mysle ze sporo moglaby napieszac Stetua bukareszt,ale gdyby miala latwiejsza grupe...tutaj max to 3 miejsce...
Real Madryt
Olympique Lyon
Steaua Bukareszt
Dynamo Kijów
Barca przegrała z Sevillą 3 do jaja

ahahahaha

ożesz

brawo Barca, w tym roku idziesz po mistrza xD Superpuchar Europy w Sevilli ;]
QUOTE(Odin91 @ 26 08 2006, 00:25)

ahahahaha

ożesz

Swoją drogą... cieszy mnie taka sytuacja: Chelsea daje du.py w lidze, Barca w dzisiejszym meczu, Milan nie będzie miał kim strzelać bramek, Inter jak zwykle będzie grał najwyżej na remis, Man U. pójdzie tropem zeszłorocznych wyczynów w LM (nie wyjdą z grupy)... Może poziom w Europie się wyrównuje...? Ale chyba daleko jeszcze do momentu, w którym Levski Sofia dojdzie choćby do finału
QUOTE(Mathiu @ 26 08 2006, 00:46)

ahahahaha

ożesz

Swoją drogą... cieszy mnie taka sytuacja: Chelsea daje du.py w lidze, Barca w dzisiejszym meczu, Milan nie będzie miał kim strzelać bramek,
Inter jak zwykle będzie grał najwyżej na remis, Man U. pójdzie tropem zeszłorocznych wyczynów w LM (nie wyjdą z grupy)... Może poziom w Europie się wyrównuje...? Ale chyba daleko jeszcze do momentu, w którym Levski Sofia dojdzie choćby do finału

a skąd takie przypuszczenia o interze ? O ile jeszcze reszte jestem w stanie zrozumieć(ManU - brak Van nistka, Milan brak zakupów w przodzie, Barca coś dzisiaj nie zagrała, Chealsea przegrywa w lidze..) tak tutaj stanowczo się niezgadzam. Nie po to został cały atak dokupiony żeby grać defensywnie, prawda ? ;>
ot Barca miała zły dzień i tyle
wszelkie wnioski będzie można wysuwać po I kolejce La Liga (Barca gra z Celtą w poniedziałek)
Ölschmitz
26 08 2006, 09:33
QUOTE(SIKI @ 26 08 2006, 10:18)

ot Barca miała zły dzień i tyle
wszelkie wnioski będzie można wysuwać po I kolejce La Liga (Barca gra z Celtą w poniedziałek)
hahaha jak bayern przegrywa w rezerwowym skladzie to znaczy ze jest cienko z forma i moga nawet nie wyjsc z grupy, ale jak barca to ma tylko zly dzien

pewnie ronnie ;* mial ciasne majtki.
blablabla..Kazdemu moze sie zdarzyc...szkoda ze taką padake grali,bo cala europa sie patrzyla i teraz zaczynaja gadac....
a chelsea,manu itp co wymieniliscie wyzej to nie ma co gadac ze juz nie beda istniec,po 1-2 meczach..litosci..
ale jednak porażka 3:0 to różnica niż minimalna porażka 'bo źle poszło' ;>
Junkhead
26 08 2006, 14:35
Kurde a tak się nastawiłem na to, że 'Duma Katalonii" wygra ten mecz, mało się niepopłakałem

.Szaczunek dla Sevilli bo zagrali bardzo dobry mecz i zasłużyli na wygraną.
Man U. pójdzie tropem zeszłorocznych wyczynów w LM (nie wyjdą z grupy)...
spojrz prosze na wyniki w premiership.
Junkhead
26 08 2006, 20:22
Liga Mistrzów to nie Premiership, ale nietwierdze że United niewyjdzie z grupy.
QUOTE(Junkhead @ 26 08 2006, 21:22)

