Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Saw 3 (Piła 3)
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy
Stron: 1, 2, 3
Yacek
Banuj!! Banuj!!!! Niahahahaha ;p Nie miej litosci, kastruj wiesniakow jak leci :)
2razyjot
No filmy w sieci to plaga, zaglada i w ogole armagedon. Jestem przeciw...

Jak tylko obejze do konca dam znac co wymotali tym razem, zapowiada sie smakowicie - Jigsaw znowu ma moc i gada do rzeczy! icon_twisted.gif

Moglo byc gorzej. ;]
_Milan_
QUOTE(Obsolete @ 29 10 2006, 19:39) *

QUOTE(jay jay @ 29 10 2006, 19:24) *

dla spragnionych http://www.newtorrents.info/?id=12620 .Ja chyba dłużej sobie poczekam bowiem nasza dobro(pipi)liwa Telekomunikacja obnizyła mi transfer do 3 kb /s

http://www.psxextreme.info/index.php?showtopic=18105

"5. Podanie na Forum linka do jakiegokolwiek torrenta z grą lub innym nielegalnym plikiem równoznaczne jest z BANEM na Forum (z pominięciem drogi "5 Ostrzeżeń"). !!!"

oink

kwik, koles nagle zniknal ,bylo i nima, embu fatima xD

wujaszek ,dobry zolwiku, daj znac na pm, skund zes wzial tego "screena ";f
Dante
Pierwszy tutaj chyba to napisze ale jak dla mnie jest całkiem dobrze i śmiało moge powiedzieć że jest znacznie lepsza od 2 trzecia piła. No i sa nawiązania do obu poprzedników spoilowac nie chce ale zdaje mi się że jest krwawiej i jak dla mnie nawet fabularnie nie najgorzej.
Soul
Zgadza sie film daje rade !!!!! biggrin.gif Juz niemoge sie doczekac az ujze go na duzym ekranie z popcorne w lapie i fifa w zebach xD Saw 1 - Saw 3 -Saw 2 moja kolejnosc moze ulec zmianie icon_twisted.gif
puszkin
http://film.onet.pl/0,0,1428418,wiadomosci.html

kurde przytdaloby sie to obejrzec..
Obsolete
Daj spokoj, przeciez to marna kampania marketingowa "uu jaki to nasz film hardkorowy i straszny", tam pewnie nie odrozniaja ludzi mdlejacych, od tych, ktorzy usneli z nudow;]

"Nie jest to pierwszy obraz w historii kina, który powoduje tak gwałtowne reakcje. Ostatnio widzowie z trudem znosili seanse takich horrorów, jak "Teksańska masakra piłą mechaniczną: Początek", czy "Egzorcysta: Początek".
"

hehe to juz widze, jaki ten film jest ekstremalnie brutalny;f
Dante
ekstermalnie brutalny to on nie jest ale na pewno jest mocniej i rwawiej niż w poprzednikach.
LegionPolski
Mdleją - pfff, mdleli na Pasji nawet ;/ [wiem, ze z pobudek religijnych, ale... ehh, widac, ze matetindowy chułyt...]

Soul
QUOTE(Dante @ 5 11 2006, 16:07) *

ekstermalnie brutalny to on nie jest ale na pewno jest mocniej i rwawiej niż w poprzednikach.

Zgadza się ,jest parę naprawdę mocnych scenek ,bardziej krwawych niż w poprzednich odsłonach wink.gif Napisał bym coś ,tyle że został bym za to ukatrupiony tongue.gif cool.gif
_Milan_
QUOTE(LegionPolski @ 5 11 2006, 19:20) *

Mdleją - pfff, mdleli na Pasji nawet ;/ [wiem, ze z pobudek religijnych, ale... ehh, widac, ze matetindowy chułyt...]

no nie wiem, mimo ze nie jestem wierzacy, to na filmie az odwrocilem glowe podczas sceny biczowania, byla wg mnie ultra brutalna. ( ogl. guinea pig i mimo to nadal twierdze tak).
moge sobie wyobrazic ze sa ludzie ktorzy mogli przez to mdlec.

