Nie no... jak kocham Milan, tak przyznaję, że Gila musi się jeszcze dużo nauczyć od SuperPippo w kwestii wymuszania karnych... no lałem z niego jak deszcz monsunowy
szkoda ,że Bayern przegrał bo była sznasa na remis zGalacticos . Mam tylko nadzieje ,ze za 2 tygodnie Real pożegna sie z Ligą Mistrzów

) .To powoli staje się tradycja ,że najbogatszy klub świata odpada juz tak wcześnie . Nic to kibice pomachaja znów chusteczkami :lol i na jesieni znow będzie nowy znany trener , który znów będzie obiecywał złote góry . Nic nowego
1/8 to taka pozna faza grupowa . Maluczcy tj .Psv , Celtic , Porto Lille , powalczyli u siebie jak równym z rownym ale na wyjezdzie nie bedą mieli już zbyt wiele do powiedzenia . Prawdziwa jazda zacznie się dopiero w cwiercfinałach .
Mendrek
21 02 2007, 23:10
Eh, Barca dała ciała, myślałem że się przebudzi po tej bramie straconej. Tu lipa, Liverpool grał w stylu Chelsea w obronie. Jeeezuuu a te bramy to parodia, czułem jakbym oglądał jakiś podwórkowy szpil na boisku szkolnym. Ta druga brama, to tak wyglądało. Po tej pierwszej to kolo grający na bramce by tylko usłyszał: "Ej co Ty k*rwa odpier*alasz, weź wypier*alaj z tej bramy! I won z boiska, nie grasz z nami!".
kurde Valdes w tym sezonie byl jednym znajlepszych graczy a tu tak żałosnego babloa wpuiścił;/
muszą zrobic malą rewolucje w Barsie po sezonie bo żle się dzieje!!!1
barca niech sobie kupi boruca, bo daleko nie zajedzie z tym workiem kartofli, zresztą barca jest zbyt długo w podobnym składzie a ronaldinio powinien odpocząć z miesiąc od piłki
QUOTE(Tytek @ 22 02 2007, 12:57)

kurde Valdes w tym sezonie byl jednym znajlepszych graczy a tu tak żałosnego babloa wpuiścił;/
muszą zrobic malą rewolucje w Barsie po sezonie bo żle się dzieje!!!1
eee tam Barcelona zawsze miała kiepskich bramkarzy...
QUOTE(szumi @ 22 02 2007, 15:25)

eee tam Barcelona zawsze miała kiepskich bramkarzy...
Nawet jeśli to co? Myślisz, że uważają to za tradycję, której nie chcą zmieniać?
Fakt, że o takim poziomie jaki prezentuje Casillas to Valdes zawsze sobie mógł jeno pomarzyć. Mógłby mu ręczniki nosić.
Hihi, Barca już jest jedną nogą za burtą, haha. Pisałem już, że od dłuższego czasu Barca to tylko Ronaldinho, a że Ronnie był słaby, to mało z zespołu zostało.
QUOTE(ogqozo @ 22 02 2007, 16:14)

Hihi, Barca już jest jedną nogą za burtą, haha. Pisałem już, że od dłuższego czasu Barca to tylko Ronaldinho, a że Ronnie był słaby, to mało z zespołu zostało.
Przypomnę Ci te słowa w maju, jak Barca zatriumfuje 2 raz z rzędu
canabis
22 02 2007, 17:35
Z Ronaldinho w takiej formie mogą tylko pomażyć, zobaczycie czarnym koniem będzie Lyon i dojdzie do finału.
Junkhead
22 02 2007, 17:55
QUOTE(canabis @ 22 02 2007, 17:35)

zobaczycie czarnym koniem będzie Lyon i dojdzie do finału.
lol, tylko, że za 2 tygodnie Roma pokaże gdzie miejsce w szeregu żabojadów. Fajnie wczoraj Postiga zakręcił kilka razy obrońcami Chelsea. Barca - Liverpool to był pojedynek babola Valdesa i babola Reiny, który z tych dwóch wygrał wczoraj, chyba niemusze pisać.
Lyon czarnym koniem ?

