Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Gra w NTSC a PAL-owska konsola.Potrzebne info....
Forum PSX Extreme > Platforma > Nintendo > GameCube
Evil Gaara
Witam,w najbliższym czasie zamierzam sobie sprawić Gacka jednak mam pewien problem.Co należy zrobić żeby gra w systemie NTSC działała na PAL-owskiej konsoli question.gif Wiem żeby uzyskać kolor potrzebny jest kabel RGB,ale czy konieczny do jej odpalenia jest freeloader,czy to po prostu zbędny wydatek question.gif Gra jest oryginalna, a Gamecuba zamierzam kupić bez żadnych przeróbek.Za każdą udzieloną pomoc z góry dziękuje. [382]bow.gif
Sokolov
Niestety, trzeba użyć freeloadera który kosztuje od 79zł do 99zł.
dziki_dziku
możesz też użyć Action Replaya lub innej przystawki tego typu- większość z nich również zdejmuje region z gierek, a poza tym masz jeszcze kilka funkcji w bonusie
chrno-x
Freeloadera lepiej użyj i można go nawet po 40/50zł kupić więc nie jest drogo a rzecz bardzo dobra
Sokolov
A gdzie mozna dostać freeloadera za 40/50zł?
chrno-x
np.na allegro bądź Ebayu nówki albo uzywane w idealnym stanie.akurat jeden na allegro jest w sprzedaży
Evil Gaara
Spadaj,ja go juz mam na oku rolleyes.gif shifty.gif O ile zrozumiałem to freeloader działa na zasadzie Swapa z PS2,czy potrzebne mi są zaślepki czy wystarczy sama płytka question.gif
chrno-x
wystarczy sama płytka po drugie,jak chcesz to sobie kupuj ja i tak kupuje na ebayu
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.