niewiem czy był taki temat bo zaduzo do wertowania

hmmm troche mi to smierdzi Prey z xboxa360 patent z portalami
http://media.ps3.ign.com/media/743/743925/vids_1.html
McDrive
19 07 2006, 10:01
QUOTE(Pyton @ 19 07 2006, 08:27)

troche mi to smierdzi Prey z xboxa360 patent z portalami
http://media.ps3.ign.com/media/743/743925/vids_1.htmlI dobrze bo te patenty są super.
Keymaker
19 07 2006, 10:19
Swietna gra bedzie, a do tego w zestawie bedzie rowniez Half-Life 2 z dwoma dodatkami i innymi bajerami pokroju Team Fortress II. A jeszcze odnośnie Portal: świetny pomysł+świetne wykonanie. Oby to wypalilo
powiem tak: w-o-w! Pomysł za*ebsity, widac że możliwości jest dużo.
HL2 + dodatki + Portal + TF2 = łakomy kąsek!
McDrive
19 07 2006, 12:18
QUOTE(Mikes @ 19 07 2006, 11:49)

Byle tylko ten kąsek nie kosztował ponad 300zł na nasze.
QUOTE(McDrive @ 19 07 2006, 13:18)

QUOTE(Mikes @ 19 07 2006, 11:49)

Byle tylko ten kąsek nie kosztował ponad 300zł na nasze.
Bedzie kosztowal tyle co kazda inna gra na PS3, bo niby czemu mialby kosztowac wiecej?
Keymaker
19 07 2006, 13:13
Ciekawe jak w praktyce sprawdzi sie ta gra, ale nie za wygodnie gra sie w FPPki na Dualu. A tu taka dynamiczna strzelanina. No zobaczymy, moze jakos wykorzysta nowe mozliwosci pada do PS3
Tutaj jest do zassania video w wysokiej rozdziałce.
http://playsyde.com/news_3186_en.html
Jednym slowem MASAAAKKRAAA !!!!! (O____O) , szkoda tylko ze ta gra to tylko demo techniczne , chyba ze sie myle ale to wideo zalatywalo tylko pokazowka , a oze to gra w opierajaca sie o film CUBE gdzie jestesmy umieszczeni w labiryncie pelnym plapek ....
Keymaker
19 07 2006, 20:39
Zamiast okreslenia "demo technologiczne" uzylbym rzczej nazwy "minigra", wziawszy pod uwage fakt, ze ta gra bedzie tylko dodatkiem do pakietu Half-Life 2. A ten filmik z gry wprowadzil na pewien czas moj mozg w stan niewazkosci
Za taki kosmiczny pakiet
Half Life 2 + HL2: Episode 1 + HL2: Episode 2 + CS Source + TFII + Portal
mogę dać nawet i 300 złotych. HL2 jest grą, w którą zawsze chciałem zagrać, ale słaba specyfikacja mojego kompa mi to uniemożliwiała. Teraz podłączę sobie myszkę i klawiaturę do PS3 (

) i ziuuuu!
Marzy mi się, że na PS3 i X360 równo z wersjami PC ukazywać się będą kolejne "Epizody" i dane nam będzie ściągać nowe mody (choćby tylko te oficjalnie supportowane). Będzie miód!
Master Pain
21 07 2006, 11:13
do czego podlaczysz? :>
McDrive
21 07 2006, 13:31
Nie wiem dlaczego ale wydaje mi sie że CS Source nie będzie w tym pakiecie.
QUOTE(Keymaker @ 19 07 2006, 14:13)

Ciekawe jak w praktyce sprawdzi sie ta gra, ale nie za wygodnie gra sie w FPPki na Dualu. A tu taka dynamiczna strzelanina. No zobaczymy, moze jakos wykorzysta nowe mozliwosci pada do PS3
Portal to gra logiczna nie strzelanina
CS Source
podobno zostanie wydane oddzielnie jako samodzielny tytuł, w packu HL2 go nie będzie
Valve just released an extended version of the Episode 2 trailer released some week ago, showing some new awesome gameplay sequences from the game. Really impressive, and an environment change was welcome.http://www.playsyde.com/news_3215_en.htmlApetyczne to wszystko...
Half Life'a 2 na Xboxie nie skończyłem, wersji na PC nie ruszałem (nie chcę sobie psuć zabawy grą na niskich/średnich detalach, na jakie jedynie pozwoliłby mój sprzęt), więc wizja szarpnięcia w HL2 z dwoma dodatkami przy wypasionej oprawie na PS3/X360 jest całkiem obiecująca

