Oglada ktos, czy jestem jednym amatorem tego fenomenu, na tym forum

.
Dziewczyny niszcza wszystko gadajac do siebie przez kilka godzin, a kto ogladal ten wie jacy debile tam dzwonia. Ten teleturniej to uczta dla oczu i do tego calkiem niezle wydarzenie satyryczne. Mysle, ze dziewczyny w bikni sa niedoceniane

.
Codzienie w nocy na polsacie - dla tych co nie mieli okazji ogladac.
To jest to co laska stoi na tle plaży i zachęca przez długi czas do dzwoniena?
TYeraz takie programy przez cały dzieńw tv lecą chyba tylko tvp nie ma czegoś takiego.
raz mi mignęło jak nawalony skakałem w nocy po kanałach, że niby co one robią?
Eheheh, oglądałem to kiedyś przpadkiem. Pstrykamy w nocy z kumplem pilotem, a tu na ekran wskauje taka LASKA, że zdziczeliśmy. Chwila obczajki (co to (pipi) jest?) i zaczynamy zlewać z tego jak wredną robotę ma tak śliczna panienka. Stoi i pierniczy do siebie, od czasu do czasu zadzwoni jakiś debil (jeden dzwonił na tyle często, że laska go poznawała - "witam Cię stefan, to znowu ty!" o_O) Pocieszny program, nie ma co.
zlewa przy tym niezla jest, ale sadze ze rzekomi debile co tam dzwonia to podstawieni kolesie ktorzy maja zachecic innych madrzjeszych. Ale milo to obejzec, fajnie dziewczyny sie tam preza, chociaz po takiej godiznie gadania maja twarz jakby je ktos odurzyl prochami.
Wiele pan ma za soba kariere modelek, a paru widzialem rozbierane zdjecia;P
A Natalia ma nawet grono, ID: 183838
;p
podobny szajs leci na tv4 laska nawija ze haslo jest proste, ze mosna wygrac sto baniek i podroz do kukistanu. ciekawi mnie jakim kretynem trzeba byc zeby tam zadzwonic

))
--wojtas--
29 07 2006, 11:54
W Polsce boom na tego rodzaju teleturnieje rozpoczął TVN. Pamietam, że kiedyś leciał jeden program o 10 w dni powszednie, ale z czasem przeniosło się to na TVN7, na którym to kanale chyba co noc jest kilkugodzinny maraton tejże gry (chyba to się zwie Nocne igraszki). Nawet kilka dni temu obudziłem się po 3 w nocy/nad ranem i jako że nie mogłem spać to włączyłem tv, a na TVN7 dziewczyna nawija "Proszę powiedz mi jakie to hasło, zadzwoń do mnie itp."

. Zresztą TVN ma nawet kanał tematyczny o nazwie TVN Gra. Polsat wystartował jakiś czas temu z Dziewczynami z Bikini, TV4 ma też swoją "grę"oraz Polsat Sport. Na brytyjskim MTV bodajże Hits leci także ten teleturniej oraz na niemieckich kanałach (Sat 1 itd.), oczywiście wszystko w godzinach nocnych. Tworzone są wariacje tych gier, niektóre przyjmują charakter tematyczny (np. na TVN7 są zagadki związane wyłącznie z kinem) a niektóre są upgradowane (vide Dziewczyny w bikini, czyli skąpo ubrane laski).
phi nawet sie nie rozbieraja
Ale jakie jaja sa jak cos im sie pier,doli a je,bie im sie cos nons top. To jedna z nich wychodzi za kadr (bo czasem stoja po dwie), zapomina wylaczyc mikrofonu i gada sobie z jakims gosciem o (pipi)ach i wszystko jest na wizji. To nagle znika cale tlo i one pojawiaja sie same w blue boxie i nie wiedza co powiedziec

