Butcher
21 10 2006, 17:45
QUOTE(shinian @ 19 10 2006, 19:51)

Achievementy do CoD3
"Close Quarter Combatant - 100 GP
Complete a mission without firing a round. Player can make use of melee attacks and hand grenades"
Bardzo jestem ciekaw mechanizmów tej gry, skoro takie akcje będą możliwe. Jak sobie przypomnę CoD2 i mozliwości melee, to pusty śmiech ogarnia

Od początku duży nacisk we wszelkich zapowiedziach kładziono na bliskie starcia, ale skoro mamy nawet achievement na tym oparty, to musi być naprawde ciekawie... Powyższy trailer z YouTube wiele wyjaśnia. Zakochałem się
mord00k
22 10 2006, 08:18
No... ten achivment mnie najbrdziej zaskoczył.... rzeczywiście... ta gra będzie piękna w każdym znaczeniu tego słowa!
Albo "Allergic to Bullets"
"Avoid getting hit more than 30 times during a mission"
Jak sobie przypominam to nawet na normalu w 2 dostawaleś trochę batów

Może nie w 1 misji

No nie wiem trzeba by było cały czas siedzieć za murami itp.

Wogóle niezłe te achievmenty w CoD3
mord00k
22 10 2006, 16:13
No może być hardcore na wyższych stopniach... <lol, hardcore>
Ej będzie polska wersja językowa czy only angielska

??
O a przy okazji nowe screenshoty
http://gry.wp.pl/filtr;0,0;x;nowinki,10,31388;core.html
sentinel
25 10 2006, 23:06
mój nowy theme do dasha :-)

Recenzja IGN'u -
8.8http://xbox360.ign.com/articles/744/744720p1.htmlPolskiego to tam nie znaja - "Dzien Dobre!" :f
QUOTE(Hela @ 8 11 2006, 19:34)

Recenzja IGN'u - 8.8
Polskiego to tam nie znaja - "Dzien Dobre!" :f
A niby skąd mają znać ?

Ale zobaczyć polski język w recenzji IGN to niezły lol
Matriks_1111
8 11 2006, 20:03
To ja zadam debilne pytanie - jaki język będzie na okładce tego CoD'a jak zamówię go w play-asia? Bo jak jakieś krzaki, to ja pitolę
Panowie nie wiem ale COD3 urywa jaja!! Masakra co tam sie dzieje w pierwszej misji atak na kosciol to poprostu stalem i sie przygladalem rewelacja! No i fps przyzwoite! Jak macie mozliwosc zamawiac bez zastanawiania sie

No chyba ze nigdy nie lubul ktos COD. Ide granaty lapac
Kilka ocen z wiekszych servisów.
IGN 8.8/10
GameSpot 8.8/10
1UP 6.5/10
Eurogamer 7/10
RevulsioN
9 11 2006, 14:51
Oceny gorsze niż te z Gears of War...
Tak czy siak filmiki zaprezentowane na MarketPlace robią wrażenie
SpideyPL
9 11 2006, 14:56
Na dzień dzisiejszy ciężko żeby oceny jakiejkolwiek gry były zbliżone do GOW'a
hmm musze miec ta gre cod2 mnie mocno wciagnelo

nie wiecie kiedy to bedzie w polsce ?>>
Matriks_1111
11 11 2006, 10:31
QUOTE(*-dka @ 11 11 2006, 09:29)

hmm musze miec ta gre cod2 mnie mocno wciagnelo

nie wiecie kiedy to bedzie w polsce ?>>
Ultima mówi, że za 2 dni, ale można gierkę ściągnąć z innych servisów zagranicznych
Ktoś może wie o tym??
Premiery zbliżającego się tygodnia Xbox 360
Bomberman Act - Zero
Call of Duty 3
Call of Duty 3 Special Edition F.E.A.R.
World Series of Poker: Tournament Champions
WWE SmackDown! vs. RAW 2007

Nic nie wiem o specjalnej edycji ...
Special Edition Contains:
* The Official Mini-Strategy Guide - gives tips and tricks as well as a full walk-through of the first level of the game.
* Limited Edition Map of Normandy - actually see where the Call of Duty 3 missions took place
* Official Call of Duty 3 Poster
ooo a ile cenowo ten cod3 SE ??
ja w Poniedzilalek zaminaniam Pes6 na COD3
Matriks_1111
11 11 2006, 15:14
Albo nie umiem liczyć, albo wychodzi mi prawie 300 zł...
Matriks_1111 -> ciągaj CoD z Play-Asia - gra będzie po angielsku. Z Wrogiem już czekamy na swoje egzemplarze.
COD 3
Matriks_1111
11 11 2006, 15:17
Hmm... ale to nie jest Special Edition, a ja lubię takie smakowite kąski
to bierz SE za 3 stówy + wysyłka
QUOTE(Matriks_1111 @ 11 11 2006, 15:17)