a saw3 mam na dysku,ale postanowilem poczekac , i isc do kina.
zapowiada sie ciekawie spedzone 2 godziny. wystarczy.
Diabeu
QUOTE(LegionPolski @ 5 11 2006, 19:20) *

truuu, jak za Pulp Fiction - dobry sposób na podbice hype'u filmu "czaisz stary! ludzie mdleją!!! ale musi być hardkor!!!!łaaaaaaaaaaał"
dudi
5 stycznia! Przecież to jest śmiech na sali!!!
Za kogo oni nas mają? Porażka. Byłem pewiem, że w tym roku to obejrze, a ty taki ZONK.
Dwa miesiące po światowej premieże. mad.gif
tk
ciesz się, zawsze wchodziło tak z pół roku po światowej.
Lipa
Ehhh wink.gif Byście jakieś opinie o filmie napisali ;]

Jak dla mnie jest lepiej niż w dwójce wink.gif I to zakończenie ...

SPOILER

Powiedzcie, czy dobrze zrozumiałem. Cały film to była jedna wielka gra. Amanda nie wykonała swego zadania i poniosła karę ( śmierć ).
Lynn wykonała swoje zadania ( tak jak jej mąż Jeff ), lecz również zginęła, bo Jeff zabił Jigsawa.
I ogólnie będzie Saw 4, bo Jeff musi uratować swoją córkę, którą porwał Pan Układanka.
Dobrze zrozumiałem treść filmu ? tongue.gif

/SPOILER
Soul
Saw IV Release Date

November 10, 2006 - Hot off the box office success of Saw III, Lionsgate has announced that Saw IV is set for a release date of Oct 26, 2007. That is in keeping with the franchise's tradition of Halloween openings.

While no news has been officially announced, Bloody-Disgusting.com is reporting that series veteran Leigh Whannell won't be back to script the fourth installment.

Instead, the site claims, Marcus Dunstan and Patrick Melton will script Saw IV. Dunstan and Melton also penned the horror flick Feast, which was produced as a result of the Project Greenlight competition.

Furthermore, Bloody Disgusting says that two other scribes are working on the project as well. Thomas Fenton (Red) was identified as one; the other remains a mystery.

With a Halloween release date now set, one would expect prin(pipi)l photography to have to begin on Saw IV by early-to-mid '07

unsure.gif
2razyjot
W koncu widzialem i moge co nieco napisac. ;p

Ci ktorzy czekaja na nowa odslone "Pily" liczac na kolejne zaskoczenie nie zawioda sie! Nie jest juz co prawda jak w poprzednich dwoch czesciach, gdzie zakonczenie powoduje opad szczeki (tam jeszcze szlo sie domyslec na podstawie fabuly, tutaj jest przyslowiowy "strzal z nikad) aczkolwiek wciaz wrzuca perwersyjny usmiech na twarz. ;] Sa kolejne pulapki, ofiary, ostry i rwany montaz, powraca Jigsaw i jest intryga - jednym slowem to, co tygryski lubia najbardziej. Jesli chodzi o ostre sceny gdzie "widownia opuszcza sale" (reklama onetu itp.) owszem wystepuja, masakrowane czesci ciala potrafia ''zakluc widza'' w oczy ale nie popadajmy w przesade. Dla znawcow serii pocieszne beda retrospekcje, gdzie mozna sie dowiedziec chociazby co dzialo sie z niektorymi uczestnikami poprzednich "gier" pana Ukladanki po zakonczeniu ich katorg...

Jak oceniam trzecia "Pile"? To typowy sequell, nie spodziewajcie sie powiewu swierzosci bo takiego tutaj nie ma - solidnie nakrecony film, dobre dialogi, aktorstwo na poziomie, niezle prowadzona akcja no i zakonczenie o klase mniej dobre nizli w czesciach poprzednich aczkolwiek tego mozna bylo sie spodziewac.

