Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: LIGA PLAYSTATION - kto chętny
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3, 4
speedi torun
2 lipca ruszyła liga playstation, ale jakoś nie zauważyłem tu na forum żadnego info nie mówiąc już o temacie sad.gif Tu jest link do oficjalnego info
http://www.playstation.pl/wiadomosci.php?id=90
Zostały jeszcze 4 spotkania:
- 29 lipiec Warszawa
- 6 sierpień Rzeszów
- 10 sierpień Bydgoszcz
- 12 sierpień Gdańsk

Czekam na wasze opinie o tej lidze, może ktoś się podzieli wrażeniami ze spotkań jakie miały juz miejsce.
Ja osobiście jestem zainteresowany startem 10 sierpnia w Bydgoszczy. Jednak do zespołu potrzebne są 2-3 osoby. Jeśli ktoś chętny z forum grający w Soulcalibur III oraz World Tour Soccer II miałby czas i chęci to możemy stworzyć jakiś niezły team. Ja mogę zapewnić przyzwoity wynik w WRC:RE wink.gif Nagrody czekają cool.gif
ShtaS
planuje wziasc duzial w gdanskich rozgrywkach, nagordy sa calkiem niezle bo PSP w wersji VP z Rdge Racer to nie byle co smile.gif aktualnie trenuje biggrin.gif
Bartezoo
W Gdańsku będę napewno!
red2000
ha no ja takze jade do gdanska wink.gif tyle ze dokladnie niewiem jak to ma wygladac.majac zespol 3 osobowy musimy grac we wszystko czy mozemy pograc sobie tylko w 3 gry? czy przez to nam spadna szanse na wygrana?
TheOne
a Białystok jak zwykle omijany wielkim łukiem, czemu w tej dziurze nic nigdy nie ma?
Mikes
czemu w tej dziurze nic nigdy nie ma?

bo to dziura? tongue.gif

ehh.. niestaty ominąłem wrocławską Lige confused.gif Ale tak czy siak nie miałem ekipy więc...
KILL
A ktos chetny pojechac do rzeszowa ?? iadomo ze to dziura ale mozna by sie przejechac , tylko wszyscy chetni niech zabiora gaz lzawiacy i paralizator i najlepiej nie zabierac kosztownych przedmiotow jak telefony komorkowe smile.gif , w sumie nie wiem czy jest sens jechac jak i tak wygram to PS2 to mi zaraz ukradna :|
nWo
Z Białego mozna by wyskoczyc 29 lipca do Warszawy : Centrum Handlowe Wola Park, ul. Górczewska 124
KILL
a jak tam w bialymstoku nie bija na dworcu PKP ? :|
link.mk
CO się tak przylepiłeś do tych Kiboli?? Tak się składa, że mieszkam niedaleko Rzeszowa i kurde nic tam takiego się nie dzieje więc o co kaman??

A co do ligi to to nie dla mnie biggrin.gif
McDriv3r
Ja tam jade z kumplami.Ja tam bede happy jak dostane koszulke i smyczke:D.Zamierzamy wygrac konkurs na najlepszy stroj biggrin.gif
KILL
QUOTE(link.mk @ 27 07 2006, 09:49) *

CO się tak przylepiłeś do tych Kiboli?? Tak się składa, że mieszkam niedaleko Rzeszowa i kurde nic tam takiego się nie dzieje więc o co kaman??

A co do ligi to to nie dla mnie biggrin.gif

To ty nie znasz kibicow Resovi smile.gif dla nich nie ma rzeczy swietych , prowadzimy swieta wojne z nimi od wikow , jak bym ich nie znal to bym nie mowil takich rzeczy...

PS: szukam dwoch chetnych do rozgrywek w rzeszowie jak nie znajde teamu to nie pojade sad.gif
nWo
QUOTE(KILL @ 26 07 2006, 19:46) *

a jak tam w bialymstoku nie bija na dworcu PKP ? :|

nie icon_twisted.gif
a gdy jeszcze mielismy stary dworzec PKP to noc na nim była kwalifikowana do Sportów Extremalnych. Wielu śmiałków uważa ze skoki ze spadochronem, nurkowanie pod lodem czy chociarz bungi jumping to nic w porówaniu z nocą na Białostockim Dworcu. Ale teraz juz mamy nowy dworzec wiec ci co sie nie załapali juz sie o tym nie dowiedzą. dry.gif
Lucass
QUOTE(McDriv3r @ 27 07 2006, 08:53) *

Ja tam bede happy jak dostane koszulke i smyczke:D.

