Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: LIGA PLAYSTATION - kto chętny
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3, 4
ShtaS
QUOTE(langus @ 31 07 2006, 15:20) *

A ja tam będę oczywiście w Gdańsku biggrin.gif Niestety niue mam czasu na przygotowania do nieczego, będę tylko obecny ze swoim kumplem jako widz.Czy wiadomo coś o graniu bez żadnych drużyn?Chodzi mi o standy z konsolami w ktorych będą znajdowały się jakieś dobre gierki które zmierzają na konsole Sony.Wiadomo też rowniez coś o gadżetach jakie będzie możena dostać lub ewentualnie kupić (smycze, T-Shirty itp.) question.gif

tak jest namiot z garmi dla widzów,miła obsługa hostess itp. ^^ a gadżety pewnie będą, uczestnicy dostaną na pewno,prasa też, dla widzów również powinno starczyć (na turnieju T5 dawali smycze każdemu)
KILL
QUOTE(ShtaS @ 31 07 2006, 15:44) *

QUOTE(langus @ 31 07 2006, 15:20) *

A ja tam będę oczywiście w Gdańsku biggrin.gif Niestety niue mam czasu na przygotowania do nieczego, będę tylko obecny ze swoim kumplem jako widz.Czy wiadomo coś o graniu bez żadnych drużyn?Chodzi mi o standy z konsolami w ktorych będą znajdowały się jakieś dobre gierki które zmierzają na konsole Sony.Wiadomo też rowniez coś o gadżetach jakie będzie możena dostać lub ewentualnie kupić (smycze, T-Shirty itp.) question.gif

tak jest namiot z garmi dla widzów,miła obsługa hostess itp. ^^ a gadżety pewnie będą, uczestnicy dostaną na pewno,prasa też, dla widzów również powinno starczyć (na turnieju T5 dawali smycze każdemu)

to jednak tam byles??
opisz jak wygladala walka ? co sprawialo najwiecej trudnosci grajacym w turnieju ?
duzo bylo chetnych do SC3 ?
ShtaS
nie byłem, rozmawiałęm z tymi co byli -,- ale oni nie grali
KILL
Poszukiwany wymiatacz w Soul Calibur 3 z okolic rzeszowa , moje gg 8683439
adamcky
Ejjjj czemu nikt nie pisze relacji ??

Mam parę pytań :

- można wziąć swojego pada czy trzeba grać na 'ich' padach ??
- czy w WRC gra się na kierownicy ustawionej 200 czy 900 stopni ??
- czy w WRC do tej pory były tylko pierwsze OSy rajdów ??
- czy w TT były tylko 'normalne' trasy czy może były też miejskie ??
- jakim motorem się jeździ w TT
- jakie jest zadanie sędziów (patrzą żeby w siebie nie stukać... itp ??)

No narazie to tyle ...
KILL
QUOTE(adamcky @ 1 08 2006, 21:56) *

Ejjjj czemu nikt nie pisze relacji ??

Mam parę pytań :

- można wziąć swojego pada czy trzeba grać na 'ich' padach ??
- czy w WRC gra się na kierownicy ustawionej 200 czy 900 stopni ??
- czy w WRC do tej pory były tylko pierwsze OSy rajdów ??
- czy w TT były tylko 'normalne' trasy czy może były też miejskie ??
- jakim motorem się jeździ w TT
- jakie jest zadanie sędziów (patrzą żeby w siebie nie stukać... itp ??)

No narazie to tyle ...

tak jak czytales moze wczesniej jest to troche lamerski turniej od sony ale jezeli ci zalezy to ci odpowiem
w wrc jezdzi sie na kierownicy ktora obsluguje 900 stopni
trasy sa z trybu arkade wybrane przez organizatora tak samo samochod
w tt jak dotad byly tylko normalne tzn nie bylo zadnych miejskich
motor to zalezy raz suzuki raz bylo kawasaki
sedzia jest jeden a mianowicie jakis tam dj ktory nie da rady dopatrzec kazdego stanowiska tak ze znajda sie denaty co to cie beda taranowac motorem byle wygrac confused.gif
adamcky
confused.gif eee nie sądziłem, że aż tak źle z tymi zasadami ...
Chyba se odpuszcze ten 'turniej'. Nie lubię się bawić 'unproffesional' ;]

