najwieksza wada tej gry to monotonia

poraz mala roznorodnosc zadan. Byc moze CD2 cos zmieni na tym polu oby tez mial COOP na splita. Gierka jest dosc dobra krotka.
Byc moze Wujaszka nie ciagnie do futurystycznych klonow GTA
Super Big Boss
6 12 2007, 12:06
CYTAT(SpideyPL @ 6 12 2007, 09:53)

CYTAT(2razyjot @ 1 12 2007, 13:32)

Gra nie przypasowla mi kompletnie - nie wiem czemu. 10 minut grania i do smieci, czekam na GTA IV, okazjonalnie szarpne w Saint's Row ktore wymeczylem na stowke i to wszystkim polecam! ;]
Uroki grania na piratach...
Jakbyś za nią zapłacił, może dałbyś jej drugą szansę.
No troche to dziwne wywalać gre po 10 minutach. Po takim czasi to mi nawet GoW się nie podobało. A z Crackdownem jest tak, że im dalej tym lepiej.
Myslisz, ze on gra na oryginalach i ma czas zaglebiac sie w gre?
Dokładnie. Im dłużej się gra w Cracka, tym gra wciąga bardziej. A niezła rozpierdusza zaczyna się dopiero przy maxymalnie dopakowanej postaci. A po zaledwie 10 minutach grania, to chyba każdy mógłby każdą grę wywalić i nie mieć o niej żadnego zdania.
Kiedyś nawet był wywiad z jednym z twórców Crackdown, który jednoznacznie stwierdzał, że ta gra się rozkręca w momencie kiedy damy jej po prostu szansę na dłuższe poznanie i tym samym podpakowanie naszego super herosa.
W demku mieliśmy przyśpieszony proces wzrostu umiejętności, a w międzyczasie uraczano nas filmikami z różnych akcji w mieście. Celowo.
maciucha
6 12 2007, 19:02
Tak. Ta gra to jedna z IMO najlepszych na x360. Mimo bugów w co-opie - np. idę na bossa a tam go nie ma o_O. Restatart sesyjki i wtedy dopiero się pojawiał, trochę to denerwowało ale ja grę kojarzę mimo wszystko dobrze, głównie dzięki możliwosciom rozwijania herosa, skakania po budynkach i bardzo miłej eksterminacji wrogów- np. ciężarówką, gra jak mało która dała mi dużo fun'u, w końcu było coś innego niż w FPSach. Teraz gdy cena to ok. 80zł a wcześniej się nie grało to normalnie grzech nie kupić

.
Po graniu trochę czasu w Crackdowna musze stwierdzic, ze tytuł całkiem udany mimo tej monotonności potrafi wciągnąc dla samej rozwałki i akrobacji w powietrzu.
Stos samochodów + celnie umieszczony granat na maksymalnym skillu explosives to jest to. Poza tym dodatek "Keys to the City" dał mi również całkiem sporo radochy.
2razyjot
23 12 2007, 14:35
CYTAT(Dante @ 8 12 2007, 20:39)

Po graniu trochę czasu w Crackdowna musze stwierdzic, ze tytuł całkiem udany mimo tej monotonności potrafi wciągnąc dla samej rozwałki i akrobacji w powietrzu.
Wczoraj przysiadlem po raz 3 i w koncu zalapalem bakcyla, tne w to jak szalony - swietna gierka, przypomina mi mercenaries po trosze z tym szukaniem "generalow", hehe. Swietna sprawa a ta konwencja graficzna przestala mnie w koncu wkurzac i sie przyzwyczailem, PL wersja bardzo sympatyczna!
mnie osobiscie podobaly sie te transformacje wozow jesli mamy wyzszy skill jazdy szkoda ze tylko 3 takie autka sa

az prosi sie o wiecej
2razyjot
24 12 2007, 10:04
CYTAT(signap @ 23 12 2007, 18:28)

mnie osobiscie podobaly sie te transformacje wozow jesli mamy wyzszy skill jazdy szkoda ze tylko 3 takie autka sa

az prosi sie o wiecej
Rozwalilem 1 gang i jade dalej z koksem, zarabiaszcza gierka, ze tez nie dorwalem sie do niej wczesniej!