. Albo dzowni typ ktory udziela odpowiedzi to pytania ktore bylo konkurs temu. Kupa smiechu, albo te ambitne dialogi:
-Witaj jak masz na imie?
-HALO!?
-Witamy Cie jak masz na imie?
-NO!
-Jak masz na imie? Nie slyszymy Cie.
-No wiesz... Zbyszek.
lol.
O no to trzeba będzie się temu bliżej przyjżeć bo może być ciekawie.
szczurek
29 07 2006, 14:01
lol, widzialem widzialem. Jak nic innego nie leci w TV to wylaczam glos i sobie leci a ja cos tam robie na kompie co jakis czas zerkajac.
mashter
29 07 2006, 14:44
Nie do uwierzenia, ale wlaśnie dzisiaj w nocy (bodajże po Sleepy Hollow) zobaczyłem to i patrzyłem przez jakieś 10min. Najpierw nie wiedziałem co to do końca jest, czy jakiś kabaret, czy striptiz z dialogiem, a może teleturniej w którym jak prawidłowo odpowiesz, to laska sie rozbiera. Ogólnie rzeźnia na całego, że za coś takiego można zarabiać kasę. No ale ponoć na czyjejś głupocie zarabia się najwięcej.
Jak zobaczyłem ten temat to śmiechem omal nie buchłem. Temat o tym programie? To leci chyba codziennie, czasem skaczę po kanałach więc wiem (w środy nie leci, bo leci plejboj). Dla mnie słuchanie tego programu to masochizm - jeśli ktoś wytrzyma dwie godziny tego ciągłego głupiego gadania to stawiam piwa. I dlaczego w rogu jest czerwony znaczek? Czasem widziałem film z kompletnie gołymi babami od 12, a tu stoi w bikini, nic nie robi, i czerwony znaczek. Bez sensu.
Ten program jest nieziemski xD
Babki czasem gadają takie głupoty że rozrywka z tego jest niezmieska xD
Natalia rlz, zawsze jak nie wie co powiedzieć wybucha śmiechem(czyli jakieś 2/3 programu)
a paru widzialem rozbierane zdjecia;P
gdzie co jak?
oj kraza po torrentach foty niektorych lasek, wystarczy dobrze poszukac, nie sciagalem bo nawet nie wiedzialem kto to, ale Natalia jest o ile mnie pamiec nie myli
Najtmer
30 07 2006, 00:50
buahaha wole to co leci na tvn.- niezla kupa smiechu:
akcja:
-sluchajcie kochani, haslo jest proste (...) (chodzi o jakis banal typu -calus- czy inne (pipi))
-ale musicie sie pospieszyc, bo zostala tylko minuta-w tym momencie laska sie rozkracza... swietnie, ktos sie na ciebie napali i zadzwoni...
-dalej kochani, zostalo 50 sekund!!!!
po 48sek.
-MAMY UCZESTNIKA!, halo, jak sie nazywasz?
-co?
-czesc jak sie nazywasz?
-a jaki to program?
-(...)
-aha. a... Michal.
-no to Michasiu, wiesz jakie jest haslo?
-no...
-to podaj
->>>beep beep beep beep<<<
pLhaHAHaHHAHAHAhahAHhaHAhAHAhahAH prawie dostalem wylewe ze smiechu
ni9e ma co, niezla fucha... ciekawe ile im zajmuje kurs nauki tych supereloczadowych tekxstow jakimi sypia co 3 minuty Oo
Natalia to jest kosmos

