Zaczynasz mnie dość mocno wkurzać panie kolego.
Jeżeli piszesz jak nawiedzony, to się potem nie dziw, że ludzie reagują.
Bardzo podoba mi się Twój tok myślenia: tutaj należy przestrzegać każdego punktu regulaminu, natomiast nie trzeba stosować się do przepisów gry w piłkę nożną jeżeli sędzia nie patrzy.
Komiczny jesteś.
Dobra, to chyba koniec z mojej strony
sir_ryszard
1 11 2006, 22:21
QUOTE(janol @ 1 11 2006, 21:48)

Zaczynasz mnie dość mocno wkurzać panie kolego.
Jeżeli piszesz jak nawiedzony, to się potem nie dziw, że ludzie reagują.
Bardzo podoba mi się Twój tok myślenia: tutaj należy przestrzegać każdego punktu regulaminu, natomiast nie trzeba stosować się do przepisów gry w piłkę nożną jeżeli sędzia nie patrzy.
Komiczny jesteś.
Czyli dobrze będzie jak tak napiszę: tutaj nie trzeba stosować się do każdego punktu regulaminu jeżeli moderatorzy nie widzą. Komiczne jest to iż sam jesteś strażnikiem porządku na forum a wogóle nie można na Tobie polegać. To pokazuje Twoją niekompetencję obowiązków. Nie można zgłaszać się z problemem ponieważ zostanie on 'schowany' do kieszeni. Opisuję tutaj pojedyńczy przypadek (janol), więc nie tyczy się on całego grona inkwizycji!
Junkhead
1 11 2006, 22:53
Kopenhaga wygrała z Manchesterem 1:0, a Steaua sama musiała sobie strzelić żeby Real mógł wygrać.Milan-Anderlecht 4:1, hattrick Kaki i w końcu Gilardino coś ustrzelił.No i tylko bezbramkowy remis Arsenalu z CSKA.
W meczu celticu z benficą Strachan powinien tego Caldwella zdjąć z boiska odrazu po błędzie dzięki któremu nuno gomes strzelił bramke.Widać było że to nie był jego mecz,ale grał dalej i popełniał następne błędy.zresztą wogóle cała druga linia nie grała.Ogólnie zagrali jak jakieś

Wstyd
alienator
2 11 2006, 14:47
Nie wiem jak Arsenal mógł to w ogóle zremisować x[
Tyle zmarnowanych setek w jednym meczu dawno nie widziałem.
Ech.. mam nadzieje, że za 2tygodnie będzie lepiej ;/
W ogóle ta kolejka to patologia jeżeli chodzi o wykorzystywanie setek.
Real, Arsenal, w kilku innych spotkaniach też marnowali doskonałe sytuacje.
Że zacytuję Kołtonia z PES6: "Niektórzy powinni wrócić do szkółki piłkarskiej" ;]
Żal mi tego chłopka ze Steaua'y. Inna sprawa, że Real powinien wygrać ten mecz różnicą kilku bramek (Helguera, karny itd).
a ja tam przestałem oglądać Lige ( nie ) Mistrzów bo to już nudne jest, jedno i to samo w kółko, drugie NBA sie z tego robi
Lyon marnował okazje... oj, tak! Oprócz Chelsea to Francuzi są teraz ekipą najbliższą ideałowi. Gdyby grał Fred, to pewnie skończyłoby się na 3:0, albo i wyżej. Ale grał ten młody Benzema no i raz strzelił, a zmarnował wiele. Inni też.
Cóż to jednak przy tym, co pokazał Real. Biorąc pod uwagę, że był faworytem, mecz można uznać za jakieś show cyrkowe. Nie wiem, czy można sobie wyobrazić lepszą okazję niż ta Helguery - stoisz 20cm przed bramką, bramka pusta, dostajesz piłkę prosto na nogę. Wystarczyło stać w miejscu. A co zrobił Helguera? Przewrócił się i wyrzucił piłkę pionowo w górę! Brawo. Na koniec niestrzelony karny RVN.
Ale to wszystko pikuś. Prawdziwy hardkor to gol w tym meczu! Po tym, co pokazał Lampard byłem pewien, że nic nie pobije tamtej bramki, ale zachowanie obrońcy Steauy to kompletna rzeźnia i jednocześnie jedna z piękniejszych bramek w historii futbolu. Facet świetnie wyciągnął golkipera z bramki, zamarkował podanie, a następnie precyzyjnie uderzył w długi róg. Dryblingi Bronowickiego w Chorzowie się chowają!
Arsenal robił wszystko, aby pobić rekord nieudolności ustanowiony przez madrycki klub. Cesc Fabregas w sposób ekwilibrystyczny podał piłkę bramkarzowi, który leżał za słupkiem. Robin van Persie również dał do pieca. Ten mecz to jedno wielkie śmianie, ale daję mu drugie miejsce - nie było tak fajnego gola jak w Madrycie.
Trzecie miejsce w oślej ławce LM przyznaję Celitcowi - trudno uwierzyć, jak wiele razy można w ciągu 90 minut podać do przeciwnika. Wyczyny Caldwella to klasyka beznadziejności.
Honorową oślą lożę rezerwuję Manchesterowi United, który pomógł Kopenhadze odnieść największy sukces w swej historii. Prawdziwa solidarność z członkami Unii. Szacun.
Caldwell to powinien order dostać, z cebuli
jedyny ciekawy mecz to było Chelsea vs Barca (ta wiem, na odwrót) ostra piłka, dużo akcji - Niebiescy się uparli na Messiego, to było widać - dzieciak latał z ryjem w murawie - ogólnie brudny mecz pod względem stylu gry - jedni szli zdeka za ostro a drudzy to ćwiczyli wańkę-wstańkę
ktoś mi powie na co się tak holender zbiesił że tuż po gwizdku wyskoczył do sędziego?
QUOTE(Diabeu @ 2 11 2006, 15:52)

