Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: EXTREME PARTY 5 - kto? gdzie? kiedy? skąd?
Forum PSX Extreme > PSX Extreme > Opinie, komentarze > EXTREME PARTY V
Stron: 1, 2, 3, 4
MichAelis
To ja tez mam pytanie kto jedzie z Wrocka?
Chicken
QUOTE(MichAelis @ 10 07 2006, 18:20) *

Na 99% Ja będę przejeżdzał przez Wrocław. Wagon będzie najprawdopodobniej oznakowany, więc trudno go będzie nie zauważyć.
Aha. Ci chodziło o Pociąg??
MasterShake
QUOTE(MichAelis @ 10 07 2006, 18:20) *

ja, Listunio(kolega od game time), mój gruby kolega, jak coś to można się zgadać hyh.gif
MichAelis
łe to bajerka, pewnie ze sie zgadamy smile.gif
KageX
Osake -> Wiem gdzie jest Radom biggrin.gif Wczoraj zwiedziłem.
Kurde, ale ktoś z moich okolic... Przypominam, Grójec, Warka, Białobrzegi...
Shinji-kun
Hmmm to i ja sie spytam: kto jedzie z okolic Lodzi ? Wiem, ze pociag do Katowic przejezdza przez dworzec Lodz Kaliska (Gdynia - Krakow bodajze). Takze jak jedzie ktos ? smile.gif
Shinji-kun
Szukam osob co by sie grupa zabrac. Sam to ja w pociagu 3h nie mam zamiaru jechac, oooo nie tongue.gif Jezeli bylbys chetny to pm albo gg smile.gif
KoBik
Ludki kto jest z Siemców? albo okolic? szukam znajomych z forum co by razem się umówić i zaatakować EP 5 smile.gif
janol
Dobra dziewczęta. Plan trza jakiś opracować. Łatwo można połączyć grupy z Poznania i Wrocławia:
26 sierpnia są dwie w miarę rozsądne możliwość:
TLK - odjazd o 6.00, Wrocław Gł jest 8.15, Katowice o 10.49
Pospieszny (trochę tańsze bilety) - odjazd 7.35, Wrocław Gł 10.00, Katowice 12:45
Nightmare90
KoBik chodzi o Siemianowice Śląskie??? bo jak tak to ja mieszkam blisko a dokładniej Brzozowice-Kamień smile.gif ale jeszcze sami nie wiemy czy pojedziemy
MichAelis
QUOTE(janol @ 13 07 2006, 20:20) *

Dobra dziewczęta. Plan trza jakiś opracować. Łatwo można połączyć grupy z Poznania i Wrocławia:
Pospieszny (trochę tańsze bilety) - odjazd 7.35, Wrocław Gł 10.00, Katowice 12:45

Marcin? Czyżbyś? wub.gif
KoBik
QUOTE(Nightmare90 @ 13 07 2006, 18:24) *

KoBik chodzi o Siemianowice Śląskie??? bo jak tak to ja mieszkam blisko a dokładniej Brzozowice-Kamień smile.gif ale jeszcze sami nie wiemy czy pojedziemy

zgadza sie - to ta dziura - praktycznie 10 minut jazdy busem do Katowic. Tego EP nie opuszcze choćby nie wiem co smile.gif
_Milan_

ja proponuje ten o 7:35,zawsze wiecej sie wyspie smile.gif

Milan
Robert
spod Poznania
nie wiem co wezme,ale tak powiedzmy na 100% nic.

...no moze poza dwoma kumplami

edit:
Marcin ,dzieki za zwrocenie uwagi,ale jestem padniety po pracy, i nawet nie wiem co gdzie pisze.

odp. noooo,fajowoo nerd.gif
gicior
janol
W Spamie już zdecydowaliśmy, że jedziemy tym o 7.35. Dodatkowo jadą z nami Kempuś i Ansem oraz Ekansik z Bydgoszczy, fajowo nie? A we Wrocławiu dosiądzie się Michu wub.gif
Poza tym Robercie w tym temacie nie rezerwuje się miejsc ;*
MichAelis
Wiec bedziecie musieli trzymac miejsce koledze hyh.gif
Marlon
Tak kontrolnie, bo jeszcze czas.