Tak czy siak dzięki za odpowiedzi
keyzee
Ja z bratem może wpadnę do Rzeszowa biggrin.gif tylko tak dla rozrywki bo nie mam polowy stad gier a kierownicę widzialem tylko przy moim samochodzie wink.gif będzie cyrk:D
KILL
QUOTE(keyzee @ 2 08 2006, 00:41) *

Ja z bratem może wpadnę do Rzeszowa biggrin.gif tylko tak dla rozrywki bo nie mam polowy stad gier a kierownicę widzialem tylko przy moim samochodzie wink.gif będzie cyrk:D

a w calibura umiesz grac ??
keyzee
zdzieram właśnie..może się nauczę biggrin.gif
ale mój przyjazd staje dzis pod znakiem zapytania bonie wiem czy w niedzielę do pracyy nie będę musiał iść confused.gif
Bartezoo
Potrzebna osoba z Bydgoszczy do teamu grająca najlepiej w WRC
ShtaS
http://giery.eu/Publicystyka/Relacje-z-imp...A-29.07.06.html

relacja z WawY
KILL
pilnie poszukiwane osoby z rzeszowa do tekkena i Sc3 , (na tym forum nie ma najprawdopodobniej nikogo z rzeszowa :| )
keyzee
I po lidze smile.gif brat jechal w kwalifikacjach i nie dostaliśmy się sad.gif
ale porobiliśmy(właściwie on porobil bo ja z yyy koleżanką bylem i minie pasowalo biggrin.gif)fotki z hostessami wink.gif
pośpiewaliśmy na singstarze-ogólnie zadowolony jestem wink.gif koszuka jest smycze tez-jest oki. A jak tam innym poszło z forum?był ktoś?
ShtaS
na jakim poziomie trudnosci spieaw sie w singstarze?
Siara_iwj
...ghehehe...czwarte miejsce teamu Chołotaaa!!! biggrin.gif GOŁ GOŁ..!

...kurde trzecie miejsce było w zasięgu, ażżż wysmyknęło się na wyścigach ( jakos wiedziałem, że na tym padniemy )

...pozdrawiam Mitsa "dwuciosowego" i Taki..."chybatrzyciosową"

...przegrana zmusiła mnie do przemyśleń typu "czy to ma jakis sens, że ja siedze jak idiota i próbuje wytrenowac Volda " ..heheh, zycie...

...i masa potu kapa...kapa...kapała :>

Własnych padów sobie nie podpięliśmy, dobrze chociaż że swój config był dopuszczany...a nogi to mi do (pipi) wlazły ! Krążyło jedno biedne krzesełko, ale jak sie usiadło to głowa bolała od zadzierania smile.gif Pozostało udawanie istoty rozumnej, wyprostowanej smile.gif

..."Córka Rybaka" to najlepszy utwór w Singstarze, słuchałem tego dzis chyba ze sto razy pod rząd i nadal mi sie podoba...a kto uwył najlepszy wynik na hardzie.., hmm..? No...:>

...Tourist Trophy to kiła a nie gra...tak zmulonych wyścigów ścigaczy jeszcze nie widziałem...moja wygrana kopia zasiliła Allegrowe legiony ( polecam btw :> )

...Tekken na PSP..? Ja pierniczę, jedyna niewiasta w naszej ekipie uratowała nam tyłki w ćwierćfinałach bijąc przeciwnika Edkiem ( sam ją uczyłem maszować : " Nie wciskaj kwadratu i trójkata, tylko dużo kierunków i te pozostałe guziki" ...dziewczyna grała po raz pierwszy w TK:D )

...WRC 4...nie wiem, olałem...ponoć fajne...albo całkiem syfne...tak mówili...a ja tam byłem i sie nie napiłem bo nie wziąłem kasy...

Kolo robiący za wodzireja to pozytywne zwierzę i niech żyje w dostatku:)
Pozdrawiam piękne nogi przeuroczej pani z aparacikiem na ząbkach ( dziewoja ta prowadziła Singstara)...całą resztę wspomnianej pani tez pozdrawiam.