Lyon jest faworytem od początku LM w tym roku, do zdobycia tego trofeum.
Mam nadzieję, że Porto nie da plamy i awansuje dalej

Wielki Inter ( najlepsza włoska obrona ), traci dwa gole. 0:0 w rewanżu i Inter odpada
canabis
22 02 2007, 19:53
QUOTE(Junkhead @ 22 02 2007, 17:55)

zobaczycie czarnym koniem będzie Lyon i dojdzie do finału.
lol, tylko, że za 2 tygodnie Roma pokaże gdzie miejsce w szeregu żabojadów. Fajnie wczoraj Postiga zakręcił kilka razy obrońcami Chelsea. Barca - Liverpool to był pojedynek babola Valdesa i babola Reiny, który z tych dwóch wygrał wczoraj, chyba niemusze pisać.
Tja, Roma już pokazała ale jak dostawać żółte kartki. Roma nie ma szans we Francji, to nie podlega dyskusji.
Lipa nie wiem czy to była ironia z twojej strony, ale na serio myśle że Lyon może sporo zdziałać w tej edycji LM.
Saunter
22 02 2007, 20:32
Lyon jest teraz faworytem, a to że Barca odpadnie nie powinno nikogo zdziwić, bo Liverpool nie traci goli na Anfield, a musiałby przegrać 0-2. Ogólnie ciekawe było roztrzygnięcie wszystkich meczów, bo Arsenal, Barcelona mają spore kłopoty, Inter może przymoczyć z Valencią, czyli finał Liverpool - Lyon
Junkhead
22 02 2007, 22:38

Tja, Roma już pokazała ale jak dostawać żółte kartki. Roma nie ma szans we Francji, to nie podlega dyskusji.
Lipa nie wiem czy to była ironia z twojej strony, ale na serio myśle że Lyon może sporo zdziałać w tej edycji LM.
Wiesz mój kumpel już trzeci rok z rzędu mówi, że w finale zagra Lyon z kimś tam, tylko, że jakoś im to nie wychodzi. A poza tym w LM w fazie pucharowej nie ma faworytów, tu każdy może wygrać z każdym.
Chodziło mi o to, że czarnym koniem to może być Lille, a nie Lyon który tak naprawdę jest co roku faworytem.
_Bobek_
24 02 2007, 12:52
QUOTE(Lipa @ 23 02 2007, 10:36)

Chodziło mi o to, że czarnym koniem to może być Lille, a nie Lyon który tak naprawdę jest co roku faworytem.
Myslisz, ze sa w stanie odrobic ta stracona bramke i to na dodatek na wyjezdzie z Meńju (?), Nie sadze... ^^
Ölschmitz
24 02 2007, 14:41
nie zrozumiales go bobku.
terminu "czarny kon" mozna uzywac w stosunku do zespolow takich jak lille, psv, roma, porto, a nie lyonu ktory jest jednym z faworytow.
dr_hakenbusz
6 03 2007, 16:30
Czy ktoś wie, na jakim kanale można obejżeć dzisiaj jakiś mecz ? Z tego co wiem to na nSport, no ale tego w domu nie mam. Może jakiś czeski lub niemiecki kanał ? Zaraz idę zrobić obchód po knajpach, może gdzieś pokazują, ale wątpię.
sir_ryszard
6 03 2007, 20:17
Ja pierdziele! Grzałem się na konfrontację Liverpoolu z Barceloną przez blisko tydzień, a dopiero teraz do mnie doszło, że przecież we wtorki Champions League nie leci. Tylko skróty. Zawszone: TVP i Polsat Sport. :\
Rysiu,
http://www.soccer-live.kk.e-wro.pl/index.html - podawane było. Tam wchodzisz w pon-pią (harmonogram) i tam masz linki directowe do media playera, albo do innych internetowych TV. Miały być do Barca vs. Liver, ale jeszcze nie ma, może będą. Ja właśnie załapałem się na Romę vs. Marsylię.
Ölschmitz
6 03 2007, 22:38
barcelona za burta, tak to sie musialo skonczyc, ciekawe na kogo sie teraz przerzuci dzieciarnia ;]
Musiolik
6 03 2007, 22:42
No niestety, Barca przegrała ;/ Zawalili mecz u siebie, cóż trudno, od jakiegoś czasu już grali słabiej. Może za rok... może. (zawsze pozostaje PES6 i skopać The Redds