Liga Mistrzów to nie Premiership, ale nietwierdze że United niewyjdzie z grupy.
I ja też tak nie twierdzę. To była ironia, dla tych którzy nie zauważyli (wozek, Odin...).
Man U. ma wymarzony start w lidze - oni wygrywają, najgroźniejsi rywale dają ciała...
Inter jak widać potrafi wygrywać (ostatnie 4-3).
A będzie jak zwykle, czyli... pożyjemy - zobaczymy.
sir_ryszard
28 08 2006, 19:35
Grupa B
Inter Mediolan
Bayern Monachium
Sporting LizbonaSpartak Moskwa
Nie ma co! Ja bym postawił na portugalski zespół - w tym przypadku lizbońskie lwy. Upatrywałbym w nich niespodziankę w 'tegorocznej' Champions League. Ze Spartakiem Moskwa mogą walczyć bez żadnych przeciwwskazań. Wydaje mi się, że punkty z tym przeciwnikiem równać się będą w liczbie sześć. Są co prawda w tej grupie zdecydowani faworyci jak Internazionale FC i Bayern Munchen ale to nie przeszkadza w zajęciu pierwszego czy drugiego miejsca. W spotkaniach przedsezonowych, Sporting prezentował się znakomicie. Zazwyczaj ich rywale schodzili na tarczy. Toczyli bój z wyżej wymienionym tutaj zespołem z Włoch i odnieśli bezbramkowy remis. Więc nie widzę przeszkód. Mistrz Niemiec, jak wiemy prezentuje nierówną formę, a nawet śmiałbym pisać spadkową. Tutaj wynik także jest sprawą otwartą. Jeżeli Sporting Lisbona zagra na swoim wysokim, bardzo technicznym poziomie (grają piekniej niż Barcelona, są najefektowniejszym zespołem klubowym w Europie, grają już tak ostatnie 3 lata i nikt poza mną tego nie dostrzega? (-_-) - chcę zaznaczyć, że nawet przez chwilę nie zawahałem się użyć takich 'słów'

), widzę ich w kolejnej rundzie. Tam "wszystko się może zdarzyć..." -_-
Ölschmitz
29 08 2006, 10:12
hahaha ryszard (to ty chyba kiedys miales nick deco czy jakos tak). a przynajmniej imie i miasto sie zgadza. widze, ze nadal zmieniasz kluby jak rekawiczki, porto, roma, manchester teraz sporting xD
hehehe o lol...taki z ciebie kibic??fjanie...
sir_ryszard
30 08 2006, 07:55
Długo na forum się ukrywałem, ale widzę że Olszesky wykazał się super bystrością i biję mu za to brawa. Ujawnić się mogłem tylko w charakterystyczny dla siebie sposób.

Parę stron wcześniej pisałem o Czerwonych Diabłach i tej wersji się trzymam:
Co do realnych szans na zawojowanie Ligi Mistrzów. Stawiam oczywiście na Manchester United. Może jakoś niespecjalnie aktywnie w oknie transferowym(na razie Carrick), ale mam nadzieję że w nadchodzącym sezonie szarpną w przód te rozgrywki. Pokładam nadzieje w takich piłkarzach jak Scholes, Giggs, Alan Smith, Ole Gunnar Solskjær, Rio Ferdinand, Van der Sar, G. Neville no i oczywiście Wayne "Wazza " Rooney. (-_-)_W zasadzie pokładam nadzieje w każdym piłkarzu United. Nie może być zeszłorocznego blamażu. Zatrzymanie się na fazie grupowej, geeeeeeeez. :-\ Dalej - lokalny rywal FC Chelsea. Jose Mourinho wyznacza sobie cel w postaci kolejnego trofeum Champions League. Ponownie zabłysnąć mogą młodzi Kanonierzy prowadzeni przez wspaniałego piłkarza Thierry'ego Henry. Liverpool przekreślam. Ekipy z Włoch także. Dalej - może Real Madryt zaatakuje finał. Mam nadzieję że Barcelona odpadnie najszybciej jak się tylko da(-_-). Bayern Monachium...hmmmm.
Nie liczyłbym na żadnych mistrzów Francji, Holandii, Szkocji, Belgii, czy też
Portugalii.
Ps/ Żeby nie było, jak widać na wyżej zamieszczonym poście spamu nie ma. Moja treść zgadza się z tematem, więc jestem czysty (-_-)
QUOTE(Olszesky @ 29 08 2006, 09:12)