Nie pozdrawiam kolesia z obsługi, co mało co nie pobił gracza, który puścił w obieg trochę łaciny na początku rozgrywek - jak wyłączasz komus konsolę podczas rundy, to się chociaż przed tym odezwij, albo burknij (to nawet jaskiniowcy umieli) mistrzu w spodenkach krótkich w czarno-białe ciapki ( był taki jeden, więc teraz wiadomo wink.gif

...miało padać, straszyło, straszyło i cały ch** padało

...i się imprezka w Rzeszowie skończyła...

P.S.
Ekipa, która, za moją radą, pojechała autobusem 19, proszona jest o kontakt, czy kierowca czasem nie zapił i nie pomylił trasy biggrin.gif

...o i tyle...
Di_
QUOTE(Siara_iwj @ 6 08 2006, 20:38) *
...przegrana zmusiła mnie do przemyśleń typu "czy to ma jakis sens, że ja siedze jak idiota i próbuje wytrenowac Volda " ..heheh, zycie...

Ma sens. Dobry (mądry) Voldo wyrobi smile.gif
Binek
Mógłby ktoś napisać jakie trasy były w Rzeszowie w Gry Tourist Trophy I WRC. A może ktoś pamięta jaki czas wystarczał aby się zakwalifikować do dalszej fazy( chodzi o czas w Tourist Trophy). smile.gif
marcin_ps
moge ci powiedziec ze poziom w TT ( tor suzuka east ) byl raczej wyrownany ( no moze poza wyjatkami w prawa i w lewa strone ) w prawa czyli najlepszy czas 52s a w lewa zdaje sie 1minuta ( ale glowy sobie uciac nie dam ) to czasy 32 druzyn kwalifikacyjne co do wrc to nei mam pojecia bo ani razu tam nie gralem nie liczac ciwczenia ale to sam sobie trase wybieralem
Dreed
cos czuje ze pojde na ta lige playstation tylko dla tych duperek biggrin.gif hehe
langus
QUOTE(Dreed @ 8 08 2006, 22:34) *

cos czuje ze pojde na ta lige playstation tylko dla tych duperek biggrin.gif hehe

Dzisiaj Liga w Gdańsku.Na razie patrząc przez okno pogoda nie dopisuje.... sad.gif ale miejmy nadzieję że się wypogodzi tongue.gif Ale taki tak mimo wszystko się wybieram smile.gif
ShtaS
i dupa, odwłali gdańską ligę. Wszystko grało, aż nagle zgasło i przestało. Powód: brak prądu. Możliwe, żę będzie jeszcze w waakcje, ale może i nie - tak powiedział koleś prowadzący. Już od poczatku nie wszystko było tak jak powinno. Z winy deszczu bali się o sprzęt i zamat 5 miały być 3 dyscypliny - TT, WRC i Tekken Dar Ressurection : /
Bartezoo
QUOTE(ShtaS @ 12 08 2006, 12:17) *

i dupa, odwłali gdańską ligę. Wszystko grało, aż nagle zgasło i przestało. Powód: brak prądu. Możliwe, żę będzie jeszcze w waakcje, ale może i nie - tak powiedział koleś prowadzący. Już od poczatku nie wszystko było tak jak powinno. Z winy deszczu bali się o sprzęt i zamat 5 miały być 3 dyscypliny - TT, WRC i Tekken Dar Ressurection : /