ktoś mi powie na co się tak holender zbiesił że tuż po gwizdku wyskoczył do sędziego?
ot: nie byłby sobą

, a tak wogóle toż to taka porażka była, myślałam, że zje murawę,

t
ja wiem że on mocno przeżywa mecze (pazury to obgryzł do kostek chyba) ale żeby aż tak szorować do sędziego?
babciahania
2 11 2006, 18:30
przema..
Nba jest emocjonująca - od wielu lattaka nie była,
mnie tylko boli że szahtar dostaję od każdego baty (ma bodajże 2pkt.)
a z Legią robił co chciał, proszę tu bez złośliwości..
Ölschmitz
21 11 2006, 23:32
boruc uratowal celtic, obronil karnego w doliczonym czasie gry i celtic wygral 1:0 ;]
Junkhead
22 11 2006, 11:22
I Manchester musi grać w ostatniej kolejce z Benfiką o awans
Ölschmitz
22 11 2006, 13:50
jak znowu odpadna to chyba umre ze smiechu xD
Zwyrodnialec
22 11 2006, 16:04
A Nistelrooy to pobiera lekcje strzelania karnych u samego Beckhama. Za czasów gry w MU , czy nawet PSV nigdy nie widziałem , żeby spudlował.Tymczasem teraz zjeebał drugi raz z rzędu karniaka w LM.

Na plasterki.
PS. Cieszę się , że Arsenal powoli , małymi kroczkami wraca do formy.
QUOTE(Olszesky @ 22 11 2006, 13:50)

ja też, ale kumpel to chyba zawału dostanie
Aresenal to musiał stracić bramkę aby ruszyć do gry, jeśli nie przestaną non stop grać na Heńka to będą nadal grać ładnie ale nieskutecznie - przecież przy nim zawsze jest minimum 2 kolesi gotowych połamać mu szkity
Junkhead
22 11 2006, 20:23
Spartak Moskwa - Bayern Monachium 2:2 gole dla Spartaka: Kalinichenko i Kovac, dla Bayernu 2 razy trafiał P.i.z.a.r.r.o. To wstyd troche ze Spartakiem zremisować
Zwyrodnialec
22 11 2006, 20:36
QUOTE(Diabeu @ 22 11 2006, 16:11)

Aresenal to musiał stracić bramkę aby ruszyć do gry, jeśli nie przestaną non stop grać na Heńka to będą nadal grać ładnie ale nieskutecznie - przecież przy nim zawsze jest minimum 2 kolesi gotowych połamać mu szkity
Wczoraj Henry był praktycznie niewidoczny , a mimo to wygrali.
Ölschmitz
22 11 2006, 20:37
QUOTE(Junkhead @ 22 11 2006, 20:23)

