Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: LIGA PLAYSTATION - kto chętny
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3, 4
ShtaS
a parówy z Sony nadal milczą, mnie wściekłość równiez nie opuszcza, tymbardziej, żę wyjeżdżam pojutzr, więc nawet jalk zrobią w sobote powtórke to nic mi to nie da. Nigdy więcej nie biore udziału w żadnym sonowym turnieju. Next gena kupie też innego ; P

CO do hsotess mi się ta, która na tym zdjęciu siedzi podoba:

te blondynki (pipi) były. Jendak w Wawie lepsze dali laski. CHyba, że nie wszystkie zdązył wysiąść z wozu lub dojechac : p
Dreed
ja glos oddaje na ta malutka z namiotu dmuchanego <3333 taka malutka fajna, nie wygladala na zadna byczes hyh.gif

ta co siedziala i zapisywala to ladna byla ale jakas z deka tepa
a jej kolezanka obok co siedziala i tez zapisywala miala rozowe gaty biggrin.gif zamiast jak kobieta noge na noge to ta sie rozwalila na tym krzeselku biggrin.gif
McDriv3r
Uwaga Panowie (i panie).Teraz mam w (pipi)e ten turniej dopoki tego nie przeczytalem.

http://www.zjazd.pl/?d=2

Ja ide na bank:)
ShtaS
choler byłbym tam na pewno : / a niestety wyjeżdżam
adamcky
Ta. To ja rzuciłem tą koszulką w organizatorów. A właściwie obok. Chciałem w twarz, ale mówię 'nie wypada' ;] Zresztą i tak, ten główny 'organizator' schowany był w przyczepie chuyba i tego nie widział. Ale reszta miała fajne miny, w szczególności hostessa, której koszulka trafiła na nogi;]
Zdenerwowany byłem, ale teraz jestem chyba jeszcze bardziej. Na dodatek bo ogłoszeniu przez 'organizatorów' zakończenia imprezy, wszyscy się rzucili na te tandetne koszulki (które i tak były dla mnie o parę rozmiarów za małe) i smycze jak dzieci i jeszcze im dziękowali. Sony sobie zrobiło praktycznie darmową reklamę w GDA ... Ehhh szkoda gadać. Mam nadzieję, że nie nabiorą wody w usta i napiszą jakieś wyjaśnienia.
A hostessy rzeczywiście były fajne, ale nawet nie zdążyłem sobie żadnej fotki cyknąć.

... dwa tygodnie nap*******nia w Tourist Trophy ... MASAKRA !!
Marciin
hehe ale miałeś mine-byłes w bluzce z kapturem??
ShtaS
QUOTE(adamcky @ 14 08 2006, 15:11) *

Ta. To ja rzuciłem tą koszulką w organizatorów. A właściwie obok. Chciałem w twarz, ale mówię 'nie wypada' ;] Zresztą i tak, ten główny 'organizator' schowany był w przyczepie chuyba i tego nie widział. Ale reszta miała fajne miny, w szczególności hostessa, której koszulka trafiła na nogi;]
Zdenerwowany byłem, ale teraz jestem chyba jeszcze bardziej. Na dodatek bo ogłoszeniu przez 'organizatorów' zakończenia imprezy, wszyscy się rzucili na te tandetne koszulki (które i tak były dla mnie o parę rozmiarów za małe) i smycze jak dzieci i jeszcze im dziękowali. Sony sobie zrobiło praktycznie darmową reklamę w GDA ... Ehhh szkoda gadać. Mam nadzieję, że nie nabiorą wody w usta i napiszą jakieś wyjaśnienia.
A hostessy rzeczywiście były fajne, ale nawet nie zdążyłem sobie żadnej fotki cyknąć.

podziwiam za determinację, ja jednak wolałęm sobie zostawić koszulkę, ot tak na pamiątke. Ale fakt, te tygodnie przygotowań bolą, bo poszły na marne. Nie dali nam nawet szasny przegrać.

