hihihi lewki znów pazurki pokazały

trzymam kciuki za nich...oby zaszli jak najdalej
Mazur13
13 09 2006, 23:48
Noooo...Udany start Milanu...Cieszy bramka Gourcuffa,Pippo jak zwykle ostatnio - gol co mecz

Mimo to chciałbym zauważyć,że najsilniejszej grupy nie mamy,a jeśli sypnie się obrona (co przy wieku naszych doświadczonych defonsorów na wiosnę jest raczej pewne)to może być ciężko np. z takim Lyonem w fazie pucharowej...
no to jak pięknie Żurawski wkońcu z jakąś drużyną dostał się do Ligi Mistrzów tak pięknie ją obejrzy w pierwszym rzędzie ławki rezerowych swojego zespołu.
Boruc zawalił mecz, bo ten pierwszy gol to była wyłącznie jego zasługa - pewnie gdyby Celtic w ogóle nie miał bramkarza, to Giggs nie zdążyłby do tej piłki i gola by i tak nie było. Ech... poza tym wporzo, ale błąd fatalny. Gorzej niż Dudka z Finami.
Real gra padakę. To już tradycja ich pierwszego meczu (kiedyś nawet nasz hiroł Krzynówek im strzelał gole), więc nie przesądzam, ale... naprawdę umiejętności nie pokazali chyba nic i kto wie, jak będzie z nimi w tym sezonie. Madrycki klub z sezonu na sezon strzela coraz mniej goli i odpada coraz wcześniej - być może w tym sezonie odpadną już w fazie grupowej. Steaua pokazała, że kompleksów nie ma. Lyon zaś powoli wyrasta na coraz większą potęgę - patrząc na nich nie mam wątpliwości, że po raz trzeci z rzędu dotrą do ćwierćfinału LM, a może i dalej.
CELL767
14 09 2006, 15:18
Po pierwszej kolejce LM mamy już chyba zwyciezce w kategori pomyłka sędziowska LM
aż mi się mistrzostwa świata przypomniały
Ciekawe czy gdyby HSV grało cały mecz w 11 to czy Arsenal też by wygrał
bullseye
14 09 2006, 15:35
Wreszcie swietny mecz Manchesteru, akcja za akcje, blad za blad...
Ale wazne ze pokazali ambicje i jakis pomysl na gre. Co do Celticu to brawa za ambicje.
Natomiast jesli chodzi o Boruca to na pewno zawalil pierwszego gola, ale pozniej uratowal skore Celtom nie raz. Ogladalem mecz z kilkoma Irolami, jeden z nich kibicuje MU i Celticowi (sygnety na rece

) i dla niego "Borucz" byl najlepszym graczem, bo gdyby nie jego blad, bramka dla MU i tak by padla wczesniej czy pozniej...
P.S. Arsenal znowu szczesliwie, karny z (pipi), albo z teatru...
QUOTE(bullseye @ 14 09 2006, 16:35)

Szczególnie w Premiership mają te karne z tyłka
bullseye
16 09 2006, 19:14
QUOTE(Sado @ 14 09 2006, 17:35)

QUOTE(bullseye @ 14 09 2006, 16:35)

Szczególnie w Premiership mają te karne z tyłka

w niedziele beda musieli niezle du/pa zatanczyc
mam nadzieje że w tym roku pokażą chociaż jeden mecz interu... choćby z bayern'em. Rok temu oglądałem ich tylko w powtórkach
Ölschmitz
17 09 2006, 16:59
tak, bedzie lecial inter-bayern w nadchodzacej kolejce na tvp.
Junkhead
17 09 2006, 17:17
Czy wiadomo już jakie mecze puszczą na TVN Turbo?
Jak ktoś ma DSF to na żywo pokażą Werder-Barca jak nic się nie zmieni...
jay jay
27 09 2006, 12:22
Real i Lyon spokojnie wypynktowali sredniakow , Celtic ,Manu , Arsenal i Cska plnowo wygrywaja a zawiodl jedynie ( powinien wygrac bo bramka Seedorfa była prawidłowo zdobyta ,ale pomylil sie sedzia

