Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Yoshi's Island 2
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Nintendo DS
Sarge
Czy trzeba coś dodawać happy.gif ? Pod koniec roku DS'a atakuje kontynuacja jednej z najlepszych platformówek na GBA. Kolejna świetna gra nam się szykuje, martwię się tylko o żywotność, takie Yoshi Touch & Go jest znane właśnie z krótkiego czasu potrzebnego na przejście gry dry.gif ...
szczurek
Yoshi's Island 2 z obsluga Wi-Fi i Baby Wario?
http://www.kotaku.com/gaming/nintendo/yosh...toms-193833.php
Tori
mam nadzieję, że dłuższa, niż yoshi touch & go
ironspider
Miałem pierwszego...KOZACKI....Minigry...plansze...WSZYSTKO biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif.Czekam na dwójke biggrin.gif
Skarabeus
Ech, pprzeszedłem jedynkę z 11 razy - i gram po dziś dzieeń - mam nadzieję że nie spartolą dwójki !

Dziennik Gracza
signap
dla mnie gierka na 6+, malo innowacji (nowe dzieci - nowe zdonlosci) a rysika 0... pozatym bardzo prosta confused.gif jak NSMB czy Peach
Seraphin
Gra jest świetna, nie powiedziałbym że jest prosta, ale do bardzo trudnych nie należy. Przyznam że były takie 2 plansze przez które dostałem prawie szału, straciłem na nich po 30 żyć każdej, ale jakoś minęły.

Grafika - 7/10
Muzyka - 6/10 (przeważnie wyłączona, odgłosy Yoshiego to jedyny, ale wielki plus)
Gameplay/Miodność - 9/10

Ogólna ocena - dałbym 8-/10, choćby za samą przyjemność grania oraz minigierki zabawną fabułę. Bardzo polecam,

jednach szkoda mi szaleńców chcących ja wy-master'ować. Biały kaftanik wita.
Ali G
ja dalbym sie pociac za orginal smw2 na snes, przeszedlem to bedac malym brzdacem siekajac wszedzie po stowce w kazdym levelu, a trzeba zaznaczyc, ze wtedy nie istnialo cos takiego jak gamefaqs. obok donkey kong country gra mojego zycia, dla niej kupilem sobie nawet gameboy micro i tam ponownie rozwalilem na sto procent ... dwa razy smile.gif
nie ukrywam, ze w wypadku nintendo ds i mojej osoby yoshi's island ds spelnilo funkcje system sellera, snilem o tej grze, marzylem zeby tylko zagrac na ds w to cudo. chyba jednak sie zawiodlem skoro konsole mam kilka miesiecy a gre skonczylem dopiero wczoraj, niby wszystko jest jak ma byc, wolalbym jednak, zeby to bylo zwyklym mission packiem w stosunku do pierwowzoru czyli jedynie nowe levele i zadnych zmian!
no nic. mam uczucie, ze nie do konca kontroluje bohatera - NAJWIEKSZA WADA. tzn. nieraz wydaje mi sie, ze naciskam skok zeby polewitowac a konsola nie reaguje- doprowadzalo mnie to do szalu w levelach gdzie nie ma gruntu pod nogami. wprowadzenie dzieciakow - coz, mozna przebolec, chociaz te funkcje w stylu magnesu to troszke na sile udziwnienie, popraw mnie jesli sie myle, w sumie urozmaicenie jakies niby.
wiele osob narzeka na muzyke - jak dla mnie jest super spoko, tylko wydaje mi sie, ze brakuje kilku efektow dzwiekowych z orginalu, tez BOL.
mozliwe, bardzo mozliwe, ze powtorzy sie sytuacja z nsmb - gdzie gra pokazala swoje drugie oblicze dopiero przy probie przejscia na 100%, bo to dopiero przede mna, zaliczylem na stowe dopiero 1.5 swiata.
na dzien dzisiejszy z wielkim bolem w sercu jedynie 8/10
Ali G
CYTAT(Seraphin @ 5 12 2006, 17:06) *
jednach szkoda mi szaleńców chcących ja wy-master'ować. Biały kaftanik wita.

co racja to racja
przeszedl ktos z was ta gre na 100%
bo o ile pierwsze trzy swiata [mowie o leveleach zwyklych, od 1 do 8, pomijam extra i secret levele - one sa dla szalencow i prawdopodobnie i tak nic nie daja, procz satysfakcji] sa do zrobienia na 100% tak juz od czwartego swiata zaczyna sie pieklo.
polecam 4-7 na poczatek, troche nie fair, najsmieszniejsze jest to, ze przeciez gracz wie co bedzie za chwile i dokladnie w jakim miejscu, no nic moze malo zdolny jestem.
ale zrobie to, przejde na 100%, chcoiaz na sama mysl o levelu gdzie tlo przesuwa sie bez naszej woli a z nieba leca te czarne co gryza, na sama mysl o tym mam ochote rzucic ds'em o sciane.
nie polecam nerwusom bez kitu, stracilem z 40 zyc na 4-7 na luzaku, wiecej nawet.
w sumie teraz to przelatuje ten level w mig, wiec jednak trening czyni mistrza.
dobra, niewazne, kt
o ile przeszedl z was?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.