Ktoś się może z podkarpacia wybiera?
janol
Ze Spamu z Podkarpacie jadą xyz i abrakadabra, Marloniku.
arczibal
A jedzie ktos z Gliwic ?? czy jade tylko sam wink.gif
puszkin
QUOTE(janol @ 15 07 2006, 09:51) *

ja jeszcze do końca pewny nie jestem

w krakowie ma sie jeszzce arkadjo dosiąść
ogicool
ja tylko tak, wiecie o której ten pociąg jest we Wrocławiu?
janol

Marlon
QUOTE(xyz @ 15 07 2006, 14:07) *

To elegancko. Exłajzet, ja jade z Wami, ewentualnych sprzeciwów nie uznaję wink.gif
BiSoN
Jedzie ktos na EP z okolic Bydgoszczy ?? jesli tak to bym mogl zabrac wtedy TV smile.gif
_Alek_
Dobra, dorzućmy kolejną miejscowośc do puli:
Kto jedzie z Warszawy i okolic? Przyznawać się, ale już;P
koval
To ja też zapytam.
Wybiera się ktoś z Kłodzka i okolic ?
izi
dobra ludziska ; ) kto wybiera sie z Myslowic?! wiem ze to strasznie daleko a dojazd jest trudny ale moze znajda sie smialkowie ktorzy sproboja podolac tak ciezkiemu zadaniu jakim jest owa podroz
MasterShake
czyli z wrocławia kto daje?(ze mną 2 osoby)
bartiz
QUOTE(Marlon @ 15 07 2006, 15:38) *

QUOTE(xyz @ 15 07 2006, 14:07) *

To elegancko. Exłajzet, ja jade z Wami, ewentualnych sprzeciwów nie uznaję wink.gif

Ja też z podkarpacia więc jak coś to się dołączam ale tak jak xyz nie wiem czy jade ;P
Kathleen
QUOTE(Gorthaur @ 21 07 2006, 09:25) *

Mhm... Ja i MrSatan się z Warszawy wybieramy... moze autem (jezeli bedziemy chcieli wziac TV itp). Mozna by sie jakos spiknac hyh.gif
Wuj3k
Heh a kiedy jest i Ja jestem z Wawki ;p
MichAelis
QUOTE(MasterShake @ 22 07 2006, 03:09) *

Ja
Dziabong
Kuna fak to nikt z kraka nie bedzie jechal ??? kto z krakowwa niech da znac:)
ogicool
QUOTE(MichAelis @ 22 07 2006, 12:12) *

QUOTE(MasterShake @ 22 07 2006, 03:09) *

Ja

może ja kto wie
BiSoN
Ja sie wybieram z Ekansikiem i Ansemem chyba, jeszcze ktos jedzie z okolic bydzi ?? :>
puszkin
QUOTE(Dziabong @ 22 07 2006, 15:22) *

Kuna fak to nikt z kraka nie bedzie jechal ??? kto z krakowwa niech da znac:)

ja najprawdopodobiniej jade z rzeszowa (?) z kilkoma osobami, jedziemy przez kraków i tam ma się dosiąść niejaki arkadjo ;]
Zonk
A ja nie muszę się umawiać, albowiem drodzy Panowie, schodzę po schodach, wychodze z bloku, idę w prawo ok 500 m i jestem na EP5:D ZONK! tongue.gif hehe. Idzie ktoś ze mną ;P ?? Jak tak to byśmy się umówili o którejś na przystanku przed szpitalem (wtajemniczeni będą wiedzieli gdzie:D)
TaiCat
Ja jade np.(Bo Sojer tak chciał),Krulik,Tumek,Mat,(i ekipa Rydy)Totor,Chester(Ekipa podRybnik)

każdy kto jest z okolic rybnika,wodzia,jastrzębia,żor etc pmka do mnei smile.gif
szeni
A jedzie ktoś z Opola, albo jeszcze lepiej - z Kluczborka? Albo nawet z całego województwa opolskiego - możnaby zebrać się w Opolu i razem pojechać do Katowic pociągiem
Dante_Devil
jakby ktos sie z gliwic wybierał to niech do mnie uderza biggrin.gif
Bartezoo
Jedzie ktoś z Gdańska-bo kuna fak kumple zawiedli nie mają na bilet pociągowy:)
BiSoN
A przez co on przejezdza ?? Jak przez bydzie to ja jade i kilka osob z bydgoszczy, wiec bysmy jechali razem hyh.gif
Bartezoo
QUOTE(BiSoN @ 26 07 2006, 14:44) *