Ponoc kreca "SAW IV" - niech bedzie to prequell bo tutaj IMO nie widze juz zadnej szansy na cos, co wrzuciloby powiew swierzego powietrza w zatechle korytarze gdzie kolejne osoby walczyly o swoje zycie.

7/10 - warto bylo czekac jezeli nie spodziewalo sie fajerwerkow!

[b]
Lipa
Spoiler kierowany do Wujaszka wink.gif

Ale to Jigsaw wkońcu umarł, czy nie ?

- I jak słyszysz|nadeszła godzina odkupienia.
- Była twoją ostatnią próbą|wybaczenia.
- I jeżeli to słyszysz|to znaczy że przegrałeś.
- Musisz zapłacić.
- Muszę żyć,|dla zemsty.
- Teraz dam ci|powód do życia.
- Powiem ci, że nie możesz mnie zabić|Jeff, ale nie powiem ci dlaczego.
- A odpowiedź jest prosta.
- Ja jesem odpowiedzialny|za śmierć twojego syna!
- Jestem jedyną osobą, która| wie gdzie jest twoja córka.
- Masz ograniczony|zapas powietrza Jeff.
- I jeżeli chcesz ją odzyskać|musisz zagrać w grę.

Jigsaw mówił to, jak Jeff zadał mu cios tą " piłą "
2razyjot
QUOTE(LIPA @ 14 11 2006, 14:55) *

Spoiler kierowany do Wujaszka wink.gif

Ale to Jigsaw wkońcu umarł, czy nie ?

- I jak słyszysz|nadeszła godzina odkupienia.
- Była twoją ostatnią próbą|wybaczenia.
- I jeżeli to słyszysz|to znaczy że przegrałeś.
- Musisz zapłacić.
- Muszę żyć,|dla zemsty.
- Teraz dam ci|powód do życia.
- Powiem ci, że nie możesz mnie zabić|Jeff, ale nie powiem ci dlaczego.
- A odpowiedź jest prosta.
- Ja jesem odpowiedzialny|za śmierć twojego syna!
- Jestem jedyną osobą, która| wie gdzie jest twoja córka.
- Masz ograniczony|zapas powietrza Jeff.
- I jeżeli chcesz ją odzyskać|musisz zagrać w grę.

Jigsaw mówił to, jak Jeff zadał mu cios tą " piłą "

733
01:37:16,987 --> 01:37:22,212
Hello, Jeff. I made this stares
as an insurance policy.

734
01:37:22,247 --> 01:37:25,199
- AND if you are hearing...
- Jeff!

735
01:37:25,844 --> 01:37:30,065
why is arrived
the hour of collecting.

736
01:37:31,900 --> 01:37:37,440
I went his/her final proof of pardon. It is been
he/she is hearing that then you failed.

737
01:37:40,155 --> 01:37:42,306
Now you should pay a price.

738
01:37:42,911 --> 01:37:46,096
THE price for living
only for the revenge.

739
01:37:46,190 --> 01:37:49,509
Now I will give you
a reason for living.

740
01:37:49,544 --> 01:37:54,645
I said that could not kill myself
Jeff, but he/she didn't tell you the because.

741
01:37:54,680 --> 01:37:59,999
AND the answer is simple. I am it
responsible for his/her son's loss!

742
01:38:00,833 --> 01:38:06,027
I am the only person
that he/she knows where it is his/her daughter.

743
01:38:06,655 --> 01:38:09,829
he/she Has a provision
limited of air, Jeff.

744
01:38:10,041 --> 01:38:13,699
AND if he/she wants to have her/it of turn,
he/she will have to play a game again.

745
01:38:16,048 --> 01:38:20,098
No!

746
01:38:20,852 --> 01:38:22,595
Jeff!

747
01:38:31,390 --> 01:38:36,212
No! No!

Jigsaw umarl. Kobitka przegrala bo umarla - stracila zycie swojej corki ktora mogla uratowac grajac w kolejna gre. Zastrzelila ja Amanda, Jeff mial pomoc pielegniarce i wtedy wszystko bylo by pieknie. Amanda zawiodla Jigsawa wiec musiala zginac. Wszystko skubaniec przewidzial na lozu smierci, wiedzial ze facet mu nie wybaczy i go ciachnie. A w gre zagra mala dziewczynka ktora ma ograniczony zapas tlenu, by przezyc musi zagrac w gre...