Taa straszna c.hujnia mogli się do Multikina podłączyć.No i po co grałem w to SCIII po co ??? sad.gif
langus
Podzielę się z Wami wrarzeniami po Lidze PlayStation w Gdańsku.... tongue.gif Tak tak, już jestem w domu ale posłuchajcie opowieści...
Impreza zaczeła się ok, wszystko poszło w miarę szybko...
Hostessy były, całkiem fajne (szczególnie jedna Pani blond tongue.gif ) ale tylko siedziały i nawet nie uśmiechały się.Pomijam fakt że przy zapisach na turnieje miła Pani o długich nogach zapytała mnie "przez jakie "rz" pisze się Grzegorz na końcu".Wprawiło to w śmiech wszystkich wkoło mnie nawet jej koleżankę...ok, zdarza się.Panie za "nogi" bo nie za inteligencję i chęć do fotografowania (oczywiście takiej nie było) i uśmiechy w skali do 10 dostają 4/10.Co do męskiej obsługi do przymulała strasznie, przy moim teamie (2 osoby) dostałem od gościa który rozdaławał (obak Pani "rz") 3 koszulki i 3 szmycze.Wogóle byli niemili (szczegolnie po tym co stało sie później).Dostają 1/10.
Ku mojemu zdziwieniu ludzi było dużo.Wszyscy grzecznie ustawili sie w kolejce do turniejów.Aha odwołano Sing Stara, co wprawiło w wielkie niezadowalonie prawie wszystkich.Ok, czekamy, wtedy następuje moja kolej na zapisy, i wtedy historia opisana wyżej.Odchodzę od tej Pani.Ok, deszcz zaczyna padać coraz mocniej.Teraz potrenuje Turist Trophy, mówie do kumpla.Kolejne czekanie...Dostajemy sie do standa, chwila gry i PYK!!!!!!WSZYSTKO SIĘ WYŁĄCZYŁO!!!!PRĄDU NIE MA!!!!POLECIAŁO OCZYWISCIE POLSKIE K***A DUŻO RAZY...Muszą naprawić....Chwila zdenerwowania i bardzo nerwowy Pan z kolczykiem mówi że koniec!!!Nic dalej nie będzie!!Namiot gdzie można było luźno pograć na PS2 i PSP skurczył się i ludzie którzy byli w środku tam zostali...Beczka na maxa dla mnie filmującego całe zdarzenie z zewnątrz.Nagle wybiega hostessa, najfajniejsza ta która tam była (ta blondynka tongue.gif ) skarżąc się że została obmacana przez jakiś kolesi w czasie "skurczenia się" namiotu.Nikt nie mógł z tamtąd wyjść!!Uśmiałem się tym wszystkim.Ale przyszła poźniej chwila zdenerwowania...JUŻ NIC W DZISIAJ NIE ZAGRAMY!!!JEST DOPIERO 11.30!!!MOŻECIE IŚC DO DOMU-informuje prowadzący.Wszyscy rzucili się na koszulki, smycze które rozdawano chyba w tonach.Dzieci się cieszą, my zdenerwowani na maxa że w nic już nie zagramy...To ma być Liga???I tym sposobem jest godzina 12.28 a ja jestem i wszyscy już po lidze.Dobrze że sie do niczego długo nie przygotowywałem bo bym się zdenerwował.Myśle że tylko z tej imprezy są zadowoleni tylko kolesie którzy "pomacali" sobie jedną z Pań prowadzących.Totalna lipa...nie doszło do żadnych rozgrywek w czasie tej niecałej dwu godzinnej imprezy...ocena 2/10.Niech ktoś jescze potwierdzi moje zdenerwowanie, wiem że historia jest nieprawdopodobna ale to prowda w 100%.Chyba jeszcze takiego przypadku nie było??? dry.gif
P.S
Może coś się już zmieniło, ale czekaliśmy prawie 35 minut i mówili że już dzisiaj nic nie będzie, żadnych turnieji i z resztą zwijali ten słynny namiot biggrin.gif
ShtaS
no własnie było dokłądnie jak pisze langus, z tmy ze ja cwiczylem cale wakacje, kupilem anwet singstara : / nawet jak zrobią to za tydzien, to niech pocałują mnie w dupsko, bo wyjeżdżam. Ehhh, to nie tak, że czegoś zabrakło tej imprezie*, to temu krajowi czegoś brakuje confused.gif

*no może prau zabrakło ^^
langus
QUOTE(ShtaS @ 12 08 2006, 12:42) *

no własnie było dokłądnie jak pisze langus, z tmy ze ja cwiczylem cale wakacje, kupilem anwet singstara : / nawet jak zrobią to za tydzien, to niech pocałują mnie w dupsko, bo wyjeżdżam. Ehhh, to nie tak, że czegoś zabrakło tej imprezie*, to temu krajowi czegoś brakuje confused.gif

*no może prau zabrakło ^^

Szkoda...ale nie wierze w to żeby zrobili to za tydzień...nie opłacało by im się...w tym roku na 100% już nie przyjadą sad.gif A co do ćwiczenia-miałem nosa i brak czasu na szczęście...jednym słowem impra do d**y bez owijania w bawełnę
McDriv3r
Zenada jednym slowem.