.
Er_WolvEr
22 07 2006, 17:44
QUOTE(Sarge @ 22 07 2006, 13:00)

Half Life'a 2 na Xboxie nie skończyłem, wersji na PC nie ruszałem (nie chcę sobie psuć zabawy grą na niskich/średnich detalach, na jakie jedynie pozwoliłby mój sprzęt), więc wizja szarpnięcia w HL2 z dwoma dodatkami przy wypasionej oprawie na PS3/X360 jest całkiem obiecująca

.
Humh jak tak dalej pujdzie to chyba nawet z 3ma dosatkami.
Portal zapowiada się zaje*****e! Jak tak dalej pójdzie to kupię PS3 dla Half-Life`a 2 razem z dodatkami, bo sama podstawka holernie mi się na klocku spodobała.

Szkoda że Valve właśnie na kloca pożałowało jakichkolwiek dodatków...
Keymaker
23 07 2006, 15:38
Wedlug mnie Valve i tak juz porzadnie w***balo z tym H-L2. Jakie braki dodatkow?? Nie zalapalem twojego toku myslenia

Jeszcze raz : L2+Ep2+Ep2+Team Fortress+Portal...Nie mow ze to malo

Dla mnie to jest masa gameplay'u, ale pod warunkiem, ze gracze konsolowi (X360 i PS3) beda mogli podlaczac sie do serwerow PC i odwrotnie.
edlug mnie Valve i tak juz porzadnie w***balo z tym H-L2. Jakie braki dodatkow?? Nie zalapalem twojego toku myslenia confused.gif Jeszcze raz : L2+Ep2+Ep2+Team Fortress+Portal...Nie mow ze to malo tongue.gif
On mówił o wersji na pierwzego X'a gdzie nie było żadnych dodatków
Keymaker
23 07 2006, 15:43
A odnosnie tej wspolnej gry miedzy PC i konsolami...macie o tym jakies pojecie??
Ryo-San
23 07 2006, 15:44
QUOTE(Keymaker @ 23 07 2006, 16:38)

Dla mnie to jest masa gameplay'u, ale pod warunkiem, ze gracze konsolowi (X360 i PS3) beda mogli podlaczac sie do serwerow PC i odwrotnie.
po co? chcesz kazdy mecz dostawac 100:0 - przeciez grajac na padzie nie bedziesz w stanie zdobyc choicazby jednego fraga przeciwko komus kto pocina na myszcze i klawiaturze...olac PCtowych graczy po grzyba to...
QUOTE(Keymaker @ 23 07 2006, 16:38)

A odnosnie tej wspolnej gry miedzy PC i konsolami...macie o tym jakies pojecie??
developer nic o tym nie mowil dlatego bankowo czegos takiego nie bedzie....bo po co?
Ale kwas. A do PS3 niby nie będzie można myszki i klawy podłączyć?? LOL Jeśli ktoś będzie wolał grać na padzie to albo będą dla takich graczy korzystających z pada specjalne serwery, albo jak zechce się ktoś taki zmierzyć z innymi (z kalwą i mayszą) to już jego problem
Ryo-San
23 07 2006, 16:23
QUOTE(Emet @ 23 07 2006, 17:19)