To wstyd troche ze Spartakiem zremisować

no ale dobrze, ze nie musze ogladac jak moj ulubiony klub remisuje
u siebie z taka potega jak olimpiakos pireus
Junkhead
22 11 2006, 21:32
QUOTE(Olszesky @ 22 11 2006, 20:37)

QUOTE(Junkhead @ 22 11 2006, 20:23)

To wstyd troche ze Spartakiem zremisować

no ale dobrze, ze nie musze ogladac jak moj ulubiony klub remisuje
u siebie z taka potega jak olimpiakos pireus
No wiesz, nie musiałes odrazu najgorszych brudów wyciągać
Barca wygrywa do pierwszy z Levskim 1:0 po golu Giuliego. Co ta Chelsea odpi.rdala?? Ma wygrać i ch.j.
Zwyrodnialec
23 11 2006, 10:24
Ronaldinho wczoraj jak zwykle w cieniu. A i Chelsea nie błysnęła , chociaż wydaje mi się , że mimo wszystko grają przeciwko Barcy (puścili mecz), a to co oglądaliśmy , miało własnie tak wyglądać , że Werder RZONDZI.
QUOTE(Zwyrodnialec @ 22 11 2006, 20:36)

QUOTE(Diabeu @ 22 11 2006, 16:11)

Wczoraj Henry był praktycznie niewidoczny , a mimo to wygrali.