)
A w Valencii bójka po meczu
CYTAT(Olszesky @ 6 03 2007, 22:38)

barcelona za burta, tak to sie musialo skonczyc, ciekawe na kogo sie teraz przerzuci dzieciarnia ;]
Trochę szacunku dla klubowego mistrza europy:P Sezonowcy jeszcze się nie przerzucą. Dopiero po finale staną się wiernymi fanami kogośtam. A jutro trzymam kciuki za ten Twój Mjunik, niech się spiszą, a Van Bombel pokaże kolejnego wała.
hehe cwaniaczki mówiłęm, że Interowi z Valencią łatwo nie będzie, jak wspominałem od lutego odbudowali forme i wielki Inter odprawili,
Barca gdyby zagrała dobrze to by awansowała, ale zagrali fatalnie.... Wygrana 1:0 to czysty zbieg okoliczności, a Valdes znów prawie puścił gola z połowy (a'la Villa)... tylko tym razem po strzale Sissoko uratowała go poprzeczka o_O
Ölschmitz
6 03 2007, 22:55
jutro kahn zje raula, jestem tego pewien xD
a liverpool jak barce cisnal, piekne, ogladam skrot to w ogole pod bramka reiny sie nic nie dzialo ;]
Junkhead
6 03 2007, 23:19
Roma zagrała kapitalnie, fenomenalnie bronił Doni, genialnia bramka Manciniego i jeszcze bramka Il Capitano Tottiego, więcej do szczęscia niepotrzebuje.
FORZA ROMA
PS. Najlepiej oglądać mecze na
http://www.myp2p.eu
Szkoda Lyonu

Chciałem zobaczyć Manciniego w akcji no i zobaczyłem:D Przynajmniej wiem kogo do drużyny sobiesprowadziłem ostatnio
ale wychoojał Mancini obrońce , Lyon na kolanach tak trzymac