hahaha ryszard (to ty chyba kiedys miales nick deco czy jakos tak). a przynajmniej imie i miasto sie zgadza. widze, ze nadal zmieniasz kluby jak rekawiczki, porto, roma, manchester teraz sporting xD
tak tak to słynny Luis_Anderson_de_Souza_Deco, a później Diego xD
KOleś to dobry fanboy, zmienia kluby oc miesiąc i opisuje je w samych superlatywach
sir_ryszard
30 08 2006, 09:41
Wiem że niektórzy cenią sobie popularność ale nie moja, skromna osoba. Grubo przez ponad rok nie miałem internetu, więc nie mogłem udzielać się na forum. Staż solidarnośći z wicemistrzami Anglii sięga już blisko dwóch lat. Jest to okres którego nie chcę burzyć, tak więc podtrzymuję tezę odnośnie zespołu. Tutaj się wszystko zaczęło - 4 lata temu - i tutaj wszystko się skończy(to jak z CJem, jego dzielnicą Ganton i rodzinnym miastem Los Santos). -_-
Ps. Tym razem jest już offtop. Spowodowany jest on tylko dlatego iż formuowicze ciągną sprawę za sznur...
Ps2. Czółko Partyzancie! Cieszę się z bardzo miłego powitania na forum. Co jak co, ale z tego co wypisujecie, akcje musiały być niezłe. Dobrze że dzisiaj sam się z tego śmieję

. Zamierzam raz na zawsze z tym skończyć. Proszę Was o kredyt zaufania
Partyzant
31 08 2006, 12:50
O nie!!
Deco wrócił!!
Uwielbiam te grafomońskie wypociny
Z uwagą będę znowu śledził każdy Twój post
P.S. Nie zapomnę jak kolega założył osobny temat na forum pt. "Odchodze z tego forum!!"
Liga Mistrzów nie tylko na TVP
I to dwa razy w tyg na TVN Turbo
http://www.satkurier.pl/?polskie_kanaly/&kat=150&id=33886!!!
GOPA, luzik, ale z "po ch,uj im ten superpuchar" to pojechales. oni na pewno tak do tego nie podeszli, dostali po (pipi)e od Sevilli i to ostro, dla takiej druzyny jak Barca w meczu o takie trofuem porażka 3:0 to klęska.
Junkhead
2 09 2006, 13:22
QUOTE(GOPA @ 2 09 2034, 13:20)

ahahahaha

ożesz

Odin a po hu*ja im ten superpuchar co ?? teraz trzeba skupic sie na lidze a nie walczyc o superpuchary.Spoko oko Barca znow idzie po mistrza oto sie nie martw

Ja bym bardziej martwil sie tym Interem ktory ma super sklad i jesli teraz nie wywalczy mistrza to faktycznie sa cio*tami

QUOTE(Kubaa__ @ 2 09 2006, 13:32)

GOPA, luzik, ale z "po ch,uj im ten superpuchar" to pojechales. oni na pewno tak do tego nie podeszli, dostali po (pipi)e od Sevilli i to ostro, dla takiej druzyny jak Barca w meczu o takie trofuem porażka 3:0 to klęska.
Nie tak boys nie tak, przestańcie się kłócić.I dlaczego wszyscy patrzą na to jak na klęskę Barcy a nie sukces Sevilli?
Partyzant
2 09 2006, 14:20
QUOTE(SIKI @ 2 09 2006, 00:02)

Liga Mistrzów nie tylko na TVP
I to dwa razy w tyg na TVN Turbo
http://www.satkurier.pl/?polskie_kanaly/&kat=150&id=33886!!!
Hmm, pewnie tylko te dwa mecze pokażą a reszte na tym nowym ITI-SPort czy jak to sie tam bedzie nazywac.
Ciekawe czy usuną więc TVN Turbo w Cyfrowego Polsatu? Tak zrobiła Cyfra przed Mundialem z Polsatem, któego juz później nie można było na Cyfrze oglądać.
Jak tam typowanie wyników? Przy okazji MŚ wiele osób się w to bawiło. Czy ktoś nadal jest chętny?
QUOTE(ogqozo @ 3 09 2006, 14:10)