i całe szczęście bo dostać w dupę z HSV to dramat
Kurde, Barca może odpaść! Byłoby cool! Wystarczy remis!
Hmm, Szachtar wygrał?
Ludwa07
15 12 2006, 12:49
FC Porto (Portugalia) - Chelsea Londyn (Anglia)
Celtic Glasgow (Szkocja) - AC Milan (Włochy)
PSV Eindhoven (Holandia) - Arsenal Londyn (Anglia)
OSC Lille (Francja) - Manchester United (Anglia)
AS Roma (Włochy) - Olympique Lyon (Francja)
FC Barcelona (Hiszpania) - Liverpool FC (Anglia)
Real Madryt (Hiszpania) - Bayern Monachium (Niemcy)
Inter Mediolan (Włochy) - Valencia CF (Hiszpania)
no prosze.korzystne losowanie dla celticu.nawet bardzo.milan poświęcił sezon więc boruc bedzie mógł dalej pisać swoją legende celtic park złotymi głoskami
ogółem tak to widze:
FC Porto (Portugalia) - Chelsea Londyn (Anglia)nie ma co dyskutować Chelsea zrobi z nich szmate do podłogi
Celtic Glasgow (Szkocja) - AC Milan (Włochy)tutaj chciałbym awansu Celticu ogółem na moje oko 60-40 dla tych pierwszych Milan jest slaby ale chyba nie aż tak jak wskazuje mecz z Lille u siebie
PSV Eindhoven (Holandia) - Arsenal Londyn (Anglia)nie wiem czy tu nie będzie delikatnej sensacji ale w teorii powinien wygrać Arsenal.ogółem oni totalnie zmarnowali okres transferowy po zeszłorocznym sukcesie.sam Henry plus tabun młodych zdolnych to nie recepta na coroczny awans do finału...a moze?
OSC Lille (Francja) - Manchester United (Anglia)MU wraca do gry chyba więc tu nie powinno być problemów.
AS Roma (Włochy) - Olympique Lyon (Francja)dobry mecz.wczesny typ AS Roma
FC Barcelona (Hiszpania) - Liverpool FC (Anglia)krótko mówiąc Barca.Liverpool nie ma szansjak dla mnie na powtórke sukcesu sprzed 2 lat a Barca zdecydowanie w formie jest.
Real Madryt (Hiszpania) - Bayern Monachium (Niemcy)dramaturgii i wyników jak w meczach tych drużyn sprzed 4,5 lat to nie będzie ale może będzie niezły mecz.stawiam na Real
Inter Mediolan (Włochy) - Valencia CF (Hiszpania)tutaj stawiam na Inter będący co by nie mówić na dużej fali a Valencia po świetnym starcie jest teraz w strasznym dołku.
Mam nadzieję, że jednak Porto pokaże zęby, a Quaresma strzeli kilka bramek ;]
Milan jest w kryzysie, więc wielka szansa Celticu na historyczny awans i pokonanie Milanu ;]
Dla mnie w tym dwumeczu pewniakiem jest Arsenal. I tylko tyle ;]
Manchester zdeklasuje Lille - co do tego chyba nikt nie ma wątpliwości ;]
Tylko Lyon - Czuję, że w tym roku Lyon wygra Ligę Mistrzów ;]
Jeden z ciekawszych meczy. Jako kibic Barcy liczę na ich spokojne zwycięstwo, lecz Liverpool ostatnio złapał wiatr w żagle.
Nie lubię Realu, także liczę na awans Niemców.
Wyrównany mecz się szykuje, lecz większe szanse daję ekipie z Mediolanu.
Mendrek
17 12 2006, 13:16
FC Porto (Portugalia) - Chelsea Londyn (Anglia)Porto ma pewne przebłyski, ale nie potrafi grać przeciwko dynamicznej i agresywnej grze angielskiej. To nie ta liga.
Celtic Glasgow (Szkocja) - AC Milan (Włochy)Celtic to czarny koń tej edycji, AC Milan to wielka niewiadoma, gdyż potrafi znienacka wskoczyć na wysoką formę. Tylko mam wrażenie, że z roku na rok coraz bardziej się wypala. Może porażka Milanu w tej fazie skłoni jego menadżerów do refleksji? Celtic ma ambicje, no i naszego Boruca
PSV Eindhoven (Holandia) - Arsenal Londyn (Anglia)Nie będzie tu wielkiej walki, PSV to nie ten sam zespół co jakieś dwie edycje temu, jedyna ich szansa na wygranie to słaba predyspozycja kanonierów
OSC Lille (Francja) - Manchester United (Anglia)W Lille skrycie wierzyłem, ale rozczarowali mnie. Jeśli diabły zagrają jak z Porto, to nie powinni mieć wielkich problemów. Sytuacja podobna jak w przypadku Chelsea i Porto. Anglikom się wiedzie w tym etapie.
AS Roma (Włochy) - Olympique Lyon (Francja)Potwierdzam, że będzie to dobry mecz. Lyon pokazał jak się gra w meczach z Realem, ale Romie nawet dobrze idzie. Jednakże stawiam że doświadczone żabojady wygrają z Włochami - a przy okazji mały rewanż za MŚ
FC Barcelona (Hiszpania) - Liverpool FC (Anglia)Barca podnosi się po ciosie, jakim zapewne była seria kontuzji. Wraz z kolejnymi wykurowaniami się gwiazd Barcy, szanse Liverpoolu diametralnie spadają. Tak czy siak stawiam go na przegranej pozycji, pod warunkiem ze Barca nie zlekceważy przeciwnika i nie da sobie klupnąć dużo bramek w pierwszej połowie. Jestem ciekaw kto zdąrzy się w Barcie wyleczyć do tego meczu

Aha, Gudi ma dobrą formę i R10 też, ale ostatnio mieli mały kryzys i... mam małe obawy, ale chyba nie będzie tak źle.
Real Madryt (Hiszpania) - Bayern Monachium (Niemcy)Realowi się nieco niespodziewanie powiodło, mimo iż w lidzę bywa w kratkę. Może skupił się na LM? Tak czy siak jednak Niemcy to dobrze naoliwiona machina, którym co jakiś czas się udaje. No i myślę iż teraz jest ten czas
Inter Mediolan (Włochy) - Valencia CF (Hiszpania)Valencia ma kryzys, a Inter zaczął grać wreszcie ciekawie. To on jest tu faworytem.
mendrek znawcą piłkarskim jak widać nie byłeś i nadal nie jesteś bo Valencia w kryzysie była
Wygrana z Derportivo 4:0 u siebie i wczoraj wygrana na wyjeździe z Realem Saragossą 0-1(4 drużyna Primera Division, przypominam, bo pewnie nie wiesz) świadczą o tym, że kryzys w Valencii jest już dawno zażegnany.....
I wcale sie nie zdziwie jak Valencia przejdzie...
Tu nawet nie ma o czym mówić. sam Drogba ten mecz wygra
Jeśli Kaka będzie w formie, to Milan sobie poradzi. Celtic aż tak dobry nie jest.
O a tutaj liczę na PSV. Arsenalmnie jakoś nie przekonuje. Adebayor jest chimeryczny, Henry słabszy niż zwykle.
MU się przejedzie po Francuzach jak walec.
Lyon. Licze że w końcu to będzie ich sezon. Zasłużyli sobie.
Jeśli Barca zagra tak jak na poczatku meczu z Werderem, to bedzie pozamiatane. A wierzę, ze tak własnie zagra. Albo lepiej ;]
Bayernu nie lubię, real nie jest znów taki słaby i licze, że sobie poradzi.
Jeśli Valencia się odbuduje do następnej rundy, to Inter nie ma szans. Zbieranina gwiazd, które nie tworzą kolektywu i tyle.
SIKI;co zmieniają dwa mecze?przypominam jak grała Valencia na poczatku sezonu kiedy to remisowała na camp nou w bardzo dobrym stylu.zresztą co to jest la coruna dzisiaj?to nie jest depor sprzed 3-4 sezonów
sam zobacz na ich skład przecież oni powinni w pierwszej trójce być : miguel,vicente,joaquin,villa.przecież to samograj drużyna powinna być.
janol:nie na czasie chlopie jesteś

