Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Call of Duty 3
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
jaro5412
Ja osobiście myśle że CoD3 to obecnie najlepsza gra w multi na 360-tke. Co prawda kampania nie ma takiego klimatu co CoD2 lub Gears of War ale multi wali w ryj kolbą, poprawia granatem i wgniata w ziemię jak czołg.
Cegla
popieram.
yaczes
Dla mnie ma jedna, zasadnicza wade- nie trawie znikajacych celownikow. Co to za posrana fanaberia w ogole, zeby takie cos dawac:/ Mam nadzieje, ze to chwilowa moda.
xplode111
Mam takie pytanie co do jednego achievementu w tej grze.Wlasciwie co to jest ten secret achievement??Jak go zdobyc??
Wampis
Jeden za długi skok pojazdem, drugi za śmierć 20 razy w ciągu misji.
Maiden
Czy ktoś ma nowe mapy?
Czy są popularne?
Opłaca się je kupić?
KRATOS_PL
Zdobyl ktos juz te 40.000 punktow w ranked match? Wedlug mnie ten achiements (General) to przegiecie ale i tak o niego walcze biggrin.gif . Obecnie mam ponad 11 tysiakow.
Brolly PL
jest ktoś chętny do gy w multi??? stwierdzam i popieram innych ze to wypas gierka a szczególnie multi
ash77
mam mały problem z misją 4 w singlu

chodzi o moment przepływania rzeki łódką (wiosłowanie)
jak przepłynąć by nie zginąć od pocisków altyreryjskich - kiedy wiosłować a kiedy nie? (bo to ma chyba znaczenie)
prosze o porade
Matriks_1111
Wiosłuj zgodnie z tym co widzisz na ekrane - wtedy kiedy pojawia Ci się ikonka wtedy musisz wykonać odpowiedni ruch prawym analogiem - ot cała filozofia. Machanie bez sensu nic Ci nie da hyh.gif
McDriv3r
Gra ktos wogole w to jeszcze oprocz mnie ?tongue.gif
Nightmare90
Ja walcze dość często mój GamerTag : NightmarePL
raVen20
Chciałem nadrobić zaległości i zagrać w COD 3.
Mam jednak takie pytanie da się z kumplem przejść Kampanię na podzielonym ekranie we dwóch?
Nightmare90
W Cod3 nie ma Co-op jeśli o to Ci chodzi.
maciucha
Gra ktoś jeszcze w multi? Można znaleźć ludzi do pogrania na rangingu?
Maiden
Można.
Sebastian PL
ta misja po misji,gdzie gramy polakami chyba ost, gdzie w koncu dobijamy do jakiegos budynku i go pustoszymy, mamy tam sniperke w rogu. a w standardzie dostajemy thomsona i jakiegos gnata jednostrzalowego o co w niej biega ? przeciwnicy ciagle sie pojawiaja z budynku nie idzie wyjsc i mozna do nich tak strzelac w kolko wink.gif kurde i nie wiem co zrobic plz help me , bo juz nie moge na ta gre patrzec, jeszcze te bugi jak koles wejdzie ci w droge i nie mozesz nigdzie isc omg smile.gif sciagnelem patcha i w tej misji jeszcze w rogu nieba widac takiego byczego buga,ze szok. jak oni taks amo schrzania 5 to ja dziekuje , najbardziej tak samo jak w 4 mnie dobijaja niekonczacy sie przeciwnicy tongue.gif heh , no wypas ;)ale prosze o helpa, juz dosyc sie nameczylem z ta gra smile.gif
Wampis
Gwiazdka na twojej pozycji = obrona
Gwiazdka na pozycji przeciwnika = atak
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.