Barca fartem strzeliła bramę ale niestety fartem nie przechodzi się dalej .Bardzo dobrze
Valencia czyli jedyny przedstawieciel Hiszpani w 1/4 Ligi Mistzrów ?Byłoby cudnie
Chelsea poniżej oczekiwan , ale chooj z nimi :}
Dzisiaj jazda na Alianz Arena .Ile będzie 4-1 ? 4-2 ?Miła by by byla powtórka z 99/00 .Cóz to były za spektakle jednego aktora
Po tym co gra Barca w tym sezonie z rywalami z najwyższej półki stwierdzam,ze muszą zrobić małą przebudowe składu:
1.Trzeba kupić godnego konkurenta dla Vadesa-Ustari lub Dida,wiecej bramkarzy chyba nie ma do kupienia?
2.Lewy/prawy obronca.Faworyt Daniel Alves,sprzedac Olequera i Silvinho
3.Def.Pomocnik z prawdziwego zdarzenia,pozbyc sie Edmilsona/Motty
4.Sprzedaz całą trójke Gudhjonsen,Giuly,Ezquerro.
Za nich wprowadzic do skladu Dos Santosa,kupic kogos pokroju C.Ronaldo lub Quaresmy i zostawić Saviole lub zakupic dobrego sprawdzonego w Europie napadziora.
I tak by bylo dobrze:) bo teraz gra tam za dużo przecietniaków....
"faworyt" lyon zesrał sie w majtki przeciwko niedocenionej romie.mancini gol chyba sezonu czysta poezja polecam obejrzeć.
chelsea nic ciekawego z porto
inter valencia nudy na pudy
barcelona-liverpool.barca kryzys najwazniejsza czesc sezonu a juz zdążyli z sevilla,valencia przegrać i jeszcze teraz odpaść z LM.ot jak ronaldinho slabo gra to cala reszta robi śmierdząca kupkę.ale to taka juz specyficzna drużyna jest(bardzo lubie barce zeby nie bylo) tam zawsze wszystko sie kręci wokół jakiejś wielkiej jednostki; cryuff,maradona,rivaldo itd.no w 1992 musze przyznac ze mieli niezly kolektyw.w poprzednim sezonie równiez ale widac zabraklo swiezej krwi.
Pisałem już o Barcy - Ronnie nie błysnął, więc przegrali, standard. Patrząc z przewagi, jaką w obu meczach miał Liverpool, można wysnuć wniosek, że liga angielska nie ma sobie równych w Europie, skoro Barcelona długo prowadziła w lidze hiszpańskiej.
Ale uważam, że tak nie jest. Nie mam na to żadnych argumentów co prawda, po prostu wolę Primera Division i nie pluć mi na nią.
Totti, Mancini i wszystko jasne - noż (pipi)a. Lyon przesrał mi ćwierć stówy nie awansując, bo pozostałe mecze trafiłem. Jestem spłukany, bo zamiast jak zawsze odpaść w ćwierćfinale, ci geniusze przegrywania zadziwili świat bezradnością na własnym boisku. Kolejny moment w moim życiu, w którym stwierdzam, że więcej tak dużej kasy na piłkę stawiać nie będę.
dr_hakenbusz
7 03 2007, 15:42
CYTAT(SIKI @ 6 03 2007, 22:50)

Barca gdyby zagrała dobrze to by awansowała, ale zagrali fatalnie.... Wygrana 1:0 to czysty zbieg okoliczności, a Valdes znów prawie puścił gola z połowy (a'la Villa)... tylko tym razem po strzale Sissoko uratowała go poprzeczka o_O
Hehe. Barca nie mogła zagrać dobrze. Tak krawiec kraje, jak mu kangur staje. Gra się tak jak pozwala przeciwnik. Akurat oglądałem cały mecz i prawda jest taka, że bodaj w 30 minucie pokazywali statystyki strzałów Braca-Liverpool 0-9. To mówi samo za siebie. Utrzymanie się przy piłce przez kilkanaście sekund na połowie rywala, to było dla Barcy nie do zrobienia. Eto'o nic, Deco nic, Messi i Ronnie po jednym udanym dryblingu w 1wszej połowie. Zostali tak przyduszeni, że Thuram musiał piłkę na aut wykopywać po podaniu od Valdesa (z piątki). Zresztą Braca miała wielkie szczęscie, że nie doszło do pogromu. 4-0 dla Liverpoolu nie byłoby niespodzianką, dla tych co widzieli całe spotkanie.
Wygląda na to, że Rijkard musi się jeszcze wiele nauczyć jeśli chodzi o trenerkę. Zostali zniszczeni właśnie dzięki genialnemu ustawieniu i taktyce Anglików. To tyle

