Nick- Drzonson,Hary Krishna,Panel,Beny
Miasto- Kraków
Jesteśmy na 100%
Łyk (BÓJTA SIE)
Jeszcze tyko chce zapytać czy będzie można brać udział w turniejach w stanie maksymalnego odurzenia ?
QUOTE(Milaneze @ 21 08 2006, 16:59)

-co to znaczy 2 port ivy? bo nia pewnie bede gral ( cholera,zdradzilem cala swoja strategie...)
1B+K w gwarantach (chyba 2_3B+K też) zadaje o ~25 więcej obrażeń, gdy grasz Ivy w 2. porcie. Zresztą Olcadanem też, jeśli wylosuje się Ivy.
adamcky
21 08 2006, 20:29
Odpadam . Brak środków finansowych ( liga playstation sucks ) . Szuja pewnie też nie jedzie. Chyba że będzie miał z kim więc Go jeszcze nie wypisuję.
Czekam na relację. Szkoda, ze mnie nie będzie, ale i tak bym nic nie ugrał bo VC wykorzystuję tylko do cancelowania rzutów

Takie mam ogranie !!A jak !!
Imię i nazwisko: Hubert Wiczyński
Ksywa: Mochol
Zapisz mnie... Nadszedł właściwy moment
Milaneze - póki co nie mam informacji n/t dokładniejszych godzin rozpoczęcia tego turnieju. Spotkamy się na miejscu, ludkowie będą się zapisywać, a w tzw 'między-czasie' chętni będą mogli rozprostować palce w starciach z organizatorami

Własnego pada zabierz koniecznie - przyda się, wiadomo.
Ps: obiecaną wczoraj listę wrzucę tu dop. dziś... chyba
Chociaz nie gram juz w SC tak jak kiedys dopiszcie mnie do listy
Kamil Janas
cameel
Opole
Nightmare90
22 08 2006, 14:39
To ja tez sie pisze wraz z kumplem
Mateusz Olesiak
nick Nightmare90
oraz moj kumpel Tomek Świętek
obaj jesteśmy z Piekar Śląskich.
Pierwszy post zaktualizowany.
Nightmare90
23 08 2006, 08:14
Amer wielkie dzieki ale cos jest nie tak

moje nazwisko nie pisze sie przez E tylko O , bo potem sie okaze ze były dwa podobne nazwiska i bede miał po turnieju.
za kumpla:
Karol knoll_ghullu
katowice
Niestety nie jade,

praca wazniejsza.
Przepraszam Di ale nie dam rady... Z Amerem tez chcialem pograc