Najgorsze, ze paróy nadal milczą. Znajac życie, to za kilka dni dadzą podsumowanie i o gdańśku wspomną w mniej więcej taki sposó "przyko nam, że z powodu złych warunkówpogodowych nie wszystko poszło tak jak zaplanowaliśmy".

wszyscy się rzucili na te tandetne koszulki (które i tak były dla mnie o parę rozmiarów za małe) i smycze jak dzieci i jeszcze im dziękowali
lepsi byli ci, co szli do Mercedresa po autograf na te koszulki i pocztówki co hostessy dawały. ehh "żalec"
Dreed
ta dzieciaki tam biegaaly po wszystko
tak apropo ten caly skejcik co tam nawijal przez mika to kto to byl ;D?

a co do overlocker to ja bede wink.gif
adamcky
QUOTE(Marciin @ 14 08 2006, 15:33) *

hehe ale miałeś mine-byłes w bluzce z kapturem??

Tak. To ja byłem. Minę specjalnie zrobiłem groźną, żeby dodać temu 'występowi' dramaturgii ;]

QUOTE(ShtaS @ 14 08 2006, 17:09) *

QUOTE(adamcky @ 14 08 2006, 15:11) *

. Ale fakt, te tygodnie przygotowań bolą, bo poszły na marne. Nie dali nam nawet szasny przegrać.

Fakt. Jeszcze żeby to była przyjemna gierka...
Zagrałem w TT jak już wybrali trasę i motor, zrobiłem 3 okrążenia, a po około godzinie wróciłem i mój czas był cały czas najlepszy. Na innych stanowiskach też nie widziałem lepszego. Szkoda...

Najgorsze, ze paróy nadal milczą. Znajac życie, to za kilka dni dadzą podsumowanie i o gdańśku wspomną w mniej więcej taki sposó "przyko nam, że z powodu złych warunkówpogodowych nie wszystko poszło tak jak zaplanowaliśmy".

No niech spróbują !! Ja i tak będę pisał do nich maila bo przecież specjalnie na ten turniej wydałem 400 zł na kierownicę żeby tylko się lepiej przygotować. Nie mówiąc o innych rzeczach, które pożyczałem , nagrywałem, dzwoniłem , prosiłem, załatwiałem, organizowałem, poświęcałem cenny czas itp.
ShtaS
włąśnie, to nie było tak, że przeczytaliśm ogłsozeni i po prostu pojechalismy sobei z nadzieja "jakoś to będzie", daliśmy coś z siebie, dużo pracy w to wlozylismy. Jakby co masz mnie za sprzymierzeńća ; )
Dreed
QUOTE(ShtaS @ 15 08 2006, 00:03) *

włąśnie, to nie było tak, że przeczytaliśm ogłsozeni i po prostu pojechalismy sobei z nadzieja "jakoś to będzie", daliśmy coś z siebie, dużo pracy w to wlozylismy. Jakby co masz mnie za sprzymierzeńća ; )

Przylanczam sie hyh.gif cool.gif
ShtaS
szkoda, że polska strona Playstation nie ma forum swojego....
langus
A Polska strona PlayStation milczy...pewnie nie chcą komentować Gdańskiej ligi...z Bydgoszczy relację przeprowadzali na żywo.Z tego co zdąrzyłem zauważyć to jedna hostessa kręciła się z aparatem, myślę że mieli rownież to w planie a teraz najlepie umyć ręce icon_evil.gif
Dreed
ale przeciez my tego nie zostawimy tak ....
Bartezoo
Ja nie mogę z tej Ligi w Gdańsku że wynagrodzą nam to Buhhahahhahahahhahaha dobre żarty moim zdaniem
tej ligi w gda nie będzie sad.gif Przyrko mówić to ale tak prawda.
PS.Widział mnie ktoś tam chodziłem w pedalskiej torbie PS2 (nie jestem gejem)
Dreed
ja widzialem lepka tylko z torba xboxa hyh.gif
adamcky
QUOTE(Bartezoo @ 15 08 2006, 18:23) *

