Byłem do tej gry nastawiony dosyć negatywnie ale po obczajeniu nowych gameplayów zmieniłem zdanie. Graficznie jest nieźle, myślałem że będzie dużo gorzej, zwłasza podoba mi się wykonanie i design furek oraz wybuchy. No i ten koleś! Powera ma nieziemskiego, niczym Hulk, hłehłe. Taka negt0genowa rozwałka może być kul.
Zobaczymy po premierze, IMO moze wyjśc z tego dobra gierka.
Trailery, gameplaye etc.
Ryo-San
12 07 2006, 00:31
jak obejrzalem trailer dostepny na Markeplace to o malo z krzesla nie spadlem jak zobaczylem ta gre w akcji

jako ze jeszcze jestem w szoku potrailerowycm wiec narazie odpuszcze sobie jakiekolwiek filmiki z tej gry

bieda...
ta gra wywołuje skrajne emocje, wielu na nią wymiotuje za cell shadingowe zapędy a inni wielbią
niech trochę fizykę utemperują i będzie git
Auta sie trochę odbijają jak piłeczki do ping ponga
Na mnie ten tytuł na razie robi kiepskie wrażenie, no i ten design własnie jakoś mi nie podchodzi... IMO Saint's Row zapowiada się już lepiej od Crackdown.
Butcher
13 07 2006, 08:22
Tak jak pisałem w relacji z E3 - demo Crackdown na targach było żenujące. Na X1 widziałem kilka lepiej wyglądających produkcji. Nie wspominając o "głębokości" gameplaya...
tyle że demo z e3 miało bardziej pokazać możliwości silnika niż samą grę, stąd grawitacja z kosmosu itp.
nie obraziłbym się gdyby ten tytuł wypalił, GTA stało się nudne
http://www.gametrailers.com/umwatcher.php?id=36559 minuotwy gameplay
beznadzijenie jest zrobione strzelanie w powietrzu, koleś spada normalnie a gdy wycia broń przybiera poze jak na ziemie czylis toi(w powietrzu) a że koleś chciał dskończyć jak najdalej boater strzela i powietrzu rusza nogami jakby chodził

bezsens
ogółem fizyka jest średnia, moocno przesadzaona(a moze zostaloz robione to specjalnie pod E3, nie wiem) auto wyskakuje z małej hopki i leci strasznie wysoko w górę
Fajny za to był patent z jakąś ternówką, zwyłe auko, jdno kliknięcie i koła się pompują jak w monster trucku, naajs
Mastah27
27 08 2006, 00:12
Gameplay:http://www.xboxyde.com/news_3378_en.html-od czasu E3 wyraźnie poprawiono framerate
-będzie można grać online w trybie kooperacji
Mastah27
31 08 2006, 22:41
Mastah27
24 09 2006, 00:12
Mastah27
1 10 2006, 17:25
No, no. Kiedyś ta gierka wyglądała przy np. Saints Row bardzo biednie. Teraz prezentuje się bardzo dobrze - bardzo stabilny framerate, ciekawe wybuchy, ostre tekstury, ogólnie ładna grafika, duże możłiwości interakcji postaci.
Mastah27
25 11 2006, 14:04
Gierka powinna zarządzić, grafika jest świetna, widoczność rozwala (takiego horyzontu do tej pory nie było w żadnej grze), masa ciekawych patentów, interaktywność z otoczeniem, fizyka, wielki, otwarty świat niczym z GTA... Jeżeli nie hit to będzie to co najmniej gra bardzo dobra.
http://screenshots.teamxbox.com/gallery/1324/Crackdown/p1/Najnowsze screeny rozwalają
Matriks_1111
22 12 2006, 12:21
Filmiki z Gameplay'a
TrailerTrailer-HDFajnie prezentuje się motyw z saltem samochodem i pokazany zaraz potem ulubiony napis gracza: Achievement Unlocked
18 stycznia demko - single i coop multi ;p
Matriks_1111
22 12 2006, 12:40
No to szykuje się mega giercowanie

