Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Black and White??
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PSone
majchaś
Co sadzice o tej grze? Bedzie warta wydania kasy? Zapodajcie swoje zdanie! biggrin.gif
Anonymous
ja mam na peceta te gre i powiem że niezła ale na pleja(wyszła wogóle?) to kto wie
_SZK_
Guwno maksymalne.Bym na to zeta nie dal.Na szczescie gralem w pozyczona.Lipa i syf.nic wiecej.
Diabeu
Guwno maksymalne.Bym na to zeta nie dal.Na szczescie gralem w pozyczona.Lipa i syf.nic wiecej.

icon_twisted.gif mówisz o jakiej wersji?? icon_twisted.gif
Antares
Właśnie. Przecież w PE nic nie napisali kiedy dokładnie wyjdzie wersja PSXowa. A ja kupię sobie kopię zapasową. biggrin.gif
Franko
Ja wiem jak się grało w wersję PC i sądzę, że sterowanie na padzie może być trochę trudne (może dadzą obsługę klawiatury PS2). Oby...
Roki
Na PC to naprawde swietna i wciagajaca gra. Zgadzam sie z wami ze na konsoli moze byc trudne sterowanie. Kiedys w PE byla tylko zapowiedz ale gra chyba sie nie ukazala.
Diabeu
icon_twisted.gif ja w B&W ciorałem na piecu i podobało mi się - wychowywanie chowańca to kapitalna sprawa - a system rzucania czarów jest zayebisty, kręcisz symbole czró w powietrzu i jak dobrze wykonasz gest to się uda a jak nie to nie uda - nowatorska gra icon_twisted.gif
B4rb
Jak dla mnie debeściarska strategia w środowisku 3D cool.gif Ofkoz na PC
fagg
mottyw karmienia wychowanca wlasnymi odchodami
zabawne
z tego co wiem raczej nie wyjdzie na psx
Roki
Na konsoli to by sie glupio sterowalo. Na PC ciezko sie sterowalo a na konsoli to juz calkiem.
marshall
gra jest monotonna po pewnym czasie non stop to samo karmienie/zbieranie/wychowywanie nic po za tym po 3godz.wiecej juz nie wrocilem do tej gry
NCdeIgnis
na PSx nie bedzie a jak bedzie to bedzie warta smile.gif KPW ?
Marcun
Pierwsze wrażenia i pierwsze kilka dni grania na PC to rewelka, klimat, chowaniec, któru puszcza pawie i bobki...smile.gif Po jakimś czasie nudzi się niestety. Nawet jak wyjdzie to na PSXa to sterowanie będzie koszmarem mniejszym chyba tylko od grafiki. Chyba trzeba dać sobie spokój ew. skombinować na PC kopie bezpieczeństwa:)
Roki
Pierwsze wrażenia i pierwsze kilka dni grania na PC to rewelka, klimat, chowaniec, któru puszcza pawie i bobki...smile.gif Po jakimś czasie nudzi się niestety. Nawet jak wyjdzie to na PSXa to sterowanie będzie koszmarem mniejszym chyba tylko od grafiki. Chyba trzeba dać sobie spokój ew. skombinować na PC kopie bezpieczeństwa:)

Faktycznie gra sie czasem nudzi, ale jest to tylko chwilowe. B&W jest prawdziwym pochlaniaczem czasu.
Deks
Gra jest naprawde dobra jak ktos sie w nia wkreci a na PSX wyjdzie na pewno. W ogole ma byc 5 czesci ale to sie tyczy raczej Pc moze tez PS2. cool.gif
Antares
No to w końcu kiedy ta gra wyjdzie?
Wie ktoś może?
GameCube
Nie wyjdzie. Wyszla na PS2.
Deks
No to sam juz nie wiem, caly czas myslalem ze bedzie.
Diabeu

icon_twisted.gif huh??? icon_twisted.gif
Deks

icon_twisted.gif huh??? icon_twisted.gif

Tej, noe wlasnie B&W jest na PS2??? cos mi tu nie gra question.gif question.gif question.gif
majchaś
Ja z checia zagralbym sobie w B&W! choc wszyscy mowia ze to kicz na kolkach!!
Marlon
Ja z checia zagralbym sobie w B&W! choc wszyscy mowia ze to kicz na kolkach!!