A ja widziałem. Akurat w MULTIKINIE sobie siedziałem na kanapie, dgy szedłeś z kumplami. Od razu Cię wychaczyliśmy z moją ekipą. 'Zobaczcie !! Ma torbę Playstation- pewnie jakiś kozun!!' - 'no możliwe, ale torba hujowa' , -' fajna właśnie, ja chciałem sobie taką kupić'

... erm no comment

A co to zostawienia tego tak ... może naprawdę coś wymyślimy... ?? Jakąś petycję do SONY napisać... Może nawet do SONY EUROPE ?? Jak wpadnę na jakiś sensowniejszy pomysł to dam znać .
ShtaS
to poczekacjie do 28 bo wtedy wracam z wakacji ; p jutro jade. 3majcie sie
Dreed
narazie poczekamy do konca tygodnia biggrin.gif bo tak mowil ten caly organizator ze w ciagu tygodnia cos wymysla wiec spokojnie poczekajmy a pozniej zaczniemy ich meczyc hyh.gif
langus
QUOTE(Bartezoo @ 15 08 2006, 18:23) *

Ja nie mogę z tej Ligi w Gdańsku że wynagrodzą nam to Buhhahahhahahahhahaha dobre żarty moim zdaniem
tej ligi w gda nie będzie sad.gif Przyrko mówić to ale tak prawda.

taa...widziałem Ciebie i gościa z torbą XBoxa biggrin.gif W tym calym tlumie byliscie dobrze widoczni smile.gif jestem za petycja do Sony biggrin.gif
Marciin
Niech mi wynagrodzą moje niedoszłe wygrane psp. I te godziny trenowania w TT. Jak to powiedział jeden z organizatorów-liga na 100% niebędzie przelożona ale za to wymyślą jakiś konkurs internetowy. Na moje pytanie co z pozostałymi(niewygranymi) PSP, odpowiedział że zostają;/ (mogli rozdać np. mnie:P)
Dreed
gracze z gdanska walczmy o psp biggrin.gif
adamcky
QUOTE(Dreed @ 16 08 2006, 21:28) *

I z ELBLĄGA !!

Czekamy do końca tygodnia i jak SONY nic nie wymyśli trzeba będzie coś z tym zrobić.

To ja widzę, że wszyscy tutaj jechali po PSP. Ale i tak większych szans byście ze mną nie mieli;] Chyba nikt z Was kierownicy specjalnie nie kupił do turnieju. Tak samo w SS szans z moją siostrą byście nie mieli. W TT zrobiłem trzy okrążenia i miałem najlepszy czas. Przyszedłem do stanowisk po godzinie i dalej nikt nie móg mnie pobić. O SC3 już nie wspomnę bo gram w tą serię naprawdę dużo i moją setsią poradziłbym sobie raczej z każdym. ;]
Wiem wiem. Nie jestem skromny, ale ja naprawdę jechałem po te PSPeki i TYLKO pech mógłby pokrzyżować mi plany bo przygotowani byliśmy bardzo dobrze .

A poslki oddział PS ma u mnie dużego minusa i mam nadzieję że chłopaki szybko cośwymyślą bo jak nie ... MY TEGO TAK NIE ZOSTAWIMY !! PRAWDA !!??
langus
QUOTE(adamcky @ 16 08 2006, 22:54) *

QUOTE(Dreed @ 16 08 2006, 21:28) *

A poslki oddział PS ma u mnie dużego minusa i mam nadzieję że chłopaki szybko cośwymyślą bo jak nie ... MY TEGO TAK NIE ZOSTAWIMY !! PRAWDA !!??

Pewnie że tak tego nie zostawimy!!!!Czekamy do końca tygodnia, a poźniej zbieramy sie i jakaś max petycja do nich mad.gif Sprawa jest godna opisania w nowym numerze PSXExtreme...Tylko czy ktos ze zgredkow czyta ten dział question.gif Jeżeli tak to czekamy na opinie, a może ktoś zadziała w tej sprawie bo ja nie wiem do kogo się zwrócić sad.gif
langus
Poszłą sprawa do redaktora naczelnego PSXExtreme Pana Ściery.Wystosowałem następującą wiadomość:

