- Hellgate: London
- The Witcher
- Spore
- Elveon
- Neverwinter Nights 2
- Blood Magic
- Mage Knight Apocalypse
- Stranglehold
Trailerki oczywiscie dostepne na www.gametrailers.com
Szczegolnie na pierwsze dwa tytuly czekam z wielka nadzieja. Hellgate to produkcja ludzi, ktorzy robili w Blizzardzie co oznacza napewno wysoka jakosc/gameplay tytulu. Niestety ma to swoj minus, gra wyjdzie gdy bedzie gotowa. Co oznacza ze rownie dobrze mozemy czekac jeszcze rok

The Witcher to polska gra bazujaca na prozie Andrzeja Sapkowskiego. Dla mnie tytul idealny. Laczy w sobie elementy ze swiata (np. postacie, wydarzenia, miejsca) AS(a) oraz moj ulubiony gatunek - cRPG. Gierka zapowiada sie bardzo milo, ze wzgledu na chociazby system walki. Dla mnie jednak najwiekszym plusem bedzie umieszczenie akcji w swiecie, ktory dobrze znam z kart ksiazki.
A wy? Czekacie na cos jeszcze?
Ja czekam na Disciples 3

A Wiedźmina to wydają już od prawie dwóch lat...
Ja czekam na S.T.A.L.K.E.R.A.
Zapomniales dodac jeszcze Dark Messiah of Might & Magic

Zapowiada sie good shit.
A Wiedźmina to wydają już od prawie dwóch lat...
Od ilu? Pierwsze wzmianki to już w chuuuuu.j czasu temu były.
SturmBlackHole
13 07 2006, 12:34
Ja też czekam na Disciples 3, ale też na Spore. Takiej gry jak ta jeszcze nie było.
mario87
13 07 2006, 15:24
Gothic 3
na kontynuację Baldur's Gate, albo chociaż na godnego następcą
Fallout 3
Spore
Witcher
Dodatek do HoMMV(się robi)
Dark messiash of might & magic
puszkin
14 07 2006, 11:09
ja tam licze ze kiedys zagram w baldur's gate 3
Ölschmitz
14 07 2006, 12:43
tylko i wylacznie fallout 3, z tym, ze se jeszcze poczekam ;/
Firekage
14 07 2006, 12:55
Czekam az ktos ruszy 4 litery i wyda na PC Metal Gear Solid ...calosc of koz...
genjuro
14 07 2006, 14:11
Czekam az ktos ruszy 4 litery i wyda na PC Metal Gear Solid ...calosc of koz...
2 częsci były wiec az tak źle nie jest

czekam naParaworld. moze byc dobra i w miare swieza strategia
Fallout 3 i Defcon. Ten ostatni moglby juz w konsu wyjsc, ani dema, ani nic, wersje alpha i beta strzezone jak fort knox, zadnego wycieku, no litosci panowie, wypusccie to w koncu ;p
http://img431.imageshack.us/my.php?image=d...llpaper14ek.png
Operation Flashpoint 2
http://www.f2z.pl/modules.php?name=Downloa...op=getit&lid=54tak pamietam te niewyspane noce kiedy nie mozna bylo oderwac glowy od monitora... ta gra wsysala doszczetnie i nie bylo takiej sily ( matura , GTA3 ) ktora sprawila abym odszedl od blaszaka (no chyba ze wylaczyli prad :| )
Ponoc NwN2 ma byc takim nieoficjalnym nastepca BG2. Ponoc zaczerpneli wiele patentow wlasnie z baldur's gate'a. Ciekawy jestem jak to wyjdzie. NwN1 nawet z dodatkami bylo strasznie nudne (dla mnie). Z h&s wole zdecydowanie dungeon siege2.
g_w_b_b_a
18 07 2006, 14:17
RTCW 2 i Quake 5
xdeadly
18 07 2006, 16:13
>>>>>>S.T.A.L.K.E.R.<<<<<<< Czekam 5 lat i sie doczekac niemoge...
Kruhol CPE
18 07 2006, 20:25
Half-Life 2 - Episode: Two
Resident Evil 4
Crysis...
Wszystkie inne zostały już wymienione