Ale kwas. A do PS3 niby nie będzie można myszki i klawy podłączyć??
podleczenie klawiatury i myszki do konsoli nie oznacza ze odrazu bedziesz mogl grac we wszystkie gry na tym combie lol. Gra musi byc zoptymalizowana pod tym kątem - a narazie nic o tym nie wiadomo...
do 360tki mozesz przeciez przez usb podpiac klawiore i mysz - i co? pograsz sobie tylko w FF XI na tym - a dokladnie na samej klawiorce bo myszy nie obsluguje...to samo bylo w PS2 - tez mogles sobie przez USB podpiac klawiature - i tyle gier ja wykorzystywalo ze hoho lol(conajwzyej mogles sobie w lobby popisac)
Przecież jest logiczne i pewne na 100%, ze HL2 będzie obsługiwało mysz i klawiaturę (podobnie jak HL1 na PS2). Więc nie wymądrzaj się tak bo wiem, ze gra musi być do tego przystosowana, ale jestem pewien na 100%, ze w HL2 taka możliwość zaistniaje.
Ależ ty jesteś wszechwiedzący i mądry, jestem pod wrazeniem

...
Chyba sam zdajesz sobie sprawę, że dopóki kompatybilność z klawiaturą nie zostanie OFICJALNIE potwierdzona, to na razie trzeba taką opcję odrzucać.
Miło mi, ze tak uważasz
A skoro nie została oficjalnie potwierdzona to nie znaczy, ze TRZEBA taką opcję odrzucić tylko, że MOŻNA taką opcję odrzucić. A tearz powiedz szczerze czy uważasz, ze takiej opcji w HL2 na PS3 nie będzie??
Ryo-San
23 07 2006, 23:11
QUOTE(Emet @ 23 07 2006, 23:54)

Miło mi, ze tak uważasz
A skoro nie została oficjalnie potwierdzona to nie znaczy, ze TRZEBA taką opcję odrzucić tylko, że MOŻNA taką opcję odrzucić.
QUOTE(Emet)
ale jestem pewien na 100%
a ty tą opcje CAłKOWICIE potwierdzasz? piszesz dokladnie to samo co mi zarzucasz...tylko w lustrzanym odbiciu
nie odrzucam odrazu ale pisze co na chwile obecna w tym temacie wiadomo - a nie wiadomo kompletnie nic - przeciez developer rzucilby takie info...ba skoro byloby to takie pewne to Sony juz dawno potwierdziloby OFICJALNIE wykorzystywanie klawiatury i myszy w kazdym fppie...narazie producent konosli milczy i developer milczy a ty za to jestes na 100% pewien - wow -
QUOTE(Emet)
A tearz powiedz szczerze czy uważasz, ze takiej opcji w HL2 na PS3 nie będzie??
ale powiedz mi na jakiej podstawie mam tak uwazac??? wrozby? tarot? ile fppow na ps2, xboxa i xboxa360 korzysta z myszki i klawiatury? chyba tylko Half Life (szczerze mowiac to dopiero z twojego posta sie dowiedzialem ze ta gra koszystala z m+k -) i to jest jak narazie jedyny argument przemawiajacy za tą sama opcje w HL2
A czy jest ważne co ja uważam? Dla mnie najważniejsze jest potwierdzenie od developera, "uważać" to sobie mogą setki tysięcy graczy, a Valve i tak może sobie z tego nic nie robić

.
Nie mam zamiaru się w żadne wojenki wdawać bo to do niczego nie prowadzi. Ja nie odrzucam opcji, że nie będzie obsług m+k, poprostu jestem przekonany że takowa będzie

. Może z tym 100% przesadziłem. Powiedzmy, że jestem na 99%

przekoanny że m+k będzie. A to, że na PS2 HL obsługiwał m+k to chyba dosyć ważny powód aby przypuszczać, ze tak będzie też w HL2 (w końcu czy jest JAKI KOLWIEK powód aby takije opcji nie było??). To tyle.
w końcu czy jest JAKI KOLWIEK powód aby takije opcji nie było??
bo to konsola a w konsoli używa się padów?
wortigern
24 07 2006, 12:27
...kierwonic, mikrofonow, bebenkow, mat do tanczenia, pistoletow i m+k
McDrive
24 07 2006, 13:17
QUOTE(wortigern @ 24 07 2006, 13:27)