McDriv3r jechaliśmy na katowicką Ligę z podobnym przekonaniem, a jednak udało się wrócić do domu z PSP smile.gif
ShtaS
czyli zero przygotowania i zgarneliscie I miejsce? jaki był poziom trudnosc? biggrin.gif
KILL
QUOTE(ShtaS @ 28 07 2006, 09:49) *

czyli zero przygotowania i zgarneliscie I miejsce? jaki był poziom trudnosc? biggrin.gif

Same dzieciaki :| tak ze wydaje mi sie troche glupie jechac 25 latkowi na taka impreze , chociaz w wiekszych miastach mozna bylo sie dopatrzec druzyny zlozonej z dziadkow smile.gif
McDriv3r
Ja mam 16 lat:P wiec mlody az tak nie jestem choc stary tez nie jestem.Zalatwiam WRC RE i kierownice.Jakie byly trasy?Tylko SS1?Jesli tak to bede cwiczyl kilka godzin jedna trase biggrin.gif.A stroje?Jakie byly najlepsze?

PS.Wrociliscie z jednym PSP czy dla calej druzyny?biggrin.gif
speedi torun
QUOTE(Lucass @ 27 07 2006, 21:27) *

McDriv3r jechaliśmy na katowicką Ligę z podobnym przekonaniem, a jednak udało się wrócić do domu z PSP smile.gif

No to napisz jak to wszystko wygląda:eliminacje, samo granie, czy każdy z drużyny rypie we wszystko czy można sobie tylko wybrać po jednej grze,itd..........??? Pisz chłopie unsure.gif
Lucass
ShtaS- napisałem że jechaliśmy z podobnym nastawieniem a nie bez przygotowania biggrin.gif

Speedi - jeśli zapisze się więcej niż 32 teamy eliminacje są rozgrywane w TT, w Katosach jeździliśmy na torze Suzuka East Kawasaki Ninją i 32 najlepsze czasy przechodzą dalej. We właściwych rozgrywkach też jeździliśmy w TT na tym samym torze tym samym motorem, i miałeś do zrobienia dwa okrążenia, liczył się lepszy czas. Przy samym końcu rozgrywek dwóch graczy ścigało się na splicie, który wygra wygrywa konkurencję. W SCIII o ile pamiętam trzeba było rozegrać jedną cztero rundową walkę. W Singstarze wiadomo, kto wyśpiewa więcej punktów wygrywa. W WRC jeździło się na pierwszym odcinku w rajdzie niemiec, kto miał lepszy czas, wygrywał. Była jeszcze jakaś piłka na PSP ale w to nikt nie grał. Jeszcze co do rozgrywek, żeby przejść do następnej rundy trzeba było wygrać conajmniej 3 z 5 konkurencji. I każdy może grać w to co mu przypasi, nie ma czegoś takiego że każdy z teamu musi grać we wszystkie gry.
speedi torun
Dzięki za info, więc tak jak pisałem na początku:

Szukam chętnych grających w Soulcalibur III oraz World Tour Soccer II. Możemy stworzyć jakiś niezły team. Ja mogę zapewnić przyzwoity wynik w WRC:RE.
10 sierpień - Bydgoszcz
Wyjazd po koszulkę i smycz biggrin.gif
ShtaS
QUOTE(Lucass @ 28 07 2006, 10:54) *

ShtaS- napisałem że jechaliśmy z podobnym nastawieniem a nie bez przygotowania biggrin.gif