Soul
QUOTE(wujaszek_JJ @ 14 11 2006, 10:04) *

Ponoc kreca "SAW IV" - niech bedzie to prequell bo tutaj IMO nie widze juz zadnej szansy na cos, co wrzuciloby powiew swierzego powietrza w zatechle korytarze gdzie kolejne osoby walczyly o swoje zycie.

Spójrz na post wyżej, nie ponoć tylko prace już trwają SAW IV , robi się cool.gif

SPOILER -

Z tego co by wynikało , Jigsaw ma córkę Jeffa . A Jeff musi ją od naleźć , i tu mam pytanko czy Jigsaw powiedział cytuję- "....Twoja córka ma mało tlenu?! ..." czy może ja źle zrozumiałem i chodziło mu o Jefaa ?! wacko.gif

-/SPOILER
Guts
QUOTE(Soul @ 14 11 2006, 22:21) *

QUOTE(wujaszek_JJ @ 14 11 2006, 10:04) *

Spójrz na post wyżej, nie ponoć tylko prace już trwają SAW IV , robi się cool.gif

SPOILER -

Z tego co by wynikało , Jigsaw ma córkę Jeffa . A Jeff musi ją od naleźć , i tu mam pytanko czy Jigsaw powiedział cytuję- "....Twoja córka ma mało tlenu?! ..." czy może ja źle zrozumiałem i chodziło mu o Jefaa ?! wacko.gif

-/SPOILER

Soul
To Corka ma ograniczony dostep do tlenu, a nie Jeff.

Filmik dzisiaj obejrzalem i nie zrobil na mnie wiekszego wrazenia. Moze dlatego, ze po obejrzeniu Saw II "seria" sie dla mnie skonczyla (IMO film byl zwyczajnie slaby i naciagany). Teraz mamy III czesc i nie powiem bylo fajnie. Fabula nawet nawet, chociaz glowny watek ( spoiler Jeff i przebaczenie winnym smierci syna ) w ogole mnie nie porwal. Relacje pomiedzy "badassami" taki sobie..... To znaczy fajnie sie to ogladalo, ale nie wzbudzilo we mnie zadnych emocji. Sceny tortur nawet niezle, ale te poszarpane ujecia urywaly zabawe w najciekawszym momencie, a scena z z pewnym panem, to zywcem Hellraiser icon_twisted.gif Ogolnie media jak zawsze wszystko wyolbrzymiaja i AZ tak Hardcorowo nie jest (mogli sie lepiej postarac). Fani serii Guinea Pig, czy tez Laboratorium Diabla beda zawiedzeni =)
Zakonczenie jest niezle, ciekawie sie wszystkie watki poukladaly, ale jest jeden problem, ta czesc powinna zamykac trylogie i zadnej kontynuacji BYC NIE POWINNO (ale bedzie, premiera za rok, a jak film odniesie sukces to powstanie: SAW 4,5 SAW: The New Nightmare, SAW: X, przez co seria zostanie zeszmacona jak Piatek 13-go dry.gif).
Soul
Fakt ,wątki ciekawie się powiązały ze sobą ,jak dla mnie to Saw 3 powinien być zaraz po Saw 1, no ale trudno się mówi Saw 2 też IMO daje rade cool.gif Film jest ciekawy ,akcje śmierci rządzą ,fabuła nie jest taka biedna jak w Saw 2 tongue.gif Wręcz przeciwnie zaskoczyła mnie pozytywnie unsure.gif Fajnie to wszystko zostało przedstawione

Saw 3 8/10 cool.gif

Guts - Dzięki czyli dobrze zrozumiałem , miałem po prostu małe obawy happy.gif
Arox
Słabiutko