ehh
zapisuje kumpla:
Przemysław Kurkowski
Ozorków
wybacz Najta - już to poprawiam.
Jednak bede na Ep i moge od bidy zagrac;>
Ok jestem na 99% w sumie - kasa jest, chęci są, czas wolny jest;]. Co prawda musiałem tyrać wiecej w tygodniu, aby mieć weekand wolny, ale udało się;].
Dobra, my bad
Aramis - i dobrze, tym bardziej że nie mieliśmy jeszcze okazji zagrać razem.
Soul - jesteś na liście.
Chce jeszcze dopisać kumpla który nie ma neta
Gruby z Krakowa
mam nadzieje że nie jest za późno
K3dz1oR
25 08 2006, 13:20
wiec zapisuje siebie na ten tourney
Ok, lista zaktualizowana.
I w tej właśnie chwili kończymy przyjmować zapisy na to granko, choć i tak znaczna część zainteresowanych turniejem osób, zgłosi się do nas dopiero jutro.
Info dla zapisanych: weźcie własne egzemplarze tej gry - znając życie moze byc z tym problem, więc starając się go uniknąć... apeluje.
Do zobaczyska zatem.
Nightmare90
25 08 2006, 18:53
A jak ktoś nie ma własnego egzemplarza to nie bedzie mogł uczestniczyć???
Bo ja nie posiadam takowego chcialem tylko zagrac dla przyjemnosci bo troszke grałem w druga czesc ten super Bitki.
Po prostu są to kopie "na wszelki wypadek".
świeżutkie info z EP5:
1 - Aramis
2 - Żusto
3 - Gon
4 - Picool
świetna robota Panowie!
szczegółowe info już niebawem (także i w PE)
Duszno, ciemno, głośno i tłocznie - tak można mniej więcej opisać warunki w jakich odbywał się turniej.
Organizacja jednak podołała trudnemu zadaniu i pomimo tak niekorzystnych warunków turniej przebiegł sprawnie.
Frekwencja...mogło być lepiej, aczkolwiek nie było znowu tak źle (porównując frekwencję do tej ze styczniowego SlashaII). Kilka walkowerów oczywiście musiało pójść, ale na szczeście ten problem tyczył się tylko pierwszej fazy pucharówki.
Jako, ze turniej nie był robiony "kolejnego dnia" więc mogłem ze swojej postaci wykrzesać trochę więcej niż w styczniu. Dodatkowo nie grałem nią tylu free playów, więc kciuk był w miare dobrej formie;]. Oczywiście handicap w postaci poparzonej dłoni troszkę przeszkadzał, ale w mniejszym stopniu niż się spodziewałem :) .
Przebiegu turnieju nie bede opisywał - nie bede odbierał BKT ich broszki :p .
Po turnieju udaliśmy się do Muttiego na pogawędki, granie i generalnie odpoczynek od trudów EP5. Nareszcie miałem okazję zagrać z BKT i Muttim i naprawdę było świetnie :) .
Kilka słółw o graczach z którymi miałem przyjemność grać po raz pierwszy:
Amer ma świetnego Yun-Seong'a - bawi się nim, grając przy tym skutecznie. Bardzo dobrze wykorzystuje jego możliwości defensywne (aGI, uniki i.. t,t+B :p ). Nie znałem Yuna za dobrze w SC3 ale po fightach z Kamilem jest wyraźnie lepiej - później grało mi się z rudzielcem znacznie wygodniej. Mitsu - silna postać + gracz umiejący się nim dobrze posługiwać = wiadomo :p.
Sab. Sab gra oczywiście Maxim i to gra w taki sposób, że czasami ma się wrażenie że nic nie można mu zrobić - uniki, PSL'e, cancele, wykorzystywanie TC i TJ z ciosów - świetna gra :) . Strasznie ciężko mi się jego Elvisa GI'owało bo naprawdę miesza nim niesamowicie. Ale też była to fajna lekcja dzięki której trochę ograłem się na Maxa - po jakimś czasie przestałem zjadać tego cholernego trapa po "Locie Trzmiela" :p . Jego druga postać - Tira. Nigdy nie grałem z Tirą i nie ukrywam że grało mi się z nią dosyć ciężko. Ciekawe setupy i efektowna gra. Siegfried, czyli 3cia postać Saba - najlepszy Sieg jakiego miałem okazje podziwiać - mieszanie postawami i cudnie wyglądające customy.
Mac - naprawdę, nie jest źle jak upierasz się że jest :p . Trochę więcej posiedzisz z tą grą i będzie z Ciebie naprawdę dobry zawodnik:). Myślałem, że grasz Yoshkiem, a tu zonk i wybierasz Elvisa :p .
Mutti - pomimo tego, że zarzeka się że wypadł z formy, gra bardzo dobrze. Yun w zasadzie na poziomie jaki prezentuje Amer, czyli bardzo wysokim. Jego walki z Amerem były maxymalnie zacięte i praktycznie każdy pojedynek kończył się "standardem turniejowym" tj. 4:4 w rundach i finałowa na żyletce :p .
Mariola - tak, zgadza się - żona Amera też gra w SC3 :D . Jakoś nie mieliśmy okazji spokojnie pograć , ale Kilikiem pogrywała sobie z Siegiem Saba całkiem fajnie ;] .
Żusto - przerzucił się z Cervka na Xian, a jako, ze graliśmy tylko finał, była to X w wydaniu turniejowym ;] . Tak czy siak widać, że Żusto zna się na rzeczy, z tym, że na X gra mi się w miarę wygodnie bo ją dobrze znam (sam nią grałem i sporo z nią grałem) :p .
Ciesze się, że Was w końcu poznałem i mam nadzieję, że jeszcze nie raz zagramy ;] .
Oczywiście zgrzyty musiały być i z kilkoma osobami w ogóle nie zagrałem. :( . No, ale cóż, trudno - odrobimy to w przyszłości :) .
Thanxy i pozdros 4:
BKT + Mariola - "za wszystko". Za granie, za pogaduszki i za bardzo miło spedzony czas ;] . Update powinien niedługo do Was dotrzeć. Aha i zapodajcie foty ;p .
Cameel - nie pokazałeś wszystkiego na co Cie stać, za to zjanimy Cie na nastepnym zlocie u Camusa :p .
Mutti - za nocleg, pogaduszki, meksyk (ogień!), śniadanko, podrzucenie na dworzec itd:). No i projekcje Karasa i OB2 - sceny walk przemocne :) .
Camus - nastepnym razem Cie zakneblujemy :p . Pobomblowałeś sobie chwilkę, ale w końcu trafiła kosa na kamień tj na Picoola:p .
Picool - nasz emigrant :P . Ale się dałeś zjanić Gonowi :p. Dorwij SC3 i cwicz ;] . Wpadaj czasem do Polski w miare możliwości:D .
Żusto - za finał, no i graj w tego SC3 - to naprawdę nie jest taka zła gra na jaką może dla niektórych wyglądać :p .
Madenti - ha no i nie zagraliśmy, powinna być jeszcze ku temu okazja:) .
Punisher - no wygrał turniej T5, zasłużył na to, pomimo tego że gra szmatą a nie postacią:p .
Kali - kurde EP się dopiero co się zaczęło a Ty już ledwo co mogłeś ustać o własnych siłach :p . No i kurde jechaliśmy tym samym pociągiem do Katowic a nawet o tym nie wiedzieliśmy;]. Niech Sniper robi coś we Wro to sie jakoś spykniemy;] .
Pablo - "widzieliście gdzieś Kaliego? xp".
Gon - Sophie to kapa xP
Ukyo - dzieki za pogawędke i za cynk o turnieju ;]
Ekipa w Singstara u Mutka - :p
I generalnie pozdro dla wszystkich :) .
PS: Sab zaczął chrapać po niecałej minucie od zamknięcia oczu :o . Nieźle:) .
PS2: 70% w Absencie za mocno daje rady:).
TEAM Dabrowa Tar.
28 08 2006, 15:20
Zusto-dziekuje wszystkim za wspólne vs w sc3.Moja gra była czysto turniejowa,za co zostane napewno osto potraktowany przez Amera,jedynie z Muttim na luza mogłem grac inaczej<vc,jf>co do gry aramisa-jest swietny-ale przyznaje ze setsuki nie znam kompletnie,i dlatego było jak było.Szkoda ze nie mogli przyjechac na turniej inni gracze z Dabrowy<grajacy skuteczniej niz ja!>The legend will never die.......!!
Ukyo_Tachibana
29 08 2006, 01:01
Ja niestety nie widzialem tej gry od 8 miechow na oczy Przegralem nie wiem z kim nie wiedzialem ze trwa turniej i zagralem 0 sparow xD pozyczajac jeszcze na szybkosci pada od Aramisa sorry panowie ja wysiadam xD jak zaczniecie grac w GGXXS to pogadamy a tymczasem ...