A S.T.A.L.K.E.R., który miał być taki świetny w cale taki do końca nie będzie. Bo twórcy... wycieli z niego połowe motywów rpg i rozwiązań. Także ja bym się raczej nastawiał na średniaka...
Jakby stalker wyszedł wtedy kiedy miał wyjsc(bodaj 2003) mielibyśmy zapewne mega grę która łapała by dyszki. Teraz grafika jest średnia, twórcy wycieli najlepsze motywy i w nieksończoność przesuwają premiere. Jeśli Crysis wyjdzie przed stalkerem to pozmiatane.
ja tam czycham z niecierpliwoscia na Duke Nukem 4ever

3drealms robilo preya juz z 10 lat jak nie wiecej i wyszla bardzo dobra gierka, czemu mialoby byc inaczej w przypadku djuka?
licze na to ze ni z gruszki ni z pietruszki zapowiedza go na swieta, znowu wszyscy wezma to za przedwczesny zart prima aprylisowy a tu siup i pojawi sie na poleczkach sklepowych

taaa... wiem, niepoprawny optymista ze mnie
Jeśli skończą gre przed końcem roku to 3d realms ma dostać niezłego bonusa od wydawcy.
ogicool
23 07 2006, 15:08
o, to stalker ma wyjść na podstawie filmu, posible? czekam na Duke Nukem i Mdk-a (porządnego)3
MasterShake
23 07 2006, 16:06
No gierka Stalker z tego co wiem jest na podstawie świetnego rosyjskiego obrazu z 79
ogicool
24 07 2006, 09:03
kurde, Stalker to jeden z najbardziej zakręconych filmów jakie w życiu widziałam (2 dzbany kawy trzeba przygotować na oglądanie i zrozumienie o co biega), to na S.T.A.L.K.E.Ra też czekam, ale by było nie w porządku, żebym nie napisała o Heros M&M 3 - nie mylić z 4:), który wyżarł mi z życia kilka lat i wyżera nadal...szczególnie jak ktoś podrzuci nowe mapy ,,własnej" produkcji
QUOTE(Specu @ 23 07 2006, 11:56)

ja tam czycham z niecierpliwoscia na Duke Nukem 4ever :]
3drealms robilo preya juz z 10 lat jak nie wiecej i wyszla bardzo dobra gierka, czemu mialoby byc inaczej w przypadku djuka?
licze na to ze ni z gruszki ni z pietruszki zapowiedza go na swieta, znowu wszyscy wezma to za przedwczesny zart prima aprylisowy a tu siup i pojawi sie na poleczkach sklepowych :D
taaa... wiem, niepoprawny optymista ze mnie ;)
Gdzies czytalem, jakis wywiad z kims z 3drealms gdzie bylo napisane, ze po wielu zmianach silnika graficznego aby gra "byla na czasie" wyszla teraz z tego kiszka i rewolucji nie bedzie. 3drealms chce juz tylko wypuscic gre aby byla wypuszczona. Albo to prawda i maja dosc albo staraja sie zrobic cos aby chociaz przez 5 minut pozamiatac ?
Mackal21
28 07 2006, 14:38
Ja już od dawien dawna czekam na STALKER-a,a tak po zatym wyczekuje na
-Resident evil 4
-call of juarez
-Crisis
Pro evolution soccer 6
Gothic III - najbardziej wyczekiwana przezemnie gierka, a tu premierę z 27 Sierpnia na bodaj 14 Października przekładają... Tak czy siak dla tej gry nowego kompa kupuję.

A dalej to standardzik:
-Crysis
-Never Winter Night`s 2
-Call of Juarez
-Dark Messiah of Might and Magic
Swoją drogą czy nazwa tematu "Gierki o których warto pamiętać" nie pasowała by bardziej do wspominek nt. klasyków?
Pro Evolution Soccer 6, Crysis (choć u mnie nie pójdzie zapewne

) no i Guild Wars: NightFall
Swoją drogą czy nazwa tematu "Gierki o których warto pamiętać" nie pasowała by bardziej do wspominek nt. klasyków?
Ja tu własnie dlatego zajrzałem (myślałem, że przeczytam tutaj o jakimś Starcrafcie czy coś w tym stylu

).
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.