).Uefa powinna sie zastanowic nad formula LM bo tak curva nie moze byc aby ogladac konanady Realu Lyony czy Barcelony . 2 fazy grupowe byly wg. najlepszym rozwiazaniem .1 rozdanie to spokojne punktowanie salabeuszow ,a 2 to juz mecze tylko o stawke .Poza tym wiecej meczow +wiecej pieniazkow . Obecnie to jest mieszanina Mistrzow ze sredniakami .
ja sie tam ciesz ze wygrywa Celtic i oby do Końca Ligi Mistrzów wygrywał
Lyon w obecnej formie jest najlepszym zespołem w Europie, zobaczymy jak będzie za pół roku. Ich zgranie i umiejętności powalają na kolana - takich piłkarzy jak Abidal, Malouda, Juninho, Fred czy Tiago chciałby mieć każdy klub Europy. Real rozkręca się - wiadomo, że Dynamo to słabeusz, ale taki Reyes już trzeci raz z rzędu zagrał naprawdę kapitalny mecz. To może być nowy lider królewskich, choć jego miejsce w składzie jest nadal niepewne (Real ma najsilniejszą ławkę świata - Cicinho, Robinho, Ronaldo, Bekcham, Ivan Helguera...).
Poza tym oglądałem momentami mecz MU i w sumie to zespół trochę się już wypala, wygrał dzięki słabszej dyspozycji Benfici. Poza Ronaldo i Sahą piłkarze nie błyszczą. Zawiódł mnie też Maciej Żurawski, którego gra była niezwykle pasywna, w ogóle nie dochodził do piłek i widać była nawet na skrótach, że jak nie dostanie do nogi, to jej nie będzie miał. Kicha. Wywalić go z kadry.
jay jay
27 09 2006, 13:50
Helguera to nawet na nasze boiska sie nie nadaje a Beckham jest tam tylko by promowac klub w Azji i Afryce (ikona pilkarskiej popkultury

).
A Ronlado ma sie podobno pozegnać z klubem tej zimy .True or false ?
QUOTE(ogqozo @ 27 09 2006, 14:45)

(Real ma najsilniejszą ławkę świata - Cicinho, Robinho, Ronaldo, Bekcham, Ivan Helguera...).
Gwoli ścisłości - Cicinho zerwał wiązadła i nie pogra przez conajmniej pół roku
Junkhead
27 09 2006, 18:02
Na jakim kanale mogę oglądać mecz Romy albo Barcy??Bo mecz Inter-Bayern raczej średnio mnie interesuje.
Trezege
27 09 2006, 18:09

Lyon w obecnej formie jest najlepszym zespołem w Europie, zobaczymy jak będzie za pół roku. Ich zgranie i umiejętności powalają na kolana - takich piłkarzy jak Abidal, Malouda, Juninho, Fred czy Tiago chciałby mieć każdy klub Europy.
Bez przesady, narazie nie mieli powaznego rywala (Realu nie licze, bo jeszcze byl niezgrany)

Poza tym oglądałem momentami mecz MU i w sumie to zespół trochę się już wypala, wygrał dzięki słabszej dyspozycji Benfici. Poza Ronaldo i Sahą piłkarze nie błyszczą.
Po czesci sie zgodze, ale akurat w tym meczu mieli taka taktyke.
TomekOST
27 09 2006, 19:04
QUOTE(Junkhead @ 27 09 2006, 19:02)

Na jakim kanale mogę oglądać mecz Romy albo Barcy??Bo mecz Inter-Bayern raczej średnio mnie interesuje.
TVN Turbo.
Szpakowski na koniec szpilu Inter - Bayern : [..] Intoru gracze zejda z boiska [..]
to jakas nowa druzyna