<hadzia>
Az dziwne, ze Ibrahimovic przy okazji kogos nie zlał. Widac bylo, ze ma ochote na starcie, po ostronym wejsciu w jednego z graczy Valencii. To kolejny skandal, zwiazany z Italią. Jesli Wlosi dostana ME 2012, uznam, ze wszystko bylo z gory zaplanowane i podobne konkursy nie maja sensu. Zwlaszcza, ze nie tak dawno temu, w Italii odbywaly sie MŚ (1990). Burdisso ma zlamany nos ;]
alienator
7 03 2007, 19:06
i tak najlepsze było jak koleś po tym <hadzia> zaczął spier.dalać po boisku, a Cordoba i ktoś jeszcze go gonili xDD
ta cała sytuacja to symbol upadku serie a, która z dobrej ligii stała sie przeciętną ligą europejską w któej taki Inter wygrywa 16 cz 17 razy z rzędu a w Europie nie moze stworzyć sobie sytuacji podbramkowych z Valencią - trzecią drużyną ligii hiszpańskiej, która zmaga sie z plagą kontuzji, a o sytuacji kadrowej jaką ma Inter może tylko pomarzyć.....
Real dziś musi odpaść. Z taką grą jaką prezentują teraz nie zasługują nawet na 1/8, więc Bayern musi to wykorzystać i strzelić 2 bramki i kontrolować mecz. Pozatym niezagra Beckham(najlepszy aktualnie zawodnik), Reyes i Cannavaro (to chyba wzmocnienie bardziej

). Polecam zagrać 1 u buków - kurs BARDZO przyzwoity 1,95...
CYTAT(SIKI @ 7 03 2007, 19:14)

ta cała sytuacja to symbol upadku serie a, która z dobrej ligii stała sie przeciętną ligą europejską w któej taki Inter wygrywa 16 cz 17 razy z rzędu a w Europie nie moze stworzyć sobie sytuacji podbramkowych z Valencią - trzecią drużyną ligii hiszpańskiej, która zmaga sie z plagą kontuzji, a o sytuacji kadrowej jaką ma Inter może tylko pomarzyć.....
Real dziś musi odpaść. Z taką grą jaką prezentują teraz nie zasługują nawet na 1/8, więc Bayern musi to wykorzystać i strzelić 2 bramki i kontrolować mecz. Pozatym niezagra Beckham(najlepszy aktualnie zawodnik), Reyes i Cannavaro (to chyba wzmocnienie bardziej

). Polecam zagrać 1 u buków - kurs BARDZO przyzwoity 1,95...
o czym ty SIKI mówisz?jaki symbol upadku?valencia tydzień temu pojechała jak chciała barcelone a inter dwumecz zawalił ale na na san siro gdzie przeważał i by awansował gdyby dograli 2:1 do końca a nie do 86 minuty.przeciętna liga europejska a roma pojechala jak chciala faworyta tudzież czarnego konia hmmm
porównaj sobie rozkład sił w LM i zobaczysz kto ma najsilniejsza ligę
tia a porto było 2 lata temu najlepsza drużyną w europie.
2 lata temu to byl sezon cudow . Teraz Anglicy maja realna szanse na komplet 4 zespolow w cwiercfinale .Do tego doliczmy zawsze dobre Newcastle i Tottenham w Pucharze Uefa . Zreszta poczekajmy do maja ..
Ölschmitz
7 03 2007, 23:18
wlasnie wrocilem z pubu, coz moge napisac, bayern jest wielki, hitzfeld jest geniuszem.
jak w 12 sekundzie roy makaay zdobyl najszybciej strzelona bramke w lidze mistrzow to tylko krzyknalem na caly pub (jeden z wiekszych w toruniu) "BLITZKRIEG!!!!!!!!!!" potem do 30 minuty niepodwazalna dominacja bayernu, potem do konca pierwszej polowy oddanie inicjatywy, druga polowa juz rowna. gol lucio i znow dre sie ze szczescia, fani realu zamilki, potem karny to sie wkur.wilem, gol ramosa opuszczam leb, ale ktos z tylu krzyczy "NIE MA (pipi)A!!!!" i znow skacze z radosci. koncowke ogladalem na stojaco by potem pasc na kolana ze swiadomoscia, ze bayern eliminuje faworyzowany real i gra dalej.
HEIL BAYERN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Germanofilu przebrzydły ;] Ale akurat tez w tym meczu kibicowalem Niemcom. Szkoda jedynie, ze Celtic odpadł z Borucem w bramce.
Kuwa... paznokcie mam poobgryzane doszczętnie. Co mi Milan z psychiką zrobił, to szkoda gadać