Sztas grales moze w Tekkena DR Kazuya?smile.gif
Langus czy ty moze nazwales swoja druzyne al-kaida?biggrin.gif
ShtaS
ja w nic nie grałem, postałęm ze znajomymi przy Tourist Trophy, a potem pierdykło i grania nie było (chociaż i tak pada nie dotkneliśmy nawet).

Oby w poniedziałek Sony przedstawiło swoje stanowisko w tej sprawie.
Dreed
hehehe smiesznie bylo i tyle tongue.gif lepek chce robic konkurs przez internet wysmialem tego calego organizatora biggrin.gif pffff co to za organizator co nie moze pradu zorganizowac bleeee tongue.gif wezcie odejdzcie

ale panie hostesy byly fajne te nozki ajj xD ta co zapisywala to wogole zamulona zamiast pisac marek pisze arek biggrin.gif nie wyspala sie cos
no coz pozostaje nam czekac na konkurs przez internet hyh.gif
ShtaS
lool przez internet? ciekawe w jaki sposób? oO

dzisiejsz poranek mnie dobił maksymalnie, budzę się a tu słońća wali po gałąch, dlaczego dzisiaj? dlaczego dzisiaj, a niew czoraj?!!!
langus
QUOTE(ShtaS @ 13 08 2006, 09:19) *

lool przez internet? ciekawe w jaki sposób? oO

dzisiejsz poranek mnie dobił maksymalnie, budzę się a tu słońća wali po gałąch, dlaczego dzisiaj? dlaczego dzisiaj, a niew czoraj?!!!

Dokładnie.....Jak dla mnie konkurs przez neta nie przejdzie, mało ludzi szczególnie z Gdańska gra on-line (sam dopiero kupuje NA biggrin.gif ).Właśnie też tylko czekam na pewnie "pochwały" i "tłumaczenia" jakie będą na stronie www.playstation.pl.Na pewno będą bez winy biggrin.gif
ShtaS
zabiję, jak się okaże, że to dzisiaj zrobili jednak.
Raz jeszcze na temat zawodó przez neta. Niby nie głupie, bo zero stresu itp., ale jak oni chcą grać w SCIII singstara, Tekkena, TT przez neta? ! Jedynie WRC ma taką opcję (co do TT nie mam pewności).
Chyba, że zmienią dyscypliny na hmm np. Socoma, ale to byłoby bez sensu.

Zainteresowanych zapraszam tutaj - do krótkiej galerii zdjęć z imprezy, której nigdy nie było. Pozdro.
Dreed

ahh te jej nogi smile.gif hehe
no szkoda ze nie przelozyli na dzisiaj bo dzisiaj jest sliczna pogoda i nie bylo by zadnych klopotow.
oo lol nawet na fotkach jestem smile.gif na giery.eu biggrin.gif hehe dzieki autorowi biggrin.gif
ShtaS
pokarz gdzie?^^

a nogi faktycnzie, pierwsza klasa. Na E3 by jej nie wpuścili ; P
Dreed
ale tamta wysoka to wogole dzaga biggrin.gif taka rasowa byczes biggrin.gif
langus
no szkoda ze nie przelozyli na dzisiaj bo dzisiaj jest sliczna pogoda i nie bylo by zadnych klopotow.
oo lol nawet na fotkach jestem smile.gif na giery.eu biggrin.gif hehe dzieki autorowi biggrin.gif
[/quote]

Właśnie ta pierwsza Pani na tym zdjęciu to ta od Grzegorz przez "ż" na końcu tongue.gif Chłopak tez strasznie przymulał, tak jak pisałem przy dwóch zawodnikach dawał 3 bluzki i tyle samo smyczy biggrin.gif Wielka szkoda że to sie wszystko tak skończyło sad.gif Ale na żadnym zdjęciu nie ma tej najlepszej- tej blondynki co była pod tym drugim namiotem namiotem:D Pewnie wiecie a jaką biega question.gif
ShtaS
tą w różowej koszulce? czy tą w króciutkich spodenkach z pod których majtki jej wystawał (czarne "Trjumfy" chyba ; p)?
Marciin
Tez byłem. Jeden gość tak sę wkurzył że wziął koszulke ligi wytarł o chodnik i rzucił w hostesse. W smie nie wina organizatora tylko pogody-szkoda że nieprzełożyli;/
ShtaS
organizator powinien przewidzieć taką możliwość, przecież już w Bydoszczy i apru innych mistach wisiałą grożba zawieszenia zawodó ze względu na deszcz. A widziałem tą koszulkę jak poleciała, nie dziwię mu się ; p
Marciin
W sumie mogli zrobić w jakiejś hali a nie na powietrzu;/
Dreed
[quote name='langus' date='13 08 2006, 15:39' post='953442']
[/quote]