Speedi - jeśli zapisze się więcej niż 32 teamy eliminacje są rozgrywane w TT, w Katosach jeździliśmy na torze Suzuka East Kawasaki Ninją i 32 najlepsze czasy przechodzą dalej. We właściwych rozgrywkach też jeździliśmy w TT na tym samym torze tym samym motorem, i miałeś do zrobienia dwa okrążenia, liczył się lepszy czas. Przy samym końcu rozgrywek dwóch graczy ścigało się na splicie, który wygra wygrywa konkurencję. W SCIII o ile pamiętam trzeba było rozegrać jedną cztero rundową walkę. W Singstarze wiadomo, kto wyśpiewa więcej punktów wygrywa. W WRC jeździło się na pierwszym odcinku w rajdzie niemiec, kto miał lepszy czas, wygrywał. Była jeszcze jakaś piłka na PSP ale w to nikt nie grał. Jeszcze co do rozgrywek, żeby przejść do następnej rundy trzeba było wygrać conajmniej 3 z 5 konkurencji. I każdy może grać w to co mu przypasi, nie ma czegoś takiego że każdy z teamu musi grać we wszystkie gry.

a pytanie dotyczące rozgrywek przy większej ilsoc timó niż 32. Tam każdy musiał grać w TT? Czy tylko jeden z drużyny ?biggrin.gif
KILL
QUOTE(ShtaS @ 28 07 2006, 11:20) *

QUOTE(Lucass @ 28 07 2006, 10:54) *

a pytanie dotyczące rozgrywek przy większej ilsoc timó niż 32. Tam każdy musiał grać w TT? Czy tylko jeden z drużyny ?biggrin.gif

jedna osoba wytypowana z druzyny
McDriv3r
Dzis bede mial WRC i kierownice i nie wiem czy cwiczyc tylko jedna mape:| (SS1 Niemcy).Czy lepiej wszystko cwiczyc:|

Ps.W singstara sa tylko polskie piosenki?
Lucass
Raczej tylko polskie, w Katowicach był kawałek Papa Dance - Monaliza ( czy cuś takiego). Czytałem gdzieś że w innym mieście był inny kawałek do wyśpiewania ale też po polsku.
KILL
QUOTE(McDriv3r @ 28 07 2006, 13:07) *

Dzis bede mial WRC i kierownice i nie wiem czy cwiczyc tylko jedna mape:| (SS1 Niemcy).Czy lepiej wszystko cwiczyc:|

cwicz wszystkie trasy bo moze byc byle jaka...
dudi
QUOTE(McDriv3r @ 28 07 2006, 13:07) *

Culture Club: Karma Chameleon
Vanilla Ice: Ice Ice Baby
Belinda Carlisle: Heaven is a Place on Earth
The Cure: Just Like Heaven
Frankie Goes to Hollywood: Power of Love
Blondie: Atomic
Foreigner: I want to know what love is
Europe: The Final Countdown
Soft Cell: Tainted Love
Wham!: Wake me up before you go, go!
Tina Turner : Simply The Best
Duran Duran : Rio
Erasure: A little respect
Madonna : Material Girl
Run DMC : It’s a tricky
Katrina And The Waves : Walking On Sunshine
Papa Dance : Nasz Disneyland
Tilt : Runął już ostatni mur
Vox :Bananowy Song
Klaus Mitffoch : Jezu jak się cieszę
Kapitan Nemo : Twoja Lorelei
Lady Punk : Kryzysowa narzeczona
Maanam : Kocham Cię, kochanie moje
Rudi Schubert : Córko Rybaka
Seweryn Krajewski : Baw mnie
Budka Suflera : Za ostatni grosz
Zbigniew Wodecki : Chałupy welcome to
Kobranocka :Kocham Cię, jak Irlandię
Lombard : Szklana Pogoda
Majka Jeżowska : A ja wolę moja mamę