Ale tak myślałem... albo Kaka błyśnie, albo karne będą... Boruc niesamowite strzały wyciągał, np. ten Seedorfa O_O ...2 poprzeczki, Milan gniótł przez większość meczu, ale strasznie nieskutecznie strzelał. Ile Celtic oddał strzałów? 4? 5? Maldini dawał radę ;p
No i w końcu decydująca akcja i deprymująca siata, oł yeah ;] Ale i tak Boruc chyba Man of the Match...
Stranger
8 03 2007, 00:47
Brawa dlka Bayernu za wyeliminowanie Realu. 2 dni temu Barca i Inter popłynęli, teraz pozostaje mi tylko czekać, aż trójka (Man Utd, Liverpool, Milan no i w sumie Roma też) zakończą swe przygody w CL i będę happy ;] Choć pewnikiem dwójka z nich znajdzie się w finale, co nie powinnno raczej dziwić choć liczę na to, że PSV może dokona cudu ;]
Szkoda Boruca, najlepszy gracz w swojej drużynie. Reszta graczy Celticu się spaliła i w sumie poza kiksami Maldiniego i jego ręką w polu karnym to Milan raczej nie miał się o co bać. Choć Celtic w tym dwumeczu mimo wszystko napsuł nieco krwi Milanowi, ale swej szansy miał szukać w meczu na włąsnym terenie, na San Siro dało się odczuć, że bedzie to raczej jednostronny pojedynek i tak było.
dr_hakenbusz
8 03 2007, 00:51
No raczej tak, Boruc był świetny w tym meczu. Ten gol to też nie z takiej 100% akcji, tylko ten obrońca co "krył" Kake to sobie powinien w torbe strzelić. Nie zrobił NIC, żeby utrudnić akcję Brazylijczykowi. Artek musi iść do Milanu albo czegoś podobnego, bo w tym klubie już więcej nie osiągnie.
Arsenal popsuł mi kupon, ale dobrze im tak, Henry cienki jak piwo karmelkowe i wogóle go nie lubię.
CYTAT(Fan @ 7 03 2007, 20:29)

2 lata temu to byl sezon cudow . Teraz Anglicy maja realna szanse na komplet 4 zespolow w cwiercfinale .Do tego doliczmy zawsze dobre Newcastle i Tottenham w Pucharze Uefa . Zreszta poczekajmy do maja ..
narazie Arsenal odpadł z PSV...
btw.SIKI jeśli o upadku seria A swiadczy odpadnięcie interu to co powiesz o primiera divison gdzie właśnie poleciała barca i real?zrozumcie ,że porównywanie lig przez pryzmat tylko LM w większości przypadków jest mylne...
Henry nie powinien był grać. Chory był.
Ło kurcze ilu tu amatorów talentu Boruca się wylęgło.
Ciekawe kiedy zaczniecie doceniać Fabiańskiego.
Jak zacznie grac w LM, tak jak Boruc?;]
W 10 sekundzie , nie 12 ;] .Bayern powinein juz do przerwy prowadzic do przerwy 3-0 ale napastnicy zamiast strzelać woleli podawać piłke do Casillasa . Oszczedziloby to kibicom niepotrzebnych nerwów bo Real byl tego wieczoru baaaardzo slaby . Tamten Bayern z sepznu 99/00 rozstzraskal patalachow 4-1 stwarzajac sobie co chwile sytuacje (pamieta ktos rajd Elbera i jego brame , he ??) , tutaj , stali za podwojna garda i tylko wyprowadzali kontry .W drugiej polowie przy stanie 2-1 Salihamidzic zamiast wejsc w pole karne wolal oddac gale do tylu ;/ Strasznie zachowawczy ten Bayern .
Arsenal ulatwil sprawe koljenemu przeciwnikowi Psv .
Liverpool , Roma , Valencia , Chelsea , PSV , Milan , ManU , Bayern , bedzie ciekawie w cwiercfinalach
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.