...kierwonic, mikrofonow, bebenkow, mat do tanczenia, pistoletow i m+k
... kamer.
Szczeże to ja wole grać z innymi konsolowymi graczami niż z PeCetowcami.
po obejzeniu trailera z Episode 2 jestem podjarany

o mało co a szczena by mi wyskoczyła

ta gra zarzadzi a w takim wydaniu napewno

i neikapuje o co wam chodzi z ta mysza i klawierka

to jest konsola

grałem w unreala na klocku w killzone na ps2 itd i niewiem o co te spory

mi sie gra na padzie (pipi)i*** zarówno w fps jak i inne

mimo ze mam dopasionego kompa
Keymaker
24 07 2006, 17:48
Za m+k przemawia chociazby taki argument. ze H-L2 i TF2 to typowe gry online, w ktorych singiel jest tylko dodatkiem.
Że jak?! Half-Life 2 to typowa gra online? To żeś wyje*bał... Toć ta gra w pierwszej wersjii (PC) jak i kolejnych (np. na klocka) opcjii online wogóle nie posiadała! Ona była własnie tworzona pod kątem singla, a grą online miały się zająć różne mody jak np. CS...
Keymaker
24 07 2006, 19:13
1. CS od dawna nie jest modem...
2. Mowilem tu o wersji PC, bo wersje na Kloca mam gdzies...
3. Po czesci masz racje z tym multi, ale i tak jest dobry w tym trybie
4. Jak nie H-L2, to Team Fortress, ktore juz jest typowym Multi-spielem, i ma szanse odeslac CS do lamusa
P.s. Skonczmy juz w koncu ten caly off-top...z mojej strony to wszystko i nie bede kontynuowal tego tematu
ja tram nie widzę w tym off bo wszytsko jest o dodatkach.
CS to mod którego valve zamienilo na hmm dodatek? Do HL/HL2 on ma tyle że jest na ich silnikach, ot co
Mastah27
24 08 2006, 20:14
Mastah27
27 08 2006, 00:34
PSM3: Half Life 2 for PS3 - Full Package
I bought the new PSM3 magazine and it says the following about Half-Life 2 for PS3:
Quote:
Launches before Christmas.
The pack contains:
- Original Half-Life 2 game with improved graphics
- Episode 1
- Episode 2
- Team Fortress 2
- Portal
Trzeba przyznac ze bardzo fajny zestwaik (TF2 zapowiada sie swietnie)
Valve director of marketing Doug Lombardi flatly said that all three versions [PS3, XO, PC] of the game would not launch in 2006.
"But we're aiming for Q1 [2007] right now, and we're really far along in the play test stage." Żródło:
http://www.gamespot.com/news/6156496.html
Mastah27
28 08 2006, 22:08
QUOTE(YETI @ 28 08 2006, 17:16)

PSM3: Half Life 2 for PS3 - Full Package
I bought the new PSM3 magazine and it says the following about Half-Life 2 for PS3:
Quote:
The pack contains:
- Original Half-Life 2 game with improved graphics
- Episode 1
- Episode 2
- Team Fortress 2
- Portal
Trzeba przyznac ze bardzo fajny zestwaik (TF2 zapowiada sie swietnie)
O tym wszystkim wiemy już od jakiegoś miesiąca, kiedy zapowiedziano HL2 na PS3 i X360 (pomijając fakt niedawnego przełożenia premiery, o czym napisał Hela)

.
Mastah27
31 08 2006, 22:55
Master Pain
29 09 2006, 00:54
Ahhh brakuje w tym packu tylko Counter-Strike: Source i bylbym w niebo wziety
Cos juz wiadomo na temat premiery ? Jakas dokladna data ?
Dr.Czekolada
8 01 2007, 16:37
Half Life 2 na PS3 lol

, co oni to nei wymyślą. No ale skoro Valve chce zarobić to prosze bardzo

. Nie mam nic przeciwko byle tylko nei przestawał robić gier na PC

(kliniczna natychmiastowa śmierć Steam ? w życiu

).
Half-Life 2 bundle entitled Orange ( fajna nazwa tego paka
http://www.psu.com/node/6962
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.