No to sie chlopaki z Mediolanu popisali , brava brava dla Manciniego , Odin wspolczuje ci
co do Barcelony to wkurzyla mnie postawa Roniego , max slaba forma a ten go trzymie na boichu.Jakby nie Messi to blaugrana cinko by spiewala.Co z tego ze Roni jest bogiem ?? i bogowie moga zasiasc na lawie
Ölschmitz
27 09 2006, 21:41
tak jest! bawarska samba na san siro! megagwiazdki z interu dzisiaj niewidoczne, burak ibrahimovic jak zwykle ZERO, ahahahaha moze kolejne 100 mln euro im pomoze w wygrywaniu xDDDD
HEIL BAYERN ! ! !
Juz dawno nie widzialem tak gownianego zespolu jak Inter,i tak gownianej gry jaka zaprezentowal...ŻAŁOŚĆ!
Szpaku : "a więc inter na kolanach"
nie no ja się wcale nie ciesze

, stara dama zrobiła niezły interes posyłając interowi konia trojańskiego w postaci zlatana

zlatan graj jak najwięcej, to wtedy adriano nie złapie formy obrazi się na świat i przejdzie do MU albo realu ...
szkoda, że messi trafił w końcówce ....
Junkhead
27 09 2006, 21:53
Niestety to niebył udany dzień jeśli chodzi o Ligę Mistrzów.AS Roma przegrała z Valencją a Barcelona zaledwie zremisowała z Werderem.Cieszyć się moge jedynie z tego, że bramki zdobywali moi ulubieńcy Totti i Messi.
Stranger
27 09 2006, 21:58
Mecz z początku był nudny, ale Zlatan nieco dodał rumieńców całej sprawie i gole jednak padły

Nasz "Konrad Wallenrod" w niebiesko-czarnej koszulce oraz Vieira chyba najczęsciej w tym sezonie łapią czerwone kartki w Interze

Oby tak dalej. Sempre bianconero ;]
Roma również przegrała, Crouch strzelil elo-dżezi gola dla Liverpoolu i w ogóle LM jest ciekawe ;]
Mazur13
27 09 2006, 21:59
Co sądzę o Interze napisałem w topicu Serie A.Powiem tyle - bardzo się cieszę,że Milan przegrał wyścig z Interem o Zlatannę
po paru meczach nie ładnie oceniać i stawiać krzyżyk
a ja sie jaram Valencią już na camp nou pierwszą połowe zdominowali teraz pokonali mocną Rome.transfery dały rade nie ma co a hiszpanie to jak niemcy kiedyś-powolna maszyna do zwycięstw.poezja dla moich oczu
ogicool
28 09 2006, 10:01
ot...długowłosi czekali...Szpakowski ma ciekawy akcent :'
woocash198
28 09 2006, 10:08
Niestety to nie był dobry dzień dla Dumy Kataloni najpierw samobójcza bramka Puyola a potem kontuzja Etoo która jest na tyle poważna że uniemożliwi mu występ przeciwko czel$i oraz srealowi. Co do samego meczu to Katalończyków zgubiła pewność siebie i chęć zwycięrzenia jak najmniejszym nakładem sił. Dopiero strata gola sprawiła że zaczeli żwawiej śmigać po boisku co wystarczyło tylko na osiągnięcie remisu.
Co do Interu to na miejscu Moratiego dałbym ostatnią szanse jakiemuś nowemu trenerowi a jak by dalej grali jak wczoraj rozsprzedał bym klub w pizdu a stadion zaorał
Mazur13
28 09 2006, 12:12
Na szczęscie San Siro jest miejskim stadionem
Junkhead
28 09 2006, 14:10
QUOTE(woocash198 @ 28 09 2006, 11:08)

Niestety to nie był dobry dzień dla Dumy Kataloni najpierw samobójcza bramka Puyola a potem kontuzja Etoo która jest na tyle poważna że uniemożliwi mu występ przeciwko czel$i oraz srealowi.
Mam nadzieje, ze teraz częsciej będzie grywał Messi.
jedyny pozytywny akcent wczorajszego meczu interu jest taki, że wreszcie moratti zwolni Manciniego..
A o Ibrze powiedziałem już do ARO podczas pierwszej połowy kiedy nie trafił w sytuacji sam na sam: "Widać że to człowiek z Judentusu.." - sprawdziło sie ;/
gorzej w sumie zagrać nie mogli..
woocash198
28 09 2006, 14:31
QUOTE(Junkhead @ 28 09 2006, 15:10)