Chyba jedna z najpiękniejszych kobiet na świecie.
Ogólnie program bardzo lubię. Nie jestem taki głupi żeby dzwonić, ale czasami podczas reklam na innym kanale lubię sobie przełączyć. Świetnie relaksuje.
"Nocne Igraszki", program nieco ostrzejszy, to śmiech na sali - nie wiem komu mogą podobać się tamtejsze kobiety. Raz nawet widziałem podobny program prowadzony przez paszteta - gruba, niska, w dodatku pryszcz na pryszczu!
Bardzo często zagadki w tym programie robione są tak, by było kilka teoretycznie prawidłowych odpowiedzi, ale premiowana jest tylko jedna z nich (zazwyczaj ta na którą nikt normalny by nie wpadł). Przykładowo - z liter B K A R O (te litery często się powtarzają w różnych odcinkach) należy ułożyć słowo. Cały pic polega na tym, że może to być ROBAK, KOBRA albo BAROK (ktoś odpowiedział nawet, że KABOR, cokolwiek to jest) i zawsze we właściwe trafia dopiero ostatni "dzwoniący" (chociaż dla mnie to są podstawieni ludzie - większość to skończeni idioci).
Co ciekawe, ostatnio mają fajny patent - mianowicie hasło dziewczyna trzyma w kopercie, więc teoretycznie w powyższym przypadku gracz może odgadnąć prawidłowe hasło już za pierwszym razem. Ale że to się nie zdarza, tu też musi tkwić jakiś gryps - kilka kartek w kopercie?
Do grona wpadek dołożę "swoją" - hasło do ułożenia z liter brzmiało "SKARBONKA". Prowadząca podpowiadała w mniej więcej taki sposób:
"No, co to może być... Chowasz w tym pieniądze... No (zalotnie)... A że niedługo wakacje, to będziesz mógł rozbić tę skarbonkę..."
Ale trzeba ją pochwalić, bo momentalnie się poprawiła, w dodatku nie było żadnego "zawieszenia".
To tymczasem, ja włączam telewizor, bo właśnie leci
PS. Jak brzmi nazwisko tej Natalii?

Bo bym sobie zdjęć poszukał
PPS. Pamiętam że kiedyś była w "Dziewczynach..." (chyba jeszcze przed pojawieniem się Natalii) jeszcze jedna dziewczyna - okropnie brzydka blondynka, nie wiem komu się mogła podobać (może to zasługa tego, że miała większe niż ta trzecia dziewczyna piersi, a może to rodzina producenta programu?), według mnie wyglądała jak zwykła tirówka.
Saunter
30 07 2006, 01:28
Program jest naprawdę komiczny. Jedyny odcinek, który widziałem trwał ok. 2 godzin, bo nikt nie mógł zgadnąć hasła. Jeden gość się dodzwonił nawet 2 razy, więc 1200 zł przeleciało mi koło nosa.
Uwielbiam te teksy: "Mam dużą kasę, pomóż mi się jej pozbyć"
Dziewcze nazywa sie Natalia Jakuła
A i mam nadzieje, ze nikt sie nie obrazi, jezeli podam link do pewnej strony, gdzie w komentarzach sa namiary na zdjecia i filmiki Natalii
http://www.ereoh.com/2up/?p=461
COOLek - dzięki!
Ciekawy jest motyw z dzwonieniem - jeden telefon na pewno nie daje możliwości udziału w grze. Istnieje coś takiego jak lista graczy. Im więcej telefonów się wykona, tym wyższa pozycja na liście. Do gry wybierana jest osoba na jej szczycie. To zrozumiałem z regulaminu dostępnego w telegazecie (nb. napisanego tak "fachowo", żeby widz miał jak najmniejsze szanse na zrozumienie, że jest robiony w konia).
Wracając do Natalii - z tego co wyczytałem, to miała sesje u Hegre (znany i lubiany fotograf modelek), a to już coś. Jest tylko mały szkopuł - na zdjeciach z tej sesji wyglada zupełnie inaczej, niż w telewizji i na zdjęciach z grona. Są więc 3 możliwości:
a) sesja u Hegre była robiona parę lat temu i wygląd Natalii zdążył się zmienić
b) różnice biorą się z tego, że na ekranie jest cały czas uśmiechnięta, a na sesji raczej neutralna, oraz z innych szczególików (np fryzura)
c) to po prostu nie ona.
Jak tam czytam na tej stronce, to ona jest miss WIELKOPOLSKI 2005