Hmm... ale to nie jest Special Edition, a ja lubię takie smakowite kąski

Takie SE to niech oni sobie... Pewnie i tak dostaniesz za jakiś czas wersję Game Of The Year czy coś takiego, na pewno wymyślą jakiś sposób żeby kasę nabić
ech tez chcailem kupic na pley-asia ale ni cholery nei chce mi przyjac mojego mestro carda %-)

;(
a przez paypal próbowałeś?
El Loco Chocko
11 11 2006, 21:08
Ja mam i gralem juz troche i coz moge powiedziec...swietna gierka.
Graficznie super.Nie jest to GoW ale i tak prezentuje sie swietnie.Wybuchy i dym (szczegolnie dym) to mistrzostwo jak dla mnie.Swietny blur przy celowaniu.I te krajobrazy.Stoje sobie obok plonacy czolg i zniszczone zabudowania a wokolo piekne kolorowe kwiaty falujace w rozgrzanym powietrzu.Naprawde warto to zobaczyc.
Co do gameplayu to singiel jest dosc wymagajacy.Zapomnijcie o metodzie na rambo.Czajenie za oslonami i przeskoki to podstwa.SI chlopakow z odzialu wporzo aczkolwiek czasem potrafia mocno przeszkadzac, ale mozna i dac do zrozumienia zeby sie oddalili z lini strzalu.Wqrza czasem tez ze stoja we trojke i strzelaja do jakiegos dojcza oddalonego i kilkanascie metrow a obok nich stoi jeden i nim sie wogole nie przejmuja.
Niemcy nie sa szczegolnie wymagajacy ale ich sila tkwi w ilosci i to czasem przekraczajacej moje zdolnosci liczenia.Trzeba sie pilnowac z kazdej strony.Ogolnie singiel wypada bardzo korzystnie.
Multi z kolei myslalem ze bedzie mocno graficznie obciete ale sie rozczarowalem i to pozytywnie.wszytsko to co widzialem w singli jest i w multi.Rozgrywka jest bardzo szybka i urozmaicona.Mapy naprawde ladne i rozbudowane.Do tego mozliwosc uzywania pojazdow i to wszelakich od aut poczynajac przez motory na czolgach konczac.Zabawa przednia.
Wybor klas tez wnosi cos wiecej niz tylko inna bron pod reka ale przede wszytskim odmienne podejscie do gry.Za to wileki plus ode mnie.
Podsumowujac gra jest warta swoich pieniedzy.Jej minusem jest to ze ukazala sie wg mnie za blisko GoW i przez to moze zbyt wielu milosnikow nie znalesc.Obym sie mylil.
myslisz sie ja ją kupie heeh juz w poniedzilek jak Bozia da
w tym play asia cena super gwiazdka za ile ty ja dopadniesz

?
peter.a
11 11 2006, 22:03
QUOTE(evil_dick @ 11 11 2006, 21:08)

ale sie rozczarowalem i to pozytywnie.
Sorry, ale nie mogłem się powstrzymać
QUOTE(raulos @ 11 11 2006, 21:21)

?
no wiem ze cena na paly-asia jest super a ja COD3 zaminiam za PES6

HEHe
Jesli ktos juz gral w full wersje, moze sie podzielic z wrazeniami? I jak wypada multiplayer, bo Xboxic jest napisane, ze sa problemy a'la PES6 z dolaczeniem do gry.
MichAelis
12 11 2006, 13:42
QUOTE(*-dka @ 11 11 2006, 11:26)

ooo a ile cenowo ten cod3 SE ??
ja w Poniedzilalek zaminaniam Pes6 na COD3

QUOTE(*-dka @ 11 11 2006, 21:18)

myslisz sie ja ją kupie heeh juz w poniedzilek jak Bozia da

QUOTE(*-dka @ 11 11 2006, 22:08)

QUOTE(raulos @ 11 11 2006, 21:21)