Nie ma co, gierka ma ciekawy klimat
raczej sredniak z tego wyjdzie ale zobaczymy jak ta gra sie w akcji sprawuje
http://www.xboxyde.com/news_3916_en.htmlwywiad z developerem
już wiem że to kupuję
Multi sie dobrze zapowiada. Na gametrailers widziałem filmik z co-opa i wygląda to naprawde fajnie , na pewno skutecznie podbije grywalność.
Salwador
30 12 2006, 12:17
Na początku wydawał mi się to średniak lecz po tym co teraz widzę mam ochotę mieć to w swojej kolekcji:)
Niestety w demko nie popykamy 18 stycznia, przesuniete na inny termin. Ma sie jeszcze ukaac przed koncem stycznie. Du.pa
Info tutaj
konrado0905
17 01 2007, 17:10
podobno 20 stycznia
Oby, bedzie mozna skopac bandziorow, gehe.
Prime Hunter
17 01 2007, 20:28
Myślę, że to demo rozjaśni bardzo wiele rzeczy...
Matriks_1111
17 01 2007, 20:42
Byle tylko nie było tak jak z Saints Row... ludzie narzekali, krzyczeli i tupali ze złości, że demko brzydkie i że ścina. Wiele osób się uprzedziło przez to do full'a, a ten okazał się naprawdę udany
Ja też się zraziłem i chyba jednak kiedyś mimo wszystko sobie kupie Saints Row. Z drugiej strony w najbliższym czasie wyjdzie tyle hitów i bardzo dobrych gier, że chyba nie będzie na SR czasu ani kasy. Wracając do tematu - z tego co widać na filmikach gra śmiga bardzo płynnie, przy wielu efektach specjalnych, odległym horyzoncie i ostrych teksturach wiec myślę, że demko będzie reprezentowało podobny poziom - z SR od początku były problemy, gra była przekładana, potem pewnie została wypuszczona trochę w pośpiechu, żeby w końcu się coś zwróciła. Crackdown jest robiony już naprawdę długo i nic nie wskazuje na to żeby były jakiekolwiek problemy z framerate'em. Już nie mogę się doczekać demka i full'a ...
Matriks_1111
18 01 2007, 00:07
Full'a raczej na pewno zakupię, zresztą tak jak i SR (chociaż po demie był to dla mnie średniak). Jakie demo nie będzie, to i tak grę kupię, bo podoba mi się patent z ewolucją własnej postaci. Chociaż fakt skakania po wieżowcach trochę przypomina połączenie King-Konga i Superman'a, ale wydaje mi się, że klimat w tej grze będzie na wysokim poziomie. Przynajmniej tego się spodziewam, bo jeżeli klon GTA (mowa o SR) takowy posiadał, to ten do niego zbliżony (jednak mimo wszystko), też musi go posiadać, jeżeli chce powalczyć o palmę pierwszeństwa. A klimatyczne gry chyba wszyscy lubią
jak sie nie mialo SR to wydawal sie bardzo dobra gierka a jak sie ja ukonczylo to ja zmienilem ocene na sredniaka ze wzg na mala ilosc misji, maly czas gry,itd
Ale sadze ze Crackdown bedzie niezla gierka bo takich gier wlasnie na 360 brakuje poki nie ma GTA4
Oraz oczywiście będzie w pełni spolszczony (ze wszystkimi głosami)
dziwna sprawa, na amerykańskim MP jest reklama "download crackdown demo today" a dema oczywiście nie ma
Zeratul
18 01 2007, 17:26
a probowales (pewnie probowales jesli sie tylko dalo) kliknac na ta reklame? czasem w menu Live nie ma rzeczy i jest do nich dostep tylko przez te badziewne reklamy...
po blizszym kontakcie z gra stwierdzam, ze bardzo mnie rozczarowala, nie wystawie jej wiecje niz 5 z10 max
a jedyna nadzieje pokladam w dodatkowych misjach, byle chociaz czesc byla darmowa
Nexus-6
19 01 2007, 00:41
Na Gameonly była mini-recenzja tejże gry:
http://www.xbox360.gameonly.pl/playtesty/84...w której wyczytałem że miasto przypomina nocą Los Angeles z Blade Runnera... Jeśli to prawda moje zainteresowanie grą wzrośnie o jakieś 1000% :-)
Zeratul, to była reklama w którą oczywiście nie dało się kliknąć, próbowałem
Covall_Ps2
19 01 2007, 15:07
Recki sa zachecajace. Demo na bank sciagne ale mysle ze gra przypadnie mi na tyle do gustu ze kupie fulla
lestat666
21 01 2007, 23:40
tytuł na pewno ciekawy, mimo ze wykonaniem nie powale to jest solidnie!! Mocno zapowiada sie w temacie CoOp widziałem film z gry na splicie, jeden kolo posysa samochodem a drugi po dachach, w pewnym momencie po przebiegnięciu kilku kilometrów wskakuje koledze na dach samochodu z kilkunastopiętrowego budynku i tak dalej jadą!! MOC:>
zwykle demko w singlu bedzie dostepne 23 stycznia
demko w coopie ma byc podobno udostepnione 30 stycznia
Dziobak_
22 01 2007, 09:33
Demko już jest dostępne!