Prawda ?
No nie powiem ... 
EDIT. Chodzi o Ewkę
Wczoraj po Woodstocku skakałem po programach i natrafiłem na Natalie i Ewe szczeżące się z ekranu. Niezła beka w sumie jak im się zegar zawiesil to pierdo.liły z 20 min o jakimś misiu, śnie zimowym czy jakimś ku.rwa Pablo, a w końcu blondynka wyskoczyła za ekran i Natalka musiała radzić sobie sama co chwile zawieche ratując wybuchem śmiechu. Ale nie ma co wciąga jak ch.uj.
QUOTE(Saunter @ 30 07 2006, 02:28)

Program jest naprawdę komiczny. Jedyny odcinek, który widziałem trwał ok. 2 godzin, bo nikt nie mógł zgadnąć hasła. Jeden gość się dodzwonił nawet 2 razy, więc 1200 zł przeleciało mi koło nosa.
Uwielbiam te teksy: "Mam dużą kasę, pomóż mi się jej pozbyć"
Hehe, sęk w tym, że program zawsze trwa dwie godziny i zawsze tak jest:).
Oni chyba jak zadzwonisz, to pytają, czy znasz hasło, i jak znasz, to rozłączają cię

.
puszkin
30 07 2006, 14:19
z tym hasłem to pewnie jest niezły przekręt, dają 5 liter, dzwoni z 6 osób, każdy podaje różne hasło i wszystkie żle
Na polsacie jest coś takiego koło południa i tam jest straszny paszted baba ciekawe kto chce do niej dzwonić.
Najbardziej to mnie wku.rwia taki typ co jest na TVN GRA co ma głos jakby go orangutan w dupe zapinał.
Pozatym, DWB sa lepsze od tych lecących koło popłudnia bo o ile w tym drugim proawdzący są beznadziejni(2 minuty milczenia z miną ala "zaraz puszcze bąka") a w DWB dialogi sa komiczne xD
Dodam jeszcze, że w Nocnych Igraszkach "dzień dobry" na powitanie rozmówcy jest na porządku dziennym xD
Jeśli chodzi o programy na "poziomie" to nic nie przebije Fast Club na ITV, na który natknąłem się dzisiaj (a raczej wczoraj) podczas skakania po kanałach. Takie trudne pytania z Bravo w formie audiowizyjnej ;p Niejaka Rozi dostawała smsy/maile od ludzi z kompleksami i jej zadaniem było (chyba) przekonać owe osoby, że te kompleksy są trendi/dżezi/kul. Nie było by w tym nic śmiesznego/żałosnego, gdyby nie sposób w jaki to robiła. Przykład: typiara dostaje smsa, z którego wynika, że dziewczyna ma jedną pierś dużo większą od drugiej. Co zaproponowała Rozi? Zgłoszenie się do klubu Amazonek, które notabene zostały uznane przez nią wcześniej za kurtyzany xD, ponieważ ta mniejsza pierś to boży znak, który umożliwi dziewczynie z kompleksem zostanie królową Amazonek xD
A oto nasza Rozi (fota ze strony ITV) xD xD
nie wiem,ale to co pzeczytalem wyzej w ogóle nie było zabawne,ani nie jest ladna...
kotlet_schabowy
3 08 2006, 17:18
Czasami z Bratem to ogladam dla smiechu, ale w sumie szybko robi sie nudne, zbyt rzadko (przynajmniej jak ja ogladalem) ktos dzwoni, dziewczyna ciagle mowi jakies farmazony, czas sie juz konczy, a ona "specjalnie dla nas" zatrzymuje odliczanie, hasla sa banalne i na dodatek one jeszcze podpowiadaja. W sumie zaintersowalo mnie to, ze zdarzaja sie im "wpadki techniczne", moze nastepnym razem sprobuje dluzej to ogladnac i cos ciekawego zobacze.
powinny zainwestować w kurs lapdance i striptease'u
bo nudy panie, nudy!
Dzisiaj przed kamerą wygina się już nowa Dziewczyna. Na liście Dziewczyn wg fajności jest dla mnie na 3 pozycji, po Natalii i Ewie. No po prostu nie jest ładna w porównaniu do nich! Przynajmniej by sobie te pieprzyki z brzucha usunęła. Może Natalia się wycwaniła, chce wyższą pensję i już ich na nią nie stać
w sumie jest beznadziejna...taka.nijaka i cycki ma obwisle:P
a ten grzegorz kozak:D
No, wyszła wreszcie Natalia i od razu pewnie oglądalność skoczyła o 50%
Jaaa! Niedługo Viva Beach Party 2006 w Gdyni (http://www.vivaclub.pl/), z tej okazji organizowany jest konkurs. Zwycięzca pojedzie na imprezę limuzyną, wejdzie do strefy VIP oraz... będzie mógł się cieszyć towarzystwem Dziewczyn w Bikini! Łał
Anita do domuu!! Blleeh oglądałem i czekałem aż on zejdzie, brzydka, sztywna z głosem jakby miała w gardle flegmę, fe xF I te jej zdania.
Mam dla Was... (uśmiech) ogromną kasę... (uśmiech) do rozdania!
I coś jej się słuchawki spieprzyły bo e cały czas poprawaiała
HunterX
16 08 2006, 12:15
Oglądaliśmy to w poniedziałek na małym melo u kumpla. Hasło wyglądało tak c**ka. No i wszyscy z miejsca ci,pka, a tu jakiś Czaka był odpowiedzią. Za trudne to jak dla mnie ;].
ale LOL
koles dzwoni do dziewczyn w bikini i mówi:
"Jestescie głupie.Pozdrawiam Mariole":)
a one na to...o dziękujemy,ale to chyba nie odpowiedz na pytanie....
QUOTE(Tytek @ 23 08 2006, 01:56)

