawe na jak dlugo.

EDIT:Nadal to samo.
yacolek
Jaki masz napęd, i jak bardzo porysowana jest płytka ?
2razyjot
Gra nie przypasowla mi kompletnie - nie wiem czemu. 10 minut grania i do smieci, czekam na GTA IV, okazjonalnie szarpne w Saint's Row ktore wymeczylem na stowke i to wszystkim polecam! ;]
Meanthord
Gra dala mi o wiele wiecej radochy i zabawy, niz wychwalany przez Ciebie pod niebiosa w innym temacie, nudny i totalnie schematyczny AC.
Jedna z porzadniejszych gier na iXa, mogliby zrobic sequel smile.gif.
Sokolov
To nie jest wina napędu czy porysowanej płyty. Też tak miałem. To jest związane z update'm. Wyskakiwała mi informacja, że ściągnięte pliki są uszkodzone (jak byłe połączony z netem), a zwieche miałem jak byłem offline. Musiałem wywalić ten darmowy dodatek i wtedy pomogło. Teraz jednak też tak mam, ale na razie nic nie próbowałem robić.
Wampis
CYTAT(2razyjot @ 1 12 2007, 13:32) *
Gra nie przypasowla mi kompletnie - nie wiem czemu. 10 minut grania i do smieci, czekam na GTA IV, okazjonalnie szarpne w Saint's Row ktore wymeczylem na stowke i to wszystkim polecam! ;]

Bo na początku jesteś gościem o umiejętnościach przeciętnego komandosa, ciekawie robi się od trzeciego poziomu zwinności, skakanie po wieżowcach naprawdę ma w sobie to coś. Zwróć uwagę, że co prawda nie możesz wchodzić do większości budynków, ale w miejscach otwartych da się dojść wszędzie.
ArkejD
No gierka jest naprawde bardzo przyjemna, chociaż na początku jest średnio. Sterowanie jakieś dziwne, kamera jakaś dziwna, mało co da się zrobić praktycznie. Po godzince grania i przy okazji kolejnych poziomów doświadczenia nadzieja powraca - bardzo przyjemna rozpierducha pod koniec gry. Szkoda ze jest w sumie krótka i przy 3cim bossie robi się monotonnie.
C1REX
Dla mnie osobiście to jedna z lepszych gier na x360. Jedna z lepszych w jakie ograłem ostatnimi laty.

Dużo bardziej mi podeszła, niż Assassin Creed. Sporo podobieństw mają te gry. Głównie w swobodzie poruszania się i zbierania sekretów.
Super Big Boss
No gierka jest super smile.gif . Na początku jest dosyć standardowo ale po wymaksowaniu umiejętności robi się kosmos. Nie ma to jak walnąć gangola z ciężarówki wink.gif

ps. też mi się dwa razy konsola zawiesiła przy wczytywaniu tej gry, ale za trzecim razem jakoś poszło i teraz chodzi.
SpideyPL
CYTAT(2razyjot @ 1 12 2007, 13:32) *

Uroki grania na piratach...
Jakbyś za nią zapłacił, może dałbyś jej drugą szansę.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.