Niestety to nie był dobry dzień dla Dumy Kataloni najpierw samobójcza bramka Puyola a potem kontuzja Etoo która jest na tyle poważna że uniemożliwi mu występ przeciwko czel$i oraz srealowi.
Messi nie jest środkowym napadziorem tylko skrzydłowym więc zamiast Etoo bedzie śmigał Gudjohnsen ewentualnie Saviola no chyba że Mister z powodu kontuzji kluczowego gracza przestawi Barce na inny system ale wątpie aby chciał zmieniać to co funkcjonowało tak dobrze.
co do Interu to by mogli Ibrahimowicza spuścić w klopie, tragiczny piłkarz z niego jest
Protestuję przeciwko Lidze Mistrzów w TVN!
Przecież ichni komentatorzy to największe bagno w historii dziennikarstwa sportowego. Grzegorz "Usypiam ludzi po fecie" Kalinowski i Tomasz "Nadaję sie do studia jako ekspert ale nie do komentowania przebiegu spotkania" Wołek skutecznie zniechęcili mnie do oglądania meczu Werder-Barcelona. Raz poraz przełączałem miedzy TVP2 a TVN Turbo - Szpakowski wypadł rewelacyjnie na tle tych dwóch anemików.
Nie podważam fachowej wiedzy imć Wołka ale ku.rwa do komentowania on się nie nadaje. Przed mecze i w trakcie przerwy? Proszę bardzo.
Z kolei pan Kalinowski ma zawsze taki sam usypiający ton głosu. Obojętnie czy właśnie ktoś wyrzuca piłkę z autu czy padła bramka. Przecież to jest paranoja.
Już nie wspominam o wtorkowym meczu Manchester-Benfica, gdzie stwierdzono np, że "Alex Ferguson ze zdenerwowania coraz szybciej rusza żuchwami".
Rozumiem, że stacja chce mieć w swojej ofercie LM ale niech najpierw postarają się o porządnych komentatorów
Obsolete
28 09 2006, 15:01
Jezeli jestesmy przy temacie komentatorow LM, to od zawsze rozwalal mnie banasikowski (delegowany tylko do skrotow pozostalych meczy, ale to i tak zadanie na wyrost dla niego).
Typ jest po prostu niesamowity, potrafi jedno zdanie wypowiedziec w ciagu 5 minut, jak sie zawiesi to w porywach rzuca 2-3 slowa na minute..kiedy jest jakas ciekawa akcja, czy gol, koles w ogole nie konczy tworzonej w bolach zaczetej wczesniej kwestii (mnie juz w polowie zdania strzela $*%&^) i dopiero tak z pol minuty po golu grzecznie i bez emocji o nim informuje. Gorszego komentatora po prostu nie ma:D
Zwrocice na tego kolesia kiedys uwage przy skrotach;D Na pewno bedzie oddelegowany do komentowania dwoch zarowno we wtorek, jak i w srode;] (tam jest chyba staly sklad, kazdy przyporzadkowany do jednej grupy LM - Banasikowski, Jonca i ktos tam jeszcze).
Junkhead
28 09 2006, 18:34
QUOTE(woocash198 @ 28 09 2006, 15:31)

QUOTE(Junkhead @ 28 09 2006, 15:10)

Messi nie jest środkowym napadziorem tylko skrzydłowym więc zamiast Etoo bedzie śmigał Gudjohnsen ewentualnie Saviola no chyba że Mister z powodu kontuzji kluczowego gracza przestawi Barce na inny system ale wątpie aby chciał zmieniać to co funkcjonowało tak dobrze.
Wiem że Messi nie jest środkowym napastnikiem, ale to chyba w niczym nieprzeszkadza żeby go wystawić na środek, skoro radzi sobie dobrze na skrzydle w pomocy jak i w ataku, to w środku też sobie poradzi.Zresztą na skrzydle zamiast niego może grać Giuly.A co do Savioli to bardzo dobrze sobie radzi na ławce i niech tak zostanie.Gudjohnsen owszem będzie teraz owiele częsciej grał, ale czy jest w stanie strzelać tyle bramek co Eto'o?
QUOTE(Diabeu @ 28 09 2006, 15:50)