A przez co on przejezdza ?? Jak przez bydzie to ja jade i kilka osob z bydgoszczy, wiec bysmy jechali razem hyh.gif

http://rozklad.pkp.pl/bin/query.exe/pn?ld=...918360&OK#focus zobacz tam
art20
a jedzie ktoś z Myszkowa
SZYMITSU
wiec szukam chetnych na wspólną wyprawe na extreme party 5 do katowic. chodzi mi o osoby z woj swietorzyskiego tak by razem wyjechac pociagiem z dworca pkp w kielcach. z chetnymi umawiamy sie na dworcu0-data godzina wyjazdu ustalamy wspolnie by kazdemu bylo wygodnie. zapoznajemy sie maly browarek i w droge. wiadomo w grupie bezpieczniej i sprzet bezpieczniejszy. osoby chetne zapraszam na maila szymitsu@iteria.pl , gg:7408519, lub pw na forum.
beda chetni bedzie lista ugadujemy sie i jedziemy
Shinji-kun
QUOTE(Bartezoo @ 26 07 2006, 12:54) *

QUOTE(BiSoN @ 26 07 2006, 14:44) *

http://rozklad.pkp.pl/bin/query.exe/pn?ld=...918360&OK#focus zobacz tam

Jezeli bede jechal to tym 05:55 (Gdansk), wsiadam na stacji Lodz Kliska (jakas 11:30).
Tokar
Ogłoszenie parafialne dla ludzi z Łodzi i okolic. Mamy idealne połączenie. 3:33 na Kaliskim, o 7:15 jesteśmy na głównym w Katosach. Zero przesiadek i akuratnie czasowo, tak akurat, żeby spokojnie przedostać się na miejsce imprezy i obadać teren. Także wszyscy zainteresowani - spotykamy się w okolicach 3 nad ranem na peronie i jedziemy godnie reprezentować okręg łódzki ;]
Dante
To może bym się tym zabrał co prawda trza będzie namówić starego aby mnie popdrzucił bo tak rano to z mojego za(pipi)a nie ma żadnego autobusu.
Gruzin Bandyta
QUOTE(Gorthaur @ 21 07 2006, 09:25) *

Ano ja z Warszawy przybywam. Może ze Sterną ale z nim to nigdy nic nie wiadomo. Jeśli ktoś ma ochotę się ustawić niech podbija choćby i na maila.
Tokar
QUOTE(Dante @ 29 07 2006, 08:12) *

To może bym się tym zabrał co prawda trza będzie namówić starego aby mnie popdrzucił bo tak rano to z mojego za(pipi)a nie ma żadnego autobusu.

To nie jedziesz jednak na gejs konwenszyn ? :>
Słoik
QUOTE(Tokar_Sama @ 29 07 2006, 01:37) *
Ogłoszenie parafialne dla ludzi z Łodzi i okolic. Mamy idealne połączenie. 3:33 na Kaliskim, o 7:15 jesteśmy na głównym w Katosach. Zero przesiadek i akuratnie czasowo, tak akurat, żeby spokojnie przedostać się na miejsce imprezy i obadać teren. Także wszyscy zainteresowani - spotykamy się w okolicach 3 nad ranem na peronie i jedziemy godnie reprezentować okręg łódzki ;]
Jesli ktos chce sie z Nami zabrac, to prosze bardzo ;] Ale, pamietajcie, nie odpowiadam za ewentualne klopoty zdrowotne, bedace wynikiem podrozy z Tokarinho ;]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.