"Witam Cię Ściera!!
Ciekaw jest czy czytałeś temat "Liga Playstation- kto chętny"?I ciekawe czy wiesz jak Polski oddział Sony zrobił Gdańskich graczy w konia.To jest liga która wogole sie nie odbyła!!Godziny przygotwań, uszczerbEk na zdrowiu psychicznym (przez te zarwane noce), a tu nic.Nagle nie ma prądu i liga sie zwija.Niezła promocja, co nie?Proszę przeczytaj ten temat, sprawa jest godna opisania w nowym numerze PSXExtreme ponieważ od Gdańskich graczy poleci petycja do Sony.Nie możemy tak tego zostawić!!
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź"
McDriv3r
Ja mysle ze tak chu.j z tego bedzie.Ja sie szykuje na jutro:)
Marciin
W ogóle poco oni dali do ligi singstara;/. Ta konkurencja rozbrajała wszystkich dobrych graczy co nieumieli śpiewać.Dlatego szkoda że nieodbyła się liga w gdańsku bo byłoby jasne kto wymiata:]
Dreed
Damy rade chlopaki smile.gif bedziemy walczyc biggrin.gif na tej 'lidze' rozj.ebali mnie niektorzy, podchodzi do standu gra gra, po chwili z textem ' kurde czemu ja sobie nie kupilem ps2 ' confused.gif poco tacy ludzie w ogole tam ida?
MisiekDX
"Impreza w Gdańsku była dziewiątą i ostatnią z cyklu LIGI PlayStation.
Niestety z powodu zbyt dużego ryzyka porażenia prądem impreza nie została doprowadzona do końca.
Dziękujemy wszystkim którzy przybyli na turniej i mimo złej pogody byli gotowi podjąć zaciętą rywalizację."

A moja drużyna też była gotowa do walki...mogliśmy grać w PES'a zamiast ćwiczyć...
adamcky
LUUUUUL to jawna kpina !! Ależ się zdenerwowałem !!

PANOWIE ( i PANIE) !!
Jedziemy po nich !!

Jeśli nie udało Ci się dotrzeć na LIGĘ, nie miałeś szczęścia i odpadłeś przed finałem, napisz do nas !

Dla pierwszych 60 osób mamy koszulki i smyczki z logo LIGI PlayStation !

HAHAHAHAHA co to ma być >!> Ja chcę moje PSP !! Kufa mać !!
Dreed
jakis plan ? co teraz robimy?
Zwyrodnialec
Proponuję ich publicznie rozstrzelać.
Dreed
dobre, ale nie przejdzie hyh.gif
RoL
Moze zmasowany atak mailowy? ninja.gif
McDriv3r
Ja proponuje hmmmm.O(pipi).ic a nastepnie petycje do sony europe o zniewazanie graczy.
Dreed
QUOTE(RoL @ 17 08 2006, 23:50) *

Moze zmasowany atak mailowy? ninja.gif

o to jest cos biggrin.gif icon_twisted.gif
langus
"Dziękujemy wszystkim którzy przybyli na turniej i mimo złej pogody byli gotowi podjąć zaciętą rywalizację."
Co to ma znaczyć!!Jaką rywalizację jak nic nie było!!! mad.gif Jakie inne bzdury tam piszą to ręce opadają...to kto pisze tę petycją albo dajcie jakiś wzor maila to napiszemy wszyscy do Sony Europe!!
RoL
"Dziękujemy wszystkim, którzy uczestniczyli w LIDZE! dzięki dobrej organizacji i wysokiemu poziomowi jaki prezentowali gracze, impreza przebiegała sprawnie i z dużą dawką adrenaliny aż do ostatnich minut rozgrywek."
hahaha.gif