Ściągać póki ciepłe (narazie tylko GOLD).
ja mialem nie aktywowac golda i zostac na silver do konca sesji zimowej ( tj. 20 lutego) ale kurde najpierw Battlestation: Midway potem Crackdown... i nie wytrzymalem:) paznokcie poszly w ruch a zdrapka odslonila 25 cyfrowy kod na 12 miesiecy

teraz sie demko cracka sciaga... ale potwooooornie woooolno

cos sie spieprzylo ostatnio z downloadem na live
SpideyPL
23 01 2007, 16:26
Panowie jestem po 5-godzinnym graniu w wersję preview i powiem tak:
Nie przypuszczałem że to będzie taka świetna gra!!!
Do tego fachowa polska wersja językowa i ogólnie, cud miód i orzeszki.
Ta gra to czysty FUN, zabawa lekka łatwa i przyjemna. Oprawa graficzna świetna (jak na rozmiar miasta)
Tak niewiele oczekiwałem po tej grze, a tak wiele dostałam...
Dla mnie od dziwo MUST HAVE.Bardzo polecam !!!
StachPL
23 01 2007, 16:27
czy tylko ja mam tak potezne problemy z downloadem? sciagam od 13 i pojechalo 45% i stoji..dodam tylko,ze wszystko inne zwykle lecialo raz dwa..
Matriks_1111
23 01 2007, 16:33
Właśnie podobnie miałem z PES'em. Jak chcesz wiedzieć ile masz, to daj Cancel i wznów ściąganie. Wtedy pokaże Ci ile masz zassane. Taki problem się często u mnie pojawiał przy nowych i oblegancych pozycjach
StachPL
23 01 2007, 16:35
ok dzieki..okazuje sie ze mam az 54%..cos microsoft sie nie wyrabia z serwerami..
Nie no, spid ściągania jest konkretny nie ma co -_- ....
Cały dzień ściagania ale jak dla mnie warto - gra jest bardzo dopracowana - zero bugów. Gameplay to miks GTA, Hulka i czego tam jeszcze chcecie. Jak dla mnie prawdziwy POWER to rozwój postaci, genialna fizyka i system celowania.
Czyli mamy kolejny hit

ps. fizyka jazdy jest naprawdę dobra.
Prime Hunter
23 01 2007, 19:01
Wasze pozytywne opinie nieźle mnie zaskoczyły

Teraz ja czekam, aż się ściągnie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.