inter gra jak z nut wygrał niedawno 11 meczów z rzędu przy okazji przy dwóch ostatnich dwumeczach z valencią...dwa razy ich ogrywali a to wtedy inter miał gwiazdy bez ladu i składu.teraz wszsystko gra;]
z mojej analizy to teraz jest zabójcza paka.sam zobacz:
julio cesar bardzo dobrze broniący naprawde niezłe robinsonady
blok obronny z cordobą i świetnym materrazim plus zanetti i b.dobry maicon.stąd czesto mają 0 jeśli chodzi o straty.materrazi wreszcie rozwinął sie i teraz gra nie dość ,że zabójczo na swojej połowie (nikt nie przbeije go w główkach) to często strzela gole właśnie dzięki tym główkom:]
pomoc:stankovic forma życia-co mecz to albo piekna bramka albo super podania naprawde jeden z 6 najlepszych na swiecie teraz dla mnie.vieira jak zawsze dobrze,dacourt ten chlopak juz od czasów leeds robił wrażenie zostaje jeszcze na ławce figo,maxwell z ajaxu czy cambiasso z solarim.do wyboru do koloru zależy czy ofensywa czy atak.
atak:tutaj już wogóle petarda gra najczęściej 2 z 3 b.dobrych napadziorów.crespo on zawze był dobry pomijam ten okres w chelsea ale tam tez veron sie spalił i jak sie okazuje szewczenko,ibrahimovic spłaca sie bardzo szybko piękny gol w palermo.zostaje jeszcze ten który na ma największy chyba potencjal adriano.
krótko mówiąc chłopie o czym Ty mówisz mając na myśli ,że to nie jest kolektyw?

moze jakiś forumowy zakład kto przejdzie dalej?
Mendrek
17 12 2006, 14:05
QUOTE(SIKI @ 17 12 2006, 13:23)

mendrek znawcą piłkarskim jak widać nie byłeś i nadal nie jesteś bo Valencia w kryzysie była
Wygrana z Derportivo 4:0 u siebie i wczoraj wygrana na wyjeździe z Realem Saragossą 0-1(4 drużyna Primera Division, przypominam, bo pewnie nie wiesz) świadczą o tym, że kryzys w Valencii jest już dawno zażegnany.....
I wcale sie nie zdziwie jak Valencia przejdzie...
Ahaha, po jednym poważnym spotkaniu w PD i wcześniej passie 6 meczów bez zwycięstwa (w tym porażki z cieniasami) rozumiesz ze kryzys został zażegnany? Aha, zdanie znawcy