http://www.playstation.pl/wiadomosci.php?id=110
Bartezoo
To jest ku*** śmieszne koszulki dla 60 pierwszych osób ale PSP i resztę nagród pewnie sami wzięli i dali rodzinie itp.Nie no nie wytrzmam zaraz wykastrować ich icon_twisted.gif
Dreed
dobra chlopaki jakie pismo piszemy?
Lukxxx
heh, dzieciaki jestescie, na co liczycie?
Nie odbylo sie, nie odbylo szkoda, trudno, dostaliscie bryloczek i koszulke, coz nie jest zle, nie kosztowalo was to nic (pieniedzy) - wstep byl darmowy. Organizator zawalil - zdarza sie moze nie w 100% z wlasnej winy. Trudno sie mowi, ale niby czego jeszcze oczekujecie i jakim prawem?
adamcky
QUOTE(Lukxxx @ 18 08 2006, 22:18) *

heh, dzieciaki jestescie, na co liczycie?
Nie odbylo sie, nie odbylo szkoda, trudno, dostaliscie bryloczek i koszulke, coz nie jest zle, nie kosztowalo was to nic (pieniedzy) - wstep byl darmowy. Organizator zawalil - zdarza sie moze nie w 100% z wlasnej winy. Trudno sie mowi, ale niby czego jeszcze oczekujecie i jakim prawem?

Przepraszam. Mnie to kosztowało ponad 450 zł. A to mało nie jest. Przez to, że impreza się nie odbyła ni jadę m.in. na EP5 !! A to już ku*wa dla mnie dużo znaczy. I to jest tylko strata finansowa. Ale strata moralna jest znacznie większa. Im na więcej będziemy pozwalać tym częściej bedzie się to zdażać !!
dzamaelia
QUOTE(adamcky @ 18 08 2006, 23:48) *

Przepraszam. Mnie to kosztowało ponad 450 zł. A to mało nie jest. Przez to, że impreza się nie odbyła ni jadę m.in. na EP5 !! A to już ku*wa dla mnie dużo znaczy. I to jest tylko strata finansowa. Ale strata moralna jest znacznie większa. Im na więcej będziemy pozwalać tym częściej bedzie się to zdażać !!

Dokładnie niektorzy niezly kawal przjechali (nie ja tongue.gif) ale sony doslownie wydymało swych graczy
McDriv3r
I jak tu tym kur**m nie zrobic zaslosc i nie jechac na piratach?
wakeup
A mnie ciekawi kiedy podadzą wyniki konkursu zdjeciowego.
Na www.playstation.pl podali informacje ,że nastąpi to 21 sierpnia.....dziś jest 22 i nic!
Oj,leca sobie lecą..............
Heh,w sumie nie podali GDZIE podadzą te wyniki więc pewnie już podali,tylko niedosłyszałem closedeyes.gif
Dreed
no i cala sytuacja ucichla a sony zaciera rece biggrin.gif
adamcky
QUOTE(Dreed @ 27 08 2006, 10:27) *

no i cala sytuacja ucichla a sony zaciera rece biggrin.gif

Ja do nich wysłałem maila. Nie jakiegoś z przezwiskami tylko normalnie napisanego maila z przedstawieniem sytuacji. Wcześniej (przed ligą) wysłałem maila z pytaniami dot. regulaminu. Na obydwa maila odpowiedzi NIEDOSTAŁEM !!!!!! I to jest KU*WA w tym wszystkim najgorsze!!

Panowie- oni nas mają w (pipi)E !!Proponuję zmasowany atak mailowy- ktoś taki pomysł rzucił. Wymyślcie tylko co mamy pisać.
wakeup
ja napisałem do nich 3 maile na przestrzenii 2-óch tygodnii i też na żaden mi nie odpowiedzieli.
Wtedy postanowiłem poskarżyć się na maila ze strony www.sony.pl-pisałem z pozycji "klienta który się zawiódł i który jest naprawde wkurzony".Napisałem ze to żałosne ze strona ww.playstation.pl jest własciwie martwa,moderatorezy lecą sobie w kulki i ni eodpisuja na maile no i co najgorsze-podali w newsach ze 21.08.2006 będą wyniki konkursu zdjęciowego a taka prawda że nei ma ich do dziś.
Odpisali że im przykro i że przekażą treść mojego maial tym z www.playstation.pl.
Super,tylko że nic nie drgnęło. closedeyes.gif
adamcky
No i co takim możemy zrobić ... ??
Dreed
nic confused.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.