co do Interu to by mogli Ibrahimowicza spuścić w klopie, tragiczny piłkarz z niego jest
myśle ,że takie oceny po paru meczach biorąc pod uwage osiągi zlatana w innych klubach to najgorsze co może być.
Ölschmitz
29 09 2006, 10:00
ale w juve tez go kibice nie lubili i tez byl stanowczo zbyt chimeryczny.
Stranger
29 09 2006, 10:59
W Juve go nie lubili, bo zabierał miejsce Del Piero. O ile na początku były to słowa zaślepionych fanów DP w sezonie 04/05, gdy to głównie dzięki Zlatanowi zdobyliśmy scudetto (debiut w Serie A, 16 goli bodajże, najlepszy zawodnik sezonu wg kibiców), to rok później Ibra spuścił z tonu, a Del Piero coraz bardziej zaczął odgrywać znaczącą rolę wchodząc z ławki, przyćmiewając bedącego w słabiej formie Zlatana. Tyle że Capello wciąz na niego stawiał...
Mimo to brak mi go mimo wszystko, w pierwszym sezonie i w rundzie zimowej kolejnego roku pokazał co potrafi, ostatnie pół roku to była padaka w jego wykonaniu. Gdyby posiedział na ławce to może "obudziłby się" i grał lepiej.
Kubaa__
29 09 2006, 11:25
Jaki by Imbahimovic nie byl slaby (szczerze, to patrzec na typa nie moge;), to Inter daje (pipi) w LM na calej linii. To co wyprawia ten zespol to jest jakies ku,rwa nieporozumienie. Po przegranej z Benfica nadal zadnej motywacji, myslalem, ze rozjadą Bayern z palcem w dupce, a tu taki cyrk;f. Nie ukrywam - jestem rozczarowany

.
Junkhead
29 09 2006, 12:04
QUOTE(Kubaa__ @ 29 09 2006, 12:25)

Po przegranej z Benfica nadal zadnej motywacji, myslalem, ze rozjadą Bayern z palcem w dupce, a tu taki cyrk;f.
Tylko że oni przegrali ze Sportingiem.
Kubaa__
29 09 2006, 13:53
no, ze sportingiem, w kazdym razie jakims (pipi) z lizbony :F
mniejsza z tym czy go lubili fakt faktem ,że strzelał dużo goli zarówno tam jak i w ajaxie.co do benefici kto pamięta brame zlatana przeciwko portugalczykom gdy prowadził ich koeman.jakiś sparing to był....
Stranger
29 09 2006, 21:26
http://youtube.com/watch?v=5j_YudVeQmQ&...ted&search=Fenomeno vero
Ponoć Silvestre na dłużej wyleci ze składu Man Utd w wyniku złamania kości śródstopia.
no i dobrez ze przegrywa

nigdy ich nie lubilem
Silvestre to powinien wylecieć ze składu, najslabsze ogniwo obrony
Zwyrodnialec
4 10 2006, 14:43
Wygrana należy się tylko i wyłącznie Arsenalowi , reszta się skuuuurwiła. Idę o zakład , że Barca w życiu nie obroni tytułu , ktoś chętny? Stawiam PS 3 ( a co!) i plazmę.
QUOTE(Zwyrodnialec @ 4 10 2006, 15:43)

Wygrana należy się tylko i wyłącznie Arsenalowi , reszta się skuuuurwiła. Idę o zakład , że Barca w życiu nie obroni tytułu , ktoś chętny? Stawiam PS 3 ( a co!) i plazmę.

choc jestem kibicem Barcelony to powiem obiektywnie , bedzie bardzo ciezko obronic tytul ale zawsze jekies szanse są
a co do zakladu to jakis wariat z ciebie i tyle hehe

bez obrazy oczywiscie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.