Jak tam typowanie wyników? Przy okazji MŚ wiele osób się w to bawiło. Czy ktoś nadal jest chętny?
A jest śjakiś chętny do podliczania tego wszystkiego? Ja się piszę na uczestnika.
Hm, na razie chyba nie, ale ja mógłbym to zrobić, to tylko 16 meczów co dwa tygodnie, sześć razy, potem kilka pucharowych - liczyłbym to systemem "ile trafień, tyle pktów". LM zaraz rusza więc niech się zgłaszają ci, co by udział wzięli.
Ölschmitz
4 09 2006, 13:11
te no pewno, ze gram
alienator
4 09 2006, 13:18
jo tysz
konstant
4 09 2006, 15:17
QUOTE(Partyzant @ 2 09 2006, 15:20)

Ciekawe czy usuną więc TVN Turbo w Cyfrowego Polsatu? Tak zrobiła Cyfra przed Mundialem z Polsatem, któego juz później nie można było na Cyfrze oglądać.
Z tego co wiem to umowe maja do konca (lub poczatku) 2007r.
A swoja droga ciekawie prezentuje sie kanal sportowy, ktory swiezo trafil do polski. Sport Klub. Wiele kablowek zastapilo Eurosport wlasnie nim (bo jest tanszy i ciekawszy), niektorzy po prostu go wprowadzili. Powiem szczerze ze niezle sie prezentuje, sa mecze m. in. premiership, bundesligi, czy pucharowe. Nawet na zywo! Pozytywnie mnie zaskoczyl powiem szczerze
QUOTE(ogqozo @ 3 09 2006, 17:11)

Hm, na razie chyba nie, ale ja mógłbym to zrobić, to tylko 16 meczów co dwa tygodnie, sześć razy, potem kilka pucharowych - liczyłbym to systemem "ile trafień, tyle pktów". LM zaraz rusza więc niech się zgłaszają ci, co by udział wzięli.
No to oczywiscie ja tez , bo cza tytulu bronic hehe

QUOTE(GOPA @ 2 09 2034, 12:20)

ahahahaha

ożesz

Odin a po hu*ja im ten superpuchar co ?? teraz trzeba skupic sie na lidze a nie walczyc o superpuchary.Spoko oko Barca znow idzie po mistrza oto sie nie martw

Ja bym bardziej martwil sie tym Interem ktory ma super sklad i jesli teraz nie wywalczy mistrza to faktycznie sa cio*tami

