Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Phantasy Star Online
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Retro > DC lives 4ever
Dante_Devil
Hmmm ostanio gram w wersje pc tej gierkie, ale z tego co pamietam pierwotnie wyszła na DC
Czy ktoś z was grał w tą gierke po sieci ??
Szukam takiej osoby poniewaz mam pare pytan dotyczących gry biggrin.gif
Shakka
Nie grałem po sieci, ale spędziłem z nią jakieś 80 godzin w offlinie, więc może w czymś się przydam.

...A niedługo PSUniverse wub.gif
Dante_Devil
hmmm jak to jest że czasem kupuje lepsza broń niby w statach jest lepsza, ale zabiera mniejsze obrażenia confused.gif
nie czaje tego
piNiEk
Ja w to nawalalem swego czasu. Jesli nie masz oryginalnej gry to sobie raczej nie pograsz. Chyba, ze na pirackich serwerach.
Miyu
noo, ja na dcku czasem jeszcze gram po sieci tongue.gif
ale zaczyman grac znowu na schthacku, tym razem z pieca
PSU wub.gif
piNiEk
Phantasy Star Universe? Właśnie, na jakie systemy to wychodzi?
Radzik
PS2, PC i X360
chrno-x
Czy właśnie w PSO można jeszcze pograć Online? i jak tak to czy się płaci i ile?
Radzik
Można jeszcze pograć choć trzeba trochę pozmieniać konfiguracje, wieksze info na ten temat znajdzie na stronie www.dreamplay.prv.pl
Poza tym serwery PSO zostaną zamkniete w marcu 2007 roku, więc się spiesz tongue.gif
chrno-x
No lekko mam problemy ale szczegół może się jeszcze załapie tongue.gif
tommor
CYTAT(Dante_Devil @ 31 07 2006, 22:32) *
hmmm jak to jest że czasem kupuje lepsza broń niby w statach jest lepsza, ale zabiera mniejsze obrażenia confused.gif
nie czaje tego

Może ta broń jest słaba na dany rodzaj potworów sprawdź czy jest dobra np na cave'a
chrno-x
Mały offtop:

Jak piszesz posty patrz na datę chłopie bo odpisałeś na czyjśpost z lipca 2006r. więc nie uważasz że troche za późno dry.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.