arrow.gif A w wersji rockowej
GANGgajang, Sounds Of Then (This Is Australia)
Powderfinger, (Baby I've Got You) On My Mind
The Killers, Somebody Told Me
Men At Work, Down Under
Bowling For Soup, 1985
Deep Purple, Smoke On The Water
The Church, Unguarded Moment
The Swingers, Counting The Beat
INXS, Never Tear Us Apart
The Screaming Jets, Better
Thin Lizzy, The Boys Are Back In Town
Rolling Stones, Paint It Black
Hole, Celebrity Skin
Coldplay, Speed Of Sound
The Veronicas, 4ever
The Exponents, Why Does Love Do This To Me?
Grinspoon, Hard Act To Follow
Gwen Stefani, What You Waiting For
Stereophonics, Dakota
Dragon, April Sun In Cuba
Jet, Are You Gonna Be My Girl?
The Offspring, Self Esteem
Powderfinger, These Days
Blur, Song 2
Killing Heidi, I Am
The Cardigans, My Favourite Game
Scorpions, Wind Of Change
End of Fashion, Oh Yeah
Nirvana, Come As You Are
ShtaS
eeee to i zawody sa w wersje rock ?!
KILL
ale bedzie szit lecial jak amatorzy zaczna spiewac smile.gif
Junkhead
W sumie do Rzeszowa mam blisko, ale z kumplami to moge w PESa albo w GT 4 powymiatać.Takich wynalazków jak Singstar albo WRC to na oczy niewidziałem(i wole niewidzieć).
Arek_
Speedi nie podniecaj się, bo ten lipny turniej to głupia komercha, gorszy nawet niż turnieje EA 3 dni po wyjściu gry.

Poczytaj sobie o tym w najnowszym PE i zobaczysz co to za żenada. Będziesz się czuł jak Mutti tłukący lamerów w SC2, a sam będący lamerem w inne w gry i dostający bęcki od lamerów, którzy grali nie tyle co Mutti czyli 0 minut, ale aż godzinę w jakąś grę. Ot totalny random, zero skilla i zero satysfakcji. Ba w WRC grają na kierownicy (=loteria) i bodajże tylko 1os w grze-LOL.
A jeśli ktoś myśli o tym poważnie to powinien razem z kumplem potrenować wszystkie gry po 20godzin i zwycięztwo pewne.
KILL
piszcie jak tam dzisiaj bylo w wawie ....
Lukxxx
oj potluklbym w Soul Calibura... siostrzeniec dal mi szkole, a trzeba mu bylo przeciez tylek skopac, wiec podciagnalem sie na poziom zaawansowany-amator tongue.gif
Ale niestety wschodnia Polska pomijana :'(
RoL
QUOTE(KILL @ 29 07 2006, 20:35) *

piszcie jak tam dzisiaj bylo w wawie ....

Wydaje mi sie, ze wszyscy olali te zawody, a nagrody zgarneli organizatorzy ninja.gif
Binek
Mógłby ktoś napisać jakaś krótkąrelacje z Warszawy?? W co grano , na jakich zasadach , ile było ludzi??
KILL
Moze na forum nie ma nikogo z warszawy
Mikes
Speedi nie podniecaj się, bo ten lipny turniej to głupia komercha, gorszy nawet niż turnieje EA 3 dni po wyjściu gry. (...)

Jasne. Sony próbuje rozruszać nasz rynek, organizuję pierwszy turniej w polsce i są be. ROTFL!
Impreza jest na całą polskę, nagrody są syte, ale nie to ci nie pasuje bo panuje tam "random" Jaki random? Bo wsytę[uje tam kilka gier? ehh...

I dlatego MS tak długo nie chciał wejśc na polski rynek.
"Róbcie coś, starajcie się, ale ksoro ta ipreza nie jest na poziomie turniejów amerykańskich, to jest do d*upy i ja w to nie wchodzę"

wtf.gif
Litwin25
Pewnie i masz racje,ale jakby ktoś jechał na samych oryginałach to może nie być go stać aby miec wszystkie te tytułu,czyli krag graczy się niebezpiecznie zawęża:/
Sokolov
Ja osobiście też jestem zainteresowany Ligą w Bydgoszczy. Szkoda tylko że nie ma żadnej gry w którą mógłbym zagrać sad.gif . Może jedynie Soul Calibór III. Czemu nie dali Tekkena 5?
KILL
QUOTE(Sokolov @ 30 07 2006, 10:35) *

Ja osobiście też jestem zainteresowany Ligą w Bydgoszczy. Szkoda tylko że nie ma żadnej gry w którą mógłbym zagrać sad.gif . Może jedynie Soul Calibór III. Czemu nie dali Tekkena 5?

