Fizyka, fizya, fizyka, tyle powiem po najanowszym filmiku z gameplayu. Gra prezentuje się naprawdę świetnie(budynki i powiewna sukienka boharerki

) Ogółem koniec gadania, trzeba to zobaczyć w akcji
Trailery, gameplay itepe.
xelloss
12 07 2006, 09:23
Jak dla mnie to średnio się prezentuje. Na ostatnim filmiku z xboxyde rzucał się brak AI, animacja dosyć drętwa a grafika mocno przeciętna. Choć fajne są niektóre czary, na przykład rozwalenie budynku tornadem:)
Mastah27
22 09 2006, 22:10
Mastah27
26 09 2006, 21:39
Towarzysz
27 09 2006, 22:06
Gra juz dawno wyszla w Japonii, wiec nie ma sie co podniecac screenami
Mastah27
28 10 2006, 15:32
crap, sztuczna inteligencja nie istnieje, gra się ślimaczy, sterowanie jest tragiczne, może zanim tytuł ten zawita do europy to coś poprawią, ja jestem po godzinnej sesji i nawet nie zaliczyłem pierwszej misji. co ciekawe - twórcy tego "dzieła" wypluli na rynek inny crap - Vampire Rain
ranaghar
9 02 2007, 19:04
Oglądałem video preview z gametrailers (na podstawie pełniaka, ale jap.). Wygląda na to, że przybędzie nam kolejny crap :[
jeśli chodzi o wersje japońską to jedno jest pewne - jest kolejny crap, wprawdzie spotkałem się z plotką że amerykańska/europejska wersja będzie ostro poprawiona ale gry od AQ entertaiment (tak się chyba dev nazywa) w które grałem (2 sztuki) były crapami, więc nie spodziewajcie się po tym tytule zbyt wiele. Myślałem że będzie przyjemny klonik bloodrayne (z taką opinią się spotkałem) jednak na wlasnej skórze odczułem spore baty.
WildFirePL
12 04 2007, 19:32
LUDZIE NAPEWNO GRALISCIE WYPOWIEDZCIE SIE NA TEMAT GRY CZY WART, WIEM ZE NIE ALE MOZE KOMUS SIE AKURAT PODOBALA, CZY NAPRAWDE JEST TO TAKI SLABY TYTUL?
nie pisz z capsem

jak już wcześniej pisałem, nie warto, zdarzają się osoby którym gra przypada do gustu jednak jest to na tyle specyficzny tytuł że na Twoim miejscu przetestowałbym go przed kupnem w sklepie/u znajomych.
Zeratul
19 04 2007, 15:27
ta gra jest zalosna... przeszedlem na normal i mialem jeszcze raz przejsc na easy... ale nie mialem dla tej gry nerwow. jest zalosna... jedyne co mi sie podobalo to finalowy boss i walka z nim
Argh, pograłem sobie wczoraj chwilę na tym. Na razie największą zaletą gry jest to, że mam teraz w gamercardzie panią wąchającą sobie pachę.
A mi sie gra podobała. Szkoda że ma zbyt duze wady aby być czymś wiecej niż średniakiem ale gdyby wyszła "2"ka to z chęcią kupiłbym.
zwierzakX360
5 04 2008, 08:57
Ta gra to syf,włączyłem jak zobaczyłem grafike (jak na pc sprzed 3lat) i te niby zombie ktore ledwo chodzily (na hardzie) ,zrezygnowalem po pierwszej planszy !
Gierka potrzebowałaby kilku miesięcy szlifów. Poprawki grafy, sterowania i koncepcji - no bo fajno, mamy moc w stylu piard dżedaj i możemy posłać w cholerę samochody i kontenery na śmieci, ale jak już dmuchniemy przeciwnika to nic, stoi jak dąb atakowany przez trzylatka.
Na plus trzeba zaliczyć fajne miejscami czary i... główną bohaterkę. Podoba mi się jej animacja, to jak skacze, pokazuje udka i co ino hmmmmm oraz jak przeładowuje to swoje miotłocoś i jak ładnie zarzuca to na zgrabne plecki. No i zestaw iluśtam seksownych strojów, do ściągnięcia z Live'a za free. Sweet.
Średniak, ale za 3 dychy idzie łyknąć bez bólu.
ocelot1
19 04 2008, 22:18
Właśnie skończyłem. Crap? Dla mnie nie. Ale to tak specyficzna gra, że tylko niektórym przypada do gustu.
Grafika jest słaba i mało czytelna. Choc czasami zdarzają się lepsze momenty jak piękna panorama w miejscówce po katastrofie samolotu. Przeciwnicy to żołnierze-zombiaki albo ludzkie połamance wydające śmieszno-straszne odgłosy. A tak poza tym jest śpiewający mózg, olbrzym o wielkim sercu i dwóch fajnych bossów. I do tego super moce wiedźmy pozwalające docenic niezłą fizykę. Trzeba przyznac, że twórcy mieli wyobraźnię

Gra jest krótka. 4-5 godzin to góra( 6 poziomów). Podsumowując: gra nie powala ale też nie zachwyca. Gdyby wykonanie było tak dobre jak pomysły, mielibyśmy hit. Ja te pomysły doceniłem i grałem nawet z dużą ciekawością co też jeszcze ciekawego zobaczę. Ale nie na każdego to działa - wystarczy przeczytac wcześniejsze posty na temat wystrzałowej wiedźmy
zwierzakX360
21 04 2008, 09:15
Chyba ja grałeś to trzezwy nie byles..
ocelot1
21 04 2008, 11:14
Nie byłem pijany

Po prostu nie wymagam super wypas grafiki itp. Dla mnie liczą się dobre pomysły. A że ich wykonanie czasem kuleje? Bywa. Bullet Witch, ochrzczona crapem, to cudeńko w porównaniu z crapami z PC-ta.
zwierzakX360
21 04 2008, 13:17
tak tylko to był carp za 199zl a nie za 19.90
ocelot1
21 04 2008, 14:06
Tylko ja tego "crapu" nie kupiłem za 199 tylko za kilka dyszek.
CYTAT(zwierzakX360 @ 21 04 2008, 14:17)

tak tylko to był carp za 199zl a nie za 19.90
Bullet Witch jest produkcja nisko budzetowa. W dniu premiery kosztowala 25 funtow czyli jakies 140 pln.
osobiscie sprowadzalem z angli niedlugo po premierze w cenie kolo 100 pln.
wiec od razu trzeba zalozyc, ze to produkcja tansza - tak jak Earth Defence Force czy Wampire Rain.
gra długo leżała i czekała na swoja kolej u mnie....ale w końcu ją odpaliłem....i taka jakaś nijaka jest .....czułem się przechodząc ją jakbym zagrał w demo a nie full grę...widać że twórcy mieli jakiś pomysł i na tym się skończyło....
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.