Bo to w pewnym sensie jest kicz, poprostu nie każdemu sie podoba, pamiętam, że w resecie dostało 10 a według mnie to kapa. Gra jest nudna męcząca (zwłaszcza denerwujący jest ten diabełek i aniołek) i nie sprawdza się jako strategia, jedyne co mi się w niej spodobało to wychowywanie chowańca.
Roki
Wlasnie...diabelek i aniolek. Oni dwaj strasznie podnosza grywalnosc gry, ale tylko wtedy jak zna sie jezyk w ktorym mowia. Na PC mowili oczywiscie po polsku co bylo doskonale. Na konsoli bedzie to angielski wiec nie bedzie to taka frajda.
Po prostu jak ktos chce grac w B&W to niech zalatwi sobie wersje na PC.
Diabeu
icon_twisted.gif dla mnie to wersja angielska doradców jest o niebo lepsha od polskiej - języków trza sie uczyć icon_twisted.gif
Verb
B&W z tego co wiem oficjalnie dalej czeka na moment swojego spoledzenia sie na psx? To wyjdzie w koncu czy nie wyjdzie. Tylko jak juz ktos napisze, ze nie to niech poda zrodlo informacji :P
Roki
Moze wyjdzie w dniu premiery B&W2 :?
Zip
Tak jak wcześniej było już mówione sterowanie: nie wyobrażam sobie rzucania ognistą kulą na padzie na myszy było to cholernie trudne i irytujące. Jedynym dobrym pomysłem jest to że w tej grze ma się chowańca i straciłem bo jakiś bóg się zdenerwował że go pokonuje i zepchnoł mnie do otchłani i zabrał mi chowańca. Wtedy ta gra straciłe sens sad.gif
Verb
Tak jak wcześniej było już mówione sterowanie: nie wyobrażam sobie rzucania ognistą kulą na padzie na myszy było to cholernie trudne i irytujące.

Prawdopodobnie, a raczej na pewno gra dzialalby tylko z DSem, tak jak APE ESCAPE.
Roki
Tak jak wcześniej było już mówione sterowanie: nie wyobrażam sobie rzucania ognistą kulą na padzie na myszy było to cholernie trudne i irytujące. Jedynym dobrym pomysłem jest to że w tej grze ma się chowańca i straciłem bo jakiś bóg się zdenerwował że go pokonuje i zepchnoł mnie do otchłani i zabrał mi chowańca. Wtedy ta gra straciłe sens  :(

Pwaznie question.gif Czy w tedy mogles grac normalnie z ta roznica ze nie miales chowanca question.gif Mi sie to jeszcze nie przydazylo.
Zip
Tak jak wcześniej było już mówione sterowanie: nie wyobrażam sobie rzucania ognistą kulą na padzie na myszy było to cholernie trudne i irytujące. Jedynym dobrym pomysłem jest to że w tej grze ma się chowańca i straciłem bo jakiś bóg się zdenerwował że go pokonuje i zepchnoł mnie do otchłani i zabrał mi chowańca. Wtedy ta gra straciłe sens  :(

Pwaznie question.gif Czy w tedy mogles grac normalnie z ta roznica ze nie miales chowanca question.gif Mi sie to jeszcze nie przydazylo.

Grać się dało ale bez chowańca to już nie to samo po prostu do kitu.
kotlet_schabowy
No i Black nd White nie ukazało sięw końcu na PSX'a, a rok temu się nawet głośno zrobiło, bo był jeszcze na listach wydawniczych. Zpewne twórcy zrezygnowali z wydania tej gry na Playstation, ponieważ na pewno wymagałaby myszki, a przecież niewiele osób ją ma i nie chciałoby specjalnie jej kupować. A co do samej gry : uważam, że jest świetna, zawiera świetne pomysły, tylko mi przestała działać na trzeciej wyspie ( potem nawet po formatowaniu dysku nie działała jak należy ).
maciekr
W tą gre gralem tylko na pc, nieslyszalem nawet ze wyszla na psx. Na kompie gra sie w nia nawet, nawet lecz na szaraka nigdy bym jej nie kupil, poprostu szkoda kasy. :hanged:
mr
Grałem w tą gre na komputer i sądzę że na pleya niewarto. Był spoko lecz na pleya było by do kitu. niezraźcie się moją opinią ale tak sądzę i zdania nie zmienię. icon_twisted.gif
LYM
wyszła wkońcu czynie?
bo nie słyszałem icon_twisted.gif
Jakim
(pipi) a nie wyszła.
Anonymous
Szkoda B&W nie pojawiła na psone. Kłamstwa Molunyx.
Squaller
Niby szkoda, ale lepsze to, niż by miała wyjść "okaleczona"...
Mackal21
Przecież ta gra nie wyszła!!!
Radzik
Mógłby być hit a tak dupa
Konri
racja.. B'n'W dla mnie jest super gierka, chociaz od czasu do czasu dobrze mie cos innego w zanadrzu. Na plejaka nie wyjdzie b'n'w na 100%, ale za t ojest populous. cos w podobiue do bnw.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.