tak czy inaczej fajnie bylo znowu zobaczyc sie z Kamilem Amerem Muttim poznac Aramisa napic sie Wodeczki z Zusto Saba i Maca tez spotkalem

chlopaki omg wiecej nie pamietam bo od okolo 11 film zrywal mi sie regularnie co godzine
Teraz piszac tego posta doszedlem do wniosku ze nawet nie pamietam kim gralem xD
Szczegółowa relacja z turnieju sc już w najbliższym pe, tu dziękuję wszyskim Graczom którzy zaprezentowali swój skill i zdecydowali się wystąpić. Specjalne greetsy dla Muta za dach nad głową, mega szamę i możliwość konkretnego pogrania. Aramis - Twoja setsia to prawdziwa bicz! W każdej rundzie widać że masz ją w palcach, a sesja drugiego dnia kiedy to jakimś sposobem za każdym razem sadzałeś gwarant który normalnie nie siada tylko to potwierdził. Dużo uczące pojedynki, ot co. Szkoda że nie było okazji pograć sparów z innymi ludźmi z tribute, następnym razem panowie! Specjalne dzięki dla anielskiego chórku od singstara, uprzyjemniliście nam zasypianie

. Greetz dla zielonej wróżki, byłaś najlepsza! I sory za to chrapanie, tak mam

.
Tyle osób się zjawiło?! o_O Shit, czemu akurat wtedy musiał mi wypaść wyjazd...

W SC3 pograłem sobie tyle co z Mocholem i jego ziomkiem w dniu EP (jakieś 100 walk) i z Czoherem na działce (przez 8 dni rozegraliśmy
aż 50 walk, które wygrałem)

Anyway, gratulacje, w sumie byłem pewien że wygra Aramis, ale zapomniałem o tym, że przecież Żusto wpadnie

Przydałby się jakiś 2-3 dniowy zlocik... Mam wolny czas do końca września (a potem podaję sobie rączkę z UW i zaczyna się ostre kucie), więc gdyby coś było organizowane, proszę o info. MUSZĘ pograć z kimś w SC3, bo tutaj już nie ma nikogo
CheeseOfTheDay
5 09 2006, 10:35
Teraz piszac tego posta doszedlem do wniosku ze nawet nie pamietam kim gralem xD
Może Ivy? Koleś mówił że grał z jakąś nieźle naprutą Ivy:P.
Ufo grał chyba Ivy. Ja też nią troche pograłem ale nie pamietam z kim lol.
Nowe Set(su)-upy spisały się dobrze (stare też

)

.
CH 33B, agB rulz - nawet w walce mi siedziało kilka razy

.
Czyli parasolka na pałę po zablokowanym ciosie?
No po WS+B spisuje się dobrze jak zawsze

. Ale szczerze to - raczej rzadko juz tak robie:). Sam parasol uzyłem w stojacego oponenta aż raz - na Żusto w finale - potrzebowałem zasiegowego mida sciagającego z 8w

.
Aramis - to tak zupełnie btw: jak nagroda? Przetestowałeś już ją solidniej jakoś (czyt. na odpowiednio udźwiękowionym filmie). Czy może raczej już dawno znalazła nowego właściciela na Allegro?
MasterShake
6 10 2006, 22:41
QUOTE(Aramis @ 5 09 2006, 20:33)

No po WS+B spisuje się dobrze jak zawsze

. Ale szczerze to - raczej rzadko juz tak robie:). Sam parasol uzyłem w stojacego oponenta aż raz - na Żusto w finale - potrzebowałem zasiegowego mida sciagającego z 8w

.
a taki cichy i niepozorny byles w LO XD
Amer - mam je, trofeów się nie pozbywam;]. Daja rade;].
MasterShake - ke?
vercetti
25 02 2007, 20:12
Soul Calibur 3? A po co turniej Soula, lepiej tekkena!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.