No to jest ciekawe same nie trafione tytoly , ja bym dal GT4 , PES5 , T5 , i moze jeszcze tego singstara
oFi
beznadzieja, jakies lewe tytuły dali...

przyszedł bym ze swoją kartą pamięci a tu taka lipa. Może jeszcze WRC ale reszta to porażka....
Sokolov
Najgorsze to te wyścigi motorów od twórców Grand Turismo. Nie wiem jak to sie tam nazywa.
KILL
Jeszcze raz sie pytam jacys chetni na rzeszow w tekena i sc ? i moze singstar tongue.gif ja zajme sie TT i WRC
ShtaS
QUOTE(KILL @ 30 07 2006, 10:36) *

No to jest ciekawe same nie trafione tytoly , ja bym dal GT4 , PES5 , T5 , i moze jeszcze tego singstara

SOny organzje, to i gry ktore sony wydalo tylko : (

dla chetnych fotorelacja z Wawy http://giery.eu/component/option,com_rsgal...mid,31/catid,9/
KILL
QUOTE(ShtaS @ 30 07 2006, 23:27) *

QUOTE(KILL @ 30 07 2006, 10:36) *

SOny organzje, to i gry ktore sony wydalo tylko : (

dla chetnych fotorelacja z Wawy http://giery.eu/component/option,com_rsgal...mid,31/catid,9/

co tak malo fotek :| , zdaj jakas relacje il bylo osob kto wygral ??
ShtaS
nie ja tam byłem, załóz temat na forum strony, a ci co robili relacje z checia ci odpowiedzą
Bartezoo
QUOTE(Arek_ @ 29 07 2006, 17:17) *

Speedi nie podniecaj się, bo ten lipny turniej to głupia komercha, gorszy nawet niż turnieje EA 3 dni po wyjściu gry.

Poczytaj sobie o tym w najnowszym PE i zobaczysz co to za żenada. Będziesz się czuł jak Mutti tłukący lamerów w SC2, a sam będący lamerem w inne w gry i dostający bęcki od lamerów, którzy grali nie tyle co Mutti czyli 0 minut, ale aż godzinę w jakąś grę. Ot totalny random, zero skilla i zero satysfakcji. Ba w WRC grają na kierownicy (=loteria) i bodajże tylko 1os w grze-LOL.
A jeśli ktoś myśli o tym poważnie to powinien razem z kumplem potrenować wszystkie gry po 20godzin i zwycięztwo pewne.

jak ma sie nie podniecać jak do wygrania jest PSP smile.gif
ShtaS mówisz że tylko te co sony wydało a GT 4 i Tekken 5 to kto wydał?
Ale kto wymiślił zawody w TT w którym model jazdy jest kompletnie do bani i nikt w to nie gra (grałem MM-shit jak nic)
ShtaS
nom tez Sony, ale T5 bylo rok temu,a TT jest nowsze i dla Sony bardziej oplacalen jest promowanie tytulow nowych. Btw. moja odpowiedz "tylko gry ktore sony wydalo" tyczyla sie PEsa5 ; )
Bartezoo
QUOTE(ShtaS @ 31 07 2006, 12:08) *

nom tez Sony, ale T5 bylo rok temu,a TT jest nowsze i dla Sony bardziej oplacalen jest promowanie tytulow nowych. Btw. moja odpowiedz "tylko gry ktore sony wydalo" tyczyla sie PEsa5 ; )

no to sory my bad ziom
langus
A ja tam będę oczywiście w Gdańsku biggrin.gif Niestety niue mam czasu na przygotowania do nieczego, będę tylko obecny ze swoim kumplem jako widz.Czy wiadomo coś o graniu bez żadnych drużyn?Chodzi mi o standy z konsolami w ktorych będą znajdowały się jakieś dobre gierki które zmierzają na konsole Sony.Wiadomo też rowniez coś o gadżetach jakie będzie możena dostać lub ewentualnie kupić (smycze, T-Shirty itp.) question.gif
KILL
jest jjuz relacja z Wawy http://playstation.pl/wiadomosci.php?id=106 , najgorsze w tej lidze jest wlasnie ten random , bo co to za konkurencja spiewanie w Singstara confused.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.