Nowa piła niczym nie zaskakuje, wlepiam jej miano najgorszej z części. Dostajemy 3 raz to samo - taki sam sposób rozpoczęcia filmu, zakończenia, ujęcia itp. Już mi się znudziło. Ponieważ to trzecia część to musieli trochę powyjaśniać i odpowiedzieć na niektóre pytania. Przez to nie ma elementu zaskoczenia a sama fabuła jest cienka.
Jedyny plus za pokazanie co się stało z niektórymi osobami z poprzednich części (ktoś wie co się stało z doktorkiem z jedynki? albo coś przeoczyłem ale jego wątek zupełnie pominęli w saw 2 i 3)
Jedynka miała klimat i miała kopa. Dwójka już klimatu nie miała ale końcówka była dobra i przynajmniej fabuła potrafiła zaskoczyć. W trójce postawili na jeszcze bardziej chore sceny morderstw i więcej krwi - mnie to nie robi. (tylko szkoda że niektóre osoby na końcu zginęły zbyt "lajtowo")
Jak będzie Saw 4 to pewnie już totalnie sięgnie dna
Soul
LOL , jestes pierwszym ktoremu , ten film sie nie podoba, i pewno nie ostatnim..... cool.gif tongue.gif Dla mnie jest duzo lepiej niz w Saw 2 DUZO!!!
2razyjot
QUOTE(Soul @ 16 11 2006, 21:38) *

LOL , jestes pierwszym ktoremu , ten film sie nie podoba, i pewno nie ostatnim..... cool.gif tongue.gif Dla mnie jest duzo lepiej niz w Saw 2 DUZO!!!

Zadne LOL bo dla mnie tez "3" jest o klase gorsza nizli dwojeczka aczkolwiek jako zapalony fan serii przymykam oko... ;]
Ceglash
Przed chwilą obejrzałem i... jestem na maksa zawiedziony:/ Gorsza nawet od części drugiej, a do pierwszej to się nawet nie umywa. Końcóweczka niestety mnie rozczarowała, pewnie dlatego że spodziewałem się zbyt wiele.
aux
Obejrzałem i jestem zadowolony. Jedynka dalej jest na pierwszym miejscu w moim rankingu Pił ale to naturalne że pierwsza część jest najlepsza bo była świeża i zaskakująca, teraz znamy już zasady gry i możemy domyśleć się zakończenia i tego że będzie furtka do IV części. W latach 80' mieli Piątek 13'go i Helloween, my mamy Piłę. Póki co seria trzyma poziom i przyjemnie się ogląda. Rozumiem ludzi którzy mdleli na tym filmie, scena z mózgiem robi ogromne wrażenie na zwykłym telewizorze, ekran w kinie jest gigantyczny więc wrażenie jest potężne i obleśne na maxa smile.gif Podobało mi się że duży akcent położono na relacjach Jigsaw'a i Amandy, podobały mi się flashbacki z przeszłości. Podobała mi się muzyczka budująca klimat. Podobało mi się zakończenie. Niepodobał mi się straszny chaos w pokazywaniu brutalnych scen, ale to już stały element serii. W sumie bardzo dobry film.

8/10
yab

http://www.psxextreme.info/index.php?showtopic=38092

troche sie spoznilem bo juz pare stron sie uzbieralo ;]

ps. film nawet niezly. Jak niektorzy zauwazyli slabszy od pozostalych
Soul
http://pila3.pl/

5 Stycznia.

PS plakaty w warszawie są max beznadziejne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dry.gif
2razyjot
W Stanach Zjednoczonych promocji każdej z trzech części filmu "Piła" towarzyszyła wielka akcja zbierania krwi.

Przy promocji pierwszej części w 2004 roku zebrano ponad 2 tysiące litrów krwi, dzięki której uratowano 12 tysięcy istnień ludzkich.

Rok później uzbierano aż 5 tysięcy litrów i uratowano 30 tysięcy osób.

Promocja "Piły III" przyniosła rekordową liczbę ponad 10 tysięcy litrów krwi i ponad 70 tysięcy ocalonych.

Serdecznie zachęcamy wszystkich fanów "Piły" do wspierania instytucji zajmujących się zbieraniem krwi w Polsce.

