Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Clive Barker's Undying
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Games
Marlon
Są jacyś miłośnicy tego szpila? Genialny klimacik, ogromna posiadłość (i nie tylko!) do spenetrowania, motywy z różnymi wizjami, odkrywanie tajemnicy rodziny zamieszkującej ów przybytek itd. Całość podana w konwencji FPP z odpowiednim stopniem trudności i bez strzelania na lewo i prawo.

Do tego jak ktoś lubi prozę Barkera, który to trzymał pieczę nad tym produktem, to fiu, fiu icon_twisted.gif

Gry już nie posiadam, ale teraz mi do głowy przyszło, że chętnie bym sobie w to znowu szarpnął...
Milo
Świetny Horrorek przeszedłem go całego juz sporo czasu temu ale naprawde gierka super WARTO!!
Sarge
Grałem kiedyś tylko w demo, świetne wrażenie na mnie ta gra swego czasu zrobiła - klimat dawał radę. Ostatnio nawet myślałem sobie, że chętnie bym sobie sprawił tego szpila wink.gif
Firekage
Daje rade,ale przyznam sie bez bicia ze koncowke walnolem na kodzie....jakos nie oglem tego czegos pokonac,bo dostawalem 1 strzal i bylo po grze ninja.gif
Dante
W pełną wersje nie grałem a chciałem. da sie to jeszcze gdzieś dorwać???
Może extra klasyka albo coś w tym stylu?
Firekage
QUOTE(Dante @ 22 07 2006, 06:51) *

W pełną wersje nie grałem a chciałem. da sie to jeszcze gdzieś dorwać???
Może extra klasyka albo coś w tym stylu?

Allegro.Pelno tego jest.Sa nawet nowki.Tania gierka.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.