Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Pad Logitech, warto?
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
podcast
Czesc! Chcę kupić pada do PS2. zastanawiam się nad TYM padem. Czy miał ktoś z Was z nim do czynienia?
Mikes
pad jest świetny, imo w kilku miejscach przewyzsza duala. Kupuj, nie masz nad czym myśleć wink.gif
ArkejD
No właśnie, też szukam jakiegoś pada zamiast ds, co są dzicie o tym padzie logitecha LINK
mlokon
mam ten jako 3 pad hyh.gif i szybko ozaczenia na przyciskach się wytarły, jest mały (dla mnie troche za mały, młodszy brat lubi na nim grać) technicznie żadnych problemów.
neospiderman
Mam takie 2 i imo sa super jesli chodzi o ergonomie to sa lepsze od ds2. W sumie zalet nie bende wymieniał, skupie się na wadach: sa jednak mniej wytrzymałe od org ds2, [głownie siada gumka pod klawiszami geometrycznymi, to znaczy tylko pod X] no i trzeba uwazac zeby zbytni nie syfic pada potem itp. poniewarz szczeliny w których poruszają sie klawisze geomertyczne jak sie zasyfią to przyciski lubią sie zacinac.
Pad zbytnio nie nadaje sie do różnego rodzaju młucek [np. VF, DMC] szybko sie wtedy zajużywa wspomniana wczesniej gumka no i krzyzak nie jset zbyt rewelacyjny w bijatykach. Ale ogólnie do lajtowego grania w RPG, Wyscigi, przygodówki to jest OK.
Wiśnia San
QUOTE(podcast @ 19 07 2006, 21:24) *

Czesc! Chcę kupić pada do PS2. zastanawiam się nad TYM padem. Czy miał ktoś z Was z nim do czynienia?

Znajomy ma takiego i jest w pełni zadowolony, jedyna co musiałzrobić to lekko podpiłowac gały od spodu bo źle chodziły. Ma go już od ponad roku i trzeba mocno naciskać przyciski bo ciężko chodzą może to być spowodowane tym że wiele osób na nim grało i kilka razy lądował na ziemi.
LegionPolski
QUOTE(FreZ @ 20 07 2006, 13:05) *

No właśnie, też szukam jakiegoś pada zamiast ds, co są dzicie o tym padzie logitecha LINK

mwahahah, akurat go kupiłem [picard-p1]
i jestem bardzo zadowolony - jedyna wada jak na razie to to, ze troszeczke mnijszy od dual shocka - przyciski na krzyzaku mogą komus przeszkadzac, ale ja np. ostatnio smigam w PES5 i jest bardzo dobrze.
polecam ;>
orion50
guzii sie szybko wytarły i d-pad sie rozwalił tzn. strzałki zistaja w srodku pada
na wlasne ryzyko , ale dopoki sie nic nie rozkopało byłem zadowolony
JERRYzw
...bierz go bez zastanowienia jest ŚWIETNY (mówie o tym bezprzewodowym i oczywiście czarnym bo niebieskie nie miały wibry ) z tym że dobrze jest zaopatrzyć się w akumulatorki i ładowarke bo baterie z wibracjami starczają na troche więcej niż 50 godzin (tyle podaje producent) ale bez wibry wystarczą naprawdę na długo , odkąd go mam ( czyli od lutego ) nie używałem DS , bez kabla jest (pipi)ista wygoda zwłaszcza jak ktoś ci się kręci przed oczami albo pykasz w kilku , pozdr

ps. nie wiem o czym pisze orion50 question.gif - po 6 miesiącach nie ma żadnych wytarć a używam bardzo intensywnie
mlokon
Orion ma racje jeśli chodzi o pada logitech tego małego z kablem, mi też się wytarły
MicMic
BTW.
W porównaniu z oryginalnymi padami inne są obrzydliwie niewygodne (w sesnie - niewygodnie leżą w dłoniach) confused.gif
link.mk
A ja się zapytam tak. Mam w domu pada logitecha na USB do PC. Czy da się go odpalić na PS2?? Ten pad to Logitech Rumblepad2, jest naprawdę dobey i eż uważam, że w wielu względach jest leprzy od PS2 chociaż krzyżak ma trochę **ujowy tongue.gif
orion50
mowilem o bezprzewodowym. bede mial czas to zamieszcze fotki wink.gif
link.mk
QUOTE(link.mk @ 4 08 2006, 13:19) *

A ja się zapytam tak. Mam w domu pada logitecha na USB do PC. Czy da się go odpalić na PS2?? Ten pad to Logitech Rumblepad2, jest naprawdę dobey i eż uważam, że w wielu względach jest leprzy od PS2 chociaż krzyżak ma trochę **ujowy tongue.gif

Zna ktoś na to odpowiedź??
neospiderman
QUOTE(link.mk @ 5 08 2006, 19:03) *

QUOTE(link.mk @ 4 08 2006, 13:19) *

Zna ktoś na to odpowiedź??

Mało prawdopodobne żeby działał. Kiedyś z ciekawości podpinałem juz ze trzy różne pady i żaden nie drgnoł w grze - ale to w sumie logiczne. Pamientam też że dwie jakies kiery do kompa sprawdzałem i też nie działały.[tak przy okazji.]
mlokon
jeżeli nie są kompatybilne z ps2 to po co te debilne pytania? confused.gif
Sialala
No ja mam joya Logitecha z Force Feedback do PC (na USB) i Ace Combat: Squadron Leader smiga az milo - nawet FF rozpoznal i wykorzystuje. A zeby sprawdzic, czy pad dziala czy nie - najprostszy sposob: podlaczyc go. Odlacz pady od PS2, podlacz tylko tego i sprawdz.
Wujek
Czy ktoś z Was próbował podpiąć tego Cordless action controller'a do PC przez przejściówkę, bo na mojej coś nie śmiga (super joy box 3) ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.