Ja powiem, że ani jedna ani nawet dwie jaskółki wiosny nie czynią. Inter w lidzę jedzie jak traktor po polu. Bo te 4:0 z drużyną która dostaje 2:0 z 16 drużyną PD (Bilbao podpowiadam Ci, bo pewnie nie wiesz). Pod koniec grup LM, Valencia też nie zachwycała. Remis z Szachtarem, porażka z osłabioną nieco Romą, a poziom meczów średni. Inter to nie to samo co dawniej, tylko widać że jest obecnym liderem SA nie bez powodu.
Edit: O widzę, że Wielebny napisał to samo, kiedy się tu produkowałem
ja Valencie oglądałem wczoraj i widziałem bardzo wyraźną poprawę gry w porównaniu z tym co było 3 tyg temu.
Szczególnie w defensywie dawali rady, Saragossa przecież przez 20 minut nacierała non stop, a na bramce był jakiś BOutell....
Co do Interu to przypomnijcie sobie ich mecze grupowe w LM... Przegrana ze Sportingiem, Bayernem... Fakt, że teraz są w formie, ale jak dla mnie to drużyna nieobliczalna i w tym pojedynku jak dla mnie jest 50-50

karolu, oczywiście widziałeś oba mecze Valencii na newsie onet.pl?

widziałeś kadrę meczową w meczu z Romą? to był skład "Valencia B", bo zarówno w meczu z Sachtarem jak i z Romą awans mieli zapewniony....
Ölschmitz
17 12 2006, 14:22
QUOTE(janol @ 17 12 2006, 13:39)

Bayernu nie lubię, real nie jest znów taki słaby i licze, że sobie poradzi.
masz wpier.dol xD
FC Porto (Portugalia) - Chelsea Londyn (Anglia)porto bedzie chcialo sprawic niespodzianke, ale chelsea jest chyba jednak zbyt solidne.
Celtic Glasgow (Szkocja) - AC Milan (Włochy)jesli nie zrobia transferow to wszystko zalezy od kaki. jesli on bedzie w formie to sam wydyma celtic. licze jednak na boruca
PSV Eindhoven (Holandia) - Arsenal Londyn (Anglia)wbrew pozorom arsenal bedzie mial problemy. dwa mecze na styku.
OSC Lille (Francja) - Manchester United (Anglia)nie daje lille wiekszych szans, ale...
AS Roma (Włochy) - Olympique Lyon (Francja)nie daje romie szans w tej konfrontacji
FC Barcelona (Hiszpania) - Liverpool FC (Anglia)trzymam kciuki za angoli, ale latwo nie bedzie. barcelona powinna sobie poradzic
Real Madryt (Hiszpania) - Bayern Monachium (Niemcy)bayern ma patent na real, przez przerwe odbuduje forme i wygra ;]
Inter Mediolan (Włochy) - Valencia CF (Hiszpania)valencia. no chyba, ze inter zacznie w koncu grac tak jak powinien.
Nie śledzę ligi włoskiej, swoje zdanie na temat Interu oparłem na Lidze Mistrzów, a zwłaszcza meczu z Bayernem i, co tu dużo ukrywać, osobistej antypatii do tego zespołu ;]
Ostatnio jestem na tyle opóźniony jesli chodzi o futbol europejski, że sobie chyba canal + sprawię, bo to nie uchodzi się taką niewiedzą popisywać
Wiadomo. Chelsea to faworyt numer 1 LM.
Jeśli mediolańczycy wyleczą kontuzje, to Celtic nie będzie miał zbyt wiele do powiedzenia.
PSV gra w na tyle cienkiej lidze, że trudno przewidzieć co pokaże. Ale myślę, że postraszą Arsenal. Przewiduję najnudniejsze mecze tej fazy. 55% szans dla PSV.
W takiej formie to nie Lille ich zatrzyma.
No, a po Chelsea to drugim potentatem europejskiej piłki jest Lyon. Pewniak.
Chciałbym wierzyć w Liverpool, ale gdy patrzę, co Barca robi teraz, bez Messiego czy Eto'o, to trudno mi to przychodzi.
Druga para bez faworyta. Real niby silniejszy, ale od kilku lat łatwo przechodzi grupę i odpada w 1/8 po beznadziejnej grze. Na razie grał dwa trudne mecze w LM i jeden przegrał, w drugim zaś dostał zwycięstwo na tacy... a wywalczył remis. Z drugiej strony triumf nad Barcą to sam miód. Szczerze jednak wątpię, że z Bayernem zdobędą się na taką grę.
Valencia, na pewno. Chcę więcej tego zespołu oglądać.
dobrze dobrze wszyscy na hiszpanów stawiają w pojedynku z interem.w sumie tylko ja na inter stawiam;] dobrze większa satysfakcja bedzie później
Ölschmitz
17 12 2006, 18:08
w przypadku meczu valencia - inter ciezko juz teraz wytypowac faworyta, bo druzyny sa na podobnym poziomie. zadecyduje forma dnia, ot co.
Ludwa07
20 12 2006, 00:31
Ja w meczach Valencia - Inter jestem of kors za Interem i mam nadzieję, że wygrają