Soul
A to chyba że tak wink.gif
Baton
Hmmm ciekawe czyli w pile piątce bedzie już 50.000 litrów krwi smile.gif ... a tak na serio ciekawe nawet bym nieprzypuszczał ze beda się zajmowac zbieraniem krwi ... może kiedyś oddam krew smile.gif tak wogóle
2razyjot
Ok, ok - wszystko kumam, poprzednie 2 czesci nie stanowia probemu w rozkmince ale jednak po kolejnym obejzeniu "3" mam 2 muki. Ktos wyjasni kto juz ogladal?

1. Co bylo w kopercie ktora amanda miala wziac z biurka Jigsawa? Wziela i sie rozplakala. Na kopercie bylo jej imie.
2. Dalej jednak koncowki nie czaje: jak koles ma zagrac w gre by uratowac dziewczynke z ograniczonym zapasem tlenu gdy Jigsaw nie zyje, Amanda lezy martwa a on zostal sam...
wacko.gif
Amer
Obadałem wczoraj i wg mnie... szajs niestety. Filmy zamotany, a sporadycznie nawet nudny. Piła 4? Oby nie.
wortigern
Piła 4? Oby nie.

chyba to stalo sie juz faktem z tego co slyszalem, dla mnie po jedynce seria powinna sie skonczyc.
Bobohawk
Tak czwarta część została już zapowiedziana. Teraz to będzie trwało tak długo dopóki ludzie nie przestaną na to chodzić. Cała seria ma wzięcie więc grzechem byłoby tego nie wykorzystać. I tak właśnie mamy że z każdą, kolejną częścią jakość Piły spada.
Soul
LOL nie zgadzam się IMO piła 2 to mega pomyłka .... piła 3 jest o klasę lepsza nie mów mi że piła 2 jest dla Ciebie lepsza niż piła 3?! Bo tak nie jest ! Więc co ty tu gadasz o spadaniu jakości...... dry.gif
don_walen
Moim zdaniem Piła 3 jest lepsza o drugiej części, lecz gorsza od pierwszej, nie wiem czemu ale 1 i 3 w ciągły mnie niesamowicie icon_twisted.gif A 2 oglądałem troche z przymusu blink.gif
wortigern
moim zdaniem 3 czesc byla tak samo beznadziejna jak 2.
Jedynka była dobra bo nie wiadomo było co, kto, jak i dlaczego a tutaj wszystko mamy podane na talerzu. Gdyby chociaz koles ktory przechodzil proby dowiedzial sie na koncu czemu i po co to robil... a tutaj od poczatku wszystko bylo wyjasnione. Be zna dzie ja.
2razyjot
QUOTE(wortigern @ 28 12 2006, 11:57) *

moim zdaniem 3 czesc byla tak samo beznadziejna jak 2.
Jedynka była dobra bo nie wiadomo było co, kto, jak i dlaczego a tutaj wszystko mamy podane na talerzu. Gdyby chociaz koles ktory przechodzil proby dowiedzial sie na koncu czemu i po co to robil... a tutaj od poczatku wszystko bylo wyjasnione. Be zna dzie ja.

Jak ty taki oswiecony jestes to wez mi ciemnej masie wytlumacz to, o co pytam kilka postow wyzej! icon_idea.gif
Soul
hahahah Dokładnie , skoro wszystko wiesz......czekamy
wortigern
SPOILERY

pisałem o powodzie dla ktorego ziomo zostal wciagniety do gry... to moim zdaniem bylby lepszy motyw na koncowke niz... no wlasnie co? to ze kolo musi swoja corke uratowac? ze lekarka to jego zonka? phi rzeczywiscie powalilo mnie to 0_o

2razyjot
QUOTE(wortigern @ 28 12 2006, 17:45) *

SPOILERY

pisałem o powodzie dla ktorego ziomo zostal wciagniety do gry... to moim zdaniem bylby lepszy motyw na koncowke niz... no wlasnie co? to ze kolo musi swoja corke uratowac? ze lekarka to jego zonka? phi rzeczywiscie powalilo mnie to 0_o