ale LOL
koles dzwoni do dziewczyn w bikini i mówi:
"Jestescie głupie.Pozdrawiam Mariole":)
a one na to...o dziękujemy,ale to chyba nie odpowiedz na pytanie....
Widać miał rację
Ktos oglądał wczoraj i powie mi jakie były odpowiedzi do pytania "Co kobiety noszą w torebce" ?
Stawiałem na wibrator, ale spac mi sie chciało i nie wiem jak było
żeby się one na koniec rozbierały albo chociaż obracały tyłem w stringach ewentualnie całowały na koniec to miały by milionową oglądalność, to jedyne audiotele na które lukne dłużej niż 1 min. bo te raszple z tvn czy tv4 to poprostu masakra
heheheheh, oglądam to zawsze u dziewczyny w piątki i soboty. Ona ma cholernie niewygodne łózko i nigdy nie mogę na nim zasnąć, i gdy ona już ok 2 w nocy śpi, to ja oglądam TV i własnie dziewczyny w bikini. Ich teksty mnie czasem poniewierają, te panny udowadniają, że prócz figury i urody nie mają nic pod kopułą, uwielbiam czekać jak któraś palnie jakąś głupotę i potem kolejne 10 min się brechtam.
Najlepsza była akcja jak jakiś 11 latek zadzwonił:
laska-cześć, skąd dzwonisz
dzieciak- yyyy, jesteście głupie
xD
swoją drogą lepiej się śpi, jak się napatrzy godzinę na ich ciałka
2razyjot
11 11 2006, 23:07
Wieprzowiny w bikini sa spoko, doskonale sie ich slucha - sypia takie babole, motaja sie i ogolnie jest potworna beka. Telewidzowie tez daja rade. Raz kompletnie u.j.e.b.a.n.i chcielismy sie dodzwonic na antene i je zbluzgac ale nie dalo rade! ;p
Natalia całkiem fajna, ale była taka druga laska, znacznie ładniejsza.
Teraz "awansowała" i prowadzi program Halo kasa (razem z takim nazelowanym typkiem)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.