Co do opierania się na fazie grupowej to odradzam sugerowania się pierwszymi meczami ze Sportingiem i Bayernem (drugi zremisowali drugim składem na wyjeździe

szkoda, że nie grał Choutos

) bo to był początek sezonu i nie było formy - teraz jest i mam nadzieję, że się utrzyma
FC Porto - Chelsea Londyn
The Blues poradzą sobie z Portugalczykami bez większego wysiłku.
Celtic Glasgow - AC Milan
Milan ostatnio jest słabszy niż kiedykolwiek wcześniej. Myślę, że Celtic wykorzysta szansę i przejdzie dalej.
PSV Eindhoven - Arsenal Londyn
Wyrównany pojedynek (ale z lekkim wskazaniem na Kanonierów).
OSC Lille - Manchester United
Diabły bez problemów przejdą dalej...
AS Roma - Olympique Lyon
Lyon to IMO najsilniejszy team tegorocznej edycji Champions League i nie ma innej możliwości jak zwycięstwo Francuzów ^^
FC Barcelona - Liverpool FC
Najciekawsza para, obie drużyny są bardzo silne. Ale wierzę w Barcę ^^
Real Madryt - Bayern Monachium
Wyrównany pojedynek, ze wskazaniem na Bayern.
Inter Mediolan - Valencia CF
Nie wiem jak wygląda u Valencii sytuacja ze składem (masa kontuzji), ale nie grając w najsilniejszym składzie mają mizerne szanse na awans.
Kubaa__
22 12 2006, 21:38
szczesliwe losowanie dla Chelsea, tyle powiem:)
licze, ze Celtic wygra ze slabym ostatnimi czasy Milanem, ktorego mimo wszysto nie mozna lekcewazyc, bo to wciaz wielki zespol z Kaką w skladzie
Arsenal, mimo wszystko. wydaje mi sie nawet, ze 1/8 przejda lekkim dydkiem
niestety ManUtd ;f. Lille mialo bardzo slaba grupe, nie maja szans z rudzielcami
poki co Lyon zasluguje wg mnie najbardziej na zgarniecie tytulu. ta druzyna jest jak taran.
Barca zdecydowanie.
ech, no oczywiscie ze Real:). chcialbym, zeby Ronaldo strzelil hat-trica, ale moze byc ciezko;).
jesli Valencia wyjdzie z dolka i do skladu wroca zawodnicy z podstawowej 11'stki beda to najbardziej wyrowane mecze 1/8. Inter wyraznie sie rozkrecil, co potwierdza w Serie A i pozniejszymi meczami w LM.
eto'o wyleczył kontuzje więc moim zdaniem barca wygra z liverpool'em
taaa... barca nie da rady z liv'poolem, bo sa za slabi w tym sezonie... zreszta dobrych slow o liv'poolu tez nie moge powiedziec, bo podobnie jak barca nie daja rady... zobaczymy komu szczescie dopisze... licze, ze barca odpadnie, a LM i tak wygra ManUtd
Cr3aTiVe
15 02 2007, 13:33
1.Real Madryt-:-Bayern
2.Celtic Glasgow-:-AC Milan
3.PSV Eindhoven-:-Arsenal Londyn
4.OSC Lille-:-Man. Utd.
5.AS Roma-:-Ol. Lyon
6.FC Barcelona-:-FC Liverpool
7.FC Porto-:-Chelsea Londyn
8.Inter Mediolan-:-Valencia CF
Z Tych Wszystkich meczów interesują mnie potyczki nr 8,5,3 ponieważ Tylko tym drużyną kibicuje (Valencia,Lyon,Arsenal) ponieważ Juventusu w tym sezonie nie ma =(...
Moim skromnym zdaniem LM wygra w tym sezonie Lyon lub Manchester,chociaż Valencia też może daleko zajść
Właśnie przeglądnąłem te ankiety, i cóż, dzisiaj chyba wyglądają trochę nie na miejscu. Np. Inter jest teraz chyba głównym faworytem LM i przemocną drużyną (na mecze z Valencią ostrzę sobie ząbki już dziś). Zaś Chelsea brakuje rezerwowych (za to Drogba - fenomen). Lyon wygrał w tym roku na razie jeden mecz... wymęczył 1-0.
Real gra futbol włoski, i to nędzny (jednak Zidane'a brakuje), a Barca praktycznie w każdym meczu na nowo przekonuje, że Ronaldinho w pojedynkę już wystarcza do kolejnych zwycięstw.
Celtic może być czarnym koniem, często taki bywa (Porto, Liverpool - kto na nich stawiał?).
Kto wg mnie wygra:
1. Inter (obecnie największy - albo i jedyny - "czołg" w Europie)
2. Manchester (od początku sezonu bez kryzysu, sezon marzeń)
3. Barsa (Ronnie strzeli kilka wolnych, E2 dołoży coś od siebie i może wystarczyć)
Oczywiście zapraszam do typowania meczów w temacie obok: Sprawdź się za darmo.
Szkoda jednak,że TVP pokazuje ledwo jeden mecz na kolejke,nie każdy ma nsport:/,ale pocieszające jest to,że zapewne pokażą w tą srode BArce-lfc
btw.czy mecze z LM są gdzies do oglądania na zywo w necie?
QUOTE(Tytek @ 15 02 2007, 16:01)