CYTAT(Owiec @ 6 12 2007, 15:57)

Myslisz, ze on gra na oryginalach i ma czas zaglebiac sie w gre?
Mysle ze powinienes sapac dalej i toczyc piane z ust ze wscieklosci bo mam za soba kazdy wiekszy hicior na x360, aczkolwiek zeby cie jeszcze zagotowac dodam, ze wlasnie zagrywam sie w Crackdowna i jest swietne. Ze ktos jedzie na backupach to nie znaczy ze zagluje plytami i zadnej nie konczy na maxa. Onegdaj nie przypasowala mi konwencja graficzna z poczatku i uwazalem to za stereotypowy klon GTA - dalem jej druga szanse i jest si! Wesolych swiat!
McDriv3r
24 12 2007, 17:50
Kto chetny w coopa ?;]
maciucha
24 12 2007, 18:31
Ja

. ODezwij się na Live. Dziś raczej już nie ale jutro chętnie

.
Mogę pograć co-op jak ktos chce to wytłuczemy wszystkich bossów na achievementa
Danteveli
Też jestem chętny na Co-op.
2razyjot
3 01 2008, 11:57
Wezcie pomozcie bo juz gryze joypada! :[
Zostal mi w 3 miescie ten dziadek na liscie do zalatwienia, zasuwam do niego na sam dach a on jest w takim chinskim domku na pietrze. Skok mam rozwiniety na maxa ale i tak nie moge tam sie dostac w zaden sposob. Na dole z windy ciagle wysiadaja zolnierze i nie moge gada ubic. Jak do niego doskoczyc/dostac sie zeby sklepac mu morde?
na spokojnie, weź limpetki (miny detonowane zdalnie) i zwykłą rakietnicę
minami wal w typów w windzie a z bazooki w dziada, ja chamsko schowałem się za głazem na środku i lekkimi podskokami punktowałem
inna sprawa że jak dostał miną i rakietą to odbił się od ściany i wpadł do fontanny
2razyjot
3 01 2008, 12:09
CYTAT(Diabeu @ 3 01 2008, 12:04)

na spokojnie, weź limpetki (miny detonowane zdalnie) i zwykłą rakietnicę
minami wal w typów w windzie a z bazooki w dziada, ja chamsko schowałem się za głazem na środku i lekkimi podskokami punktowałem
inna sprawa że jak dostał miną i rakietą to odbił się od ściany i wpadł do fontanny
Nie wpadlem na to!

Jak wroce do domu z roboty zasadze mu troche granatow z wyrzutni, moze spadnie na dol, a wtedy z 5 kopniakow z polobrotu jak czak noris (wszystkich bossow tak pojechalem w sumie) i bedzie po gierce.
A swoja droga psioczylem, krecilem nosem ale jak sie wciagnalem to az mi sie Mercenaries przypomnialo, tam szukanie bossow bylo genialne, wszystkich na zywca dostarczylem do bazy, ych. Ale CD tez jest super, naprawde kawal swietnej rozwalki. Skoncze watek fabularny i biore sie za masterowanie postaci, ino te 7 minutowe wyscigi to lekkie przegiecie z tym kartonowym modelem jazdy!
A nie było tam gdzieś jakieś altanki czy czegoś? Bo pamiętam, że się do niego dostałem.
Przy okazji, w tej lokacji można dostać łatwo Achievementy Shot-putter i Body Juggler.
No właśnie, nie da się przypadkiem po niej wskoczyć? Bo na pewno byłem koło tego bossa, nawet raz granat mnie zrzucił z wieżowca.
2razyjot
3 01 2008, 12:11
CYTAT(Diabeu @ 3 01 2008, 12:10)

jest altanka
No to ja chyba slepy jestem, ja tam tylko ten glaz pamietam kolo fontanny. Sic - w robocie teraz siedze, ale sposob Czorta wydaje mi sie sensowny. Dzieki za pomoc panowie!
CYTAT(Wampis @ 3 01 2008, 12:11)

No właśnie, nie da się przypadkiem po niej wskoczyć? Bo na pewno byłem koło tego bossa, nawet raz granat mnie zrzucił z wieżowca.
da się? ale po co?
masz głazy, obok "fontanna" i coś na wzór altanki
Można go wtedy z kopa sprzątnąć. Ale sposób z rakietnicą też jest niezły.
po update już nie jest tak prosto zrzucić typa
2razyjot
3 01 2008, 22:32
Dalem rade, spokojnie mozna tam do dziadygi wskoczyc. Jak sie zrobi jump z tej altany na takie wystajace zolte w rownych odstepach cegly na budowli na ktorej stoii boss to z nich latwo juz dostac sie na gore. Dostal kilka seryjek z karabinu co ruskiemu w 2 miescie zabralem, kilka kopniakow i wszyscy bossowie zaliczeni.

Czas na odblokowanie umiejetnosci, nie jest latwo! Wiadomo cos o czesci "2"?
Btw: jak wam sie podobala PL wersja, tzn. texty jeszcze ok przetlumaczono ale lektor to jakis zarcik. Jak slyszalem jak mowi tym ultra przejetym glosem "Pancerz! Panceerz!!" to zaczynam walic do cywilow albo w sciane, wrrrrrrrrrrr.
Ghouligh
3 01 2008, 23:07
a ja mam inne pytanie. achievy z coopa da sie robic na 2 padach i "samemu"?
CYTAT(Ghouligh @ 3 01 2008, 23:07)

a ja mam inne pytanie. achievy z coopa da sie robic na 2 padach i "samemu"?