dokladnie Barca jak sie rozkreci to znowu ani jakis tam Abramowicz ani inni z Realem wlącznie nie zatrzymią dumy Kataloni
sir_ryszard
12 09 2006, 19:07
ej no, patrzę w program na dziś (tj. 12.09. 2006r. wtorek) i nie widzę na TVP1-TVP2 żadnej transmisji meczu Champions League. Publiczna pokaże tylko skróty o godzinie 23.15. Zastanawiam się co to do cholery ba być?! Kuźwa mać! Za to jutro dostaniemy Manchester - Celtic. (-_-) W dalszej kolejności standardowo skróty pozostałych spotkań... Wyczytałem że ma powstać jakiś program TVP Sport od piątku. Będą retransmitować oraz analizować (Engel, Gmoch included) spotkania tych prestiżowych rozgrywek. Chyba nie oznacza to brak spotkań na jedynce i dwójce. Na Polsacie Sport też brak Champions Leage. TVN Turbo pokaże Chelsea vs. Werder...gdybym tylko miał tą pozycję. :-\ Rozumiem że na podstawowy TVN nie mam co liczyć? Pozostaje publiczna i Polsat Sport. Jeżeli te programy nie dadzą mi satysfakcji z Ligi Mistrzów pier.....ę chyba pilotem o ścianę!
FC Barcelona chce zdobyć po raz drugi z rzędu puchar najlepszego klubowego zespołu w Europie. Widzę że żarty w ekipie Rijkaarda nadal się trzymają. (-_-)
Obsolete
12 09 2006, 20:11
To przejsciowy zabieg. Juz dokladnie nie pamietam meandrow prawnych, ale chodzi glownie o to, ze jezeli stacja niepubliczna kupuje prawa do transmisji LM to musi spelniac pewne standarty (chyba glownie chodzilo wlasnie o cos odnosnie cyfrowej tv), tvn bedzi je spelnialo, ale za jakis czas, a do tego momentu, szefostwo wymyslilo wlasnie taki wybieg wobec przepisow.
Ölschmitz
12 09 2006, 20:38
jezu ale nudy w londynie.
mecz slaby no i komentarz o_O nudniej sie nie da!
poprostu super , Polsat i TVP maja w hu*j kasy a LM olali !!! TVN za to znow zrobilo ich w hu*ja i wykupilo pelny pakiet LM.Tak slyszalem !! czyli nie ma co liczyc na LM w tvp i polsacie!! teraz tylko sie modlic by TVN Sport nie zakodowali bo mozemy sobie zapomniec o LM w tym roku.CO ZA KRAJ ZLODZIEJI
moze mi ktos powiedziec gdzie tam byl karny dla Czelsi ??
sir_ryszard
12 09 2006, 21:20
Liga Mistrzów w TVP i TVN
TVP pomyślnie zakończyła negocjacje z Europejską Federacją Piłkarską. Na mocy umowy zawartej z UEFA, TVP kupi prawa na wyłączność do emisji rozgrywek piłkarskiej Ligi Mistrzów. Umowa jest o tyle korzystna, że dotyczy trzech kolejnych sezonów 2006/7, 2007/8 oraz 2008/9.
Adblock
W każdym sezonie TVP nada 13 najciekawszych meczów, w tym finał Ligi Mistrzów.
Telewizja Polska, oprócz meczów będzie transmitować magazyny Ligi Mistrzów, skróty wszystkich meczów (emitowane we wtorki i środy). Na mocy umowy TVP posiada również możliwość retransmisji wszystkich 125 spotkań w sezonie drogą telewizyjną i internetową.
informacja prasowa TVP
Równocześnie grupa ITI Corporation wygrała przetarg na wyłączne prawa do transmisji Ligi Mistrzów w telewizji kodowanej z wyłączeniem 13 meczów w sezonie, które jednocześnie będą transmitowane w telewizji niekodowanej.
13 meczów! Na tyle stać TVP po Mistrzostwach Świata! O Polsacie nawet nie wspominam, skąpią jak mogą! Lepiej pieniądze na wykup praw do transmisji zostawić we własnych kieszeniach! Ludzie! Rozbój w biały dzień! Nie chce mi się wierzyć że takie cięcia fundują nam telewizje. Co roku Champions League a teraz co? Mam patrzeć na M jak miłość i inne Pensjonaty po różą... :-\ TVN Turbo nie mam, więc tutaj panuje u mnie posucha :-(
Ölschmitz
12 09 2006, 21:41
4:0 piekny poczatek Bayernu ;]
no i porazka interu plus czerwo dla vieiry ktory nie zagra za dwa tygodnie z bayernem. wypasik.
TomekOST
12 09 2006, 21:44
Szkoda słów, Inter jest daremny
znowu kupon poszedł sie
Junkhead
12 09 2006, 22:02
AS Roma 4:0 a Barca 5:0 takie starty to ja rozumiem.Swoją drogą co za kretyn wpadł na pomysł żeby puszczać mecz Chelsea-Werder.To się Inter popisał
QUOTE(GOPA @ 12 09 2006, 22:11)

moze mi ktos powiedziec gdzie tam byl karny dla Czelsi ??