?
no wiem ze cena na paly-asia jest super a ja COD3 zaminiam za PES6

HEHe
Ostatnie ostrzezenie, konczysz spamowac, albo zegnasz sie z forum. Jak zapewne wiesz masz juz 80%. Przeginasz troche.
El Loco Chocko
12 11 2006, 14:25
Jesli ktos juz gral w full wersje, moze sie podzielic z wrazeniami? I jak wypada multiplayer, bo Xboxic jest napisane, ze sa problemy a'la PES6 z dolaczeniem do gry.
Co z wami qfa??Nie umiecie tematu przeczytac?Pare postow wczesniej jest czarno na bialym.
QUOTE(evil_dick @ 12 11 2006, 16:25)

Co z wami qfa??Nie umiecie tematu przeczytac?Pare postow wczesniej jest czarno na bialym.
Masz dzis zly dzien? Okres moze? Nervosol sobie wez....
Ja tam widze Twoj post i moze jeden inny rzeczowy, pytam o inne, kolejne. Co za ludzie, nawet zapytac o opinie o grze nie mozna, ehh.
Dick Inferno
13 11 2006, 11:54
NIEDOPRACOWANA !! MOZNA UTKNAC NA CEGLE !!!
Butcher
13 11 2006, 12:41
A W OGÓLE TO...TO... TYLKO STRZELAĆ TRZEBA... I SAMOCHODÓW NIE MA !!
Nie no dla mnie gierka jest wypas bez dwóch zdań. Multi to już sieka na maksa i pod tym względem lepsza od tej z poprzedniej części
WildFirePL
13 11 2006, 17:50
kurde te gry wszystko to drogie strasznie, jak tu żyć jak co miesiac polowe pensji trzeba na gry oddac
Butcher
13 11 2006, 22:33
strasznie trudno jest dolaczyc sie do jakies gry na necie, ja kombinuje jak sie da !! Moze pyknelibysmy kiedys sobie polski meczyk, albo zalozyc polski klan
ememiks
14 11 2006, 00:54
QUOTE(Butcher @ 13 11 2006, 22:33)

O zesz kuwa wuja? nie wyrabia? nie mozliwe gralem w 720p i zwolnien naprawde malo zauwazylem! Partactwo programistow?
QUOTE(Butcher @ 13 11 2006, 12:41)

Gdzie nie ma? w multi nie ma? Moze sie mysle ale tygrysa bardzo dobrze sie prowadz

a motorem w 2 osoby sama przyjemnosc podjechac pod luche shermana;)
Butcher
14 11 2006, 08:21
QUOTE(ememiks @ 14 11 2006, 00:54)

QUOTE(Butcher @ 13 11 2006, 12:41)

Gdzie nie ma? w multi nie ma? Moze sie mysle ale tygrysa bardzo dobrze sie prowadz

a motorem w 2 osoby sama przyjemnosc podjechac pod luche shermana;)
Nie zajarzyłeś żartu ? Przeczytaj post powyżej tamtego mojego. Uwielbiam recenzje gier złożone z kilku słów oraz inspirowane jednym bugiem...
Video recenzja
http://trailers.gametrailers.com/gt_vault/...duty3_vr_gt.wmvWidac ze to takie CoD2 DELUX

Graficznie bardzo ładnie (swietne wybuchy), duzo sie dzieje, kilka nowych patentów (np. podkładna bomby).
Chetnie zagram, ale jak gra bedzie dostepna za w miare rozsadna cena (jak na taką gre)
PS. Podobno multiplayer jest bardzo dobry.
Ja dziś myślałem, że se pogram, ale jeszcze nie doszła przesyłka
My tu gadu gadu o trójce, a już podobno 4 jest w produkcji

...
Gra rewelacja, grafika mnie poprostu zamurowala, jest sliczna. Nareszcie trojwymiarowa trawa. Multiplayer, wypas: cos na styl BF2 ma sie klasy zolnierzy do wyboru, pojazdy itp.
Szkoda ze ciezko sie do gry dolaczyc, czyzby tak malo ludzi mialo ta gre
W sumie niezła ta gra, jeśli ktoś polubił dwójkę to trójka też go nie zawiedzie. Rzeczywiście multi jest teraz lepsze, poza tym są w nim teraz Achievementy co jeszcze bardziej zachęca do gry. Natomiast niezwykle długo czeka się tam na znalezienie gry rankingowej, co dziwi bo w końcu to jak na razie drugi pod względem popularności tytuł na Xbox Live, mam nadzieję, ze jakiś patch to poprawi.
Multi mnie w tej grze nie interesuje. Jak sie prezentuje single? Czy jest moze troszeczke dluzszy od poprzednich czesci? Zastanawiam sie nad kupnem, ale chyba wybiore DOA Xtreme 2...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.