Właśnie ta pierwsza Pani na tym zdjęciu to ta od Grzegorz przez "ż" na końcu tongue.gif Chłopak tez strasznie przymulał, tak jak pisałem przy dwóch zawodnikach dawał 3 bluzki i tyle samo smyczy biggrin.gif Wielka szkoda że to sie wszystko tak skończyło sad.gif Ale na żadnym zdjęciu nie ma tej najlepszej- tej blondynki co była pod tym drugim namiotem namiotem:D Pewnie wiecie a jaką biega question.gif
[/quote]

chodzi ci o taka malutka ? czy ta grubsza z namiotu dmuchanego biggrin.gif?
one tez byly nice.
ta typiara co zapisaywala byla jakas z deka tepa, ale sliczna biggrin.gif
PiotrB
A tam od razu tępa. Poprostu była zdenerwowana i się myliła.

On chce wyczuć samochód grając na takiej kamerze? Jeszcze na kierownicy.

Dreed
no tej gacie bylo widac tej wysokiej biggrin.gif
a ta co siedzi to jest slicznaaaaa ;D mialbym fotke z jedna z tych suczek juz mialem ugadane ale aparatu nie mialem biggrin.gif hehe
ShtaS
a ja nie zdązłem, bo chciałem potem pogdaąc o foty: (
McDriv3r
Nie wiem jak wy ale mi sie zdaje ze na turniej nie ma sensu czekac bo go nie bedzie.Wymyslili kur** sobie na parkinku jagby kur** nie mogli tego zrobic w srodku MultiKina.
langus
[[/quote]

chodzi ci o taka malutka ? czy ta grubsza z namiotu dmuchanego biggrin.gif?
one tez byly nice.
ta typiara co zapisaywala byla jakas z deka tepa, ale sliczna biggrin.gif
[/quote]

Właśnie.Nie mówiąc przesadnie ta troszke grubsza z namiotu dmuchanego biggrin.gif Ślicznie byla zbudowana a szczególnie te nogi biggrin.gif Oczywiście zgadzam się z tym że ta co zapisywała była tępa, nie wierzę że nawet przy zdenerwowaniu można zapomnieć przez jakie "rz" pisze się Grzegorz na końcu tongue.gif
Dreed
no ta grubsza byla fajna, lepek jej zdjecia robil i podwinal jej bluzeczke to niby taka grubsza a brzuszek tez miala sam sex wink.gif hehe
zamiast o lidze to my tu o hostessach gadamy biggrin.gif
ShtaS
hehe bo jak tu o lidze rozmawiac, skor ojej nie bylo : )
Dreed
tez prawda, moze zrobimy ankiete ktora hostessa byla najfajniejsza i kto ma do nich numery ;D?
langus
QUOTE(ShtaS @ 13 08 2006, 23:46) *

hehe bo jak tu o lidze rozmawiac, skor ojej nie bylo : )

Dokładnie, święte słowa biggrin.gif Rozmawiamy o hostessach bo w naszym pięknym mieście liga się nie odbyła tongue.gif Jestem cały czas jeszcze wściekły że liga tak sie skończyła.Tyle człowiek czeka, cieszy się a tu klapa sad.gif Ok ankietę zakładamy w tym temacie.OCZYWIŚCIE PYTANIE BRZMI: KTÓRA HOSTESSA CI SIĘ NAJBARDZIEJ PODOBAŁA:?: Ja oddaję głos na dobrze zbudowaną blondynkę w dmuchanego naiotu smile.gif Miejmy przynajmniej coś z tej imprezy blush.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.