O to to

Tak raczej dałbym karnego przy wejściu na nogi Lamparda, ale przy tym?
Cieszy mnie: słaba postawa Shevy (trza było się ruszać z Mediolanu? Źle było?) i przegrana Interu (niah niah

).
Ogólnie, to kupa bramek padała w tej kolejce - w Barcelonie 5, w Pireusie 6, Monachium 4, Rzym 4... szkoda, że akurat TVN Turbo wybrało nieciekawy mecz (dwie słabe bramki, słupek Lamparda i poprzeczka Klosego, to jednak za mało).
No nic... za 15 min. skróty na TVP2, więc się popatrzy na ładne brameczki

Przy okazji... TVN Turbo pokaże mecze grupowe (wtorek i środa), TVP pokaże jeden mecz na kolejkę (wtorek lub środa).
To przejsciowy zabieg. Juz dokladnie nie pamietam meandrow prawnych, ale chodzi glownie o to, ze jezeli stacja niepubliczna kupuje prawa do transmisji LM to musi spelniac pewne standarty (chyba glownie chodzilo wlasnie o cos odnosnie cyfrowej tv), tvn bedzi je spelnialo, ale za jakis czas, a do tego momentu, szefostwo wymyslilo wlasnie taki wybieg wobec przepisow.
Panie prawniku... takie błędy? No offence
kto oglądał skróty na TVP ten wie..ze
jakość dzwięku była do BANI..co to było na meczu Barcy czy romy??
przeciez to zupelnie jakies losowe odgłosy publicznosci,w ogóle nie zgrane z meczem
Mazur13
12 09 2006, 23:12
Hmmm...Inter - zakupy jak zwykle i wyniki też jak zwykle

Aktrat Shevie kibicuję - ale chłopak chyba na własnej skórze się przekona,że w angielskiej lidze nie takie talenty zmarnowano...Na dowód Morientes - w Liverpoolu nie istniał,a w Valencii od razu hat-trick...Niech jutro Olivieira to powtórzy i będę zadowolony...
Nie wiedziałem czy dać, to do ciekawych stron WWW, czy tutaj, ale myślę, że więcej osób zainteresuje w tym miejscu
Oto jak UEFA widzi Artura Boruca:
http://www.uefa.com/competitions/UCL/Playe...6853/index.htmlEdit: teraz już poprawili, ale przez kilka godzin zdjęcie Boruca przedstawiało jakiegoś łysego murzina
Oby dziś Pippo znów pokazał formę

ciekawe jak ten nowy nabytek Olivieira wypadnie...
QUOTE(ARO @ 13 09 2006, 12:26)

no Pippo musi pokazac klase bo na nich pieniążki postawilem
Asysta Boruca
Gravesen tak samo, jak cała obrona w Celticu w tym meczu to tragedia. Gravesen głupie straty, a obrona 0 asekuracji... Przynajmniej Boruc się może wykazać ;]
Junkhead
13 09 2006, 21:44
No w końcu i Arsenal wygrał i Rosicky też zagrał.Nawet bramke strzelił.
QUOTE(tomini @ 13 09 2006, 14:16)

QUOTE(ARO @ 13 09 2006, 12:26)

no Pippo musi pokazac klase bo na nich pieniążki postawilem

No i pokazał

Rozwiązał worek z brameczkami, a potem udany debiut Gourcuffa i dobicie przez Kakę

Taki Milan mi się podoba

Oglądałem pierwszą połowe Lyon - Real i... Francuzi robili Hiszpanów jak chcieli. Fred, Malouda, Govou... a obrona Realu? Najlepszego obrońcę świata - Cannavaro, "zastąpił" jakiś inny Cannavaro popełniający masę głupich błędów, dający się kiwać każdemu. Podobnie R. Carlos. Gdyby nie Casillas, to w pierwsze połowie spokojnie mogło być 4, czy 5-0. Akcji Realu po prostu nie widziałem - nie istnieli (przez cały mecz 2 strzały na bramkę). Drugą połowę oglądałem częściowo (wolałem Man U. - Celtic), ale widać było, że Lyon trochę odpuścił i Real mógł być więcej przy piłce. No, ale po wyniku widać, że niewiele to dało.
Man U. - Celtic. No świetny mecz, akcja za akcję, piękne strzały, piękne interwencje bramkarzy, dużo bramek. Czego chcieć więcej...?
No, a teraz czekać na skróty o 23:35 na TVP i oglądać brameczki Milanu
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.