Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Fight Night 3
Forum PSX Extreme > Kąciki > Forum Bijatyk
MastaL
Witam
mam pytanie otóż czy do wyżej wymienionej gry są jakieś caw'sy jak np w wwe smackdown bądź czy zna ktos strone z takimi opisami na tworzenie zawodników??
Bojan_Zaw
a ja mam pytanie: czy tez wam sie przycina gra czy to wina mojej kopii? confused.gif

sry Mastal jesli ci zasmiecam temat
Gemi
Kolego tu nikt nie ma kopii kazdy gra na oryginalach wiec prosze powstrzymaj sie od takich pytan. Narazie tylko ostrzezenie.
LegionPolski
QUOTE(Gemi @ 28 09 2006, 22:27) *

Kolego tu nikt nie ma kopii kazdy gra na oryginalach wiec prosze powstrzymaj sie od takich pytan. Narazie tylko ostrzezenie.

ekhm, pojechales... ninja.gif
kopia nie zawsze = pirat ;f
czasem mowi sie, ze kupilo sie gre i "moja kopia cos nie ten"... ohmy.gif

(kazdy gra na oryginalach? ehehehe)

@Bojan
a w ktorych momentach powiedz.
helveg
dopiero pare dni temu zaczalem grac w FNR3, jak dorwalem dwojke to PES poszedl w odstawke i gralismy z kumplami turnieje w boksik, sterowanie bajka! no i oczywiscie zero randomu w porownaniu z PESem

a teraz akurat czekajac na PES6 nie ma w co turowac to w sam czas trojka sie nawinela i mila niespodzianka - to jest lepsze od dwojki! rozne style bokserow = fajowe animacje w ringu, zamiast hajmekera 3 rodzaje power pinechy - jak grasz z cieniasem podchodzisz machasz mu konkretna pineche, zamula i knockdown i tak pare razy i KO, jak walka na wyrownanym poziomie to znow rozpracowywanie przeciwnika i pokaz umiejetnosci - najlepsza gra sportowa, tyle ze PES przewage ma w tym ze jest wiecej ludzi do pogrania, no i jestem wiekszym fanatykiem pilki kopanej niz boksu ale nie o PESie tu mowa, polecam gierke do turniejow domowych

a wracajac do pytania z poczczyatku tematu: do FNR3 są jakieś caw'sy jak np w wwe smackdown bądź czy zna ktos strone z takimi opisami na tworzenie zawodników??? wiem ze na gamefaqs sa sejwy do sciagniecia w ktorych jest duzo zrobionych bokserow (m.in. Valujew biggrin.gif ) tylko ze to so sejwy na SharkPort i Max Drive (?nie znam sie), moze jak ktos ma ten sprzet to by z nami sie podzielil jak tych bokserow zrobic??
zagroo
oo ciekawe jesli ktos by posiadal te save prosze o podanie jakis linkow smile.gif a tak pozatym mozna odkryc jakis bokserów ?
zajman
CYTAT(zagroo @ 13 01 2007, 23:52) *
oo ciekawe jesli ktos by posiadal te save prosze o podanie jakis linkow smile.gif a tak pozatym mozna odkryc jakis bokserów ?

Pojawia się kilku kolesi . niestety nic szczególnego np . w heavyweight dostaniesz jakieś 2 wytwory EA czyli goliat (mały,gruby,szybki,silny) i jakiegoś tam joe (duży murzyn z power 100) nie ma co liczyć na jakiegoś lenoxa czy kogoś w tym stylu confused.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.