btw.czy mecze z LM są gdzies do oglądania na zywo w necie?
Jasne, że tak... przejrzyj tą stronkę:
http://www.soccer-live.kk.e-wro.pl/index.html
Mendrek
21 02 2007, 10:53
Najciekawiej było na Santiago, szybki mecz i darowanie sobie w obronie. Dawno nie widziałem tak dobrze grającego w ofensywie Realu. Na szczęście w obronie nadal słaby ;p Kurde, trochę żal mi Cannavaro, bo skończy jak Figo czy Beckham - jego skuteczność drastycznie spadła w raz z transferem do Madrytu. Chociaż to Włoch, to dobrze mu tak ;p Co do Beckhama, chyba mu ktoś mocno nakopał w tyłek za ostatnie wybryki w Realu. Tu odejście, tu czerwona kartka i ogółem średnia gra. Był w tym meczu w kapitalnej dyspozycji, normalnie jakbym go oglądał z czasów MU. Dwie bramki padły z jego dośrodkowań, a co Kahn zrobił przy jednym jego strzale pod poprzeczkę w okienko, to jakiś Matrix ;p Casillas zresztą wcale nie gorszy, ma tak cholernie szybki czas reakcji, że potrafi obronić strzał z 7 metrów w drugi słupek. Pomijam, że nie rzucał się na oślep, było widać że rzuca się dopiero po strzale i wie gdzie się rzucać. Masa. Ogółem dobrze, że po koniec Bayern wyrównał, będzie na co popatrzeć w Niemczech
Reszta meczów trochę nudna, Arsenal w słabiutkiej dyspozycji pokonany przez PSV, MU z Lille grali na równym (czyt. niskim) poziomie, aż się naszemu MU udało... uratował honor, no cóż. Milan vs. Celtic też nic ciekawego, no chyba że przypomnimy arcyzabawną sytuację z Gilardino, kiedy biegł obok Boruca, a Boruc nieco zwolnił widząc że Gil powiększa tylko swój ostry kąt do bramki i nagle Gilardino naiwnie i jakże ośmieszając się przy tym, nurkuje w murawę... szkoda, że sam bo Boruc był z dwa kroki za nim. Ja bym go czerwoną potraktował, a sędzia chyba żółtą dał.
Ölschmitz
21 02 2007, 11:47
HEIL BAYERN
3:2 w madrycie to swietny rezultat, a w monachium real nigdy jeszcze nie wygral, ba! wszystko przegral i tylko raz zremisowal.
pieknie! gol bommela swietny, z dropsa, ale parada kahna po wolnym beckhama! JAAAAAAAAAA PIEERDOOOOLEEEEEEE!!!!!!!!
OLLI KAHN!
i po bramce vanBOmmela holender sprzedał kibicom blancos "gest kozakiewicza":)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.