Czlowieku wylacz garde na chwile i nie atakuj filmu i nie mow znowu jakie dla ciebie wszystko bylo proste tylko wytlumacz mi to o co pytam skoro wszystko zrozumiales - co oznacza zakonczenie PILY 3? Jak ma zagrac w gre skoro Jigsaw i Amanda nie zyja? Skad bedzie mial wskazowki? Co bylo w kopercie z napisem Amanda?
wortigern
QUOTE(wujaszek_JJ @ 29 12 2006, 10:35) *

QUOTE(wortigern @ 28 12 2006, 17:45) *

SPOILERY

Czlowieku wylacz garde na chwile i nie atakuj filmu i nie mow znowu jakie dla ciebie wszystko bylo proste tylko wytlumacz mi to o co pytam skoro wszystko zrozumiales - co oznacza zakonczenie PILY 3? Jak ma zagrac w gre skoro Jigsaw i Amanda nie zyja? Skad bedzie mial wskazowki? Co bylo w kopercie z napisem Amanda?

a gdyby na koncu wylądowąło ufo to tez bys sie pytal czemu wyladowało?

przeciez musieli dac jakies zakonczenie ktore otwiera furtke do czesci 4, trzeba jeszcze jakos zielonych narobic nie?

zakonczenie jest z (pipi), jak ma ziomek uratowac corke? skad mam wiedziec, moze ona siedzi 2m obok za szafa, co bylo w kopercie? moze penis Jigsawa... czy to jest w ogole istotne? moze tobie takie zakonczenie pasuje ale dla mnie to zenada, juz rozwiazanie z dwojki bardziej dawalo rade...
aux
"Fajną" recenzję znalazłem, oberwało się nawet Dexterowi biggrin.gif Oczywiście lektura tylko dla tych co już film widzieli.

http://doza.o2.pl/?s=4099
janol
QUOTE(aux @ 5 01 2007, 00:14) *

"Fajną" recenzję znalazłem, oberwało się nawet Dexterowi biggrin.gif Oczywiście lektura tylko dla tych co już film widzieli.

O kur.wa xDDDDDDDDDDD
Zagadka dla tych, którzy jeszcze tego nie czytali: jaką ksywę ma główny bohater serii wg autorki recenzji?
KOMODO
QUOTE(janol @ 5 01 2007, 00:22) *

QUOTE(aux @ 5 01 2007, 00:14) *

O kur.wa xDDDDDDDDDDD
Zagadka dla tych, którzy jeszcze tego nie czytali: jaką ksywę ma główny bohater serii wg autorki recenzji?
Moj Boże, ale recka. Babka wypowiada sie na temat beznadziejnosci scenariusza, bedac jednoczensie na tyle malo inteligentna ze nie zrozumiala o co w nim chodzilo. No powiesic sie mozna.
SIKI
Chciałem iść do kina (po raz 1 od 3 lat oO), ale Pani w jeleniogórskim kinie zamiast piły zaproponowała mi Eragona o__________O
Twierdząc przy tym, że nie wie kiedy będą grali Piłe III.
Dziś wchodze na neta a tam DVDrip UNRATED hyh.gif
Seansik dziś wieczorkiem Piła 3 + Grudge 2 + Blood Diamond ;]
MichAelis
No byłem i w sumie stalo sie to czego sie spodziewalem, seria poszła w kierunku "wiecej krwi i duzo brutalniej". Moze zmiekłem, ale poczatek mnie zabił i bylem juz zle nastawiony. Pozniej miedzy ta cala masakra, zaczalem wylapywac jakies elemetny fabuly ktore mnie ciekawily, no i mam takie same pytania jak wujaszek JJ.
SIKI
obejrzałem.......
lepsze od dwójki, gorsze od jedynki (w ŻADNEJ Pile nie bedzie już takiej końcówki jak w jedynce !!!)
niektóre sceny brutalne mocno przesadzone operacja...
nie wiem co dadzą w 4, cokolwiek to będzie, będzie już mocno przesadzone......
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.